- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Çok geçmiş olsun denizcim.. Dikkat et kendine.. Bebişinde hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inşallah..
Canım iyi ki doğmuşsun :))
Bebişinle ve eşinle upuzun sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun..
Öpüyorum çok
Sagol sultancım
Orama doğru uzanan bi sızı var
Birde biraz üşütmüşüm öksürüyorum
Öksürdükce cızzz cızzz diye bişey gidiyor aşağıma :26:
Bu hafta dinlenmem gerek
Açılması olup 3 hafta sonra doğuran bi sürü annenin hikayesini okudum.
Bu Perşembe eşim ist da olucak inşallah o gün doğurmam.
Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum
gunaydın herkeseee
ben ugramayalı oldu byaga telden azcık takip edebildim. net baglanalı bir hafta oldu eve cok sukur...
sıfırdan yerlesmke ne kadar zormus. oldum bittim. doguma 3 hafta var ve hala tam yerlesık degilim eksıkler var. ama saldım gari napıyımmm
herkes ii ıns. douranlar olmus ne gusel darısı basımıza saglıkla ıns. cemredenizcim sende de acılma falan olmusss. hade bakalımm azcık daha dayansınn ali bey ins.
bızde iiz ins her hafta gıdıorum kontrole artık. iki nst daha gırersın ucuncuye allah kerim dedi doktorcum ama bakalımm. kasım 29 falan alcak galiba . heycan yaparsın die tam tarih vermıorum dedi de...
Cenk beye gidiyorsun dimi canımmm
Hadi bakalım yaklaşmış seninde.
Nerye taşındın Cnm doğumdan sonra görüşelim
hayır kuzum tek oraya gidiyorum pazar kapalı old. biliyorum da senin pazar gittiğini sandım ondan sordum canımyok canım kapalı, sen başka doktora da mı gidiyorsun
benim de ellerim ayaklarım şişti iyicebuarada benim 10 gündür ellerim inanılmaz şiş.bu haftalarda şişlikleri artan var mı arkadaşlar?
gizemcim ayynı hisleri ben de yaşıyorum dr.umdan memnunum ama son anda sez. derse bi dr.a da görünmüş olmak için normal doğum taraftarı dr. arayışındayımsize danışmak istediğim bişey var kızlar:26:
şimdi ben şuan koşuyolu medipole gidiyorum..
normal doğum 1750+kdv (epidural +750)
sezeryan 2650 + kdv
ve adım gibi eminim bu hastane son dakikada bişey dicek bişey olucak ve sezeryana alıcak beni normale uygun olsam bile çünkü hiç normal doğuran duymadım orda :))
neyse geçen gün arkadaşım geldi onların bütün aile ataşehir avicenna zeynep ahmad'da doğum yapmış ve hepsi normal doğum yapmış kadının ailede hiç sezeryanı yok.ve hepsinin 3'er çocuğu var.ilk bebekten beri hepsi burda doğurmuş kadın normal doğum taraftarı yani..
aradım fiyat almak için..
normal doğum 600 (epidural +350)
zorunlu sezeryan 800
isteğe bağlı sezeryan 1200
ben normal doğum yapmayı çok istiyorum Allah izin verir bi sıkıntım olmazsa.bi sıkıntı olduğunda tabiki sezeryan olabilirim ama benim hemen ayağa kalkmam lazım çünkü bakıcak kimse yok yinede hayırlısını istiyorum Allah'tan ama durum bu.
Eşime söyledim böyleyken böyleymiş diye.. son haftalarda doktor değişip sıfırdan başlamak ne kadar doğru falan dedi pek aklına yatmadı bu hastane yani.ama ben bi gidip kadını tanımak görmek istiyorum..hem aradaki fiyat farkıda belli..
kötü bi hastane olsa sülale boyu orda doğurmazdı tanıdıklarımız diye düşünüyorum çok memnun kalmışlar ayrıca..
ama çok kararsıızımmm :26::26:
ayyyyyyy hayırlı olsun canımkızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)
60 kişi miKiminle konuşsam hastaneye gelicem diyo. Bi liste yaptım gelicem diyenler gelirse 60-65 kişi falan oluyor.
Çok değil mi ya, sonuçta benim ağrım sızım olacak yorgun bitkin herkesi o halimle görmek istemem ki
Bi de zaten bebiş için de mikrop kapma olayı falan olur mu? zaten 15 kişi şehir dışından geleceği için onlar öyle yarım saat oturup gitmez bi 3-4 saat kalırlar en az.
Sizde durumlar nasıl? Kaç kişiye kadar normal benimki biraz fazla mı yoksa normal mi? Bikaç kişiye siz sonra eve gelin isterseniz daha rahat ederiz falan mı desem?
Hayır yani çikolatalarım lavantalarımı bile 40 kişilik yaptırdım. Bazılarına yetmeyecek
ayy hayretle okudumkızlar bugün ilk defa nts ye girdim. sağolsun kızım çok hareketli olduğunda normalde 20 dakkada bitmesi gerekirken bizim ki 40 dakka bakıldı. asıl olay bundan sonra başladı nts sonucunu dr götürdüm. doktorla konuşurken ben sezeryan olmayı düşünüyorum dedim. doktorda o zaman seni bugün sezeryana alalım hemen dedi.ben şaka yaptıgını düşündüm ama gayet ciddi bi şekilde zaten herşeyi tamam zamanı gelmiş en geç yarın sezeryana alıyım seni dedi. bende bir panik hiç bişey hazır değil onu bırak kımse yok yanımda ben istanbuldayım ve burda ne benim nede eşimin hiç bir yakını yok.kafamdan neler neler geçiyor bir yandan korku endişe bir yandan heyecan kalbim durcak.anneme haber verdim annemde bir panik yapmış(hatta bu gece otobüse binerim diye düşünüp babama yemek yapmaya başlamış ki yemeğe de karabiber yerine kimyon koymuş iki defa farklı yağ koymuş :) ) neyse doktor beni kan tahliline ultrasona gönderdi sonuçları getir dedi. gittim kan tahlilini yaptırdım.pıhtılaşma süresine falan bakıyorlar.ultrasona girdim bebek normal bir sorun yok dedi. sonuçları doktora götürdüm. doktor sonuçlar iyi dedi eşinle konuştun mu yarın alıyor muyuz seni sezeryana dedi. bende tamam da dedim bebeğin çiğerleri gelişmiş midir dedim. doktorda tabiki 40.haftadasın falan dedi bende yok ben daha 36. haftadayım dedim. nasıl olur dedi ben yanlış kişiye mi baktım dedi ben bilmem ama ben 36. haftayım dedim. tekrar benim kayıtlara baktı. vee doğum tarhini yanlış girmiş normalde doğum tarıhım 12.12.2013 olması gerekirken doktor kayıtlara 11.11.2013 yazmış. ondan sonra çokk özür diledi senide panıklettim falan dedi.
her neyse gerçekten çok panik yaptım ve ben çiğer gelişimini sormasam yarın beni sezeryana alacaktı.ve bebeğimin çiğerleri henüz gelişmemiş olcaktı. allah bebeğimi korudu. şimdi bu olaya güler misin ağlarmısın
aaaa hiç yazmadııkızlaar moiraia vardı ya doğum yapmış o da :))
ayy ağda yaptırdım nasıl rahatımm nasıl mutluyum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?