- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Cemre bu dogum sancisinin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum bende 6 saat kendi sancimi 5, 5 saatte suni sanci cektim . Ayrica iki hastanede ki iki farkli nst 3 dk da bir yuzde yuz sanci gösteriyor ve iki doktor dogum baslamis diyor acilmam basladi prematüre bebek olmamasi ixin bugunu de atlatmam lazim diye doktorum ilac verdi 5 aydan beri bu ilaclarla tutuyoruz yavrumu . Nazli bi insan değilim sikintilarimi siInle paylastim sadece sana yapmacik mi geldi noldu anlamadim . Eger rahatsızlık veriyorsam paylasim yapmam . Hicbirimiz doktorlardan daha iyi bilmiyoruz neyin ne olduğunu bilseydik hastanelerde çalışıyo olurduk
günaydın dün akşam üzeri nst ye girdim Allahtan önemli bi sancı çıkmadı doktoruma attım sonucu sorun yok dedi. hemşireye sordum biraz çıkmış ama önemli değil dedi % kaç gibi dedim %40 gibi dedi.. ama oğlum hiç hoşlanmadı nst den normalde kıpır kıpı orda az hareket etti. az bastım dolayısıyla butona ondan mı az çıktı sancı bilemiyorum.. hemşire diyo erken gelmesin haftasını doldurup gelsin ufaklık :) inşallah dedim hayırlısı bakalım. salı kontrol var zatenn. ama ya son zamanlar büyümeyi yavaşlatıyo bebekler diyolar kilo alımı yavaşlıyomuşş. bizimki zaten küçük napacaz inşş büyür 2500 ü geçse en azından inşş 37 . haftayıda atlatırsak biraz daha rahatlıcam . Allahın izniyle sağa salim kucağımıza almak nasipp olsun inşş hepimize
günaydın dün akşam üzeri nst ye girdim Allahtan önemli bi sancı çıkmadı doktoruma attım sonucu sorun yok dedi. hemşireye sordum biraz çıkmış ama önemli değil dedi % kaç gibi dedim %40 gibi dedi.. ama oğlum hiç hoşlanmadı nst den normalde kıpır kıpı orda az hareket etti. az bastım dolayısıyla butona ondan mı az çıktı sancı bilemiyorum.. hemşire diyo erken gelmesin haftasını doldurup gelsin ufaklık :) inşallah dedim hayırlısı bakalım. salı kontrol var zatenn. ama ya son zamanlar büyümeyi yavaşlatıyo bebekler diyolar kilo alımı yavaşlıyomuşş. bizimki zaten küçük napacaz inşş büyür 2500 ü geçse en azından inşş 37 . haftayıda atlatırsak biraz daha rahatlıcam . Allahın izniyle sağa salim kucağımıza almak nasipp olsun inşş hepimize
kızlar benim boynumda ve koltuk altımda iğne ucu kadar et beni çıkmıştı, internette araştırırken bunu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/366904-hamilelikte-et.html
meğer hamilelerde sık rastlanıyormuş( kopartınca ürüyormuş kopartmamak lazım, belki doğumdan sonra geçer..
Sana dediğim endişelerini korkuya fazlasıyla çevirdiğin
Korkularda sancıyı çoğaltır. Bu kanıtlanmış bir gercek
Neyin ne olduğunu Dr lar daha iyi bilir
Ama fazla açılman olsaydı yatırırlardı seni.
Ayrıca bişeyler biliyoruz diye hastanede calışmaya gerek yok
Burda da birbirimzi aydınlatıyoruz.
Bu neden zoruna gitti anlamadım.
Bugün bnm dogum gunummmmmmmm
Ama geceden beri ağlıyorum saat tam 00 da canım arkadaslarım Gizem ve Anıl'ın
Duygusal msjları ile başladım
Cok mutlu oldummmmm çokkkk..!
İyiki varsınız Cnm arkadaslarım.
Sabah ta eşim ve oğlum cok guzel bi sürprizle uyandırdılar beni
Yatağa pasta getirdiler oğlum cok guzel resim çizmiş
Kardeşini bile çizmiş Cnm yavrum... Zarf yapmış içine koymuşşş
Bana onlardan guzel hediye olamaz..
Sonra oğlumun okuluna Atamızı anmaya gittik
Gözyaşlarımı tutamadım..
Hep dua ettim bu guzel vatanımız hep guzel ve aydınlık kalsın diye.!
Cok duygulu bigun..
