2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar ben çok balık yiyemiyorum artık siz ne durumdasınız bide sütde pek içmiyorum bi arkadaşa günde bi litre süt iç demişte doktor ben hiç o kdar içmedim valla

Canim sabah konuştuk doktorumla agrin artarsa gel kontrol edicez acilmani dedi ufak ufak agrim var ama sancidan bagirana kadar evde durucam bu sefer sancim kacmasin yine

denizz yazcam yazcam açılman olmuş kuzum :26: neyse sorun yokmuş inş en hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz
artık son günler yaa çok az kaldı
Saol deniz kusura bakma senin mesaji simdi gordum.iletilerde cikmadi. Bu arada yeni sezeryan tarihi olarak 25 kasim dedi onu yazmayi unutmusum
aa sizin de tarih belli olmuş hayırlı olsun tatlım
sen yine de gir anlat bize
doğumdan sonra unutmayın buraları

zelalcim bayadır yoktun evet neyse çoğu bitmiş işlerinizin
sen yine de çok yorma kendini son haftalar dikkat et canım
sez.mi olcaksın tarih belli olmuş?

geçmiş olsun canım inş herşey yolundadır artık eli kulağında bizimkilerin
bi yandan sabırsızlanıyo bi yandan da zamanı yavaşlatmak istiyorum

dün sepetimiz geldi kurduk çok tatlı oldu yaa
dünden beri gözümüz onda eşimle
uyanınca direk bi tebessüm oluşturuyo yüzlerde
sağlıkla uyusun da büyüsünler içlerinde

kızlar şu linkteki şeker sepetine bakar mısınız? sizce verilen ölçüler komple bisikletin ölçüsü müdür? sepet kısmı çok mu küçüktür? içine bebek şekerlerini koymak için beğendim.

06-M Hasır Bisiklet (1 ad)

Anıııllll iyi ki doğmuşsun canım çekirdek ailenle nice güzel yeni yaşların olsun inşallah :) bütün sıkıntılar uzaklaşsın sizden . . herşey gönlünce olsun canım :)

Ben cok beğendim canım.
Bence al çok ciciiiii ölçüleri de iyi gibi geldi bana

Essela canım evet açılmam oldu. Evde dinleniyorum
K v geldi şimdi mutfağımı topluyor.
Sagolsun.
Sancım var biraz işte. Hayırlısı olsun kuşitom

Kızlar Cuma günü tekrar kontrolüm var . Doktor bu kez nts ye gireceksin dedi . Bu nts için muayene ücreti dışında ücret ödeniyor mu ?

kızlar ben çok balık yiyemiyorum artık siz ne durumdasınız bide sütde pek içmiyorum bi arkadaşa günde bi litre süt iç demişte doktor ben hiç o kdar içmedim valla
tuğbacım ben de hiç günde 1lt içmedim her gün 1bardak içmeye çalıştım bazen unuttuğum da oldu
balık ta sık sık yiyemiyorum arasıra...

Canim sabah konuştuk doktorumla agrin artarsa gel kontrol edicez acilmani dedi ufak ufak agrim var ama sancidan bagirana kadar evde durucam bu sefer sancim kacmasin yine
hayırlısı olsun tatlım
bu bebişler şimdiden parmaklarında oynatıyolar
hüma çok nazlı olcak bence bi geliyorum diyo bi duruyo annesi

çok cici tatlım ama çok büyük değil yüksekliği anca bi karış 18cm diyo çünkü
bebk şekerlerin çok iri değilse uygun olabilir ama büykse sepeti çok almaz gibi geldi bana

Essela canım evet açılmam oldu. Evde dinleniyorum
K v geldi şimdi mutfağımı topluyor.
Sagolsun.
Sancım var biraz işte. Hayırlısı olsun kuşitom
dinlen deniz artık valla çok yoruyosun sen kendini
ben de kızıyorum kendime işler hep bana bakıyo sabredemiyorum kalkıp yapıyorum sonra pişman oluyorum gece sancılanınca
ama seni görünce bizim yaptığımız işler az kalıyo senin yanında yok halı yıkamalar pen ciflemeler
tamam bundan sonrası kalsın doğuma yakın kadın alırız boşver
bu ağır günlerde almicas da ne zaman alcas
tek çocuklu son günlerinin tadını çıkar
ay düşünsene bebek viyaklamaları, bebek görmeye gelenler, lohusa ağrıları, telefonlar, ziller...
enerji depolamamız lazım

sonradan farkettim ürün özelliklerinde, "içine bebek şekerleri koyup sunum için kullanılıyor yazmışlar" o zaman çok küçük değildir sanırım.

bebek şekeri olarakta hala emin değilim ama pusetli olanlar var onları çok beğenmiştim veya notluk şeklinde olanlar. bu seferde onlardan bunun içine kaç tane sığacakki, çok az alır gibi yaa, çok kararsız kaldım.

bu sepetide sonradan içine şampuanlarını kremlerini falan koymak için kullanmayı düşünüyorum.

