Bende biriktirmiştim 300 lira ama parasız kalınca onunla idare ettim bende doğum için atmıştım acil bişi olursa die avicenne umut canım normal 600 700 gibi sezeryan 1000 filan galiba kartalda çok güzel ebeler hemşireler çok ilgili çok çok memnunum net fitaı öğrenince yazarım
Gizem yaaa o ne demek öylee
Niye erken olsun ki dogumu konuşmak için
Ben gecen ay konuştum Dr umla aralda da erkenden konuşup bilgi almıştım
O zmnki Dr umdan..
Bundada demet Hn ile konuştuk
Senin ilk doğumun normal bunuda öyle düşün dedi direkt bana
He hiç olması sıkıntıya girmeden en iyisini uygularız o an dedi
Ama önce normal deneyelim dedi.
Artı bi sürü rahatlatıcı şey söyledi.
Sen yaparsın rahat ol yat uzan son haftalarım keyfini çıkar dedi
Hem ikinci dogum daha kolay olur fln dedi
inş canımcımmm :)
noldu fotoğrafçı işi canım
Asya sevdiklerinle mutlu yıllar yaşarsin inşallah. Allah hayırlı uzun ömür versin canım.
Cemre
Oğluşun ve eşin ne güzel sürpriz yapmışlar öyle. Benim öyle bi sürprizle karşılaşma ihtimalim % 1
Merve doğuma mi girdi arkadaşlar??? Tam anlamadım :44:
Gülay
Nasıl oldun canım. Sanırım sancın kesilince eve gönderirler. Hayırlısı olsun yat dinlen bizi de habersiz bırakma canım.
QUOTE=nihalgerez;32607079]günaydın iyi haftalar dilerim herkese
cumartesi gittik kontrole kızım 2100gr 46 cm olmuş. çok şükür gelişmesi herşeyi yolunda
nst ye de girdim 15dk. onda da bir sorun yok. iki hafta sonra 23kasım a verdi randevumu
bende işteyim çalışmaya devam
canım normalmi olacak doğumunda lavman yapıldı?? hadi bakalımm Allah yardımcın olsun, sağlıkla gir doğuma sağlıkla çıkın hüma hanımla, insallah adı gibi mutluluk getirecek fındık kızın size...
Dün anneannemiz beşikle birlikte tulum şapka işlemiş göndermiş. Diğeride kilotlu çorap. Çiçek kısmı popoya gelicek :) yerim ben onun poposunu
Amin canım çok sağol. Senin oğluşda güle güle giysin :)
ay ne güzelmiş pembelisideeee...aynısının mavi-beyazından benim oğlumunda var, ananemiz yaptı ama biraz büyük yapmış bu kış giyemezde seneye kışa giyer. üstünede ceket yapmış aynı modelden.
bir arkadaşının oğluna yapmıştı şalvar model olduğu için popoda da bezle emeklerken falan o kadar güzel görünüyordu ki. güle güle sağlıkla giysinler inşallah..
Valla sayende doğum fotoğrafçımız oldu..
Sağolasın canımcım iyiki gösterdin o linki bitanesin :)))
gizoşş bizimokuldan bir arkadaş tam senın düşündüğün gibi yaptı..muayende medipole doğumda avicenenye gitt..yarın onada sorarım memnun mu diye..ama medipol sana yakın işte o bir artı...birde iyi bir hastane...doğum şeklin eylül hanıma da bağlı canım..kilosu fazla olursa normal zor olur canım ya..eylülül hanımda maşallah kaç kilo bu sıra...
cuma günü kızın 10 cm açılması vardı ben nstdeyken.. sabahtan beri doğum yapamamış..bende korktum dra sordum nedne bu kadar uzn sürdü diye.. kafa çapı büyükmüş bebeğin..dr 2 saat doğumda kaldı..hakkımızda ne hayırlı ise öyle olsun canım..
Kızlar çok pardon çarşamba günü aşure günü. Bizim kontrolümuz yarın ya. Kafa gitti bende günleri karıştırdım.Kızlar yarın muharrem ayının 10. Günü yani mübarek aşure günü. Aşure günü eve erzak almak yıl boyu rızk bolluğu yaparmis. Aşure günü evde yemek pişirmek hatta hamur işi yapmak çok bereket getirirmiş eve.
