2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kilosu 60 tl dedi 300 gram aldım 12 tane ya var ya yok işte
ohh ye yarasın yarasın yaradı zaten eylüşe
eylüş su içse yarıyoo gizo ne olacak bu hal=)
en iyisi sen sezeryanı kabullen de rahat rahat ye bebişiimmmm

çok faydalı valla bende kkendimi tutamasam yedikçe yicem de durduruommm

Cnm gozunaydin en kisa zamanda oglunu kucagina alirsin insallah allah uzun ve saglikli bir omur nasip etsin ogluna

hee olduuu delii
bakalım benimde yarın belli olacak ak mı kara mı=))
ben tutamam bu boğazı ama.yemeni kıs sezer. olursun dese de duramam kiiiiiiiiiii
Hurma doğumu kolaylaştırmıyor arkadaşlar açılmayı hızlandırıyor.dikkatli tüketin
bizde bunun için yiyoruz ama erken mi yemeye başladık onu bilmiyoruz canım=))
erken mi senceee

sat'a göre 35+4 usg'de 37+4 şimdi eylül doğsa 35+4 de doğan bi bebek gibi küvezde bikaç günde olsa kalırmı yoksa 37+4 te doğan bebek gibi gelişim herşey tamamlandığı için bi sıkıntı olmazmı.hangisini baz almalıyım acabaaa:44:

Haa onun için yiyorsanız tamam o zaman.walla bende düşündüm yemeyi ama fırsat olup alamadım.bence artık gelsin bebişlerimiz erken değil.eşime bile söyledim bugün ağırlık kaldırmaya başlıcam doğum başlasın artık diye.bu işin şakası tabi saglıkla gelsinlerde gerisi teferruat

ben aldım 1-2 hafta sonra yemeye başlarım dedim ama tadı güzelmiş dayanamadım yedim epeyce

canım bebekte bir solunum sıkıntısı yoksa eğer kuvoze alınmaz maşallah senın bebekin kilosu da iyi ciğer gelişimi de tamalanmıştır zaten

canım ya hayırlı olsun..gözün aydın..allah en kısa sürede bebişinizi eve getirmeyi nasip etisn..artık darısı başımıza:))

Afiyet olsun :))
Birde içini rahat tut bebeğin ileriden gittiği için hiç bişicik olmaz.şimdi doğursan küveze bile gerek kalmaz Allah'ın izniyle

doğuriyim o zaman şimdi
keşke bizim elimizde olsaa

doktor ilişki yasak değil serbest dedi bugün toplasak 3-5 ancak oldu şu 9 ayda ilişki doğumu tetikliyomuuşş napsam acabaaa
tövbe yarabbim gece gece iyice kafayı yedim

3200 olmuş ben 1 ay daha durduğunu düşünmek istemiyorum:26:

maşallah canım benım normal doğum istyorsun sen de ama belli olmaz belki çok da almaz normal yapabilirsin ama 4 cıvarı olursa işin zor. çünkü benimki 2 haftada 200 gr almış bu kez ama gecen gittiğimde 3 haftada 1100 gr almıştı çok ilginç değil mi? ben de tosuncuk beklıyordum ama öyle olmadı -normal doğum için herşey normal :):):)

neye dikkat ettin az alması için ne yedin ne yemedin canım söyle baride onları kesiyim en azından almasın daha:26:

neye dikkat ettin az alması için ne yedin ne yemedin canım söyle baride onları kesiyim en azından almasın daha:26:

canım aynı beslendim sütümü içtim yumurtamı yedim ama bilmıyoruum abur cuburda yedim eskisine göre daha fazla artık kılo alımı yavaşladı herhalde son haftalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…