2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sagol sultancım
Orama doğru uzanan bi sızı var
Birde biraz üşütmüşüm öksürüyorum
Öksürdükce cızzz cızzz diye bişey gidiyor aşağıma :26:
Bu hafta dinlenmem gerek
Açılması olup 3 hafta sonra doğuran bi sürü annenin hikayesini okudum.
Bu Perşembe eşim ist da olucak inşallah o gün doğurmam.

İnşallah canım biraz beklesin ali bebiş :))
Boğazın içinde nane limon falan kaynatıp içsen öksürüğünü yumuşatır belki biraz rahatlarsın..
Kendini yorma sakın, yat dinlen bolca :26::26:

gunaydın herkeseee

ben ugramayalı oldu byaga telden azcık takip edebildim. net baglanalı bir hafta oldu eve cok sukur...
sıfırdan yerlesmke ne kadar zormus. oldum bittim. doguma 3 hafta var ve hala tam yerlesık degilim eksıkler var. ama saldım gari napıyımmm

herkes ii ıns. douranlar olmus ne gusel darısı basımıza saglıkla ıns. cemredenizcim sende de acılma falan olmusss. hade bakalımm azcık daha dayansınn ali bey ins.
bızde iiz ins her hafta gıdıorum kontrole artık. iki nst daha gırersın ucuncuye allah kerim dedi doktorcum ama bakalımm. kasım 29 falan alcak galiba . heycan yaparsın die tam tarih vermıorum dedi de...

:
Aynen benimkide taşş gibi,yürürken de batıyor alttan bişiler...
Deminde hıçkıra hıçkıra ağladım valla,kendime hayrım yok çocuklara bakamıyorum

Kıyamam yaaaa. Allah sana güç versin aysun 3 cocuk... Ama Allah dagına gore kar verirmiş
Ben bazen tel çocukla hafta sonları özellikle deliriyorum
Aral cok hareketli hep zarar veriyor. Dağıttığı yerler önemli değil ama huy olarakta zor bi cocuk.
Babası ile sürekli kavga halindeler özellikle okul açıldığından beri .!
Yazın rahattık. Enerjisini havuzda bahçede atıyordu stresi kalmıyordu
Şimdi okul sabahtan 16:30 a kdr ve kuralcı bi okul
Orda yapamadığını eve gelince yapıyor
Babası ile otorite savaşı halindeler..
Kardeşi doğunca napıcam diye düşünüp duruyorum://

Cenk beye gidiyorsun dimi canımmm
Hadi bakalım yaklaşmış seninde.
Nerye taşındın Cnm doğumdan sonra görüşelim

Cenk beye gidiyorsun dimi canımmm
Hadi bakalım yaklaşmış seninde.
Nerye taşındın Cnm doğumdan sonra görüşelim

he bacım cenk beye... goruselim cemrecımm ins bende ıstıorum. yerlesmem bu kadar uzun surmeyeydi dogurmdan gorusmek isterdim ama cok asagıda benım karnım , seninde oleydi gerci bilirsin, oturup kalkmak bıle cok zorlastı. esim bı yandan full yogun calısıo sadece hafta sonları esya ıcın gezebıldık. onuda azcık gezıoz ben yoruluorum falan kaplumbaga hızında ılerledık yuzde 80 ı oldu ama. daha salon bos. bıde mobilyalar alıyon ama hemen gelmıo kı. haftaya salı gelcek ıns. dogurmadan gelırse ıns o da...

doguralım bir sag salımm ıns. gorusuruzz gusel olur. ben fsmde buyuk bir cami var. fsm cami. onun hemen yanında oturuyorumm. bursayı sewdık. ıns daha da sewerizz.

rabbimnasip ederse benim bebegimde 13 aralıkda dünyaya gelecek 3 tane kayıpdan sonra rabbim bunu bana bagışlasın herkesede istedigini nasip etsin

kızlar selam kaç gündür bir türlü giremedim foruma bugün raporum başladı .. Artık çalışmıyorum :):) ohh evde olmak güzelmiş valla :) şimdi geçmişi okuyayım .. umarım herkes iyidir :)

Merhaba kızlar =)
Bende kısmetse 2014 Nisan annesi olacağım...
Bu topiğe ne zaman bakınsam, yüzümden tebessüm eksik olmuyor...
Birbirinizin heyecanın o kadar güzel dile getiriyorsunuz ki, hayranlıkla bakıyorum.
Rabbim hepinize sağlıklı bir doğum, hayırlı evlatlar nasip etsin...
Hepsinin kaderi,şansı ve bahtı açık olsun inşallah

Herkese günaydın

Doğum günün kutlu olsun anıll ailenle nice senelere inşallah..

"Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir. Bebeğinizin tırnakları muhtemelen tırnak uçları civarında."
Benim takvimimde bu yazıyor.ben bu ara kilo alamıyorum nedense.11 kilo aldım şimdiye kadar bu sabah baktım 10 kiloya düşmüşüm:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar umarım herkes iidir bende stresli bi dönem geçiriyorum onun dışında kızımda bende iyiyiz Allaha şükür ufak tefek eksiklerimiz varda sıra gelmiyo valla hastane çantamı bile daha hazırlamadım ne olcak böyle bilmiyorum valla

Dünden beri giremedim. Nst deyim mide yanmasından yatamadim. 2 defa oturdum baştan başladı. Naneli şeker aldım. Biraz yanma geçti. Şimdi nstdeyim. Doktoruma gösterecem bakalım sancı çıkacak mi? Dün çok fena sancılandim. Saatler sürdü. Ama şuan öyle sancı yok.
Kasılma neymiş sancı neymiş dün gece öğrendim.

günaydın kızlar, maşallah ne konuşmuşsunuz geçmişi oku oku bitiremedim, çoğu şeyide unuttum tabi okurken..

papatya doğum günün kutlu olsun, yavrun ve eşin ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.

angelifi okuyunca çok telaşlandım çok küçükmüş ve suyu gelip normal doğum yapmış çok da sevindim. benim bu akşam misaifrlerim var, ende yorulunca çok kasılıyorum, iş çıkışı hem yemek telaşı hem evi toplama temizleme telaşına girecem. birde misafirlere hizmet edecem, inşallah çok ağrım olmaz.

guelbeyaz ya o nasıl bir doktormuş öyle yaaa, ben olsam çok kötü laf sokardım o adama. nasıl bir dikkatsizliktir ya bu, ciğerleri bile gelişmeden durduk yerde alacaktı bebeğini demekki, Allah korumuş iyiki aklına gelmişte sormuşsun.

yok canım kapalı, sen başka doktora da mı gidiyorsun
hayır kuzum tek oraya gidiyorum pazar kapalı old. biliyorum da senin pazar gittiğini sandım ondan sordum canım

buarada benim 10 gündür ellerim inanılmaz şiş.bu haftalarda şişlikleri artan var mı arkadaşlar?
benim de ellerim ayaklarım şişti iyice
gece uyandığımda inanılmaz uyuşuk ve acıyo ama hareket ettirdikçe geçiyo

gizemcim ayynı hisleri ben de yaşıyorum dr.umdan memnunum ama son anda sez. derse bi dr.a da görünmüş olmak için normal doğum taraftarı dr. arayışındayım
olur da sez mecburi derse diğer dr.un da görüşüne göre son kararı veririm hiç olmazsa
son kontrolleri 2 dr.la yürütebilirim :26:
sen de randevu almışsın zaten. kafamızda kalcağına elimizden geleni yapalım... hayırlısı olur inşallah...

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)
ayyyyyyy hayırlı olsun canım allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasibetsin

60 kişi mi bence her söyleyen gelmez gibi
hem o kadar da cidden çokmuş
ama hediyelikler yetmicek diye üzülme
onlar son detay herşey yolunda olsun da yetmeyene ''aa geciktiniz çikolatalarımız kapışıldı'' dersin nolcak

ayy hayretle okudum
allah korusun böyle dr dalgınlıklarından.... allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

kızlaar moiraia vardı ya doğum yapmış o da :))
aaaa hiç yazmadıı
hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah
bebişine kavuşan bizi unutuyo

asyamca geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım

anıllll senin de doğumgünün kutlu olsun hayatım nice mutlu huzurlu senelere...

başka unuttuğum oldumu :26: denizinkini kutlamıştım.... tüm d.günü annelerinin doğumgünü kutlu mutlu olsun canlarımm

selam kızlar baya hareketlenmeler oldu dogum yapan olmuşş hayırlı olsun tebrik ederimm..
sancılanmalar başlamışş açılmalarr ( ya insan artık bir an önce olsun bitsin istiyo kucağın almak istiyo bi yandan böyle hareketleri hissetmicez artık bücürüklerimizn :) inşş büyüyodur bebişlerimiz az kaldı hepimize sırayl artık haberleri paylaşıcazz. bende de sertleşmeler toplanmalar oluyo nst de az çıktı ama o gün bizim muzur bebiş gerçek yüzünü gösteremedi durgundu. bugün 4 de kontrolum var inşş kilo almıştır oglum umarım sorun yokturr. hepimizn çok duaya ihtiyacı var rabbim yardımcımızz olsunnn...

dün hiç girememiştim gece de geçmişi okumaktan yazamadım canlarım
geçmiş olsun allah en hayırlı zamanda kavuşmayı nasibetsin
ayrıca bayıldım canlı oda bağlantılarınıza
herkes böyle resim atsa ne güzel oluyo

dogum günü olan bayanlarr taze anne adayları :)) dogum günleriniz kutlu olsun evlatlarınızla kutlamak nasip olsun bundan sonra inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…