herşey iyidir de eve gönderir canım inşallah çok yordun sıktın kendini sen son zamanlarda sana yasak bidaha düşünmek iş yapmak herşey
size danışmak istediğim bişey var kızlar:26:
şimdi ben şuan koşuyolu medipole gidiyorum..
normal doğum 1750+kdv (epidural +750)
sezeryan 2650 + kdv
ve adım gibi eminim bu hastane son dakikada bişey dicek bişey olucak ve sezeryana alıcak beni normale uygun olsam bile çünkü hiç normal doğuran duymadım orda :))
neyse geçen gün arkadaşım geldi onların bütün aile ataşehir avicenna zeynep ahmad'da doğum yapmış ve hepsi normal doğum yapmış kadının ailede hiç sezeryanı yok.ve hepsinin 3'er çocuğu var.ilk bebekten beri hepsi burda doğurmuş kadın normal doğum taraftarı yani..
aradım fiyat almak için..
normal doğum 600 (epidural +350)
zorunlu sezeryan 800
isteğe bağlı sezeryan 1200
ben normal doğum yapmayı çok istiyorum Allah izin verir bi sıkıntım olmazsa.bi sıkıntı olduğunda tabiki sezeryan olabilirim ama benim hemen ayağa kalkmam lazım çünkü bakıcak kimse yok yinede hayırlısını istiyorum Allah'tan ama durum bu.
Eşime söyledim böyleyken böyleymiş diye.. son haftalarda doktor değişip sıfırdan başlamak ne kadar doğru falan dedi pek aklına yatmadı bu hastane yani.ama ben bi gidip kadını tanımak görmek istiyorum..hem aradaki fiyat farkıda belli..
kötü bi hastane olsa sülale boyu orda doğurmazdı tanıdıklarımız diye düşünüyorum çok memnun kalmışlar ayrıca..
ama çok kararsıızımmm :26::26:
Eki Görüntüle 857308 Eki Görüntüle 857313 Eki Görüntüle 857311 hastanem kızlar sancım durdu şimdilik dr bekliyorum bakalım ne karar vericek
İnşallah dr bekliyoruz bakalım gzm takıntılı bir insan olmadım hiç inan hastaneye gelirken bağırdım ağladım daha bankaya koyduğumuz doğum parasını harcamış hastaneye 1 lirasız geldik bi akrabam para getirdi nedensiz değil Allah ii etsin
İnşallah dr bekliyoruz bakalım gzm takıntılı bir insan olmadım hiç inan hastaneye gelirken bağırdım ağladım daha bankaya koyduğumuz doğum parasını harcamış hastaneye 1 lirasız geldik bi akrabam para getirdi nedensiz değil Allah ii etsin
Kızlarr merhaba;
henüz okuyamadım geçmişi.Hevuktan haberim var yalnızca dğerleride iyidir umarım
Sabah görümcem aradı AKŞAM MÜSAİT MİSİNİZ dedi şoke oldum=))
bize geleceklermş çayaa.
eşim bile inanamadı hangi dağda kurt öldü yaa dedik
neyse ben gelin dedim tabiii.
Sonradan dank etti.Yarın doğum günüm ya ondan geliyorlardır kesin
geçen sene biri bile bir kez aramadı bu sene geliyorlar hayret=///
Gizem ben git gör derîm.
İnanki bu işler son dk gelişen şeyler
Gıcık oluyorum bu özel sosyetik hastanelerin
Para için sezeryan yapmasına.!!
Git görüş ne kaybedersin.
En azından içinde kalmaz. Ana odalarında dolaş dogum katına bak
Ve herseyi durumunu konuş.
Fiyat olarak da arada cok fark varmış cidden balımm
HADİ BAkalam merve iyi haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar suanda sanci odasindan sesleniyorum 2 cm olmus acilmam yattim hastaneye Sancıların cok iyi dedi ebe eger böyle devam eder artarsa kendi sancimla acilmam devam ederse suni sanci vericekler mis bu arada plates tppunu soktum hastaneye sancim artinca kullanicam izin verdiler gerçekten de topun cok faydası var. Annem ve esimin yuU den erkwnden gelldik hastaneye ben sanci. Cok artinca gelmek istiyprdum
ben de uykusuz geceleri düşündükçe biraz daha belesn diyorumUyumak yürümek oturmak kalkmak herşey çok zorlaşti bir an once zaman geçsede dogum gelse diyorum..
