- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
cnm hiç erkekn değil dr un her zaman ddoğruu olanı söyler seni ve bebeğini asla tehlikeye atmaz kendini strese sokma ne olursungünaydınlar herkese
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
ANIL cım sana mahcubum çok o gün gelemdik d.dereye
arayamadımda seni çok istedim ama olmadı eşimede demiştim
hiçbirşey demedi şaşırdı hep istanbulda olduğu için buluşmalar
yoksa senin için sabahtan ponpon yapmıştım bide Alp in süslerinden
getirecektim hazırladım olmadı
ayyy MTA senin buyazdığını görmeden yazdım okudun mu=))Canım ben salı günü kontrole gittim ya. Doktor bi şikayetin varmı diye sordu. Aşırı mide yanması var sabaha kadar oturuyorum 3 yastıkla yatıyorum dedim. Pulcet diye bi ilaç yazdı. Günde bi defa aç karnına alınıyor. O gün bugündür midem hiç yanmadı. Tek yastıkla yatıyorum oleyyy:)m..
canımcım o fitil içini temizliyor bana da aynı etkiyi yapıyor hiç sevmiyorum o fitilide koymayı da verdiği akıntıyı da böögghhkkGünaaydıınn kızlar:)
Dün gittim doktora,nst ye de girdim sancı fln çıkmadı
bebişkomun kilosuda iyi maşallah 2600 g.
akıntım için fitil verdi doktor,dün gece 1 tane attım ama az önce günlük pedimden taşıp çamaşırımı komple
ıslatıp birazda pijamama geçen bi akıntı geldi otururken..
adet olur gibi bayaa yoğun hissettim,rengi açık sarıydı,suyummu geldiii yoksa fitilden mi anlamadım ne yapsam ki:26:
fitil bu kadar akıntı yaparmı ki:26:
inşallah asyacımm.Maşallah canım benim ya ne güzel oğluşun sağlıklıymış :) İnş. Allahım eşinede hayırlı işler nasip eder sende doğumdan sonra kucağında bebeğinle eşinle mutluluğun tadını çıkarırsın tatlım benim...
çok şükğr ki oğlusun sağlıklı canım benııım iş konusuna gelince inşallah evladınız sansıyla gelecek babasına da güzel bir iş imkanı doğacak allah hayırlısını versin yüreğini ferah tut canım biliyorum zor ama negatif düşünceler de bebişe geçmesiin mutlu bir bebek olsuuunKızlar biz geldik;
bugün kontrol vardı herşey yolunda maşallah.
kilosu 2800 olmuş ortalam boyunu sorduk artık net söyleyemem ama 49 cm falan dedi.
şişleri ödemi sordum sadece şiş varsa sorun yok ama tannsiyonumda çıkıyor dersen öenmserim dedi.şekerine bakmaya hiç gerek yok dedi.
parmak ağrılarımı da dikkate almadı emin ol hamilelikten sonra geçecek dedi
sen yapılı bir kadınsın boyun çok uzun 3700 e kadar normal doğumu kaldırırsın sezeryan asla düşünmüyorum sana dedi.
bebeği 3 boyuluda gördüm sonunda....o kadar kendimizi bebeğe odaklamışız ki odalara bakmayı muhasebeyle konuşmayı unuttum eve gelince aklıma geldi..
oğlan şimdiden aklımız alıyor görüyo musunuz haftalardır odalara bakmayı planlıyordum..
Ayrıca canım sıkkın.Eşim o iş teklifini reddetti...sevineyim mi üzüleyim mi bilmiorum hani anlatmıştım belki hatırlarsınız 6 hafta eğitim süreci olacak yatılı eğitim..yanımda olamayacak doğum doğum öncesi ve sonrası.Duyduğuna göre maaşı da çok iyi değilmiş.
Daraldım kızlar bildiğiniz gibi değil...
Allaha şükür oğlum yerinde sağlıklı.tek tesellim bu..Allahım evlatlarımızla sınımasın bizi...
Cnm hoşgeldin
Nerelerdesin kızzzzz çatladık meraktan:/ arkaları oku bak ne kdr mrk ettik seni
Evdeymişsin hbr etsene evdeyim iyiyim die
Kızdım sanaaaa bu kaddermiydi hukukumuzz
:)) şaka bi yana Cnm benim p tesi 3 cm e yakın açılmam varmış Dr kontrol ettiğinde anlaşıldı
Ama nst de sancım cok çıkmadığı için eve yolladı. Bebeğim iyi
Ama ben cok rahatsızım ve başı cokkkk aşağıda diye onu sıkıştırmamak için
Doğru dürüst oturamıyorum da. Başı ezilecek sanıyorum
Senin bızdık nasıl Cnm ağrın fln var mı
Korkma sakın dogumdan
Dün bi film izledim kadın karlar arasında doğurdu
Dogum olayı kolay olmamakla birlikte Rabbimin bir tek kadına bahşettiği bi güzellik
Allah öyle bir yardım ediyorki.
Ben dogurduysam herkes doğurur diyorum hep
Denizim var ya içimi okudunnnAnılım hoşgeldin balım.
