kızlar dün dinlediklerimden paylaşıyım da mama eşittir ilaç bunu unutmayın diyoo
marketlerde bile mamaların ön raflarda ve çok gözönünde olması doğru değilmiş marketi uyarma hakkınız var dedi
anneler ya sütüm olmazsa ya yeterli emziremezsem diye düşünmemeli hep bol sütü olcağını hayal etmeli sütü beyin üretime geçiriyo dedi
hastane çantasına hangi mamayı alıp koysam diye düşünmek bile baştan 1-0 yenik başlamak o bebek açısından dedi
anne onu emzirmeyi hayal etceğine ne mama alsamı düşünüyo ne yazıkki dedi
merak etmeyin bebişler hastanede hiç bi şekilde aç kalmaz her türlü kontrol altında olcaklar,
mühim olan siz anne sütünün değerini bilin ve ondan mahrum etmeyin bebeklerinizi didiii
anne sütü kolayca hazmedildiği için sık sık acıkır ve ilk aylar sık sık meme teklif edilir bebeğe dedi
mama yiyen bebek yer ve uyur çünkü hazmı uzun ve zor olur mama mideye löp diye oturur dedi
ısrarla mama=ilaçtır dedi
büyük göğüs küçük göğüs sütün miktarına etki etmez ve süt ısrarla emzirmeye devam etmekle artarmış
ilk 1 ay emzik te biberon da önermiyoruz dedi
biberondan kolayca akan sütü yutan bebek meme verilince süt sağma işine sabırsız dayanıp kolayı istiyormuş
halbuki memeden emmek çene kaslarını güçlendirip, diş ve dişeti rahatsızlıklarının önüne geçiyormuş
anne açısından emzirmenin faydalarını anlatmakla bitiremedi zati
inşallah bol bol sütümüz olur ve cukkudu cukkudu emen bebişlerimiz
kızlar dün dinlediklerimden paylaşıyım da mama eşittir ilaç bunu unutmayın diyoo
marketlerde bile mamaların ön raflarda ve çok gözönünde olması doğru değilmiş marketi uyarma hakkınız var dedi
anneler ya sütüm olmazsa ya yeterli emziremezsem diye düşünmemeli hep bol sütü olcağını hayal etmeli sütü beyin üretime geçiriyo dedi
hastane çantasına hangi mamayı alıp koysam diye düşünmek bile baştan 1-0 yenik başlamak o bebek açısından dedi
anne onu emzirmeyi hayal etceğine ne mama alsamı düşünüyo ne yazıkki dedi
merak etmeyin bebişler hastanede hiç bi şekilde aç kalmaz her türlü kontrol altında olcaklar,
mühim olan siz anne sütünün değerini bilin ve ondan mahrum etmeyin bebeklerinizi didiii
anne sütü kolayca hazmedildiği için sık sık acıkır ve ilk aylar sık sık meme teklif edilir bebeğe dedi
mama yiyen bebek yer ve uyur çünkü hazmı uzun ve zor olur mama mideye löp diye oturur dedi
ısrarla mama=ilaçtır dedi
büyük göğüs küçük göğüs sütün miktarına etki etmez ve süt ısrarla emzirmeye devam etmekle artarmış
ilk 1 ay emzik te biberon da önermiyoruz dedi
biberondan kolayca akan sütü yutan bebek meme verilince süt sağma işine sabırsız dayanıp kolayı istiyormuş
halbuki memeden emmek çene kaslarını güçlendirip, diş ve dişeti rahatsızlıklarının önüne geçiyormuş
anne açısından emzirmenin faydalarını anlatmakla bitiremedi zati
inşallah bol bol sütümüz olur ve cukkudu cukkudu emen bebişlerimiz
mersi kuşummEsselaaaaaa
Ay süper bilgiler paylaşmışsın Cnm bnm
Kesinlikle altına imzamı atıyorum.
İnşallah cok sütümüz olur.
Ben bu konuda cok bilinçli oldugumu düşünüyorum
Birde bebek emdikçe süt çoğalıyor
Ztn anne sütün cok buyuk kısmı su.