Fakat .. sonra düşünüyorum bu benim 3. gebeliğim ve son olarak düşündüğüm gebelik.. Bir daha bu minik tekmeleri hissedemeyecegim , hamileliğin zor fakat keyifli yanlarıda var onları yaşayamayacagım .. yok yok iyi böyle yavaş geçsin zaman kızımla biraz daha baş başa olalım
kuzucum internette de var ama ben Eminönünden aldım mutfak malzemesi süslme malzemeleri kalıplar şunlar bunla satan yerde.pastane tarzı yerlerde mi satılıyo bu şeker hamurları :26:
ben hiç düşünmemiştim o kurabiyelerden becerebilirmiyiz acaba?
Gizem yaaa o ne demek öylee
Niye erken olsun ki dogumu konuşmak için
Ben gecen ay konuştum Dr umla aralda da erkenden konuşup bilgi almıştım
O zmnki Dr umdan..
Bundada demet Hn ile konuştuk
Senin ilk doğumun normal bunuda öyle düşün dedi direkt bana
He hiç olması sıkıntıya girmeden en iyisini uygularız o an dedi
Ama önce normal deneyelim dedi.
Artı bi sürü rahatlatıcı şey söyledi.
Sen yaparsın rahat ol yat uzan son haftalarım keyfini çıkar dedi
Hem ikinci dogum daha kolay olur fln dedi
5 te Dr da kontrolum var.
Banyo yapmam lazım.!
Oramı almam lazım
O kdr üşeniyorum ki offf
Gidem bari en değişik akrobatik hareketlerimi sunayım :)))
annem henüz aramadı 1ablam aradı 1 kez gelmeyi bırakın işte ben üzilmiyimde kim üzülsün 6 kardeşiz biri aramazmı ben olsam uçardım onlara
Bende biriktirmiştim 300 lira ama parasız kalınca onunla idare ettim bende doğum için atmıştım acil bişi olursa die avicenne umut canım normal 600 700 gibi sezeryan 1000 filan galiba kartalda çok güzel ebeler hemşireler çok ilgili çok çok memnunum net fitaı öğrenince yazarım
Gizemimn ne haklısın arada kalmaktasize danışmak istediğim bişey var kızlar:26:
.......
doğurmazdı tanıdıklarımız diye düşünüyorum çok memnun kalmışlar ayrıca..
ama çok kararsıızımmm :26::26:
gulayy canım senı çok merak ettim ya..iyi gördüm seni..artık bişey takmıyosun kafana lütfen ya..kendine bak boş ver kocanı falan...allah akıl fikir versin boş ver sen...hastane çok güzel görünüyo gerçekten...
gizoşşş kurabiyeler harika...pembiş pembiş..avicenneye iden arkadaşım var..çok memnun..isteğebağkı sezeryan yokmuş...muayane ücreti 40lira...nstede bir verip bir vermiyomuşsun..
cnm sen ayrıldın mı izne yoksa devam mı okula?
gizem kurabieyelere bayıldım, harika görünüyorlar, çok güzel yapmış yapanın ellerine sağlık. bende modelleride çok güzel.
hastane konusunda benim fikrim, ataşehirde denilen hastaneye bi gidip konuşmalısın en azından bir kez o doktora muayene ol, odalarına falan bak. arada az değil, sezeryan olsan 2 bin gibi bir fiyat farkı var, o farkı bebeğin için bir kenara koyarsın, ne bilim çocuklarına harcarsın,ya da önümüzdeki yaz küçük bir tatil yaparsınız :)
gizoşşş kurabiyeler harika...pembiş pembiş..avicenneye iden arkadaşım var..çok memnun..isteğebağkı sezeryan yokmuş...muayane ücreti 40lira...nstede bir verip bir vermiyomuşsun..
Gizemimn ne haklısın arada kalmakta
para önemli değiil kesinlikle ,evet arada çok fark var ama sorun o değil.
ama son anda sezeryana alırlar beni diye içine kurt düştüyse dr unla konuş...
Bence aynı zamanda olsa da olmasada diğer hastaneyi gez dolaş hatta dr a muayene bile ol.benim de öyle yedek bi dr um var tahlillerimi gtürürüm 2 ayda 1.alenen dedim ben ona ben medistate de doğu yapcam ama size de geliyorum arada sizde yapmıcam doğumu dedim..
odalara bak hemşierelere bak.
ben tüm tahlilleri mailime istiyorum mail olarak duruyor
olur da başka dr a gidersem doğuma drlara dicem maile girip bakın tüm tahliller orada diye..
temiz mi hastane değil mi içine siner m iyice bak çok daha ağırlaşmadan
çünkü seni devam takip eden dr la 2-3 kere gittiğin bir olmaz..
ayrıca kurabiyele ne yorym yapayım ki=)
şekerlerin şekeri tatlıların tatlısı olmuşşşş=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?