2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar ben dün yaptım aşuremi 4 kase yedimmm :))) ama o kadar yordu ki beni dün bel bacak ağrısından yatamadım

oohhh yarasın ellerine sağlık Allah kabul etsinn :)
bende geçen gün haberlerde izledim ayy canım nasıl çekti saat gece 11
bolulu hasan usta'dan söyledim hemen kocamandı yedim 2 tane ama hala istiyo canım belki bu akşamda söyler yerim
ben beceremem yapmayı çok zor sanki:26:

Kızlar kurabiyelerin bir kısmını yaptık çok şükür. Bir kısmını diyorum çünkü ancak 20 tane yapabildik anamm ne kadar zormuş.. Ellermiz, belimiz koptu vallahi.. Pişirmede bişey yok ama üzerini şeker hamuruyla kaplamak ve süslemek ince detay istiyor.
Bunları sabaha kadar bekleticez iyice kuruması için sonra da poşetlere koyup tüllerle fiyonk yapıcaz :)

Eklentiler

• $IMG_1388.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_1377.webp
    5 KB · Görüntüleme: 29
Üsküdar yunus emre hastanesine gidiyorum ilk dogum ve sezaryan 1milyar doktorumu çok seviyorum asistaninida dr.selma songülalp ilgi alaka çok memnunum tavsiye ederim

nasıl güzel görünüyolar canım bayıldımm ellerinize sağlık emeğinize sağlık Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsinn inş :))

Ohhhh afiyet olsun canımm zor değilde uğraştırıyor netteki tariflere bakarak yaptım önemli olan buğdayın iyice erimesi diğer malzemelerde harmanlıyorsun benimde canım tatlı istedi yemekten sonra eşim ne pastanede ne markette bulabilmiş bim de bulmuş ilaç gibi geldi anlatamam :)))))))

dur ya bende söyliyim yiyim bari aklıma getirdin

Ellerinize sağlık canım bende netten nasıl yapılacağını öğrendim de bi prova yapmayı düşünüyorum önceden şeker hamuru pişirilmiyor değil mi sizinki bayağı profesyonel olmuş anlatsana birazzzzzz nasıl yaptın:)))))) şekiller çok iyi olmuş ben bu kadarını beceremem :)))

Son düzenleme:
ilk doğumuda ordamı yaptın canım ?
perşembe günü gidip görücem paylaşırım öğrendiklerimi tabiki :)
çok teşekkürler bildilendirdiğin için..

rica ederim canım
ilk hamileliğimi de şu an ki gibi 4 ayrı branş doktorun takibinde geçirdim maddi durumum hepsini özelde yapacak kadar iyi değildi
sağlığımda hastane hastane dolaşacak durumda değildi ve her türlü işimde ve muayenelerimde yalnızdım,
bir günde bütün doktorlara görünüp tek günde aradan çıkarıyodum hastane işini
bu yüzden mecburen muayenelerim de doğumum da devlette oldu malesef

ellerinize sağlık harika görünüyorlar

canım sonuçta evladıın yanında sağlıklı bu en önemlisi özel devlet o mutluluğun yanında eminim hiç kalmıştır :)
perşembe günü gidicem işte bende normal doğum yapma isteğim çok fazla inş Allah nasip eder de normal olur.normal doğumu teşvik eden bi hastene olarak duydum bakıcaz artık :))

cnnm üzülme sağlığı iyiyse kilo alır.kilolu doğmasa da doğumdan sonr sütünle alır...
hiç kafana takma.Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin.meyve çok tüket..faydasını kesin görürsün...
Benimde ellerimde gece uyurken oluyor uyuşmuş şekilde uyanıyorum bazen ayaklarımda da var
onu ban sorun banaaaaa
ftr ye bile gittim 3 tüp kan aldılar temiz çıktı
dr a gtcem bakalım şimdi ne diyecek tahlillerde temi çıktı
fizik edavi verir kesin
sabah kalınca öyle ağrıyor ki of of ofyorganı çekemiyorum destek alıp ayağa kalkamıyorum..
yaa ben beceremem hiç aşureyi denemedim gerçi ama zor değilmi yapması:26:
kuzum bende denemedim yapmadım yapamam da..hamarat kadın işi o maşallah bizim kızlara...
ben hamur işi kısmına uyudm işime o geldi=)))
MTA demiş ya hamur işi yapın bereket ol olur diye.onu yapabilirim işte hehehhehe=))

