Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
Günaaydıınn kızlar:)
Dün gittim doktora,nst ye de girdim sancı fln çıkmadı
bebişkomun kilosuda iyi maşallah 2600 g.
akıntım için fitil verdi doktor,dün gece 1 tane attım ama az önce günlük pedimden taşıp çamaşırımı komple
ıslatıp birazda pijamama geçen bi akıntı geldi otururken..
adet olur gibi bayaa yoğun hissettim,rengi açık sarıydı,suyummu geldiii yoksa fitilden mi anlamadım ne yapsam ki:26:
fitil bu kadar akıntı yaparmı ki:26:
Canım seninkide acele etti desene
inşallah sağlıklı bir doğum olur ve miss kokulunu hemen alırsın kucağına..
bizim içinde doya doya koklaaa
Sanada günaydın aysun
O dün gece koyduğun fitilin etkisi Cnm
İçini temizliyor. Öyle bol geliyor fitilden sonra
İçerde birikenleri boşaltıyor Cnm.
Selam canim benim doktor dogum yolu temizlensin diye fitil verdi 1 haftadir kullaniyorum..
Bende de su gibi akinti oluyordu camasirimi islaticak kadar doktora sordum tamamen fitildenmis merak etme
Oturunca popom patlicak gibi aciyo dedim dogumu baslatmam pazartesi gununden once diyo pazartesi gunune kadar kendi sancim gelmezse suni sanci vercek olmazsa sezeryan olcaz
aynı fitilimi kullanıyoruz acaba canım,vagi-hex mi senikide..
çünkü ilk defa böyle su gibi söktüren bir fitil gördüm..
Bu arada deniz ve sen aynı şeyleri söyleyince içime su serpildi kızlarrr sağolun..
diğer 2 doğumumda suyum gelmeden gittiğim için bilemiyorum işte
kaçıncı olursa olsun acemi oluyor insan yaaa
Kızlar az önce doktora gittim. Bebeğim çok sağlıklı maşallahh. Kilosu 3000 gr olmuş. Bende ilk defa NST' e girdim. Herhangi bir sıkıntılı durum sancı falan çıkmadı. Raporumu da açtırdım. Artık evdeyim. doktora normal doğumdan korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim. Sezeryan için 5 Aralık' a gün verdi. Ancak bu arada sen iyice düşün normal doğum yapmaman için hiç bir sorun yok kendini sezeryana şartlandırma dedi. Haftaya çatı muayenesini yapacak. Ve gidişata göre karar vericez normal mi sezeryan mı olacak diye. Hayırlısı inşallah... Bakalım bu süreç içinde kendimi normal doğuma hazırlayabilecek miyim..
Kızlar az önce doktora gittim. Bebeğim çok sağlıklı maşallahh. Kilosu 3000 gr olmuş. Bende ilk defa NST' e girdim. Herhangi bir sıkıntılı durum sancı falan çıkmadı. Raporumu da açtırdım. Artık evdeyim. doktora normal doğumdan korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim. Sezeryan için 5 Aralık' a gün verdi. Ancak bu arada sen iyice düşün normal doğum yapmaman için hiç bir sorun yok kendini sezeryana şartlandırma dedi. Haftaya çatı muayenesini yapacak. Ve gidişata göre karar vericez normal mi sezeryan mı olacak diye. Hayırlısı inşallah... Bakalım bu süreç içinde kendimi normal doğuma hazırlayabilecek miyim..
maşallahbu gidişle 4 kg geçecek eylül
odalar küçük haklısın ama bebeğin yanında olduktan sonra odaların büyüklüğünü küçüklüğünü görmez gözün zaten
gebelik diyabeti olupta diyet yapan tüm arkadaşlar doğum yapınca
diyabeti olmayan arkadaşlar hamilelik döneminde
yediğiniz tüm şekerli gıdalardan birer kaşık, birer parçada benim için yiyin gözünüzü seviyim
öyle özledim ki kekleri, pastaları, özellikle patates kızartmasını ve pilavı
başlarda, doğum yaptıktan sonra canımın çekipte yiyemediğim şeylerin hepsini masaya dizip çatlayana kadar yiycem diyordum
ama öğrendim ki bendeki gebelik diyabeti değilmiş, normal diyabetmiş yani ben doğumdan sonra da her istediğimi yiyemicem
canım hiç kafana takma söylenenleri, hiç öyle bişiy yok
benim ilk hamileliğimde de gebelik diyabeti vardı, ama kızım maşallah birçok yaşıtından çok daha zeki
yaşıtları arasında hemen farkedilen, dışarı çıktığımızda konuşmalarını duyanların hayranlıkla baktıkları bir çocuk
bence zeka biraz ırsi, biraz çevresel, biraz da yetiştirmeyle ilgili, elimizde olmayan bir rahatsızlıkla ilgili olması hiç mantıklı değil
yine de aklına takılırsa doktoruna sor ama "yok öyle bişiy" diyeceğine eminim
benim ilk hamileliğimde sütüm gelmediği için önce manuel almıştım onunla çok yorucu oluyordu
elektrikli madela aldık ama hem çok gürültülü çalışıyor, hem sağım işlemi çok uzun sürüyor hem de epeyce canımı yakmıştı benim
Kızlar az önce doktora gittim. Bebeğim çok sağlıklı maşallahh. Kilosu 3000 gr olmuş. Bende ilk defa NST' e girdim. Herhangi bir sıkıntılı durum sancı falan çıkmadı. Raporumu da açtırdım. Artık evdeyim. doktora normal doğumdan korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim. Sezeryan için 5 Aralık' a gün verdi. Ancak bu arada sen iyice düşün normal doğum yapmaman için hiç bir sorun yok kendini sezeryana şartlandırma dedi. Haftaya çatı muayenesini yapacak. Ve gidişata göre karar vericez normal mi sezeryan mı olacak diye. Hayırlısı inşallah... Bakalım bu süreç içinde kendimi normal doğuma hazırlayabilecek miyim..[/QUOT[/B]
Canım sen ve bebk için bir sıkıntı bir risk söz konusu degilse kesinlikle normal dogumu tercih et, iyileşme toparlama süreci gerçekten cok daha rahat ve sıkıntısız. Benim 3. sezeryan olacak fakat normal dogum yapan arkadaslarla kendimi kıyasladıgımda iyileşme süreci açısınan uçurum var inan.. Ama tabi en önemli nokta sen ve bebeğin açısından en ufak riskli bir durumun yoksa...
:
Gamzemiydi isim yanlış hatırlamıyorsam:44:
Canım dün bana çok şiddetli bi sancı girdi. Ama öyle böyle değil. Adet sancısi halt etmiş yani. Dedim ki normal doğum yapsam demek böyle başlayacaktı. Dayanamıyorum gibi geldi ama yok dedim dayanabilirmisim. Daha şiddetlense de dayanırım. Doğumdasancıdan ölen olmamış bende ölmezdim herhalde dedim.
Doktorun hiç bi sorunun yok demiş. Korkma canım. Biz sancıyı hiç bilmiyor değiliz. Kendimizi bildik bileli adet sancısi çekiyoruz. Bu sancınin kuvvetlisi olduğunu söylüyorlar. Iyi düşün bence direk kafandan silme normal doğumu.
ayyy iyi bari canım,ben bu kadar söktüren bir fitili de ilk defa kullanıyorum yanlız..
adı vagi hex.
sen nasılsın cnm 2,5 cm açılmayla iyi duruyon maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?