- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
bende çok yediğim için oldu dicem ama saat 7 gibi falan yedimben akşam 2 tane sucuk yedim ondan oldu ooff :26:
bende çok yediğim için oldu dicem ama saat 7 gibi falan yedim
gizemim benim artık sebep aramama gerek yok
sebepsiz yere yanıyor kronik oldu yani.yemesem de aynı şekil.ilacı da rutine bağladım günde 5 kere yetmiyor off offf
aman alma canım boşver ilacın tadı da iğrenç böyyykkkben daha hiç ilaç almadım arada oluyo zaten ama senin çok kötü gerçekten sürekli nasıl dayanılır buna ya midem ağzımda resmen çıkardım çıkarıcam birazdan:26:
aman alma canım boşver ilacın tadı da iğrenç böyyykkk
nefesim daralıyo.gözüm puslanıyo yanmaktan..şimdi içtim 2 ölçek daha.yatcam
inşallah hemen etkisi geçip de uyandırmaz beni=(
sırt üstü yatmayı özledim 3 yastıkla yatmaktan.yüz üstü yatmayı geçtim sırt üstü bile yatamıyorum=(
süt geçirdi mi?soğuk mu ılık mı sıcak mı?
kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
Ya cok zor durumdayım agliyorum artik ne gece ne de gunduz uyku haram oldu kollarim felc gibi artik saga sola yatmaktan Kaburgalarim kirilicak resmen donmekde ayri mesele dun gece sola donmeyw valisirken kasigima bisey sıkıştı sanki acilmambartti eminim ama arrik doktorumdan bile utanıyorum . Napacagimi sasirdimdoktorumdan allah razi oksun babam bile bu kadar ilgilenmedi benimle yemin ederim akrabam olsa sıkılıp birakirdi her ihtiyacim oldufunda avri telefonu yardimima koştu sadece hamilwykwn degil deil hamile olmadığım zamankarda bile cok destek oldu . Simdi bana pazartesi gunune kadar beklicem dedikten sonra bişey diyemem ama cok kötüyüm
Ya cok zor durumdayım agliyorum artik ne gece ne de gunduz uyku haram oldu kollarim felc gibi artik saga sola yatmaktan Kaburgalarim kirilicak resmen donmekde ayri mesele dun gece sola donmeyw valisirken kasigima bisey sıkıştı sanki acilmambartti eminim ama arrik doktorumdan bile utanıyorum . Napacagimi sasirdimdoktorumdan allah razi oksun babam bile bu kadar ilgilenmedi benimle yemin ederim akrabam olsa sıkılıp birakirdi her ihtiyacim oldufunda avri telefonu yardimima koştu sadece hamilwykwn degil deil hamile olmadığım zamankarda bile cok destek oldu . Simdi bana pazartesi gunune kadar beklicem dedikten sonra bişey diyemem ama cok kötüyüm
Evet yaaCanım 22 Kasım akrep oluyor..muşşşşş
Ben de ya. Ama kısmet tabi bu işler sağlıklı olsun da karakteri belli bence bebişlerin zaten burcunu biz belirlesek de:)Nedense kızım akrep burcu olsun hiç istemiyorum
şimdi anlatayım kızlar.kaç gündür cevap vermek istiyorum ama bi türlü şartlar olgunlaşmadı.en baştan başlayıp anlatıyorum.
pazar gecesi tuvalete gittim,12 buçuk falandı 2 dk çekmedi tekrar sıkıştığımı hissettim,dedim heralde çocuk baskı yapıyor ya da idrar yolu enfeksiyonu heralde diye.tuvalete gidip oturmamla sanki bir tıpa vardı pıt diye açıldı,foşş diye su geldi.şaşkınlıktan emin olamadım kalktım ayağa hala akmaya devam ediyordu sarımsı bulanık bir su.hemen eşime seslendim,suyum geliyo yetiş diye adam napcaksa:) elimiz ayağımız dolandı birbirine,doktorumu aradık.doktorum 33+4 çok erken olduğu için yenidoğan bakım ünitesi gerekir,bizim hastanede yok direk bursa fakülteye gidin dedi.gece yarısı çantayı kaptığımız gibi yola çıktık ama ben korkudan ölücemfakültede ultrason ve nst bakıldı bebek iyiydi,sancı da çıkmadı.açılmaya bakacaktı doktor ama ben kasıldım kıyameti kopardım bakamadı.sen nasıl normal doğum yapıcan böyle dedi,e ben sezeryan yapıcam ya dedim.(ben yüksek tansiyon hastası olduğum için hep sezeryana odaklanmıştım.)fakülte ve devlet hastanelerinde normal doğum olmak zorunda ,çok ekstra bir durumda sezeryan yapılır falan dediler.sonra jimere gittik hastası olmadığım için almadılar sonra çekirge ve zübeyde hanıma gittik hepsinden elimiz boş döndük.hepsi normal doğum diye tutturmuşlar.neyse ki en son medikal parkta bi doktor kabul etti sezeryanı.açılmaya zar zor bakıldı 5-6 cm miş ebe oooo doğum çoktan başlamış dedi.nstde de kalp atışları sabaha karşı düşmeye başladı ve acilen sezeryana alındım.30 dakika falan sonra herşey bitmişti.bebeğimiz 42 cm,2440 gr olarak doğdu,şimdi küvezde 10-15 gün kalacakmış.ben de dün taburcu oldum.her gün gidip süt bırakıp,oğlumu görüp geliyorum.durum budur.
ve son olarak maalesef ciğer geliştirici iğne yapmaya vakit olmadı
ama çok şükür Allah onu bize bağışladı,hayırlısıyla kendini toparlayıp,büyümesini bekleyeceğiz.dualarınızı beklerim :)
kızlar ben dun farklı bi doktora gittim önceden okuyanlar bilir bizde hafta farkı geriden geliyodu BPD ayrıntılı doplerde geride gözüktü bide diastolik spektral akım degerinde yer yer düşüş gözlendi yavmış radyoloji doktoru dopler takıbı onerilir demiş. bugün kendi doktoruma gidicem yrn belkide dogum olck belli olck herşey dua edin lutfen hiç böyle ayrıntılı dopplere giren oldumu ???[/QUOTE
cnnm ben girmedim ama sunu bilk yarinda alinsa sagligi yerinde olsun onemli plan o hayirlisi bugunun hurmetine dualarim senile ve diger kardeslerimizle suan hepimiz tetikteyiz
kızlar ben dun farklı bi doktora gittim önceden okuyanlar bilir bizde hafta farkı geriden geliyodu BPD ayrıntılı doplerde geride gözüktü bide diastolik spektral akım degerinde yer yer düşüş gözlendi yavmış radyoloji doktoru dopler takıbı onerilir demiş. bugün kendi doktoruma gidicem yrn belkide dogum olck belli olck herşey dua edin lutfen hiç böyle ayrıntılı dopplere giren oldumu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?