2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
herşey iyidir de eve gönderir canım inşallah çok yordun sıktın kendini sen son zamanlarda sana yasak bidaha düşünmek iş yapmak herşey

İnşallah dr bekliyoruz bakalım gzm takıntılı bir insan olmadım hiç inan hastaneye gelirken bağırdım ağladım daha bankaya koyduğumuz doğum parasını harcamış hastaneye 1 lirasız geldik bi akrabam para getirdi nedensiz değil Allah ii etsin

Kızlarr merhaba;
henüz okuyamadım geçmişi.Hevuktan haberim var yalnızca dğerleride iyidir umarım

Sabah görümcem aradı AKŞAM MÜSAİT MİSİNİZ dedi şoke oldum=))
bize geleceklermş çayaa.
eşim bile inanamadı hangi dağda kurt öldü yaa dedik
neyse ben gelin dedim tabiii.

Sonradan dank etti.Yarın doğum günüm ya ondan geliyorlardır kesin
geçen sene biri bile bir kez aramadı bu sene geliyorlar hayret=///

Gizem ben git gör derîm.
İnanki bu işler son dk gelişen şeyler
Gıcık oluyorum bu özel sosyetik hastanelerin
Para için sezeryan yapmasına.!!
Git görüş ne kaybedersin.
En azından içinde kalmaz. Ana odalarında dolaş dogum katına bak
Ve herseyi durumunu konuş.
Fiyat olarak da arada cok fark varmış cidden balımm

Eki Görüntüle 857308 Eki Görüntüle 857313 Eki Görüntüle 857311 hastanem kızlar sancım durdu şimdilik dr bekliyorum bakalım ne karar vericek

aaa çok hoşmuş hastanen canım hangisi bu? ben benim hastanemi hiç bilmiyorum... doğum fiyatları ne kadar burda?

amin cümlesini inş. Allah bi kapı açıyor işte canım... bende eşimin cebinden 1-2 lira tırtıklaya tırtıklaya biraz para biriktirdim 250-300 lira eşim doğum zamanı sıkışır az da olsa dursun kenarda dedim ona bile demedim... Allah 1001 bereket versin inş... sağlıcakla bebeğinide kucağına alırsın inş.

Allah ıslah etsin canım eşini başka ne denir bilmiyorum inan...

aa imana gelmişler anılım hayret :))

haklısın canmı en azından bi gidip bakıyım aklımda kalmasın.bu hafta medipoldeki doktorla kesin konuşup ona göre hareket edicem kadın beni belirsizlikte bırakıyo net konuşsa bende önümü görebilirim ama daha erken konuşmak için diyo son anda konuşcaz heralde doğumu

Bende biriktirmiştim 300 lira ama parasız kalınca onunla idare ettim bende doğum için atmıştım acil bişi olursa die avicenne umut canım normal 600 700 gibi sezeryan 1000 filan galiba kartalda çok güzel ebeler hemşireler çok ilgili çok çok memnunum net fitaı öğrenince yazarım

Gizem yaaa o ne demek öylee
Niye erken olsun ki dogumu konuşmak için
Ben gecen ay konuştum Dr umla aralda da erkenden konuşup bilgi almıştım
O zmnki Dr umdan..
Bundada demet Hn ile konuştuk
Senin ilk doğumun normal bunuda öyle düşün dedi direkt bana
He hiç olması sıkıntıya girmeden en iyisini uygularız o an dedi
Ama önce normal deneyelim dedi.
Artı bi sürü rahatlatıcı şey söyledi.
Sen yaparsın rahat ol yat uzan son haftalarım keyfini çıkar dedi
Hem ikinci dogum daha kolay olur fln dedi

Annem henüz aramadı 1ablam aradı 1 kez gelmeyi bırakın işte ben üzilmiyimde kim üzülsün 6 kardeşiz biri aramazmı ben olsam uçardım onlara

HADİ BAkalam merve iyi haberlerini bekliyoruz
Hayırlı doğumlar olsun inşallah....merak eyirouz seniiiiiiii
ben de uykusuz geceleri düşündükçe biraz daha belesn diyorum
ama sıkıldığım daraldığım zamanlarda olmuor değil Allah günah yazmasın=((
pastane tarzı yerlerde mi satılıyo bu şeker hamurları :26:
ben hiç düşünmemiştim o kurabiyelerden becerebilirmiyiz acaba?
kuzucum internette de var ama ben Eminönünden aldım mutfak malzemesi süslme malzemeleri kalıplar şunlar bunla satan yerde.
adam mutfakta kullanaileceğimiz her türlü malzemeyi satıyordu..

ya işte böyle diyince o bende soğudum aslında çok severek gidiyodum:26:
cuma günü randevum konuşucam iyice delimidir nedir ya:26:
olmadı o hastanede başka doktora giderim:44:

