2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım, bunlarıda kim dediyse azına sağlık

bende hastane çantasına mama ve biberon koyulmasına karşıyım
bir oğlum var 5 yaşında mama varmedik şükürde hiç bişi olmadı ne sarılık ne başka bişi
o anne memesinden gelen su rengindeki sıvının kalorisi ve besin değeri çok yüksek onu emzirmek lazımki hem bebek doysun hemde o emdikçe süt daha çabuk gelsin

ama illada mama verilecekse bile biberonla kesin kesin verilmemeli
bilinçli anne görmek çok güzel
paylaşım için çok teşekkürler

bu arada zaman zmaan sizi takip ediyorum kızlar doğum heyecanları hoşuma gidiyor

nst de ücret alınmıyor muayneden önce giriyorsun 15 dk falan sürüyor sonucu dr a gösteriyorsun

Bilgilendirme için teşekkürler... Ben de medipol koşuyoluna devam ediyorum ve bir kere annelik eğitimine katılma şansım olmuştu. Oradaki yenidoğan hemşiresi de sakın hastane çantanıza biberon ve emzik koymayın rica ediyoruz biraz sabır lazım ve ısrarla emzirmeye devam etmek lazım demişti...

mersi kuşumm
inşallah bol olur....

sağol canım evet anne sütü gelmezse belki mecbur mama verilcek ama onu da yenidoğana biberonla verip bebeğin meme emme yeteneğinin önüne geçmemek gerekirmiş

buarada bişey sorcam canım yaa
bi şubat annesi vardı biyerden tanıdık erken doğum yaptı, kızı olcaktı küvezdeydi bebiş
ist anadolu yakasında oturan
yazdımı size hiç haberin oldumu canım :26:

Son düzenleme:
Bende daha çok resim vardı ekliycektim ama tel çok yavaştı hastanede net var çok iyi oldu benim için :) herkesle netten haberleştim nerdeyse..Amin inşallah...

Benim gibi olmuşsun canım ama beni çok korkuttular gece yağun bakımda yer kuvez filan ayarladılar ben öylesine gittim kasılmalar için neye uğradığımı şaşırdım..
Bu nadilat bir tansiyon ilacı ve prepektüsünde hamileler ve emzirenler kullanamaz yazıyor..
Dünden beri kalbim çok sıkışıyor benim..
Birde sinirlerim fena gergin sabah uyandım hem evi topladım hem ağladım söylene söylene sebep te yok ilaçtan sanırım..
Birde gece resmen terler içinde uyandım sıktım su çıktı atletten neden bilemedim terlemem normalde hemen üstümü değiştim..Birde öksürük balgam yaptı öksürürken altıma kaçırıyorum sanırım

yok canım ikiz değildi..

canımmm hoşgeldin valla aklıma geldin geçen gün :))
gözün aydın evin hayırlı huzurlu olsun..
yorma kendini artık oturda bebişini beklee :)))

kızlar selam kaç gündür bir türlü giremedim foruma bugün raporum başladı .. Artık çalışmıyorum :):) ohh evde olmak güzelmiş valla :) şimdi geçmişi okuyayım .. umarım herkes iyidir :)

oohh bütün gün bizlesin artıkkk

kızlar ben çok balık yiyemiyorum artık siz ne durumdasınız bide sütde pek içmiyorum bi arkadaşa günde bi litre süt iç demişte doktor ben hiç o kdar içmedim valla

canım laktozsuz süt içiyorum ben su gibi gidiyo ne bi şişkinlik ne bişey yapmıyo.içemiyosan ara ögün gibi corn flakesle ye :)

nst de ücret alınmıyor muayneden önce giriyorsun 15 dk falan sürüyor sonucu dr a gösteriyorsun

ben +30 tl ödüyorum muayenede 55 tl

selam aralık anneleri,

şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,

hepinize sağlıklı doğumlar dilerim

Bende daha çok resim vardı ekliycektim ama tel çok yavaştı hastanede net var çok iyi oldu benim için :) herkesle netten haberleştim nerdeyse..Amin inşallah...
hevuk kartal umuttu dimi yattığın
kimdi orda dr.un fatih bey mi?
ya orası bana yakın acaba orda ''gerçekten-hakiki normal doğum taraftarı bi dr'' var mı biliyomusun?
kendi dr.um dışında hani sezryan gerekirse bi yere daha görüniyim diyom ya ondan araştırıyorum