Allah hayırlısı ne ise onu versin Cnm
Nolur üzülme düşünmekten sacların aklanacak
İş bulacak bnm eniştem. Görürsün bebek nasıl bereketi ile gelecek
Ay insan yavrusunu görünce oda moda herseyi unutuyor
Bende soracaklarımı unutuyordum
Son kontrolde bebeğe doğru dürüst bakmadım ve sordum
Bu kezde ekranda bebeği izleyemedim :/
teşekür ederim balımçok şükğr ki oğlusun sağlıklı canım benııım iş konusuna gelince inşallah evladınız sansıyla gelecek babasına da güzel bir iş imkanı doğacak allah hayırlısını versin yüreğini ferah tut canım biliyorum zor ama negatif düşünceler de bebişe geçmesiin mutlu bir bebek olsuuun
canımcım o fitil içini temizliyor bana da aynı etkiyi yapıyor hiç sevmiyorum o fitilide koymayı da verdiği akıntıyı da böögghhkk
korkma yani.bana da akıntı var deyince vermişti.
kııız öyle deme ne demek sıkmak paylaşacaksın tabiki keşke yardımcı olabileceğimiz bir konu olsa daa üzüntüler uçup gitse dök içini rahatla canım benıımmteşekür ederim balım
sizi de sıkıyorum bu eşimin iş konusuyla biliyorum ama sizlerle paylaşabiliyorum sadece.
Hakkınızı helal edin. Anneme eşime desem sıkıntımı ben üzülüyorum diye daha çok üzülecekler.ben takmıyo görünüyorum onlara..
canım özel hastaNE DEĞİLMİİİ tabiki kendi istediğin olur zorla yapacak değiller ya tabi doğum yapmış olanlar daha iyi bilirKızlar 4 cm açıklık ile gittik diyelim hastaneye
O suni sancıyı takmak zorundalar mı
Ben istemîyorum yaaa
Kendi sancılarımla açılmamı beklicem
Dr uma bunu danışıcam ama antipatik de olmak istemiyorum
Dogum planı yazıp Dr uma sunmak istiyorum..
Ne dersiniz
yerimmm o tosun paşayıı bennn maşallah kuzucummmm
bebeğiniz kısmetiyle gelicek canımmm üzülme hayırlı değilmiş o iş demekki öyle düşün :26:
ayneeennn anıl bende böööggghhk oldum..
bari temizlesede bu tiksinç duruma değse..
bu arada herşeyin yolunda olmasına sevindim canım bebeğinle ilgili..
diğer taraftanda eşinin durumuna üzülüyorum ama umudunu kaybetme
mutlaka bir hakkınızda hayırlısı olacaktır
canımsınız yaaa.içten söylüyorum....kııız öyle deme ne demek sıkmak paylaşacaksın tabiki keşke yardımcı olabileceğimiz bir konu olsa daa üzüntüler uçup gitse dök içini rahatla canım benıımm
ayy hiç anlamam ki...olur herhalde.niye olmasın suni sancı istemiyorum dersin(tabi 40 haftayı aşmadıysan)Kızlar 4 cm açıklık ile gittik diyelim hastaneye
O suni sancıyı takmak zorundalar mı
Ben istemîyorum yaaa
Kendi sancılarımla açılmamı beklicem
Dr uma bunu danışıcam ama antipatik de olmak istemiyorum
Dogum planı yazıp Dr uma sunmak istiyorum..
Ne dersiniz
çok şükğr ki oğlusun sağlıklı canım benııım iş konusuna gelince inşallah evladınız sansıyla gelecek babasına da güzel bir iş imkanı doğacak allah hayırlısını versin yüreğini ferah tut canım biliyorum zor ama negatif düşünceler de bebişe geçmesiin mutlu bir bebek olsuuun
ayyy denizcim yaaa ne desen haklısın çok tirbiyesizimmbu hafta işe gitmeyınce boş vaktım de olmadı koşturrmacalı geçti tüm hazırlıklarımı bitirdimmm anacığımı beklıyorum o da gelsin tam olcaak hep sen gelıyosun aklıma narin naif kadın 3700lğk çocuğu yapmış diyoruum bir bakıyorum cesaret gelıyoor bir bakıyorum ağlamak gelıyor ne halt yıcem diye. ağrım sancım bişeyım yoook daha doğumla ilgili gelişmede yok doktor daha niyetı yok didi ama bellı olmaz dimi? sende çok dikkat et kendine canıımm akıllı cesaretli kadınsın vesselam bende o açılma olcakkk panikleriiim çook. hastanedeyken doğum seslerini duyduum korktuuummm ama kısa süreli doğuranları gördükçe de cesaret gelıyorr ne yaşıcağımı biraz bilseydiiim aahh
evi süpürdüm yatağı çektim gardrobu çektim arkalarını süpürdüm koltukların kılıflarını çıkardım yıkanıyo dinleniyorum silip toz alıcam oooyyyy:26:
evi süpürdüm yatağı çektim gardrobu çektim arkalarını süpürdüm koltukların kılıflarını çıkardım yıkanıyo dinleniyorum silip toz alıcam oooyyyy:26:
Bnm annem ablamı evde doğurmuş hemde tek başınaaaa
Babam rahmetli yandaki yatakta yatıyormuş..
Annem ayakta dogum yapmış. Biri gelmiş o an annem koş
Bilmem kimi çağırmış işte mahallenin buyuk kadınlarından
Bilgili bir kadınmış kız gitmiş o kadına hbr verene dek annem
Deryayı doğurmuş. !! Bi gelmişki kadınlar doguma güya yardım edecekler
Bakmışlar annem doğurmuş göbek kordonunu kesmişş
O kadın annemi görünce şok olmuş
Vışşşşşş aneyyy hemiiiiii ebeee hemi gebee demişşşş:))
Sonra çöp arabaı geciyormuş. Annemmkoşankoşa çöpleri
Arabaya yetiştirmiş :/
Ben korkmuyormuyum.
Hemde nasıl ama bi anlık bi acı inanki
Birde sancı adet sancısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?