2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cnm hiç erkekn değil dr un her zaman ddoğruu olanı söyler seni ve bebeğini asla tehlikeye atmaz kendini strese sokma ne olursun
rahat ol ki bebeğinde gerilmesin.önemsiz şeyler bunlar temizlik çamaşır valla bak..biraz rahatlamaya ihtiyacımız var

Bana da aayıp ettiğini falan düşünme olur mu öyle şey
buluşsaydık iyi olurdu buluşamadık sadece=)
kısmet değilmiş kuzucum...
gönüller bir olsun muck
ayyy MTA senin buyazdığını görmeden yazdım okudun mu=))
bana da pulset yazdı bundan sonra bende rahat etcem sanırım inşallah inşallah inşallah=9
gerçi ben bu yanmalara şişmeler şükrediyorum sorun değil yani.bence basit şeyler çönemli rahatsızlıklar olmasın
bizim yaşadıklarımız rutin hamiş rahatsızlıkları.
canımcım o fitil içini temizliyor bana da aynı etkiyi yapıyor hiç sevmiyorum o fitilide koymayı da verdiği akıntıyı da böögghhkk
korkma yani.bana da akıntı var deyince vermişti.

inşallah asyacımm.
kendimi sıkmamaya çalışıyorum halimize durumumuza hep şükrediyorum ama üzülmeden de yapamıyor insan işte
asla isyan değil ama keşkeli cümlelerim arttı bu sııralar
Allah hakkımızda hayırlısını versin.Hepimiz için...

Anılım hoşgeldin balım.
Allah hayırlısı ne ise onu versin Cnm
Nolur üzülme düşünmekten sacların aklanacak
İş bulacak bnm eniştem. Görürsün bebek nasıl bereketi ile gelecek

Ay insan yavrusunu görünce oda moda herseyi unutuyor
Bende soracaklarımı unutuyordum
Son kontrolde bebeğe doğru dürüst bakmadım ve sordum
Bu kezde ekranda bebeği izleyemedim :/

çok şükğr ki oğlusun sağlıklı canım benııım iş konusuna gelince inşallah evladınız sansıyla gelecek babasına da güzel bir iş imkanı doğacak allah hayırlısını versin yüreğini ferah tut canım biliyorum zor ama negatif düşünceler de bebişe geçmesiin mutlu bir bebek olsuuun

ayyy denizcim yaaa ne desen haklısın çok tirbiyesizimm bu hafta işe gitmeyınce boş vaktım de olmadı koşturrmacalı geçti tüm hazırlıklarımı bitirdimmm anacığımı beklıyorum o da gelsin tam olcaak hep sen gelıyosun aklıma narin naif kadın 3700lğk çocuğu yapmış diyoruum bir bakıyorum cesaret gelıyoor bir bakıyorum ağlamak gelıyor ne halt yıcem diye. ağrım sancım bişeyım yoook daha doğumla ilgili gelişmede yok doktor daha niyetı yok didi ama bellı olmaz dimi? sende çok dikkat et kendine canıımm akıllı cesaretli kadınsın vesselam bende o açılma olcakkk panikleriiim çook. hastanedeyken doğum seslerini duyduum korktuuummm ama kısa süreli doğuranları gördükçe de cesaret gelıyorr ne yaşıcağımı biraz bilseydiiim aahh

Denizim var ya içimi okudunnn
hepp saçlarımı toplarım geçen fön çektim asansörde bir baktım yemin ederim sağ tarafımda bir sürü beyaz vardı!!!
hamilelik öncesi kesinlikle yoktu onlar eşim de şaşırdı=))
saymadım ama10-15 tane gördüm o anda kesin..aralarda böyle.şoke oldum..

hakikaten onu ekranda görmek bile unutturuyor herşeyi ddoğduğunda biz bizlikten çıkcaz demek.
vay be dedim sıpaya bak anneninde babanında aklını başından aldı

İnşallah Denizim bende biliyorum bir yerlerde kısmetimiz var bizi bekliyor..
2 ay oldu bakalım ne zaman bulacağız kısmetimizi..2 ay gerideyiz şimdiden..

teşekür ederim balım
sizi de sıkıyorum bu eşimin iş konusuyla biliyorum ama sizlerle paylaşabiliyorum sadece.
Hakkınızı helal edin. Anneme eşime desem sıkıntımı ben üzülüyorum diye daha çok üzülecekler.ben takmıyo görünüyorum onlara..

canımcım o fitil içini temizliyor bana da aynı etkiyi yapıyor hiç sevmiyorum o fitilide koymayı da verdiği akıntıyı da böögghhkk
korkma yani.bana da akıntı var deyince vermişti.

ayneeennn anıl bende böööggghhk oldum..
bari temizlesede bu tiksinç duruma değse..
bu arada herşeyin yolunda olmasına sevindim canım bebeğinle ilgili..
diğer taraftanda eşinin durumuna üzülüyorum ama umudunu kaybetme
mutlaka bir hakkınızda hayırlısı olacaktır

yerimmm o tosun paşayıı bennn maşallah kuzucummmm
bebeğiniz kısmetiyle gelicek canımmm üzülme hayırlı değilmiş o iş demekki öyle düşün :26:

kııız öyle deme ne demek sıkmak paylaşacaksın tabiki keşke yardımcı olabileceğimiz bir konu olsa daa üzüntüler uçup gitse dök içini rahatla canım benıımm

