2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım inşallah dopum sancılarıdır haftasonu senden güzel haberler alırız beneğin hareketlerini de takip etmeyi unutma normal doğuma odaklanıp Allah korusun onun hayatı riske girmesin.
Aa ben beşiğimızi eklemeyi unuttum
Beşil kardeşi oldu bu topikteki bebişler canım bizim de bu renk bu model huzurla uyusunlar meleklerimiz içinde..

Hadi hayırlısı ama dikkatli ol canım...

Beşil kardeşi oldu bu topikteki bebişler canım bizim de bu renk bu model huzurla uyusunlar meleklerimiz içinde..

bizimki de aynısı:)

Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
canım hayırlı uğurlu olsun XAllahım sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin.

Ah hadi cnm inş inşl

Sabriya kızın çooook güzel maşallah kar gibi beyaz çok seviyorum beyaz teni..Rabbim nazarlardan korusun inşallah sürekli gözüm resmine takılıyo kuzumun..2. nasıl olucak acaba :26:

Ah canım benim sağol teyzesi ama çok beyaz bende merak ediyorum ikinci fıstığı ben beyaz renkli gözlüyüm eşim esmer belki bu babasına benZer

kızlar benden bir hafta geride olan bi arkadaşım vardı oda hamile bugün acile gitmiş sezaryana almışlar bebeği doğmuş... gebelik zehirlenmesi vardı onda o yüzdeen bu kadar acil sezaryana almışlar daha konuşamadım umarım iyidir... çok heycanlandım...

dualarımız seninle cnnm.
bize haber ver.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..hiç üüzülme düşünme risk olsa dr un söylerdi.alalım bebek rahat büyüsün demiştir..
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
ayyy dün normal konuşuyorduk hamiş olarak şimdi annesin ya
inanamıyorum ne kadar çabuk gelişti beni gerçekten heyecanlar bastıı=))
her an doğum yapabiliriz yanii..
Gözününz aydın canım Allah sana ve eşine bağışlasın yavrunuzu.Adıyla büyüsün..
Maşallah sizlere..
Nasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)
ayy ben çok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.gerçekten çok bayıldım yaaa.ne kadar kibar ne kadar şık olmuşşş.
Aa ben beşiğimızi eklemeyi unuttum
oooo sümeyramız sosyete beşiğine de bakınnnn.
güle güle kullanın misler giibi uyusun burda annesiii...yirim onun totoşunu

Ah canım benim sağol teyzesi ama çok beyaz bende merak ediyorum ikinci fıstığı ben beyaz renkli gözlüyüm eşim esmer belki bu babasına benZer

Bende 2. Cok mrk ediyorum Aral bile bu kdr mrk etmemiştim
Ama senin ikinci de cokkkk guzel olur eminim

herkese slm doğumlar başlamış herkesi bebeğini kucagına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatle. arkadaşlar doğumdan sonra bebekti sarılık ne kadar hızlı bi şekilde geciririz. yani sarı ampul falan mı almak lazım.bu arada allah nasip ederse bende 21 kasım sabah 7 de doğumma giricem

Gözün aydın olsun canım, analı babalı sagıklı vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun kızımız, bol bol süt emsin anneciğinden..

Bende 2. Cok mrk ediyorum Aral bile bu kdr mrk etmemiştim
Ama senin ikinci de cokkkk guzel olur eminim

Yavrum sen yakışıklı bende afet doğurcam ve tüm arkadaslarda aynıı Ama inan bende çok merak ediyorum birde esmer bişi doğururmuşum hahah ya deniz bana msj yolllasana boş çünkü ben telden giriyorum olmuyor bişi yazacağım sana

Kuluncum o kdr ağrıyor ki
K validem geldi krem sürdürdüm masaj yaptırdım
Of Allahım sen güç kuvvet ver bizlere

Kızlar doguma gidenler oralarda bizlereede dua edin

kızlaaar ciğer gelişim iğnesinin iki dozunu da atıldım 24 saat arayla..sağlık ocağında ebe kasıklarımdan tuttu bebeğin başını aşağı inmiş bugün yarın bekle dedi ayrıca idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan varmış idrarda..bu işaretin kanı olabilir dikkat et kendini dinle dur dedi...çok korkuyorum daha çok erken ama gelişim 39 haftalık gibi çıkıyo usgde...hepimizin hakkında hayırlısı...geçen yazmıştım ya haber veririm mutlaka demiştim raporumu vereyim dedim..çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok hazırlıksız yakalındım daha bir buçu k ay var diye rahattım ben ama bu hafta bu işler çıkınca birden herşeyim tam tekmil oldu ve bi bakıyorum doğum çantası kapının yanında bekleyen bi anne adayı oldum hemencecik:18::18::18::18:

kızlarrr mrb , doğumlar başlamıssss, hayırlı olsun gözünüz aydın , darısı başımıza hayıısıyla inşallah , heyecan bastı , bu akşam hazırlayım artık çantamı bende

valla bende heycandan ölcemm :))))) korkuda var bende offff allahım hepimizin yardımcısı olsun nolur bizlere de dua edin doğum yapan arkadaşlar...

nsl oldunn cnm iim,isin şimdii acaba...

ayy kızlar doğula rbaşlaıd beni heycn basıyor artıkk yaaa..siz ne durumdasınz ..çok şükür bir sıkıntım yok ama işte insan telşlanıoyoır..siznasılsınızzz...
biz bugun drdaydık...baktık nstde korktu dr sevmedim hoşuma gtmedi dedi..
usgde kalp atışlrına bakrken bi vurdu drda güldü..suyumuz her şeymz ii...rhmde açıklık yok..saçlrı çok..ense saçı 4 cm dedi..kilosu 2921 olmuşş..gelemeye niyeti yok dedii..gülümsüyordu benim kızım yinene

duş aldım oturdum şimdi.kaç saat sürdü bu temizlik yaa öldüm bittiiimm valla belim totom sırtım kalçam heryerim iflas ettiiii

Attım bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…