2,5 cm açılmam varmışşşşş
Tahmin ediyordum ebe olacak kadınım vallahiiiii
Oğlum 3 kg ı gecmiş.
Kasılmalarım tarif ettim usg muayenesi esnasında
Cok iyi tarif ediyorsun bunlar kasılma ve açılmana bakmalıyım bu durumda dedi
Beraber dogumhaneye gittik.
Hiçççç Cnm acımadı.
O benden cok şaşırdı valla. O kdr sancım ağrın olmuş açılman olmuş
Maşallah dedi
Nst de iyi çıktığım için eve geri geldik.
Bu haftayı tamamlaman gerek dedi.
Ciğerleri açısından.
Sancım çıksaydı ilaç verecekti onuda vermedi

Geçmiş olsun kolay bir doğum olacağa benziyor inşallah.. Haftanız ve bebeğin kilosu gayet iyi sorunsuzca bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah:)

cnm üzülmeeee
bize de haber verr
niye öyle byük olurmuş k bebek
bu zaman kadar farkedememiş mi akıllı dr...??
panik yapma öncelkle dr unu dinle ve ne derse yap canımcım...
Bende yanlış biliyormuşum dedim yaa=))
neyse iyi karıştırmadık
kıyamam vermiş kadar oldun canımmmmm
hemde denzci modeli tam oğluma uygun heheheh

yarında diğer halıları sil hayatım haftasonuna doğur tamammı
hamile olmasak anılla senin başında beklemeye gelirdik
ama hamile olmasak tanışamazdık dimi ahah

ayyy Deniz noldu o açılma şimdi o zaman öyle açıkmı duruyo kafam karıştı yaaa :26:
bi zararı yokmuymuş şuan açılmanın normalmiymiş yani:26:

sor sor bende öğrniyorum bu sayede süper oluyo sultancım=))
Doğurmadım kızlar :) şimdi hastaneden çıktık dr sancın var ama az dedi şimdilik eve gönderelim dedi nadilat verdi onu içicem şiddetli olursa kurtuluş yok sezeryana alıcak
hadi gözün aydın canım ilacını düzenli iç muhakkak
doğum yapsaydın ali yi görmeye gelecektim zaten=)))
çok emek istiyor çok
ben geçen sene çok yaptım bu kurabiyelerden hepsinin kalıbı farklı fsrklı hamuru açmak zor yapıştırmk dert=)
ama değiyor ortaya çok güzel sninki gibi bir şey çıkıyor
çok tatı lmuş arkadaşım bayıldım ellerinize sağlık..
Allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin..
dur ya bende söyliyim yiyim bari aklıma getirdin
galiba bende dayanamıcam kv lere elirken bana aşure bulun dicem gizooooo
bu kızlar çok fena çok=)))
tüm kilolarımızın sebebi onlar=pPpP
kaka hamşler.

çok sıkıntılar çektim doğum öncesinde, doğumda ve sonrasında,
inan aylarca çocuğum olduğuna sevinemedim çektiğim acılardan
ilk doğumu olan arkadaşları korkutmak istemem o yüzden anlatmıycam yaşadıklarımı,
ne de olsa her hastane, her doktor ve her doğum farklıdır
ama şunu söyleyebilirim kızım kardeş istemese kesinlikle ikinci çocuğa cesaret edemezdim
kızımın yalnızlığı bana cesaret verdi ama yine de eşime hep dedim
eğer maddi durumumuz müsait olmayacaksa, doğumumu özelde epiduralle yapmayacaksam kesinlikle ikinci çocuk istemem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…