Bebeğimiz için daha öte yararlı bi besin yok
sağol canım evet anne sütü gelmezse belki mecbur mama verilcek ama onu da yenidoğana biberonla verip bebeğin meme emme yeteneğinin önüne geçmemek gerekirmişne kadar güzel yazmışsın arkadaşım, bunlarıda kim dediyse azına sağlık
bende hastane çantasına mama ve biberon koyulmasına karşıyım
bir oğlum var 5 yaşında mama varmedik şükürde hiç bişi olmadı ne sarılık ne başka bişi
o anne memesinden gelen su rengindeki sıvının kalorisi ve besin değeri çok yüksek onu emzirmek lazımki hem bebek doysun hemde o emdikçe süt daha çabuk gelsin
ama illada mama verilecekse bile biberonla kesin kesin verilmemeli
bilinçli anne görmek çok güzel
paylaşım için çok teşekkürler
bu arada zaman zmaan sizi takip ediyorum kızlar doğum heyecanları hoşuma gidiyor
Bende daha çok resim vardı ekliycektim ama tel çok yavaştı hastanede net var çok iyi oldu benim için :) herkesle netten haberleştim nerdeyse..Amin inşallah...dün hiç girememiştim gece de geçmişi okumaktan yazamadım canlarım
geçmiş olsun allah en hayırlı zamanda kavuşmayı nasibetsin
ayrıca bayıldım canlı oda bağlantılarınıza
herkes böyle resim atsa ne güzel oluyo
Kızlar karınlarınızın taş gibi olması bebişlerinizden kaynaklanmıyormuş. Bunlar rahim kasılmaları hatta NST'de bu kasılmalarla (uterus kasılmaları) bebeğin kalp atışlarına paralel olarak bakıyorlar. Benimde bu kasılmalarım arttığı için 33+0'da 1,5 hafta önce hastaneye yattım. Artı kasılmalar ağrılı ve sancılı olduğu da için. Şimdi nidilat kullanıyorum. Eğer sizin de sıklaşırsa araları 2 dakika civarı olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
hahahahhah=))
günün anlam ve önemi için yazmış istersen screeen shutla gönderiim =PpPp
aaa onun ikiz miydiii??
hatırlıyorum onu.
ya ben gidreke heyecanlanıyorum.bugünleri görecek miydik=((
Allaha şükürler olsun..
gunaydın herkeseee
ben ugramayalı oldu byaga telden azcık takip edebildim. net baglanalı bir hafta oldu eve cok sukur...
sıfırdan yerlesmke ne kadar zormus. oldum bittim. doguma 3 hafta var ve hala tam yerlesık degilim eksıkler var. ama saldım gari napıyımmm
herkes ii ıns. douranlar olmus ne gusel darısı basımıza saglıkla ıns. cemredenizcim sende de acılma falan olmusss. hade bakalımm azcık daha dayansınn ali bey ins.
bızde iiz ins her hafta gıdıorum kontrole artık. iki nst daha gırersın ucuncuye allah kerim dedi doktorcum ama bakalımm. kasım 29 falan alcak galiba . heycan yaparsın die tam tarih vermıorum dedi de...
kızlar selam kaç gündür bir türlü giremedim foruma bugün raporum başladı .. Artık çalışmıyorum :):) ohh evde olmak güzelmiş valla :) şimdi geçmişi okuyayım .. umarım herkes iyidir :)
kızlar ben çok balık yiyemiyorum artık siz ne durumdasınız bide sütde pek içmiyorum bi arkadaşa günde bi litre süt iç demişte doktor ben hiç o kdar içmedim valla
nst de ücret alınmıyor muayneden önce giriyorsun 15 dk falan sürüyor sonucu dr a gösteriyorsun
hevuk kartal umuttu dimi yattığınBende daha çok resim vardı ekliycektim ama tel çok yavaştı hastanede net var çok iyi oldu benim için :) herkesle netten haberleştim nerdeyse..Amin inşallah...
o niye öyle yaaa 85 mi ödüyorsun toplamda saçmalığa bak
o niye öyle yaaa 85 mi ödüyorsun toplamda saçmalığa bak
Bende 70 ödüyorum benim hastanedede 30 lira nst ücrelii..
Her hastane farklı ya hastanemin odaları ilgi güzel ama ultrasonu çok kötü
Yinede çokta ucuz değil...
hevuk kartal umuttu dimi yattığın
kimdi orda dr.un fatih bey mi?
ya orası bana yakın acaba orda ''gerçekten-hakiki normal doğum taraftarı bi dr'' var mı biliyomusun?
kendi dr.um dışında hani sezryan gerekirse bi yere daha görüniyim diyom ya ondan araştırıyorum
Gülay nasıl olur yaaa nst ücreti alındığını ilk kezzz duyuyorum
Öyle şey mi olur kızzzz
Bnm hastanemde muayene ücreti 37 tl
Nst ye kaç kere girdim ödemedik bişiiii
Gülay nasıl olur yaaa nst ücreti alındığını ilk kezzz duyuyorum
Öyle şey mi olur kızzzz
Bnm hastanemde muayene ücreti 37 tl
Nst ye kaç kere girdim ödemedik bişiiii
selam aralık anneleri,
şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?