2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu

Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
hadi canım benım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah güzel haberleri beklıyoruz

bir an ben yazdım sandımm benimde içimde korku var yahuu kolay yapan da var çok zor olan da birde yapamazsam diye diye içim içimi yiyor ayyy anlamadan suyum gelse açılmam oluverse bir nefeste doğursaam ne güzel olurdu allahım hayırlısını versin hakkımızda yazımız yazıldı yaaşayıp görücez bu arada 38 oldum bile kızlar erken gelır derler ama bizimki kanala falan girmemiş

Canım rahat ol Fitilden kaynaklanıyor bende kısmetse pazartesı deniz beyde olacagım inş

Aynen canım yaşamadikki??? Yaşayanların söylediklerine göre hareket ediyoruz. Her vücut bir mi? Hem nedense hep kötü hatıralar anlatanlar bizi daha çok etkiliyor. Herkes ışte biraz sancı çekiyorsun olur o kadar dese kimse korkmaz! Sinir oluyorum korkutanlara

Pazartesi günü 2, 5cm di acilmam hergun yürüyüş yaptim plates yaptim ssancim gelmedi sicak dua aldin sancim gelemdi ama insallah pazartesiye kaar acilmam artmis okursa suni sanci verir herhalde korkuyorum sezeryandan olmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah acilmam artmistir .

kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu

Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar

hayırlı haberlerle gel inşş canımm sağ salim al yavrunu kucağınaa :))
panik yapıyorum ben böyle doğuranları gördükçee çok heyecanlıı

mdaa allahım gönlüne göre versin canım bu kadar hazır ve istekliysen çok koly bir doğumun olur bence

denizciiimm sen nasılsın canım geçmişin hepsini okuyamadım ama açılman varmış senındeeee

Kkizlarrr banada nefess yetmiyor.aliyorum aliyorum..ozellikle oturup uzanirken..ama nefes yetmiyor:))))

Ayy ne dert yanfik..allah eksikliklerinide vermesinnn...

Aynıyızzzzzz esroş
Nefes bana yetmiyor
Nefes calışması da yapamıyorum
Olmuyor yetmiyor
Allahım affet bizi ama sen yardımcımız ol yarabbim.

Kızlar biz geldik;

bugün kontrol vardı herşey yolunda maşallah.
kilosu 2800 olmuş ortalam boyunu sorduk artık net söyleyemem ama 49 cm falan dedi.
şişleri ödemi sordum sadece şiş varsa sorun yok ama tannsiyonumda çıkıyor dersen öenmserim dedi.şekerine bakmaya hiç gerek yok dedi.
parmak ağrılarımı da dikkate almadı emin ol hamilelikten sonra geçecek dedi

sen yapılı bir kadınsın boyun çok uzun 3700 e kadar normal doğumu kaldırırsın sezeryan asla düşünmüyorum sana dedi.

bebeği 3 boyuluda gördüm sonunda....o kadar kendimizi bebeğe odaklamışız ki odalara bakmayı muhasebeyle konuşmayı unuttum eve gelince aklıma geldi..

oğlan şimdiden aklımız alıyor görüyo musunuz haftalardır odalara bakmayı planlıyordum..

Ayrıca canım sıkkın.Eşim o iş teklifini reddetti...sevineyim mi üzüleyim mi bilmiorum hani anlatmıştım belki hatırlarsınız 6 hafta eğitim süreci olacak yatılı eğitim..yanımda olamayacak doğum doğum öncesi ve sonrası.Duyduğuna göre maaşı da çok iyi değilmiş.

Daraldım kızlar bildiğiniz gibi değil...
Allaha şükür oğlum yerinde sağlıklı.tek tesellim bu..Allahım evlatlarımızla sınımasın bizi...

kuzum ayşe öneri dinledim ben bu konuda
sırt üstü yatmak asla sıkıntı yaratmazmış.sadece anne için sıkıntıymış.Çünkü anne nefes darlığı çekip nabzı artabilirmiş.
öyle sıkıntı olunca yan yatın diyor.yoksa bebek için hiç bir sıkıntı yokmuuş..
Mide yanmasi olan arkadaşlarım şimdi tv de izldim her yandiğinda yarim fincan soğuk süt içindiyor
dr umla bu konuyu da konuştum
ben meğerse YANLIŞ KULLANIYORMUŞUM ilacımı!!
ben yanmasını bekliyordum ilacı almak için meğerse her yemekten sonra almalıymışım
3 gün düzenli alırsan kalmaz yanman dedi.
ayrıca mide koruyucu verdi PULSET
aç karnına bunu içtiğinde zaten saat etki eder dedi.
İnşallah artık çekmicem yanma..

canım benim 2 doğumumda da nişan gelmedi ve suyum 7 cm olunca patlatıldı
onun için açıkman olduysa bile onlar gelmezse şaşırmam
fekattt 3-3,5 cmden sonra doğumun başladığını biliyorum
çünkü her ikisinde de hastaneye gittiğimde 3 cm açıklığım vardı ve sabahına doğum yaptım
ayyy kuku konusuna hiç girmeyelim tanınmaz hale geldiler

Canım rahat ol Fitilden kaynaklanıyor bende kısmetse pazartesı deniz beyde olacagım inş

evet öyleymiş canım iyiki bu topik var yoksa diken üstünde olucaz
benim bir sonraki kontrolüm de ay sonu ama tabi o zamana kadar doğurmazsam

Taatttlımmmm,tatlımmmm
denizinde 2,5 cm açılması var ama o da bekliyor
panik yaparsan,stresten sancın hiç gelmeyecek
akışına bırak..bizde oturup kalkamıyoss valla herşey zor şuan

tünaydınnn:))
yeni uyandım tabikiiiiii
belim aşırı ağrıyo:26:

günaydın ciciii

Mide yanmasi olan arkadaşlarım şimdi tv de izldim her yandiğinda yarim fincan soğuk süt için diyor

sürekli var bende içiyorum ama her yandığında değil:26:

Maşallah canım benim ya ne güzel oğluşun sağlıklıymış :) İnş. Allahım eşinede hayırlı işler nasip eder sende doğumdan sonra kucağında bebeğinle eşinle mutluluğun tadını çıkarırsın tatlım benim...

canım benim ya kıyamam=((
ne güzel bebeğine kavuşacaksın annesi.,Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Rabbim güzel doğum nasip etsin..dualarımız seninle...

agresifmele [COLOR="#FF0000" .!.:
denizciiimm [/COLOR]sen nasılsın canım geçmişin hepsini okuyamadım ama açılman varmış senındeeee

Cnm hoşgeldin
Nerelerdesin kızzzzz çatladık meraktan:/ arkaları oku bak ne kdr mrk ettik seni
Evdeymişsin hbr etsene evdeyim iyiyim die
Kızdım sanaaaa bu kaddermiydi hukukumuzz
:)) şaka bi yana Cnm benim p tesi 3 cm e yakın açılmam varmış Dr kontrol ettiğinde anlaşıldı
Ama nst de sancım cok çıkmadığı için eve yolladı. Bebeğim iyi
Ama ben cok rahatsızım ve başı cokkkk aşağıda diye onu sıkıştırmamak için
Doğru dürüst oturamıyorum da. Başı ezilecek sanıyorum

Senin bızdık nasıl Cnm ağrın fln var mı
Korkma sakın dogumdan
Dün bi film izledim kadın karlar arasında doğurdu
Dogum olayı kolay olmamakla birlikte Rabbimin bir tek kadına bahşettiği bi güzellik
Allah öyle bir yardım ediyorki.
Ben dogurduysam herkes doğurur diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…