2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sana dediğim endişelerini korkuya fazlasıyla çevirdiğin
Korkularda sancıyı çoğaltır. Bu kanıtlanmış bir gercek
Neyin ne olduğunu Dr lar daha iyi bilir
Ama fazla açılman olsaydı yatırırlardı seni.
Ayrıca bişeyler biliyoruz diye hastanede calışmaya gerek yok
Burda da birbirimzi aydınlatıyoruz.
Bu neden zoruna gitti anlamadım.

Günaydın Cnm
Bnm yavrumda nst yi sevmedi sanırsam
Evde dışarda kıpır kıpır olan bebek orda hiç hareket etmiyor doğru dürüst
Acep korkuyorlar mı... Kıyamammm
Bu ay artık kilo alımı yavaşlıyormuş bende yarın gidicem
Bakalım bnmki ne kdr olmuş

Acilman varmi diye konteol ettiler mi canim ben genelde yuzde elli ye yakin cikiyodu aancim ama persembeden beri duzenli kasilmalarim oluyo ilac icmicem dedim ama çok asiri sancim olubca dayanamiyorum iciyorum

Bugün bnm dogum gunummmmmmmm

Ama geceden beri ağlıyorum saat tam 00 da canım arkadaslarım Gizem ve Anıl'ın
Duygusal msjları ile başladım
Cok mutlu oldummmmm çokkkk..!
İyiki varsınız Cnm arkadaslarım.

Sabah ta eşim ve oğlum cok guzel bi sürprizle uyandırdılar beni
Yatağa pasta getirdiler oğlum cok guzel resim çizmiş
Kardeşini bile çizmiş Cnm yavrum... Zarf yapmış içine koymuşşş
Bana onlardan guzel hediye olamaz..

Sonra oğlumun okuluna Atamızı anmaya gittik
Gözyaşlarımı tutamadım..
Hep dua ettim bu guzel vatanımız hep guzel ve aydınlık kalsın diye.!
Cok duygulu bigun..

Kac gündür çektiğimi endise ediyorsun demezdin iki gece sabahladik nerdeyse ailemle doktoeum suanda da seni doguma alabiliriz ama 37 ye gir dedi buradaki hastaneler de 37 den once ali kahyadaki dogum hastanesine yollamak istiyor lar ben oradada yattim iki gece bi kac hafta once sirf oraya gitmemek icin suanda dogumu durdurmaya çalışıyoruz bu gece artik sancim asiri olsada icmicem mecbur devlet hastanesi kabul etmek zorunda artik bugece 37 ye giriyorum . Bu sancilarimin haftalik sanci oldugunu soyluyosun ama iki doktor da dogum baslamis diyo ben buna dahanarak burada yorum yapıyorum herkes biseyler söylüyo sinirlerim lackalasti artik mesela sen korku sanciyi arttirir diyosun benim annemde korkarsan sancin gider diyo benim annemide 3 gun hastanede yatirmislar sancisi gitmis korkudan hastaneden izin almis eve godiyiim havam degissin geri doncem diye evin kapisindan girmesiyle sancilari baslammis yengem ebe hemşire o dogum yaptirmis anneme bana hamileyken sinirlerim cok bozuk herseye aliniyorum zqten sende oyle soyleyince aliniyorum haliyle kendim uyduruyorum sanki yalan kinusuyomusum gibi düşünüyo saniyorum herkesi oyle olmadigini biliyorum ama aliniyorum iste

Vay vay benimgibi bir akrep kadini canim nice mutlu saglikli huzurlu guzel yaslara rabbim mutlugunu herzaman daim etsin nice mutlu yillara duygusal anne

Canim suan cok duygusalsin ben dogun yaklastikca herseyi yanlis anlardim ve cok aglardim bugunlerde gececek. Cemredeniz arkadasimiz sana kotu niyetli veya degisik maksatli bisi demedi biraz rahatla suanki stresin herseyin uzerinde korkular ve endiseler bebegini dusun kismeti nezamansa ozaman gelsin annesi

Vay vay benimgibi bir akrep kadini canim nice mutlu saglikli huzurlu guzel yaslara rabbim mutlugunu herzaman daim etsin nice mutlu yillara duygusal anne

Aa özge sende mi yaaaa
Anıl'da akrep burcu
Cok duygusalız cidden hiç sevmiyorum bu huyumu :/
Senin ne zmn arkadasım
Allah nice yaşlara sizlerden kopmadan girmeyi nasip etsin

Aa özge sende mi yaaaa
Anıl'da akrep burcu
Cok duygusalız cidden hiç sevmiyorum bu huyumu :/
Senin ne zmn arkadasım
Allah nice yaşlara sizlerden kopmadan girmeyi nasip etsin

Akrep insani duygusaldir ben akrebin baslangiciyim 26 ekim yanliz senin dogum gunun de pek anlamli amin canim akrep icin ne derler yoklugu koyandir :)

canım mutlu yıllara doğum gunun kutlu olsun...oğluşlarınla kocacığınla nice güzel günler yaşa inşallah....

Hosgeldin donanma kentine canim niye uzun yolcukuga çıktın yormasaydin kendini

yok 1,5 saatte geldik.
amcam var burda amcamın çocukları var
dedemin göresi gelmiş
dedemle babaannemi getirdik...
hava allahtan güzel..bugün döncez zaten..

kızlar bi kaç gündür mantar oluştu sanırım antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı için o bitti ama mantar oluştu sanırım etkisi oldu, geçer diye düşündüm ama kaşıntı artıyor sanki ve korkuyorum,artınca sonra zor oluyor daha önce bekarlıkta da olurdu ben de uzun süredir yoktu.. yarın dr u ararım muhtemelen ama en azından rahatlatacak ya da daha önce kullanıp zararlı olmadığını bildiğiniz bi çözüm yolu var mı acep?:26:

Gecmis olsun cok sık yikamaman ve kuru olmasi gerektigini biliyorum prof dr oyle demisti

Ay benimde 2 3 gündür elime geliyo sivilce sandım ama mimik minik et beni sanırım 1
Tanesini koğardım galiba

sakın koparma canım ya, bende sivilce sanıp kopardım annem söyledi, gerçekten de et beni. küçücükler ama elim hep oraya gidiyor. koltuk altımda da birer tane var, inşAllah doğumdan sonra geçerler..

daha dün doktoruma sordum canım, malesef antibiyotik mantar yapıyor, bir haftadr dişim ağrıyor, dayanamadım mecbur bugün antibiyotiğe başlicam. antibiyotik akıntının yapısını değiştiriyormuş o da mantar yapıyormuş.

Benim hiç çatlağım olmadı önlemini aldım öncden.dr organigin saf argan yagını sürüyorum.çatlagı oluşmuş olan arkadaşlar onunda kremleri var sürün yazın denizede havuzada giriningilterede ödül almış bi ürün var isteyen olursa isminide yazayım.çatlağı olanlar kullanıp çok memnun kalmış.

kızlar nstye ilk defa girdim, hiç sancım çıkmadı, çok mutlu oldum, işlerim çok yoğun, ve biran önce işleri bitirip doğuma odaklanacak zamanım var diye düşündüm

sizce bugün sancının çıkmaması ne kadar sürer, yani yarın çıkar mı mesela birden bire?

Bendede oldu idrar yolu iltihabı.iç çamaşırımı giymeden iyice ütüleyip giyiyorum sanki işe yaradı gibiilaçlar işe yaramadı bende arkadaşım söyledi işe yarıyor diye deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…