2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben akşam 2 tane sucuk yedim ondan oldu ooff :26:
bende çok yediğim için oldu dicem ama saat 7 gibi falan yedim
gizemim benim artık sebep aramama gerek yok
sebepsiz yere yanıyor kronik oldu yani.yemesem de aynı şekil.ilacı da rutine bağladım günde 5 kere yetmiyor off offf

ben daha hiç ilaç almadım arada oluyo zaten ama senin çok kötü gerçekten sürekli nasıl dayanılır buna ya midem ağzımda resmen çıkardım çıkarıcam birazdan:26:

ben daha hiç ilaç almadım arada oluyo zaten ama senin çok kötü gerçekten sürekli nasıl dayanılır buna ya midem ağzımda resmen çıkardım çıkarıcam birazdan:26:
aman alma canım boşver ilacın tadı da iğrenç böyyykkk
nefesim daralıyo.gözüm puslanıyo yanmaktan..şimdi içtim 2 ölçek daha.yatcam
inşallah hemen etkisi geçip de uyandırmaz beni=(
sırt üstü yatmayı özledim 3 yastıkla yatmaktan.yüz üstü yatmayı geçtim sırt üstü bile yatamıyorum=(
süt geçirdi mi?soğuk mu ılık mı sıcak mı?

ben bu ara hep sırt üstü yatıyorm iyi değil diyolar ama belim ağrıyo yan yatmaktan artık konumzla alakasız şuan gerçi
bi zararı varmıdır bunun acebaaa bazen sırt üstü yatınca kalbim hızlı atmaya başlıyo hemen yan dönüyorum:26:

geçti bebeğim sütün damlası indiğinde geçiyo soğuk içtim:26:

kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu

git canım bebeğin suyu önemli.. sağ salim gelin inşallah
nişan gelince gidilmez ama su gelınce gitmek lazım.. bebegın yasama kaynagı o sonucda.. suyu azaldı dıye sezeryana alınan bebekler var.. :/

Ya cok zor durumdayım agliyorum artik ne gece ne de gunduz uyku haram oldu kollarim felc gibi artik saga sola yatmaktan Kaburgalarim kirilicak resmen donmekde ayri mesele dun gece sola donmeyw valisirken kasigima bisey sıkıştı sanki acilmambartti eminim ama arrik doktorumdan bile utanıyorum . Napacagimi sasirdim doktorumdan allah razi oksun babam bile bu kadar ilgilenmedi benimle yemin ederim akrabam olsa sıkılıp birakirdi her ihtiyacim oldufunda avri telefonu yardimima koştu sadece hamilwykwn degil deil hamile olmadığım zamankarda bile cok destek oldu . Simdi bana pazartesi gunune kadar beklicem dedikten sonra bişey diyemem ama cok kötüyüm

kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu

Canım inş. hayırlı haberlerle dönersin :) bebişinde sende sağlıklı olursunuz inş.

Herkese günaydın hiç sanmıyorum ama ağrısız sızısız bi gün olsun hepimiz için

Canım aynı şey bende de var ne uyuyabiliyorum ne dönebiliyorum artık omuzlarım kopacak derecede ağrıyor ve benimki çok tekmeliyor aya yada çok geriliyor nereye dönsem oraya geliyor vuruyor artık kalkınca duruyor sonra yine başlıyor derken uyku muyku kalmıyor bende

aynen bende akşamları çok fena oluyorum oturamıyorum koltukta falan.. yatamıyorum neyseki az kaldı.. geceleri gene uyuyamicaz ama sebebi farklılaşacak..

Canım olurmu sen. Can taşıyorsun en ufak şüphede direk araman lazım adı üstünde doktor bende fe aynı batma var hele brn 2 aydan beri düzgün uyuyamıyorum bunada şükürr sonu gğzel olsun

Canım 22 Kasım akrep oluyor..muşşşşş
Evet yaa 23 ünde doğarsa yay a giriyo sanırım bakalım 19 kasım da gel gününü belirleyelim dedi doktorum inşallah en geç 22 sinde alalım demez. Ben 25-26 kasım düşünmüştüm ayrıca tüm personel ve doktorum hep orda olsun diye haftasonuna denk gelsin istemiyorum doğumum. Hem de akrep olmasın dersek en erken 25 kasım :)
Nedense kızım akrep burcu olsun hiç istemiyorum
Ben de ya. Ama kısmet tabi bu işler sağlıklı olsun da karakteri belli bence bebişlerin zaten burcunu biz belirlesek de:)

çok geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasınn rabbim nefes versin yeterki 33 haftalık olsn saglıklı olur yaşar , 40 haftalık olsn yaşamaz Allah bilir. tez zamanda bebegine kavuşmanı diliyorum Allah kolaylık versin canımm. acaba ciğer geliştirici iğne olsa kuvezde kalmasına gerek olmazmıydı ??

kızlar ben dun farklı bi doktora gittim önceden okuyanlar bilir bizde hafta farkı geriden geliyodu BPD ayrıntılı doplerde geride gözüktü bide diastolik spektral akım degerinde yer yer düşüş gözlendi yavmış radyoloji doktoru dopler takıbı onerilir demiş. bugün kendi doktoruma gidicem yrn belkide dogum olck belli olck herşey dua edin lutfen hiç böyle ayrıntılı dopplere giren oldumu ???

hadi hayırlı haberle gel inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…