Günaydın
Guelbeyaz doguma gitmiş cok mutlu oldum.
Sag salim doğurup gelsin inşallah
kızlar ben dun farklı bi doktora gittim önceden okuyanlar bilir bizde hafta farkı geriden geliyodu BPD ayrıntılı doplerde geride gözüktü bide diastolik spektral akım degerinde yer yer düşüş gözlendi yavmış radyoloji doktoru dopler takıbı onerilir demiş. bugün kendi doktoruma gidicem yrn belkide dogum olck belli olck herşey dua edin lutfen hiç böyle ayrıntılı dopplere giren oldumu ???
En son pazartesi günü hastaneden cikarken 2.5 cm acilmam vardi shrekli yuruyus yaptim hergun aksamlari falan agrim okuyodu ama dunden beri oturamiyorum resmen . Sanki arka tarafimin ici diaina cikti
Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
gunaydin canim buarada deniz senin sancilar nasil agrilarin devam ediyormu aramizda 4 gun var bend korkmaya basladim
Maşallah canım tombiş tombiş olmuş. Benimkide 29 kasım :13:kızlar selamm
benim kontrolüm vardı buğün benim bebiş 3700 olmuş boyunu söylemedi
29.nda sezeryan olucam
Canım ben salı günü kontrole gittim ya. Doktor bi şikayetin varmı diye sordu. Aşırı mide yanması var sabaha kadar oturuyorum 3 yastıkla yatıyorum dedim. Pulcet diye bi ilaç yazdı. Günde bi defa aç karnına alınıyor. O gün bugündür midem hiç yanmadı. Tek yastıkla yatıyorum oleyyybende çok yediğim için oldu dicem ama saat 7 gibi falan yedim
gizemim benim artık sebep aramama gerek yok
sebepsiz yere yanıyor kronik oldu yani.yemesem de aynı şekil.ilacı da rutine bağladım günde 5 kere yetmiyor off offf
kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
Ya cok zor durumdayım agliyorum artik ne gece ne de gunduz uyku haram oldu kollarim felc gibi artik saga sola yatmaktan Kaburgalarim kirilicak resmen donmekde ayri mesele dun gece sola donmeyw valisirken kasigima bisey sıkıştı sanki acilmambartti eminim ama arrik doktorumdan bile utanıyorum . Napacagimi sasirdimdoktorumdan allah razi oksun babam bile bu kadar ilgilenmedi benimle yemin ederim akrabam olsa sıkılıp birakirdi her ihtiyacim oldufunda avri telefonu yardimima koştu sadece hamilwykwn degil deil hamile olmadığım zamankarda bile cok destek oldu . Simdi bana pazartesi gunune kadar beklicem dedikten sonra bişey diyemem ama cok kötüyüm
kızlar ben dun farklı bi doktora gittim önceden okuyanlar bilir bizde hafta farkı geriden geliyodu BPD ayrıntılı doplerde geride gözüktü bide diastolik spektral akım degerinde yer yer düşüş gözlendi yavmış radyoloji doktoru dopler takıbı onerilir demiş. bugün kendi doktoruma gidicem yrn belkide dogum olck belli olck herşey dua edin lutfen hiç böyle ayrıntılı dopplere giren oldumu ???
Dün gece yine bi sancı tuttu beni. Belimden başlayan sağ tarafımı tutan sağ kasığıma vuran bi sancıydı. 15dk sürdü.3 dk da bi çokkuvvetlenen bi sancıydı. Kıvrandirdi beni. Bu braxton kasilması değil resmen doğum sancısiydı. Ama yalancı sancıymis.
Aaaahhhh ahhhh sancim bir gitti tam gitti benimde keske sancim olsasadece asiri baski var gezerken otururken xok canim aciyo birazdan esimle yürüyüş yapmaya gidicez du gece yürüyüş yaparken aglicaktm resmen cok agrim oldu ama devam etmedi .
Sabah doktorumla konustuk pazartesi gununw kadar yürü dedi baska caren yok diyo oturma diyo oturamiyorum zatenpazarteai belli olcak hersey aglasam da zirlasamda pazartesiyi beklicez sancim baslarsa doguma alicak her an ama baslamiyo dua edin kızlar ben sezercik olmak istemiyorum
Ediyor Cnm ama adet olucakmışım gibi sabahları oluyor
Birde cok affedersin gazım cok var o kısma baskı var sanki.
sürekli tuvalete gidiyorum
Korkma canım seninn sezeryan dimi. Gün ne zmn belli olucak
Çatı kemiklerim de aşırı ağrıyo
Bu halde bugün aralı okula ben götürdüm
Dedesini istemedi :/
Ama şuan iyiyimm
günaydın canlar.... guelbeyaz hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al insallah. buarada sezaryende neden lavman yapılıyor ya onu anlamadım?????
Dün gece yine bi sancı tuttu beni. Belimden başlayan sağ tarafımı tutan sağ kasığıma vuran bi sancıydı. 15dk sürdü.3 dk da bi çokkuvvetlenen bi sancıydı. Kıvrandirdi beni. Bu braxton kasilması değil resmen doğum sancısiydı. Ama yalancı sancıymis.
Doktorun niye oturma diyor ki? Çok ağrın varsa niye eziyete dönüştürüyor. Ahh ahh ne çektin merve. Allahım kolaylıklar versin hakkında hayırlısı olsun canım. Israrla normal doğum diye düşünme bence hayırlısı neyse o olsun. Allahım dermansiz dert vermesin. Elimizi boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?