Ve tabiki aşure pişirmek..
Aşure pişirip komşulara dağıtmak da çok sevap. Ben şimdi fasulyesini haşladim. Şimdi nohutunu koydum haşlanıyor. Yarın pişirecem allah izin verirse. O bi yanda pişerken yasin okumak yada bildiğin duaları okumak çok sevap. Ayrıca pişerken içine 1 çay bardağı süt, 1 tane kuru hurma, 1 kaşık bal koymak çok lezzetlendiriyor. Ha bide bi bardak zemzem koyuyorum. Ohh afiyet şifa olsun :)))
Kızlar yarın muharrem ayının 10. Günü yani mübarek aşure günü. Aşure günü eve erzak almak yıl boyu rızk bolluğu yaparmis. Aşure günü evde yemek pişirmek hatta hamur işi yapmak çok bereket getirirmiş eve.
Ve tabiki aşure pişirmek..
Aşure pişirip komşulara dağıtmak da çok sevap. Ben şimdi fasulyesini haşladim. Şimdi nohutunu koydum haşlanıyor. Yarın pişirecem allah izin verirse. O bi yanda pişerken yasin okumak yada bildiğin duaları okumak çok sevap. Ayrıca pişerken içine 1 çay bardağı süt, 1 tane kuru hurma, 1 kaşık bal koymak çok lezzetlendiriyor. Ha bide bi bardak zemzem koyuyorum. Ohh afiyet şifa olsun :)))
Bende şimdi geldim hastahaneden bebek 2300 yine dedi iki hafta geriden geliyor dedi çok canım sıkıldı:-(cuma günü tekrar gidecem umarım 4 günde biraz alır.meyve yiyeyim bol bol belki işe yarar.bende hep aynı kilodayım.
Doğuma giden arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel doğumlarınız olur.kaç haftalık oldunuz bebek kaç kilo görünüyor?
hevuk ve mdaa allah yardımcınız olsun, bir avazda kucağınızıa alın bebişlerinizi inşallah...yavaş yavaş herkes doğurmaya başlıyor .çok heycanlanıyorum.vaktimiz daraloyor :))) her gece rüyamda kendimi doğururken görüyorum, artık sadece doğuma odaklıyım.nasıl olacak, bebeğim nasıl falan diye
cemredeniz, doğumgünün kutlu olsun.allah evlatların ve tüm sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin sana.
buarada benim 10 gündür ellerim inanılmaz şiş.bu haftalarda şişlikleri artan var mı arkadaşlar?
Ay canım bende çok istiyorum aşure yapmak ama bilmiyorum nasıl yapıldığını :26::26:
Hep annem yapardı bekarken bende merak edip hiç bakmamışım nasıl yapıyo diye
Sen nasıl yapıyosun tarif edermisin rica etsem?
canım bende fotoğrafcı ile iletişime geçtim, bakalım nasıl olacak...çok istiyordum ama maddiyat yüzünden vazgeçmiştim, topic i görünce şok oldum sağolsun o da olumlu cvp yazdı, bakalım dediği gibi ücretsiz olursa süper olurAy canım bende çok istiyorum aşure yapmak ama bilmiyorum nasıl yapıldığını :26::26:
Hep annem yapardı bekarken bende merak edip hiç bakmamışım nasıl yapıyo diye
Sen nasıl yapıyosun tarif edermisin rica etsem?
Tarif ederim canım ama ben göz kararı yapıyorum.. Yine de istersen yapılışını anlatim?
canım muz,keçiboynuzu pekmezi bide kırmızı et çok kilo aldırıyo bilgin olsun..
Bende şimdi geldim hastahaneden bebek 2300 yine dedi iki hafta geriden geliyor dedi çok canım sıkıldı:-(cuma günü tekrar gidecem umarım 4 günde biraz alır.meyve yiyeyim bol bol belki işe yarar.bende hep aynı kilodayım.
Doğuma giden arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel doğumlarınız olur.kaç haftalık oldunuz bebek kaç kilo görünüyor?
canım bende fotoğrafcı ile iletişime geçtim, bakalım nasıl olacak...çok istiyordum ama maddiyat yüzünden vazgeçmiştim, topic i görünce şok oldum sağolsun o da olumlu cvp yazdı, bakalım dediği gibi ücretsiz olursa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?