5 te Dr da kontrolum var.
Banyo yapmam lazım.!
Oramı almam lazım
O kdr üşeniyorum ki offf
Gidem bari en değişik akrobatik hareketlerimi sunayım :)))

annem henüz aramadı 1ablam aradı 1 kez gelmeyi bırakın işte ben üzilmiyimde kim üzülsün 6 kardeşiz biri aramazmı ben olsam uçardım onlara

canım benım bundan sonra evladın olacak yanında ona sarılacaksın ılaç olcak senın uzuntulerıne sıkma canını allahım çok büyük yarının ne getıreceği belli olmaz sen pozitif ol yavrun için allaha emanet ol üzülme

gizem kurabieyelere bayıldım, harika görünüyorlar, çok güzel yapmış yapanın ellerine sağlık. bende modelleride çok güzel.

hastane konusunda benim fikrim, ataşehirde denilen hastaneye bi gidip konuşmalısın en azından bir kez o doktora muayene ol, odalarına falan bak. arada az değil, sezeryan olsan 2 bin gibi bir fiyat farkı var, o farkı bebeğin için bir kenara koyarsın, ne bilim çocuklarına harcarsın,ya da önümüzdeki yaz küçük bir tatil yaparsınız :)

gulayy canım senı çok merak ettim ya..iyi gördüm seni..artık bişey takmıyosun kafana lütfen ya..kendine bak boş ver kocanı falan...allah akıl fikir versin boş ver sen...hastane çok güzel görünüyo gerçekten...

gizoşşş kurabiyeler harika...pembiş pembiş..avicenneye iden arkadaşım var..çok memnun..isteğebağkı sezeryan yokmuş...muayane ücreti 40lira...nstede bir verip bir vermiyomuşsun..

valla hastane konusunda bende hala bilemiyorum. eğer bebişin kilosu 4 kg'yu geçerse (ki son haftaya kadar beklerse muhtemelen geçecek gibiymiş) o zaman nasıl olsa sezeryan olacam diye şimdiki gittiğim hastaneye gidecem.. bu yüzden de hem iki haftada bir devletteki memnun kaldığım doktora hemde özel hastanedeki doktoruma gitmeyi düşünüyorum. sırf kilosu hakkında doğru bilgiyi alabilmek için.

ama eğer normal doğurmada bir engel olmazsa nerde doğum yaparım bilmiyorum.

size danışmak istediğim bişey var kızlar:26:
.......
doğurmazdı tanıdıklarımız diye düşünüyorum çok memnun kalmışlar ayrıca..
ama çok kararsıızımmm :26::26:
Gizemimn ne haklısın arada kalmakta
para önemli değiil kesinlikle ,evet arada çok fark var ama sorun o değil.
ama son anda sezeryana alırlar beni diye içine kurt düştüyse dr unla konuş...
Bence aynı zamanda olsa da olmasada diğer hastaneyi gez dolaş hatta dr a muayene bile ol.benim de öyle yedek bi dr um var tahlillerimi gtürürüm 2 ayda 1.alenen dedim ben ona ben medistate de doğu yapcam ama size de geliyorum arada sizde yapmıcam doğumu dedim..
odalara bak hemşierelere bak.
ben tüm tahlilleri mailime istiyorum mail olarak duruyor
olur da başka dr a gidersem doğuma drlara dicem maile girip bakın tüm tahliller orada diye..
temiz mi hastane değil mi içine siner m iyice bak çok daha ağırlaşmadan
çünkü seni devam takip eden dr la 2-3 kere gittiğin bir olmaz..

ayrıca kurabiyele ne yorym yapayım ki=)
şekerlerin şekeri tatlıların tatlısı olmuşşşş=)))

cnm sen ayrıldın mı izne yoksa devam mı okula?

teşekkürler canım :)
gidip 1 kere muayene olucam canım evet en sağlıklı kararı hastaneyide görerek vericem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için :)

gizoşşş kurabiyeler harika...pembiş pembiş..avicenneye iden arkadaşım var..çok memnun..isteğebağkı sezeryan yokmuş...muayane ücreti 40lira...nstede bir verip bir vermiyomuşsun..

sağol kuşuum :))
son dk doğururken bile değişebilirim hasteneyi o zaman baktım burası sezeryan diyo giderim oraya doktorda şansıma kim varsa artık

ya inan anılım parasında değilim evet çok fark var arada ama işi ticarete döken bi doktormu değilmi anlayamadığım için arada kaldım kendimi aptal yerine konuyomuş gibi hissediyorum.cumaya aldım medipole randevu emrah hep gelemiyo ama cuma gelicek ciddi ciddi sorucam kadına konuşucam.sonraki haftada bi gider bakarım oraya..
muayeneler her haftaya düştüğünde benim ateşehire gitme şansım olmicak.kadına sadece 1 kere gidip doğumu sizle düşünüyorum desem son haftaya kadar muayeneye medipole devam edip doğumu avicennada yapsam nasıl olur acaba

bide doğum sonrası var benim acım sancım kanamam olduğunda medipol burnumun dibi ve çocuk doktorları çok iyi bişey olduğunda ben ataşehire gidemem ki pat diye.ay bilmiyorum ya:26:

beğendinmii çok mutlu oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…