2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaaydıınn kızlar:)
Dün gittim doktora,nst ye de girdim sancı fln çıkmadı
bebişkomun kilosuda iyi maşallah 2600 g.
akıntım için fitil verdi doktor,dün gece 1 tane attım ama az önce günlük pedimden taşıp çamaşırımı komple
ıslatıp birazda pijamama geçen bi akıntı geldi otururken..
adet olur gibi bayaa yoğun hissettim,rengi açık sarıydı,suyummu geldiii yoksa fitilden mi anlamadım ne yapsam ki:26:
fitil bu kadar akıntı yaparmı ki:26:

Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar

Canım seninkide acele etti desene
inşallah sağlıklı bir doğum olur ve miss kokulunu hemen alırsın kucağına..
bizim içinde doya doya koklaaa

Dogumlar başladı yavaş yavaş Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Saglıkla gelsin evlatlarımız

Sanada günaydın aysun
O dün gece koyduğun fitilin etkisi Cnm
İçini temizliyor. Öyle bol geliyor fitilden sonra
İçerde birikenleri boşaltıyor Cnm.

Selam canim benim doktor dogum yolu temizlensin diye fitil verdi 1 haftadir kullaniyorum..
Bende de su gibi akinti oluyordu camasirimi islaticak kadar doktora sordum tamamen fitildenmis merak etme

Sanada günaydın aysun
O dün gece koyduğun fitilin etkisi Cnm
İçini temizliyor. Öyle bol geliyor fitilden sonra
İçerde birikenleri boşaltıyor Cnm.

ayyy iyi bari canım,ben bu kadar söktüren bir fitili de ilk defa kullanıyorum yanlız..
adı vagi hex.
sen nasılsın cnm 2,5 cm açılmayla iyi duruyon maşallah

kızlar günaydın hepinize.... gülbeyazcığım hayırlı doğumlar olur inşallah...benimde kasıklarımda ve belim de ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor daha önce doğum yapmadığım için bilemedim bu şimdi sancı mı oluyor:))))) doktor çarşamba günü çatı kontrlü yapıcak eğer darsa haftaya bende sezeryana giricem.. artık korkmaya başladım zman daraldı biran evvel olsun bitsin bebeğim kollarımda olsun istiyorum...

Son düzenleme:
Selam canim benim doktor dogum yolu temizlensin diye fitil verdi 1 haftadir kullaniyorum..
Bende de su gibi akinti oluyordu camasirimi islaticak kadar doktora sordum tamamen fitildenmis merak etme

aynı fitilimi kullanıyoruz acaba canım,vagi-hex mi senikide..
çünkü ilk defa böyle su gibi söktüren bir fitil gördüm..
Bu arada deniz ve sen aynı şeyleri söyleyince içime su serpildi kızlarrr sağolun..
diğer 2 doğumumda suyum gelmeden gittiğim için bilemiyorum işte
kaçıncı olursa olsun acemi oluyor insan yaaa

Kkizlarrr banada nefess yetmiyor.aliyorum aliyorum..ozellikle oturup uzanirken..ama nefes yetmiyor:))))

Ayy ne dert yanfik..allah eksikliklerinide vermesinnn...

Oturunca popom patlicak gibi aciyo dedim dogumu baslatmam pazartesi gununden once diyo pazartesi gunune kadar kendi sancim gelmezse suni sanci vercek olmazsa sezeryan olcaz

Yani her halükarda 2 gün sonra hüma kucağında olacak öyle mi ???
Boşver suni sancıyı falan. Kendini biraz rahatlat. Hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar canım...

Bebeğini kucağına almışsın emmis doymuş minik hüma kucağında uyumuş.. ama beşiğine yatırmak istemiyorsun. Uyanmasın diye öpmeye kiyamıyorsun. Babası üzerinde senin ve kendinin ismi yazan pembe bi kağıt getiriyor. Hüma hanımın kimliği..Bakıyosun bakıyosun inanamıyorsun.
Kucağında uyandığında gözlerini açınca direk sana bakıyor. Sesini duyunca aa bu o karanlık yerdeyken duyduğum ses diyor
Bi eşin kucağına alıyor bi sen..
Bugünler gelecek Allahın izniyle.. Allaha tevekkul edelim.

