2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım dikkat et kendine herşey yolunda giderde bebeğini sağ salim kucağına alırsın...

En son pazartesi günü hastaneden cikarken 2.5 cm acilmam vardi shrekli yuruyus yaptim hergun aksamlari falan agrim okuyodu ama dunden beri oturamiyorum resmen . Sanki arka tarafimin ici diaina cikti

Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar

En son pazartesi günü hastaneden cikarken 2.5 cm acilmam vardi shrekli yuruyus yaptim hergun aksamlari falan agrim okuyodu ama dunden beri oturamiyorum resmen . Sanki arka tarafimin ici diaina cikti

Canım doktora gitsene niye duruyorsun evde

Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar

Hadi hayırlısı olsun canım benim...

Gunaydınn.doguma gıdenler olmuss eabbım sag salim kucagımızda olsunlar inş.artık cok az kaldı hepimizin.oturmak kalkmak bile cok zor artıkk ,agrılar sızılarr hepimizin sabrı artsın inş

günaydın canlar.... guelbeyaz hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al insallah. buarada sezaryende neden lavman yapılıyor ya onu anlamadım?????

gunaydin canim buarada deniz senin sancilar nasil agrilarin devam ediyormu aramizda 4 gun var bend korkmaya basladim

Ediyor Cnm ama adet olucakmışım gibi sabahları oluyor
Birde cok affedersin gazım cok var o kısma baskı var sanki.
sürekli tuvalete gidiyorum
Korkma canım seninn sezeryan dimi. Gün ne zmn belli olucak
Çatı kemiklerim de aşırı ağrıyo
Bu halde bugün aralı okula ben götürdüm
Dedesini istemedi :/
Ama şuan iyiyimm

günaydınlar herkese
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
bizimde kont vardı oğlum dikişe baskı yapıyormus
sancılarım ondanmış ama nst de bi problem yok
doğum tarihini aralık 11 diye almıştık ama doktorum
böyle olursa aralık başında alalım dedi çok erken
değilmi moralim bozuldu tam 37 de puff yatmam lazım
ama kızımla mümkün değil evimde bok gibi bir sürü çamaşır
var katlanıp ütülenecek çekmecelerin içi düzenlnmesi lazım
hiç sevmem çamaşır katlamyı yerleştirmiyi eşimde anlamaz
kadın gelse bunları yaparmı bilmiyorum hiç yaptırmadım
eşimin işyeri kapanıyor yılbaşında şuan belirsizlik var
oda ayrı bir dert

ANIL cım sana mahcubum çok o gün gelemdik d.dereye
arayamadımda seni çok istedim ama olmadı eşimede demiştim
hiçbirşey demedi şaşırdı hep istanbulda olduğu için buluşmalar
yoksa senin için sabahtan ponpon yapmıştım bide Alp in süslerinden
getirecektim hazırladım olmadı

Son düzenleme:
kızlar selamm

benim kontrolüm vardı buğün benim bebiş 3700 olmuş boyunu söylemedi

29.nda sezeryan olucam
Maşallah canım tombiş tombiş olmuş. Benimkide 29 kasım :13:

Canım ben salı günü kontrole gittim ya. Doktor bi şikayetin varmı diye sordu. Aşırı mide yanması var sabaha kadar oturuyorum 3 yastıkla yatıyorum dedim. Pulcet diye bi ilaç yazdı. Günde bi defa aç karnına alınıyor. O gün bugündür midem hiç yanmadı. Tek yastıkla yatıyorum oleyyy :)

kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu

Ayy ne güzel yaa. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Kolaylıklar versin rabbim..

Dün gece yine bi sancı tuttu beni. Belimden başlayan sağ tarafımı tutan sağ kasığıma vuran bi sancıydı. 15dk sürdü.3 dk da bi çokkuvvetlenen bi sancıydı. Kıvrandirdi beni. Bu braxton kasilması değil resmen doğum sancısiydı. Ama yalancı sancıymis.

kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu

Hadi hayırlısı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Valla çok zor Allah yardımcınız olsun az kaldı diyeceğim ama davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş...

Tez vakitte sağlıkla kucağınıza bebeğinizi almanız dileklerimle...

Aaaahhhh ahhhh sancim bir gitti tam gitti benimde keske sancim olsa sadece asiri baski var gezerken otururken xok canim aciyo birazdan esimle yürüyüş yapmaya gidicez du gece yürüyüş yaparken aglicaktm resmen cok agrim oldu ama devam etmedi .

Sabah doktorumla konustuk pazartesi gununw kadar yürü dedi baska caren yok diyo oturma diyo oturamiyorum zaten pazarteai belli olcak hersey aglasam da zirlasamda pazartesiyi beklicez sancim baslarsa doguma alicak her an ama baslamiyo dua edin kızlar ben sezercik olmak istemiyorum

Doktorun niye oturma diyor ki? Çok ağrın varsa niye eziyete dönüştürüyor. Ahh ahh ne çektin merve. Allahım kolaylıklar versin hakkında hayırlısı olsun canım. Israrla normal doğum diye düşünme bence hayırlısı neyse o olsun. Allahım dermansiz dert vermesin. Elimizi boş bırakmasın.

Canım benim sezeryan aralık 4 dedi dr başka birşey olmaysa tabiii ay inş hayırlısıyla doğursakkkk:)

Oturunca popom patlicak gibi aciyo dedim dogumu baslatmam pazartesi gununden once diyo pazartesi gunune kadar kendi sancim gelmezse suni sanci vercek olmazsa sezeryan olcaz

Ama şu var gogo. Şimdi sezeryanda gece 10 dan sonra yemek yedirmiyorlar. Aç gıdıyorsunuz arkadaşımızın aniden suyu geldiği için öyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…