dün hiç girememiştim gece de geçmişi okumaktan yazamadım canlarım
geçmiş olsun allah en hayırlı zamanda kavuşmayı nasibetsin
ayrıca bayıldım canlı oda bağlantılarınıza
herkes böyle resim atsa ne güzel oluyo
aa sizin de tarih belli olmuş hayırlı olsun tatlımSaol deniz kusura bakma senin mesaji simdi gordum.iletilerde cikmadi. Bu arada yeni sezeryan tarihi olarak 25 kasim dedi onu yazmayi unutmusum
zelalcim bayadır yoktun evet neyse çoğu bitmiş işlerinizingunaydın herkeseee
ben ugramayalı oldu byaga telden azcık takip edebildim. net baglanalı bir hafta oldu eve cok sukur...
sıfırdan yerlesmke ne kadar zormus. oldum bittim. doguma 3 hafta var ve hala tam yerlesık degilim eksıkler var. ama saldım gari napıyımmm
herkes ii ıns. douranlar olmus ne gusel darısı basımıza saglıkla ıns. cemredenizcim sende de acılma falan olmusss. hade bakalımm azcık daha dayansınn ali bey ins.
bızde iiz ins her hafta gıdıorum kontrole artık. iki nst daha gırersın ucuncuye allah kerim dedi doktorcum ama bakalımm. kasım 29 falan alcak galiba . heycan yaparsın die tam tarih vermıorum dedi de...
geçmiş olsun canım inş herşey yolundadır artık eli kulağında bizimkilerinDünden beri giremedim. Nst deyim mide yanmasından yatamadim. 2 defa oturdum baştan başladı. Naneli şeker aldım. Biraz yanma geçti. Şimdi nstdeyim. Doktoruma gösterecem bakalım sancı çıkacak mi? Dün çok fena sancılandim. Saatler sürdü. Ama şuan öyle sancı yok.
Kasılma neymiş sancı neymiş dün gece öğrendim.
kızlar şu linkteki şeker sepetine bakar mısınız? sizce verilen ölçüler komple bisikletin ölçüsü müdür? sepet kısmı çok mu küçüktür? içine bebek şekerlerini koymak için beğendim.
06-M Hasır Bisiklet (1 ad)
tuğbacım ben de hiç günde 1lt içmedim her gün 1bardak içmeye çalıştım bazen unuttuğum da oldukızlar ben çok balık yiyemiyorum artık siz ne durumdasınız bide sütde pek içmiyorum bi arkadaşa günde bi litre süt iç demişte doktor ben hiç o kdar içmedim valla
hayırlısı olsun tatlımCanim sabah konuştuk doktorumla agrin artarsa gel kontrol edicez acilmani dedi ufak ufak agrim var ama sancidan bagirana kadar evde durucam bu sefer sancim kacmasin yine
çok cici tatlım ama çok büyük değil yüksekliği anca bi karış 18cm diyo çünkükızlar şu linkteki şeker sepetine bakar mısınız? sizce verilen ölçüler komple bisikletin ölçüsü müdür? sepet kısmı çok mu küçüktür? içine bebek şekerlerini koymak için beğendim.
dinlen deniz artık valla çok yoruyosun sen kendiniEssela canım evet açılmam oldu. Evde dinleniyorum
K v geldi şimdi mutfağımı topluyor.
Sagolsun.
Sancım var biraz işte. Hayırlısı olsun kuşitom
Ben cok beğendim canım.
Bence al çok ciciiiii ölçüleri de iyi gibi geldi bana
Essela canım evet açılmam oldu. Evde dinleniyorum
Sagolsun.
Kızlar Cuma günü tekrar kontrolüm var . Doktor bu kez nts ye gireceksin dedi . Bu nts için muayene ücreti dışında ücret ödeniyor mu ?
Ben cok beğendim canım.
Bence al çok ciciiiii ölçüleri de iyi gibi geldi bana
Essela canım evet açılmam oldu. Evde dinleniyorum
Sagolsun.
sonradan farkettim ürün özelliklerinde, "içine bebek şekerleri koyup sunum için kullanılıyor yazmışlar" o zaman çok küçük değildir sanırım.
bebek şekeri olarakta hala emin değilim ama pusetli olanlar var onları çok beğenmiştim veya notluk şeklinde olanlar. bu seferde onlardan bunun içine kaç tane sığacakki, çok az alır gibi yaa, çok kararsız kaldım.
bu sepetide sonradan içine şampuanlarını kremlerini falan koymak için kullanmayı düşünüyorum.
Canim sabah konuştuk doktorumla agrin artarsa gel kontrol edicez acilmani dedi ufak ufak agrim var ama sancidan bagirana kadar evde durucam bu sefer sancim kacmasin yine
Cemre cnaım inş. kuzucuğun birkaç gün daha dayanır da büyür .. Hayırlısı olsun inşallah :) Pazar günü senin de doğumgünündü biraz geç oldu ama ben ancak bugün girebildim foruma .. Ali Keremin , Aralın ve kocişinle çok güzel yeni yaşların olsun canım inşallah, iyi ki doğmuşsun
kızlar şu linkteki şeker sepetine bakar mısınız? sizce verilen ölçüler komple bisikletin ölçüsü müdür? sepet kısmı çok mu küçüktür? içine bebek şekerlerini koymak için beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?