2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bolulu hasan usta maltepe şube var canım gönderiyomuş o tarafa paket.
444 4 248 telefonuu

Telefonum da kesik :) Gizo Yarın inşallah yiycem Maltepeye inicem ordan alırım Hasan usta var caddede carrefourdada vardır gerçi bi yerde yarına inşallah...

Allah razı olsun canım ya 4 gündür aşüre die deli olucam gördükçe
Yakınlarda yok satan biryer..inşallah bişey olmaz..
Maşallah sana vallahi zor aşure çok ayakta kalıyor insan..

Ah canım bee ne demek keşke yakınımda olsan evet cok ayakta kaldıö çok canım çekmişti inş en kısa zamanda nasip olur yrmen

aa şok olduummm iyisiniz dimi canımmm ay panik oldum:))
gözün aydın hayatım Allah analı babalı büyütsün bekliyoruz ayrıntılarıı :))

Amanın hayırlı olsun sürpriz yapmış oğlancık

Ayyyyy Cnm bnm yaaa cok mutlu oldum
Sen nasılsın bebişiiimiz nasıl
Yaz bizeeee yaaa

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür sürsün oğluşunuz

ayy maşallah Allah sağlıklı, analı babalı büyütsün oğluşunu gözünüz aydın...
ya aralık sonu doğuracak anneler şimdiden doğurmaya başladı korkmaya başladım :18:

ay canım çok güzel haberler bunlar allah analı babalı sağlık ve sıhhat içinde büyütmek nasip etsin.umarım seninde oğluşununda sağlık durumu iyidir

Ayyy gözün aydın canım yaaa
Hayırlı evlat olsun inşş
Bi an önce girde yaz bize ayrıntıları çok merak ediyorum

şimdi anlatayım kızlar.kaç gündür cevap vermek istiyorum ama bi türlü şartlar olgunlaşmadı.en baştan başlayıp anlatıyorum.
pazar gecesi tuvalete gittim,12 buçuk falandı 2 dk çekmedi tekrar sıkıştığımı hissettim,dedim heralde çocuk baskı yapıyor ya da idrar yolu enfeksiyonu heralde diye.tuvalete gidip oturmamla sanki bir tıpa vardı pıt diye açıldı,foşş diye su geldi.şaşkınlıktan emin olamadım kalktım ayağa hala akmaya devam ediyordu sarımsı bulanık bir su.hemen eşime seslendim,suyum geliyo yetiş diye adam napcaksa:) elimiz ayağımız dolandı birbirine,doktorumu aradık.doktorum 33+4 çok erken olduğu için yenidoğan bakım ünitesi gerekir,bizim hastanede yok direk bursa fakülteye gidin dedi.gece yarısı çantayı kaptığımız gibi yola çıktık ama ben korkudan ölücemfakültede ultrason ve nst bakıldı bebek iyiydi,sancı da çıkmadı.açılmaya bakacaktı doktor ama ben kasıldım kıyameti kopardım bakamadı.sen nasıl normal doğum yapıcan böyle dedi,e ben sezeryan yapıcam ya dedim.(ben yüksek tansiyon hastası olduğum için hep sezeryana odaklanmıştım.)fakülte ve devlet hastanelerinde normal doğum olmak zorunda ,çok ekstra bir durumda sezeryan yapılır falan dediler.sonra jimere gittik hastası olmadığım için almadılar sonra çekirge ve zübeyde hanıma gittik hepsinden elimiz boş döndük.hepsi normal doğum diye tutturmuşlar.neyse ki en son medikal parkta bi doktor kabul etti sezeryanı.açılmaya zar zor bakıldı 5-6 cm miş ebe oooo doğum çoktan başlamış dedi.nstde de kalp atışları sabaha karşı düşmeye başladı ve acilen sezeryana alındım.30 dakika falan sonra herşey bitmişti.bebeğimiz 42 cm,2440 gr olarak doğdu,şimdi küvezde 10-15 gün kalacakmış.ben de dün taburcu oldum.her gün gidip süt bırakıp,oğlumu görüp geliyorum.durum budur.
ve son olarak maalesef ciğer geliştirici iğne yapmaya vakit olmadı
ama çok şükür Allah onu bize bağışladı,hayırlısıyla kendini toparlayıp,büyümesini bekleyeceğiz.dualarınızı beklerim :)

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.küvez çok zor o durumu 3 gecede olsa yaşadım.yavrun için bol dua et.bol bol süt sağ sütün çoğalsın.

