2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Dün anneannemiz beşikle birlikte tulum şapka işlemiş göndermiş. Diğeride kilotlu çorap. Çiçek kısmı popoya gelicek :) yerim ben onun poposunu

Eklentiler

• $DSC_0233.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 26

aaa ben Avrupa yakasındayım geçemem o tarafa ama temiz bakımlı bi hastaneye benziyo umarım personelde öyledir sana güzelce bakarlarda toparlanırsın :)

ay deniiiiiiizzzzz senin adına sevindim ikincinin kolay olmasınada e biz birinciyik anam bizi niye korkutuyosun

ben annemden plates topunu istedim ama saçmalama felan dediler bana hastaneye sokabilirmiyim bilmiyorum gerçi ama en azından evdeyken yardımcı olurdu...

Kızlar yarın muharrem ayının 10. Günü yani mübarek aşure günü. Aşure günü eve erzak almak yıl boyu rızk bolluğu yaparmis. Aşure günü evde yemek pişirmek hatta hamur işi yapmak çok bereket getirirmiş eve.

Ve tabiki aşure pişirmek..
Aşure pişirip komşulara dağıtmak da çok sevap. Ben şimdi fasulyesini haşladim. Şimdi nohutunu koydum haşlanıyor. Yarın pişirecem allah izin verirse. O bi yanda pişerken yasin okumak yada bildiğin duaları okumak çok sevap. Ayrıca pişerken içine 1 çay bardağı süt, 1 tane kuru hurma, 1 kaşık bal koymak çok lezzetlendiriyor. Ha bide bi bardak zemzem koyuyorum. Ohh afiyet şifa olsun :)))

Gözün aydın nihal herşeyin yolunda gitmesi çok güzel. Bu durumda çalışmak ne zordur. Hem kolaylar diliyorum, hemde kutluyorum canım seni [/QUOTE]

Dün anneannemiz beşikle birlikte tulum şapka işlemiş göndermiş. Diğeride kilotlu çorap. Çiçek kısmı popoya gelicek :) yerim ben onun poposunu

ay ne güzelmiş pembelisideeee...aynısının mavi-beyazından benim oğlumunda var, ananemiz yaptı ama biraz büyük yapmış bu kış giyemezde seneye kışa giyer. üstünede ceket yapmış aynı modelden.

bir arkadaşının oğluna yapmıştı şalvar model olduğu için popoda da bezle emeklerken falan o kadar güzel görünüyordu ki. güle güle sağlıkla giysinler inşallah..

gizoşş bizimokuldan bir arkadaş tam senın düşündüğün gibi yaptı..muayende medipole doğumda avicenenye gitt..yarın onada sorarım memnun mu diye..ama medipol sana yakın işte o bir artı...birde iyi bir hastane...doğum şeklin eylül hanıma da bağlı canım..kilosu fazla olursa normal zor olur canım ya..eylülül hanımda maşallah kaç kilo bu sıra...
cuma günü kızın 10 cm açılması vardı ben nstdeyken.. sabahtan beri doğum yapamamış..bende korktum dra sordum nedne bu kadar uzn sürdü diye.. kafa çapı büyükmüş bebeğin..dr 2 saat doğumda kaldı..hakkımızda ne hayırlı ise öyle olsun canım..

Amin canım çok sağol. Senin oğluşda güle güle giysin :)
Teyzem doğum yapmıştı ya annem ona sosyete pazarından turunculusunu almış. Aynisinin pembesini de bize işlemiş. :)

Bende şimdi geldim hastahaneden bebek 2300 yine dedi iki hafta geriden geliyor dedi çok canım sıkıldı:-(cuma günü tekrar gidecem umarım 4 günde biraz alır.meyve yiyeyim bol bol belki işe yarar.bende hep aynı kilodayım.
Doğuma giden arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel doğumlarınız olur.kaç haftalık oldunuz bebek kaç kilo görünüyor?

Valla sayende doğum fotoğrafçımız oldu..
Sağolasın canımcım iyiki gösterdin o linki bitanesin :)))

çok sevindim canımm ne demekk :))

bi sorsana hayatım ya çok makbule geçer valla..
3 olmuştur kilosu canım şu ara şişkoyuz biraz:26:

Kızlar çok pardon çarşamba günü aşure günü. Bizim kontrolümuz yarın ya. Kafa gitti bende günleri karıştırdım.

Ay canım bende çok istiyorum aşure yapmak ama bilmiyorum nasıl yapıldığını :26::26:
Hep annem yapardı bekarken bende merak edip hiç bakmamışım nasıl yapıyo diye
Sen nasıl yapıyosun tarif edermisin rica etsem?

canım muz,keçiboynuzu pekmezi bide kırmızı et çok kilo aldırıyo bilgin olsun..

Benimde ellerimde gece uyurken oluyor uyuşmuş şekilde uyanıyorum bazen ayaklarımda da var

Tarif ederim canım ama ben göz kararı yapıyorum.. Yine de istersen yapılışını anlatim?

canım bende fotoğrafcı ile iletişime geçtim, bakalım nasıl olacak...çok istiyordum ama maddiyat yüzünden vazgeçmiştim, topic i görünce şok oldum sağolsun o da olumlu cvp yazdı, bakalım dediği gibi ücretsiz olursa süper olur

Son düzenleme:

Canım sağlıklı olması önemli. Kilosunu dert etme biraz daha dengeli beslen canım. Biz senle aynı gün doğum yapacaktık. 3 haftamiz var alır inşallah. Meyve sebze et ceviz pekmez ye bol bol canım.

Evet canım sağolsun olumlu yanıtladı beni de.. Güzel olacak inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…