Gizemmmm çikolatalarımızı sipariş ettikkkk
Herhangi bi arama fln yapıyorlar mı
Mail adresime sipariş numarası fln yollamışlar

gizem bana kasımın ilk haftası teslimat yapılcak denmişti getirmediler helodan
dün akşam biz uğrayıp aldık babamla
kurduk sildik tekstilleri nasıl durcak diye serdim dayanamayıp çok ciciii
ama şimdi çıkarıp yıkicam
sen kaçta yıkadın kuşum
elde yıkama ayarında 30 iyimi bi de içleri toplanıp bozulma yaptımı
belki o zamanda sormuştum ama şimdi iş başa düştü

Bende 70 ödüyorum benim hastanedede 30 lira nst ücrelii..
Her hastane farklı ya hastanemin odaları ilgi güzel ama ultrasonu çok kötü
Yinede çokta ucuz değil...

Gülay nasıl olur yaaa nst ücreti alındığını ilk kezzz duyuyorum
Öyle şey mi olur kızzzz
Bnm hastanemde muayene ücreti 37 tl
Nst ye kaç kere girdim ödemedik bişiiii

Evet canım Kartal umut hepsi normal doğumu destekliyor
Ümmü gülsüm çokk zorluyor normal doğum için
Birsen zorlanmadan olmuyorsa sezaryan yapıyor ama Fatihi bilemiyorum onda doğum yapan biri ile görüşmedim henüz..
Hatane odaları ve personel çok ılımlı çok ilgili geçekten..
Doğum fiyatları şöyle normal doğum:700+1 gün yatış sezaryan zorunlu:700+2 gün yatış. kendi isteğinle ise 1300 sezaryan..
Yani normalle sezaryan aynı fiyat..
Bence Ümmü gülsüm ile görüşebilirsin..
Benim başka bir sıkıntım oldu onunla o yüzden tartıştık ona gitmiyorum ama çookk iyi bir insan..

bencede yaa nst den ücret mi alınır makine kayıt ediyor zaten istanbulda mısınız siz ya orda bu doğum ücretleri falan çok masraflıııı

benim hastanemde muayne 30 tl ki daha zam gelmedi doğumda 500 dü 600 olmuş yazın 400 dü

Öyle şey mi olur kızzzz

insanların en hassas noktası, ne dense ses çıkaramıyoruz
bu istanbulun özellerinden öğğ geliyo hepsi sömürüyo

Öyle şey mi olur kızzzz

Daha girmeden önce nst parasını ödüyorsun öyle giriyosun..
Bundan 3 yıl evvel ücretsizdi..
Şimdi ücretli olmuş.
Bayağı hastası var ama 5 tane kadın doğumcu var hastanede belki ilgi çok diye ücretlidir..
En son gittiğimde dedim ki bu kadar herşeyden para alıyosunuz ultrasonlar çok kötü
3,d ler 4,dler çıktı dedim dr sen beğenmiyomusun ultrasonları diyo dedim tabiiki hayır..
O yüzden her gittiğimde çok ayrıntılı gösteriyor dün bak burun delikleri diyo fena bozuldu göremiyorum belli değilki diyorum biraz daha zorlarsam aldırcam ..
Senin hastanen çok güzel deniz ben çok beğendim dr da harika Bursa da olsam kesinlikle oraya gelirdim..

Merhaba,

Bende de gebelik şekeri çıktı ve diyet yapıyorum. Şekerim de bebişim de çok iyi çok şükür. Ama çok sıkı diyet yapıyorum. Neler çekiyor canım ama yemiyorum hiç tatlı, hamur işi vs. Diyetisyenin verdiği listeye birebir uyuyorum. Çok zor oluyor gerçi sürekli tedarikli olmak gerek, etli sebze yemeğim, ızgaram, süt meyve fındık ceviz hiç eksik olmuyor, saatle yaşıyorum.

Bugün kontrolüm vardı, oğlum 2400 kg. olmuş. 3.5 kilo ile tamamlayacağımı öngördü doktorcum. Tam gününde dedi. Ben de 1 kg. vermişim. toplamda 11 kg. almışım.Ödemini atmışsın dedi hemşire. Diyetin beni rahatlattığını da düşünüyorum. onu mu yesem bunu mu derdim de yok. mide de rahat. mecburiyetten yaptım ama iyi ki yapıyorum. Hem bebişin beslendiğinden eminim hem de gereksiz abur cubur yiyip kilo almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…