kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
hadi canım benım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah güzel haberleri beklıyoruzKizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
Kızlar az önce doktora gittim. Bebeğim çok sağlıklı maşallahh. Kilosu 3000 gr olmuş. Bende ilk defa NST' e girdim. Herhangi bir sıkıntılı durum sancı falan çıkmadı. Raporumu da açtırdım. Artık evdeyim. doktora normal doğumdan korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim. Sezeryan için 5 Aralık' a gün verdi. Ancak bu arada sen iyice düşün normal doğum yapmaman için hiç bir sorun yok kendini sezeryana şartlandırma dedi. Haftaya çatı muayenesini yapacak. Ve gidişata göre karar vericez normal mi sezeryan mı olacak diye. Hayırlısı inşallah... Bakalım bu süreç içinde kendimi normal doğuma hazırlayabilecek miyim..
Günaaydıınn kızlar:)
Dün gittim doktora,nst ye de girdim sancı fln çıkmadı
bebişkomun kilosuda iyi maşallah 2600 g.
akıntım için fitil verdi doktor,dün gece 1 tane attım ama az önce günlük pedimden taşıp çamaşırımı komple
ıslatıp birazda pijamama geçen bi akıntı geldi otururken..
adet olur gibi bayaa yoğun hissettim,rengi açık sarıydı,suyummu geldiii yoksa fitilden mi anlamadım ne yapsam ki:26:
fitil bu kadar akıntı yaparmı ki:26:
Canım seninkide acele etti desene
inşallah sağlıklı bir doğum olur ve miss kokulunu hemen alırsın kucağına..
bizim içinde doya doya koklaaa
Kızlar az önce doktora gittim. Bebeğim çok sağlıklı maşallahh. Kilosu 3000 gr olmuş. Bende ilk defa NST' e girdim. Herhangi bir sıkıntılı durum sancı falan çıkmadı. Raporumu da açtırdım. Artık evdeyim. doktora normal doğumdan korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim. Sezeryan için 5 Aralık' a gün verdi. Ancak bu arada sen iyice düşün normal doğum yapmaman için hiç bir sorun yok kendini sezeryana şartlandırma dedi. Haftaya çatı muayenesini yapacak. Ve gidişata göre karar vericez normal mi sezeryan mı olacak diye. Hayırlısı inşallah... Bakalım bu süreç içinde kendimi normal doğuma hazırlayabilecek miyim..[/QUOT[/B]
Canım sen ve bebk için bir sıkıntı bir risk söz konusu degilse kesinlikle normal dogumu tercih et, iyileşme toparlama süreci gerçekten cok daha rahat ve sıkıntısız. Benim 3. sezeryan olacak fakat normal dogum yapan arkadaslarla kendimi kıyasladıgımda iyileşme süreci açısınan uçurum var inan.. Ama tabi en önemli nokta sen ve bebeğin açısından en ufak riskli bir durumun yoksa...
Çok teşekkür ederim canım. Tavsiyelerinizi dikkate alıcam. Sanırım bazı şeyleri akışına bırakmak en hayırlısı olacak.
Evet canım doğru hatırlıyorsun :) Aslında bende senin gibi düşünüyorum. Sonucunda bebişlerimiz için herşey diyorum. Ama bazen inanılmaz bir şekilde güç geliyo, bazende yok canım ben yapamam diyorum.Nitekim bugün doktorda olduğu gibi :) Hatta söyledikten sonra da pişman oldum :) neyse siz çatı muayenesini de yapın sonra karar verelim dedim. Sanırım bunların hepsi ne yaşayacağımızı bilmemenin vermiş olduğu bir ikilem. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize.
kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
tünaydınnn:))
yeni uyandım tabikiiiiii
belim aşırı ağrıyo:26:
Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
yeni uyandım tabikiiiiii
Kkizlarrr banada nefess yetmiyor.aliyorum aliyorum..ozellikle oturup uzanirken..ama nefes yetmiyor:))))
Ayy ne dert yanfik..allah eksikliklerinide vermesinnn...
kuzum ayşe öneri dinledim ben bu konudaben bu ara hep sırt üstü yatıyorm iyi değil diyolar ama belim ağrıyo yan yatmaktan artık konumzla alakasız şuan gerçi
bi zararı varmıdır bunun acebaaa bazen sırt üstü yatınca kalbim hızlı atmaya başlıyo hemen yan dönüyorum:26:
geçti bebeğim sütün damlası indiğinde geçiyo soğuk içtim:26:
dr umla bu konuyu da konuştumMide yanmasi olan arkadaşlarım şimdi tv de izldim her yandiğinda yarim fincan soğuk süt içindiyor
Bnm açılmam kesin artmıştır aysunum
Ama ne su ne nişan gelmedi.
Hep bakıyorum
Ay bide ayna tuttum. Baktım ne kdr büyümüş bnmki
Banada bi fitil vermişti arala hamileyken Dr um
Gece koyduk
Sabahına baya bi gelmişti. Ama temizliyor baya canım
Canım rahat ol Fitilden kaynaklanıyor bende kısmetse pazartesı deniz beyde olacagım inş
Pazartesi günü 2, 5cm di acilmam hergun yürüyüş yaptim plates yaptim ssancim gelmedi sicak dua aldin sancim gelemdi ama insallah pazartesiye kaar acilmam artmis okursa suni sanci verir herhalde korkuyorum sezeryandan olmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah acilmam artmistir .
yeni uyandım tabikiiiiii
Mide yanmasi olan arkadaşlarım şimdi tv de izldim her yandiğinda yarim fincan soğuk süt için diyor
Kızlar biz geldik;
bugün kontrol vardı herşey yolunda maşallah.
kilosu 2800 olmuş ortalam boyunu sorduk artık net söyleyemem ama 49 cm falan dedi.
şişleri ödemi sordum sadece şiş varsa sorun yok ama tannsiyonumda çıkıyor dersen öenmserim dedi.şekerine bakmaya hiç gerek yok dedi.
parmak ağrılarımı da dikkate almadı emin ol hamilelikten sonra geçecek dedi
sen yapılı bir kadınsın boyun çok uzun 3700 e kadar normal doğumu kaldırırsın sezeryan asla düşünmüyorum sana dedi.
bebeği 3 boyuluda gördüm sonunda....o kadar kendimizi bebeğe odaklamışız ki odalara bakmayı muhasebeyle konuşmayı unuttum eve gelince aklıma geldi..
oğlan şimdiden aklımız alıyor görüyo musunuz haftalardır odalara bakmayı planlıyordum..
Ayrıca canım sıkkın.Eşim o iş teklifini reddetti...sevineyim mi üzüleyim mi bilmiorum hani anlatmıştım belki hatırlarsınız 6 hafta eğitim süreci olacak yatılı eğitim..yanımda olamayacak doğum doğum öncesi ve sonrası.Duyduğuna göre maaşı da çok iyi değilmiş.
Daraldım kızlar bildiğiniz gibi değil...
Allaha şükür oğlum yerinde sağlıklı.tek tesellim bu..Allahım evlatlarımızla sınımasın bizi...
canım benim ya kıyamam=((Kizlar su an hastanedwyim doktoru bekliyoz sezeryan icin bu arada lavman yapildi nts ye bakildi sanci az gozukuyomus bide bana sorsalar 5 dakkada bir sancim geliyor gelismelerden haberdar
agresifmele [COLOR="#FF0000" .!.:denizciiimm [/COLOR]sen nasılsın canım geçmişin hepsini okuyamadım ama açılman varmış senındeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?