Kac gündür çektiğimi endise ediyorsun demezdin iki gece sabahladik nerdeyse ailemle doktoeum suanda da seni doguma alabiliriz ama 37 ye gir dedi buradaki hastaneler de 37 den once ali kahyadaki dogum hastanesine yollamak istiyor lar ben oradada yattim iki gece bi kac hafta once sirf oraya gitmemek icin suanda dogumu durdurmaya çalışıyoruz bu gece artik sancim asiri olsada icmicem mecbur devlet hastanesi kabul etmek zorunda artik bugece 37 ye giriyorum . Bu sancilarimin haftalik sanci oldugunu soyluyosun ama iki doktor da dogum baslamis diyo ben buna dahanarak burada yorum yapıyorum herkes biseyler söylüyo sinirlerim lackalasti artik mesela sen korku sanciyi arttirir diyosun benim annemde korkarsan sancin gider diyo benim annemide 3 gun hastanede yatirmislar sancisi gitmis korkudan hastaneden izin almis eve godiyiim havam degissin geri doncem diye evin kapisindan girmesiyle sancilari baslammis yengem ebe hemşire o dogum yaptirmis anneme bana hamileyken sinirlerim cok bozuk herseye aliniyorum zqten sende oyle soyleyince aliniyorum haliyle kendim uyduruyorum sanki yalan kinusuyomusum gibi düşünüyo saniyorum herkesi oyle olmadigini biliyorum ama aliniyorum iste
Vay vay benimgibi bir akrep kadini canim nice mutlu saglikli huzurlu guzel yaslara rabbim mutlugunu herzaman daim etsin nice mutlu yillara duygusal anne
Aa özge sende mi yaaaa
Anıl'da akrep burcu
Cok duygusalız cidden hiç sevmiyorum bu huyumu :/
Senin ne zmn arkadasım
Allah nice yaşlara sizlerden kopmadan girmeyi nasip etsin
Bugün bnm dogum gunummmmmmmm
Ama geceden beri ağlıyorum saat tam 00 da canım arkadaslarım Gizem ve Anıl'ın
Duygusal msjları ile başladım
Cok mutlu oldummmmm çokkkk..!
İyiki varsınız Cnm arkadaslarım.
Sabah ta eşim ve oğlum cok guzel bi sürprizle uyandırdılar beni
Yatağa pasta getirdiler oğlum cok guzel resim çizmiş
Kardeşini bile çizmiş Cnm yavrum... Zarf yapmış içine koymuşşş
Bana onlardan guzel hediye olamaz..
Sonra oğlumun okuluna Atamızı anmaya gittik
Gözyaşlarımı tutamadım..
Hep dua ettim bu guzel vatanımız hep guzel ve aydınlık kalsın diye.!
Cok duygulu bigun..
Hosgeldin donanma kentine canim niye uzun yolcukuga çıktın yormasaydin kendini
Gecmis olsun cok sık yikamaman ve kuru olmasi gerektigini biliyorum prof dr oyle demistikızlar bi kaç gündür mantar oluştu sanırım antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı için o bitti ama mantar oluştu sanırım etkisi oldu, geçer diye düşündüm ama kaşıntı artıyor sanki ve korkuyorum,artınca sonra zor oluyor daha önce bekarlıkta da olurdu ben de uzun süredir yoktu.. yarın dr u ararım muhtemelen ama en azından rahatlatacak ya da daha önce kullanıp zararlı olmadığını bildiğiniz bi çözüm yolu var mı acep?:26:
Ay benimde 2 3 gündür elime geliyo sivilce sandım ama mimik minik et beni sanırım 1
Tanesini koğardım galiba
kızlar bi kaç gündür mantar oluştu sanırım antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı için o bitti ama mantar oluştu sanırım etkisi oldu, geçer diye düşündüm ama kaşıntı artıyor sanki ve korkuyorum,artınca sonra zor oluyor daha önce bekarlıkta da olurdu ben de uzun süredir yoktu.. yarın dr u ararım muhtemelen ama en azından rahatlatacak ya da daha önce kullanıp zararlı olmadığını bildiğiniz bi çözüm yolu var mı acep?:26:
canım mutlu yıllara doğum gunun kutlu olsun...oğluşlarınla kocacığınla nice güzel günler yaşa inşallah....
sakın koparma canım ya, bende sivilce sanıp kopardım annem söyledi, gerçekten de et beni. küçücükler ama elim hep oraya gidiyor. koltuk altımda da birer tane var, inşAllah doğumdan sonra geçerler.
daha dün doktoruma sordum canım, malesef antibiyotik mantar yapıyor, bir haftadr dişim ağrıyor, dayanamadım mecbur bugün antibiyotiğe başlicam. antibiyotik akıntının yapısını değiştiriyormuş o da mantar yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?