Canım çok sağol.. Peki nohut fasulye bide dövme miktarı nasıl oluyor? 1'er paket haşlasam az mı olur?
Bende şimdi geldim hastahaneden bebek 2300 yine dedi iki hafta geriden geliyor dedi çok canım sıkıldı:-(cuma günü tekrar gidecem umarım 4 günde biraz alır.meyve yiyeyim bol bol belki işe yarar.bende hep aynı kilodayım.
Doğuma giden arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel doğumlarınız olur.kaç haftalık oldunuz bebek kaç kilo görünüyor?
tek korkum küvezde uzun süre kalması o iğne hakkında bi bilginiz var mı peki ?? perşembe günü o iğneden atılcam ve önümüzdeki hafta içinde sorunsuz alıncak mı yani
Evet hazırdı cnm eşim gece eve gidip almış onuda burda ama daha açmadım bavulu :)
kızlar pek sık giremiyorum ben ama şey...bugün gittik doktora 32+6yım ama bebek 39 küsur çıktı kilosu3400 boyu52 böyle büyük bebeklerde ani ölümlerle karşılaşabiliyoruz dedi doktorum...şekerim de yok ama büyük ve büyük olmasına sevinemiyorum da..perşembe günü tekrar gel ciğer geliştirici iğne yapalım dedi...bu iğneden kaç gün sonra doğum oluyo??ben aralık sonu beklerken hatta ocağa kayar belki derken kasımda gelicek bizim tosun...korkuyorum da çok çok erken...offf napıcam ben yaa...bebek içerde oksijensiz kalabilir dedi...normal bebekler bu büyüklükte içerde en fazla bir hafta kalırlar senin bebeğin daha da büyümeye devam ederek 6-7 hafta daha kalamaz dedi doktorum:26:ben de taşıyabilemem zaten karnım da çok büyük:26:ne yani şimdi doğuma mı alıcak beni haftaya iyice aptallaştım yaaa
Çok olur canım. Bak ben koca bi tencere pişirecem bi büyük kase nohut bi büyük kase fasulye haşladim.
Dövmeyı önceden haşlamicaksin canım direk soğuk suya atıp pişireceksin onun suyu özleşiyor. Aşurenin kıvamını veren dövmenin haşlanan suyu zaten
Dövmeyi ben 2 veya 3 kase kadar koyacam.
kızlar pek sık giremiyorum ben ama şey...bugün gittik doktora 32+6yım ama bebek 39 küsur çıktı kilosu3400 boyu52 böyle büyük bebeklerde ani ölümlerle karşılaşabiliyoruz dedi doktorum...şekerim de yok ama büyük ve büyük olmasına sevinemiyorum da..perşembe günü tekrar gel ciğer geliştirici iğne yapalım dedi...bu iğneden kaç gün sonra doğum oluyo??ben aralık sonu beklerken hatta ocağa kayar belki derken kasımda gelicek bizim tosun...korkuyorum da çok çok erken...offf napıcam ben yaa...bebek içerde oksijensiz kalabilir dedi...normal bebekler bu büyüklükte içerde en fazla bir hafta kalırlar senin bebeğin daha da büyümeye devam ederek 6-7 hafta daha kalamaz dedi doktorum:26:ben de taşıyabilemem zaten karnım da çok büyük:26:ne yani şimdi doğuma mı alıcak beni haftaya iyice aptallaştım yaaa
perşembe günü 15.15e avicenna'ya,cuma saat 10'a da medipole aldım randevu hayırlısı olsun artık :/
36+3 günlük bebeğim kilosu 2 kilo 650 gram boyu 49 doğuma az kaldı ara sıra ağrılarım oluyor rahime batmalar oluyor ilk bebeğim erkek sabırsızlıkla bekliyoruz bi aksilik olmazsa normal doğum olacak inşallah alla hepimizin yardımcısı olsun
Canım sağlıklı olması önemli. Kilosunu dert etme biraz daha dengeli beslen canım. Biz senle aynı gün doğum yapacaktık. 3 haftamiz var alır inşallah. Meyve sebze et ceviz pekmez ye bol bol canım.
bnde gecen hafta gıttıgımde 100 gr artmıştı 2100gr dıı ve 1hafta3gun gerıden gelıyo dedi o zmn 34+4gunluktuk. yarın gıdıcm 35+4 olucaz bakalım ne dıcek ınss klıo almıştırr. bu hafta gerılıgı ıle ılgılı erken doguma alırz dedimii sana?
ınss buyur gelişir vakitlerini doldururr bebişlerimizz
Yok erken alırız falan demedi cuma günü yine kontrolüm var sorarım erken doğum olurmu diye.
canım kagıthane avicenna mı yokse esenlerdekimi ben kagıthane gultepedeki avicennaya gidiyorum hatice hanım var çok memnunum.
Herkese merhabalar, kısmetse bende ocak 2014 annesi olacağım 1 ay gerideyim sizden. Sormak istedğim sezeryan olucak arkadaslar, doktorunuz kaçıncı haftada doğuma alınacağınızı söyledi ? Ayrıca gebelik şekeri olanlar varsa onlara hangi hafta dedi doktorları. Teşekkürler, hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :))
Gizem kurabiyeler harika görünüyor Allah ağız tadıyla dağıtmayı, yemeyi nasip etsin.
Bu arada ben de yıllardır kadın hastalıklarıyla ilgili bir şikayetim olduğunda Avicenna Ataşehirde Sibel Hanıma gidiyorum,
doğumumu da orada yapıcam bir aksilik olmazsa,
Zeynep Hanıma 10 yıl kadar önce bir kez gitmiştim iyi bir doktora benziyor.
Malesef benim doktorumun hastası çok olması sebebiyle fazlaca sıra beklemem gerekiyor
ama yine de hastaneden de doktorumdan da memnunum.
Komşulardan, akrabalardan orada doğum yapan herkes çok memnun.
Ben baktığımda odalar gayet temizdi ama henüz doğumhaneyi görmedim,
doktor gece doğuma gelirse ekstra ücret alıyor mu sormadım
randevundan sonra öğrendiklerini paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?