Canım inşallah dopum sancılarıdır haftasonu senden güzel haberler alırız beneğin hareketlerini de takip etmeyi unutma normal doğuma odaklanıp Allah korusun onun hayatı riske girmesin.İnşallah canim saglikla bi gelse
17.06
17.11
17.15
17.19
17.22
Suana kadar olan nit ettigim kasilmalarim kizlar nolur dua edin kasilmalarim bitmesin sanci olsun her kasilmamda kasiklarim sizim siIm sizliyo inşallah dogum kasilmalaridir . Bu sefer sancisan aglayana kadar gitmicem hastaneyw doktoeumu da aramicam
Beşil kardeşi oldu bu topikteki bebişler canım bizim de bu renk bu model huzurla uyusunlar meleklerimiz içinde..Aa ben beşiğimızi eklemeyi unuttum
İnşallah canim saglikla bi gelse
17.06
17.11
17.15
17.19
17.22
Suana kadar olan nit ettigim kasilmalarim kizlar nolur dua edin kasilmalarim bitmesin sanci olsun her kasilmamda kasiklarim sizim siIm sizliyo inşallah dogum kasilmalaridir . Bu sefer sancisan aglayana kadar gitmicem hastaneyw doktoeumu da aramicam
Beşil kardeşi oldu bu topikteki bebişler canım bizim de bu renk bu model huzurla uyusunlar meleklerimiz içinde..
canım hayırlı uğurlu olsun XAllahım sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin.Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
17.06
17.11
17.15
17.19
17.22
Sabriya kızın çooook güzel maşallah kar gibi beyaz çok seviyorum beyaz teni..Rabbim nazarlardan korusun inşallah sürekli gözüm resmine takılıyo kuzumun..2. nasıl olucak acaba :26:
dualarımız seninle cnnm.amınn cnmm ... ımsallah
kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
ayyy dün normal konuşuyorduk hamiş olarak şimdi annesin yaKizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
ayy ben çok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.gerçekten çok bayıldım yaaa.ne kadar kibar ne kadar şık olmuşşş.Nasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)
oooo sümeyramız sosyete beşiğine de bakınnnn.Aa ben beşiğimızi eklemeyi unuttum
Ah canım benim sağol teyzesi ama çok beyaz bende merak ediyorum ikinci fıstığı ben beyaz renkli gözlüyüm eşim esmer belki bu babasına benZer
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
Bende 2. Cok mrk ediyorum Aral bile bu kdr mrk etmemiştim
Ama senin ikinci de cokkkk guzel olur eminim
17.06
17.11
17.15
17.19
17.22
Yavrum sen yakışıklı bende afet doğurcam ve tüm arkadaslarda aynıı Ama inan bende çok merak ediyorum birde esmer bişi doğururmuşum hahah ya deniz bana msj yolllasana boş çünkü ben telden giriyorum olmuyor bişi yazacağım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?