canım bir çırpıda okudum seni.
Allah bebeğinide seni de korumuş
nasıl almazlar kabul etmezler anneyi de bebeğide tehlikeye atarlar.Allah bu kanunu koyanları iyi etsin ne diyeyim.....
Kıyamam ona sütünde var demek ne güzel.en azından var ve devamlı götürüyorsun..
sen nasılsın ağrın sızın..inşallah iyisindir
Allah size bağışlasın analı babalı büyüsün.bu kadar çabuk beklemiyorduk=)
hiç belirti yokken de bir anda nişan ve hemen akabin de su gelebiliyormuş demek bbunu da sayende öğrendik..
Çok mutlu oldum adına darısı başımıza elifcim...
bizde ihmal etme sık sık haber ver..

gözün aydın cnm allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok yakında mis kokusunu içine çekeceksin
rabbim yardımcınız olsun sütünde sabrında bol olsun inşallah
lohusalıktaki duygusallıkla birlikte bebeğinden ayrı kalmak eminim çok zordur ama en azından iyi meleğin

bende dün ilk defa meşhurrr sancı ölçerimizle tanıştım kızımı dinlemek hemde uzun süre hareketlerini kalp atışlarını bütün odada inletmek çok güzel bir duyguydu
çok şükür sancı çıkmadı kızımda iyiydi
bugün bir sürü misafirim vardı ama çok güzel bir gündü sağolsun arkadaşlarım giderken bulaşığı hallettiler bide yeni temizlik yaptım diye mutfağı tekrar silmişler arkalarından yorumayayım diye onları çok seviyorum allah hepinize böyle arkadaşlar nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın tekrar... Gözünüzle görmüşünüz yavrunuzu tez zamanda kucağınıza da alırsınız inşallah Tez zamanda büyür tombikleşir inşallah:)

napıyorsunuz canlarım kaç gündür bakamadım çok ekşınlı bir haftaydı ama doğurmadım merak etmeyıın 3 arkadaşım doğum yaptı ikisi erken biri zamanında 3 normal doğum. anneler ve bebekler iyi neyse ki bende izne ayrıldım evdeyım artık doktora giittim bebeğim iyi ddurumda korktuğum kadar irileşmemiş 3 buçuğu gecer diyordum ama 3250 olmuş haftaya tekrar randevum var bebeğimin keyfi yerinde sanırım gelecek gibi durmuyor ama bellı olmaz bu işleeeerr ee geçmiş 100 sayfayı geçmiştir hayır haber var mıı?

canımm gözün aydınn çok aksiyonlu bi doğum olmuş gerçektennnn :)))
bebeğinde bi an önce toparlayıp evinize gelsin inş..
sen nasılsın peki sezeryan nasıl zormu ?

yes baby=))
nerelerdesin arkadaşım kesin doğum yaptı dedik yaa=))
kötü haber yok.hepimiz rutine bağladık,sancılar kramplar şikayet şikayet=))
senden de iyi haberler aldık artık rahat olabilirüüükk=)

canım benım sağoluuun merak edildim demek. valla bi oturamadım pc başına bebek görmeye gidiyorum habire tavsiyeler alıyoruum arada doktora da giitim işte. sizler de doğurmamısnz merak içindeydiim bir arkadaşımız doğum yaptı sanırııımmmm gün alanlar var sezercik için doğum yapan arkadaşımıza yada yapanlara hayırlı olsuun allah uzun ömürler versin bebeişlere
şikayetler bitecek az kaldı sabır canlarrııım geçmişe dalsam çıkamıcam sanırım ne çok konuşmusnuz kııııızzzz

Angelif. Ayy heycanlı bir doğum olmuş neyseki hrrşey yolunda çok şükür gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun canım

hurma aldım bugün 1 tanesi mandalina kadar
doğuma kadar hergün 1 tane yicem doğumu kolaylaştırıyomuş doğrumu bilmiyorum gerçi ama olsun tadı güzel zaten

hurma aldım bugün 1 tanesi mandalina kadar
doğuma kadar hergün 1 tane yicem doğumu kolaylaştırıyomuş doğrumu bilmiyorum gerçi ama olsun tadı güzel zaten
doğru kuzum doğru bende malatya pazarından aldım tanesi 1 liraya=)
kocaman gerçekten 1 tane adamı doyuruyor.
her gün yiyorum.umarım erken başlamamışızdır.

anaaaa denizin açılması mı varmışş eee şimdi napıyorr bu açılma çabuk ilerlemıyor demekki arkadaşım 1 cm açıklıkla gittiği hastanede bir bucuk saatte doğurdu. bu kadar hızlısını da hiç duymadım tabiiii allah herkese kolay doğumlar nasip etsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…