Kızlar 4 cm açıklık ile gittik diyelim hastaneye
O suni sancıyı takmak zorundalar mı
Ben istemîyorum yaaa
Kendi sancılarımla açılmamı beklicem
Dr uma bunu danışıcam ama antipatik de olmak istemiyorum

Dogum planı yazıp Dr uma sunmak istiyorum..
Ne dersiniz

canım özel hastaNE DEĞİLMİİİ tabiki kendi istediğin olur zorla yapacak değiller ya tabi doğum yapmış olanlar daha iyi bilir

yerimmm o tosun paşayıı bennn maşallah kuzucummmm
bebeğiniz kısmetiyle gelicek canımmm üzülme hayırlı değilmiş o iş demekki öyle düşün :26:
kııız öyle deme ne demek sıkmak paylaşacaksın tabiki keşke yardımcı olabileceğimiz bir konu olsa daa üzüntüler uçup gitse dök içini rahatla canım benıımm
canımsınız yaaa.içten söylüyorum....
Sizlerin dualarıyla inşallah olacak..
Allah hepinizden razı olsun tüm hamişlerimizden..
Teşekkür ederim destek olduğunuz moral verdiğiniz için.Hakkınızı ödeyemem.
samimiyetinizi buradan bile öyle hissediyorum ki beni iyi etmeye yetiyor...

evi süpürdüm yatağı çektim gardrobu çektim arkalarını süpürdüm koltukların kılıflarını çıkardım yıkanıyo dinleniyorum silip toz alıcam oooyyyy:26:

ayy hiç anlamam ki...olur herhalde.niye olmasın suni sancı istemiyorum dersin(tabi 40 haftayı aşmadıysan)

Bnm annem ablamı evde doğurmuş hemde tek başınaaaa
Babam rahmetli yandaki yatakta yatıyormuş..
Annem ayakta dogum yapmış. Biri gelmiş o an annem koş
Bilmem kimi çağırmış işte mahallenin buyuk kadınlarından
Bilgili bir kadınmış kız gitmiş o kadına hbr verene dek annem
Deryayı doğurmuş. !! Bi gelmişki kadınlar doguma güya yardım edecekler
Bakmışlar annem doğurmuş göbek kordonunu kesmişş
O kadın annemi görünce şok olmuş
Vışşşşşş aneyyy hemiiiiii ebeee hemi gebee demişşşş:))

Sonra çöp arabaı geciyormuş. Annemmkoşankoşa çöpleri
Arabaya yetiştirmiş :/

Ben korkmuyormuyum.
Hemde nasıl ama bi anlık bi acı inanki
Birde sancı adet sancısı gibi

nihayet hastane çantamı hazırladım dün yaa
valla üstümden yük kalktı
şimdi makineyi çalıştırdım en son alınanlar falan yıkanıyo onlarda bitiyo çok şükürr
ayyy sabaha karşı başıma gelenlere ne demeli
birden su gelmesiyle uyandım hatta yerimden sıçradım diyebilirim
o an aklıma ilk gelen duşa girmem lazım saçlarım kirli bu halde gidemem hastaneye
wc ye gittim tabi hemen mesanem nası dolu anlatamam tuvaletimmiş gelen yani heralde minnak fırlama oğlum kafa atınca fışkırttı saolsun
bu yaşımda bunuda yaşadım ya ölsemde gam yemem
ne hallere koydu beniiii
sabah eşime anlatıyorum gülüyo uyussss

anılım oğluşun da ne güsel sağlıklı bende inanıyorum onun kısmetiyle geliceğne üzme kendini
arttıııııııı o nasıl laf öyle sizi sıkıyorum falan sıkılan okumasın ayolll
bize anlatcan tabi hepimiz şu aralar aynı dertler aynı şikayetlerr vs bizi bizden iyi kim anlayabilirrrr
mazeretimiz varrrrrrr duygusal ve asabiyiz bizzz

Son düzenleme:
evi süpürdüm yatağı çektim gardrobu çektim arkalarını süpürdüm koltukların kılıflarını çıkardım yıkanıyo dinleniyorum silip toz alıcam oooyyyy:26:

gardrabı çekmiş bide yaaa
kaşınıyonn galibaaa

ay deniz annene helal olsun çok cesur kadınmış..
şimdi nerdeee popomuz uyuşsa soluğu hastanede alıyoruz
Bu arada Allah rahmet eylesin babana canm..
ama karısı yanda doğururken nasıl yatabilirki insan şok oldum valla

Kızlarrr çok heyecanlıyım bugünü saymazsak doğuma 2 günüm kaldı. Bugün hastaneye gidip anestezistle görüştüm, yrn son nst ve son muayenem var bakalım son kilosunu görelim kızımın acaba doğum kilosuyla ne kadar fark olacak usg kilosu arasında. pazar günü de kuaföre gidip kaş-bıyık-fön olayına girişcem sonraki gün de kızım Nil'i kucağıma alıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…