Cemre cnaım inş. kuzucuğun birkaç gün daha dayanır da büyür .. Hayırlısı olsun inşallah :) Pazar günü senin de doğumgünündü biraz geç oldu ama ben ancak bugün girebildim foruma .. Ali Keremin , Aralın ve kocişinle çok güzel yeni yaşların olsun canım inşallah, iyi ki doğmuşsun

kızlar dün dinlediklerimden paylaşıyım da mama eşittir ilaç bunu unutmayın diyoo
marketlerde bile mamaların ön raflarda ve çok gözönünde olması doğru değilmiş marketi uyarma hakkınız var dedi
anneler ya sütüm olmazsa ya yeterli emziremezsem diye düşünmemeli hep bol sütü olcağını hayal etmeli sütü beyin üretime geçiriyo dedi
hastane çantasına hangi mamayı alıp koysam diye düşünmek bile baştan 1-0 yenik başlamak o bebek açısından dedi
anne onu emzirmeyi hayal etceğine ne mama alsamı düşünüyo ne yazıkki dedi
merak etmeyin bebişler hastanede hiç bi şekilde aç kalmaz her türlü kontrol altında olcaklar,
mühim olan siz anne sütünün değerini bilin ve ondan mahrum etmeyin bebeklerinizi didiii
anne sütü kolayca hazmedildiği için sık sık acıkır ve ilk aylar sık sık meme teklif edilir bebeğe dedi
mama yiyen bebek yer ve uyur çünkü hazmı uzun ve zor olur mama mideye löp diye oturur dedi
ısrarla mama=ilaçtır dedi
büyük göğüs küçük göğüs sütün miktarına etki etmez ve süt ısrarla emzirmeye devam etmekle artarmış
ilk 1 ay emzik te biberon da önermiyoruz dedi
biberondan kolayca akan sütü yutan bebek meme verilince süt sağma işine sabırsız dayanıp kolayı istiyormuş
halbuki memeden emmek çene kaslarını güçlendirip, diş ve dişeti rahatsızlıklarının önüne geçiyormuş
anne açısından emzirmenin faydalarını anlatmakla bitiremedi zati
inşallah bol bol sütümüz olur ve cukkudu cukkudu emen bebişlerimiz

kızlar şu kasılma olayını hemşireye sordum karnın belli bir yeri sertleşiyorsa o bebektir ve korkma dedi

bebek hareket ettikçe karın tümüyle sepsert oluyorsa o kasılmadır dedir

belden kasıklara inen sancıdan korkman lazım dedi

Canm bu sepet küçük ben bakmıştım bunun bir boy büyüğü var o tam şeker koymak için bu bildiğin kase kadar..
Ama boşaldıkça eklersin içine ila hepsini doldurmak zorunda değilsin çok şıkmış..

Denizz canım ne halısı yıkadın sen canım ya eğilip kalkamıyorsun nasıl canına kıydın öyle..
pöff sağsalim doğurabilseydik iyiydi. şu bebeleri..

Bende sana bakmaya geldim canım iyimisin??
Dün o telaşada sanki lavman yapıyorlar yazdığını gördüm dedim heralde doğurdu bu kızçe..
İnşallah Hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucağımıza az kaldı senin haftanda güzel maşallah kilosuda güzel sıkıntı olmaz Allah'ın izniile..

Esselaaaaaa
Ay süper bilgiler paylaşmışsın Cnm bnm
Kesinlikle altına imzamı atıyorum.
İnşallah cok sütümüz olur.
Ben bu konuda cok bilinçli oldugumu düşünüyorum
Birde bebek emdikçe süt çoğalıyor
Ztn anne sütün cok buyuk kısmı su.
Bebeğimiz için daha öte yararlı bi besin yok

Aral'ım canımmm iyiki doğdunnnnn,doğum günün kutlu olsun Zuzu..
Bundan sonra Rabbim üzüntü sıkıntı yaşatmasın bir ömür mutlu olman dileğimle..

Son düzenleme:

Ayyyyy canım bnm cok teşekkür ederim sagollll
Guzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…