Kızlar az önce doktora gittim. Bebeğim çok sağlıklı maşallahh. Kilosu 3000 gr olmuş. Bende ilk defa NST' e girdim. Herhangi bir sıkıntılı durum sancı falan çıkmadı. Raporumu da açtırdım. Artık evdeyim. doktora normal doğumdan korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim. Sezeryan için 5 Aralık' a gün verdi. Ancak bu arada sen iyice düşün normal doğum yapmaman için hiç bir sorun yok kendini sezeryana şartlandırma dedi. Haftaya çatı muayenesini yapacak. Ve gidişata göre karar vericez normal mi sezeryan mı olacak diye. Hayırlısı inşallah... Bakalım bu süreç içinde kendimi normal doğuma hazırlayabilecek miyim..

Evet canim vagi hex, bende telaslanmistim suyumu sordum gayet iyi dedi ve fitildenmis tamamen ben hala kullanmaya devam ediyorum

Bende cok korkuyorum 38. Haftadayim bebegim 3 kilo ama sonuna kadar beklicem olmazsa zorunlu sezeryan olurum son dakka bi aksilik cikarsa
Sende eger catin ve bebegin normal doguma uygunsa bekle derim hemen sezeryana karar verme hakkimizda hayirli olsun insallah hepimiz rahat dogumlar yapariz

günaydın kızlar iyisinizdir inş hepiniz kv geldi söylemiştim biliyosunuz bende yıllık iznimi kullanıyom evdeyimde bugün işe geldim ama hiç eve gidesim yok valla napcam böyle bilmiyom 2 3 ay bizde annemde bana çok yakın her günüm stresle geçiyo oturup şöyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum inanın.

:
Gamzemiydi isim yanlış hatırlamıyorsam:44:
Canım dün bana çok şiddetli bi sancı girdi. Ama öyle böyle değil. Adet sancısi halt etmiş yani. Dedim ki normal doğum yapsam demek böyle başlayacaktı. Dayanamıyorum gibi geldi ama yok dedim dayanabilirmisim. Daha şiddetlense de dayanırım. Doğumdasancıdan ölen olmamış bende ölmezdim herhalde dedim.
Doktorun hiç bi sorunun yok demiş. Korkma canım. Biz sancıyı hiç bilmiyor değiliz. Kendimizi bildik bileli adet sancısi çekiyoruz. Bu sancınin kuvvetlisi olduğunu söylüyorlar. Iyi düşün bence direk kafandan silme normal doğumu.

soz benim sekerim duser dusmez senin yerine de yicem en cok ne istiyosan soyle:) umarim tipta mucizeler olur da illet hastalik tedavi edilir cok zormus cok iyi anladim allah sabir versin basina gelene

Mta canim o anlari hep hayal ediyorum insallah cok da uzak değil ama oturarak uyumak cok zor kuyruk sokumum ağrıdı sabah cok . Yaklasik bir saattir duzenli gelen kasilmalarim var gercek dogum sancisiyla yalanxi dogum sancisini sicak dus alarak ayirt edebilirmisiz bende dustan yeni ciktim kasilmalarim devam ediyo ama hala agri hissetmiyorum demekki bunlarda yalanci dogum sancisi. Esim cumadan ciksin yürüyüş yapalim sabah cikamadik

Evet canım doğru hatırlıyorsun :) Aslında bende senin gibi düşünüyorum. Sonucunda bebişlerimiz için herşey diyorum. Ama bazen inanılmaz bir şekilde güç geliyo, bazende yok canım ben yapamam diyorum.Nitekim bugün doktorda olduğu gibi :) Hatta söyledikten sonra da pişman oldum :) neyse siz çatı muayenesini de yapın sonra karar verelim dedim. Sanırım bunların hepsi ne yaşayacağımızı bilmemenin vermiş olduğu bir ikilem. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize.

ayyy iyi bari canım,ben bu kadar söktüren bir fitili de ilk defa kullanıyorum yanlız..
adı vagi hex.
sen nasılsın cnm 2,5 cm açılmayla iyi duruyon maşallah

Bnm açılmam kesin artmıştır aysunum
Ama ne su ne nişan gelmedi.
Hep bakıyorum
Ay bide ayna tuttum. Baktım ne kdr büyümüş bnmki

Banada bi fitil vermişti arala hamileyken Dr um
Gece koyduk
Sabahına baya bi gelmişti. Ama temizliyor baya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…