Maşallah canım eylülüne herşey gönlünde olsun canım :)geldim kızlaarr :))
hastaneyi doktoru gördüm.doktor aşırı tatlı çok bilgili belli çok canayakın öperek karşıladı falan şaşırdım
neyse muayene etti tahlillerimi götürmüştüm bugüne kadarki hepsi iyi dedi.kendi dosyasına kaydetti..bu zamana kadar takibin nerdeydi dedi medipol dedim ama normali çok denemek istiyorum ve orası ihtimal vermiyo pek normale dedim sizide bi yakınımız tavsiye etti dedim dilek teyzem işte arkadaşlar zaten hala görüşüyoruz dilekle falan dedi o yüzden pek bi ilgilendi benle
önceliğimiz tabiki normal ama sana %100 garanti veremem normal diye bunu kimse yapamaz dedi.bende zaten sezeryana karşı değilim zorunlu olursa sezeryan amenna ama keyfi olmasını istemiyorum normali denemek istiyorum dedim zaten olması gereken bu dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda daha net konuşurum bu konuda dedi.
odalara baktım baya küçük normal odalar ama +40 tl verip suit oda tutabiliyomuşsun öyle yapıcaz inş burda olursa..
medipol otel gibi hastane ama 3000'e yakın geliyo fiyatı hadi ücretide geçtim parasında değilim ama normali denetmiceklerini bi bahane bulcaklarını adım gibi biliyorum.doktor çok kez ima etti zaten bunu...bile bile lades yapamicam valla :26:
normal doğum 600
sezeryan 800 tl bu hastanede..
22sinde gel nst'ye bide muayene dedi öyle işte :))
veeee bombayı patlatıyorum..EYLÜL 3200 OLMUŞŞŞŞ
Maşallah canım eylülüne herşey gönlünde olsun canım :)
ayy ben çok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.gerçekten çok bayıldım yaaa.ne kadar kibar ne kadar şık olmuşşş.
kızlaaar ciğer gelişim iğnesinin iki dozunu da atıldım 24 saat arayla..sağlık ocağında ebe kasıklarımdan tuttu bebeğin başını aşağı inmiş bugün yarın bekle dedi ayrıca idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan varmış idrarda..bu işaretin kanı olabilir dikkat et kendini dinle dur dedi...çok korkuyorum daha çok erken ama gelişim 39 haftalık gibi çıkıyo usgde...hepimizin hakkında hayırlısı...geçen yazmıştım ya haber veririm mutlaka demiştim raporumu vereyim dedim..çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok hazırlıksız yakalındım daha bir buçu k ay var diye rahattım ben ama bu hafta bu işler çıkınca birden herşeyim tam tekmil oldu ve bi bakıyorum doğum çantası kapının yanında bekleyen bi anne adayı oldum hemencecik:18::18::18::18:
korkma panik olmaaa=((kızlaaar ciğer gelişim iğnesinin iki dozunu da atıldım 24 saat arayla..sağlık ocağında ebe kasıklarımdan tuttu bebeğin başını aşağı inmiş bugün yarın bekle dedi ayrıca idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmadı ama kan varmış idrarda..bu işaretin kanı olabilir dikkat et kendini dinle dur dedi...çok korkuyorum daha çok erken ama gelişim 39 haftalık gibi çıkıyo usgde...hepimizin hakkında hayırlısı...geçen yazmıştım ya haber veririm mutlaka demiştim raporumu vereyim dedim..çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok hazırlıksız yakalındım daha bir buçu k ay var diye rahattım ben ama bu hafta bu işler çıkınca birden herşeyim tam tekmil oldu ve bi bakıyorum doğum çantası kapının yanında bekleyen bi anne adayı oldum hemencecik:18::18::18::18:
cnm sen epeydir yoksun dimi göremiyordum seniiayy kızlar doğula rbaşlaıd beni heycn basıyor artıkk yaaa..siz ne durumdasınz ..çok şükür bir sıkıntım yok ama işte insan telşlanıoyoır..siznasılsınızzz...
biz bugun drdaydık...baktık nstde korktu dr sevmedim hoşuma gtmedi dedi..
usgde kalp atışlrına bakrken bi vurdu drda güldü..suyumuz her şeymz ii...rhmde açıklık yok..saçlrı çok..ense saçı 4 cm dedi..kilosu 2921 olmuşş..gelemeye niyeti yok dedii..gülümsüyordu benim kızım yinene
sürahisini yesinler onun.kibar olmuş sade şekilde.Kızlar lohusa şervet şişem olmuşmu bukadar yapabildim]
ay ciddi misin ne becerikli annen varmışşş=)Teşekkür ederiz.. Anneannemiz yaptı:)
Off benim de erken doğum riskm var ama hala bavulu yapmadım:) bu hafta sonu yapayım bari
Ayyy gozun aydin canm ...kurtuldun bitti...Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
ay ciddi misin ne becerikli annen varmışşş=)
benim annem totsunu kaldırıp torununun odasına bakmaya biile aylar sonra geldi=)
cnm öyle bir riskin varsa hazırlasana çantanı ,en azından bi poşete pijamalarını ve bebişin hastane çıkışını koy dursun bi kenarda.aklına kalacağına...
ayy ne güzel çok şanslısın maşallah=)Annemin moda evi var işi yakın sayılır:) ben internetten model buluyorum yapıyor sağolsun:) kapı süsümüz, şeker sepetimiz, şekerlerimiz daha bissürü şey kendisine ait...Allah eksikliğini vermesin tabi...
Evet evet ben bavulu yapayım:)
cnm hadi hakkınızda hayırlısı olsun doğuma girmeden bizler için de dua et olur mu...kızlar benimde dünden beri sancılarım cok var apar topar hastaneye gittik gece doğumhaneye alıp catı muayenesi yapacakları sırada içeride normal doğum yapan bayan korkudan sancılarımı kaçırdı :) Nst de az da olsa sancım cıktı inşallah carşamba gününe kadar dayanırız. Bende çarşamba gunu genel anestezi ile doğum yapacağım
Canım gözün aydıııınnn=))kızlar merhaba çok uzun bir zamandan sonra..inşallah hepiniz iyisiniz..çok zor geçtiğini biliyorum bu son dönemlerinizin artık..ben de sizleri bilgilendirmek istedim kendimle ilgili..çok zor geçen bir hamilelik döneminin ardından ben de bebişimi kucağıma aldım 35+5'te..epiduralsiz normal doğum yaptım üniversitede..erken geleceğini bildiğimiz için 33. haftada akciğer iğneleri yapılıp nidilat verilmişti..akciğer iğneleri işe yaradı ve solunum yapabildik rahatca..bu nedenle küvez sorunumuz çok şükür olmadı..nidilat kasılmaları durdursa da Allah'ın verdiği günü elbet geçemiyoruz..çok şükür iyiyiz şimdi..sarılık riskimiz vardı o da geçiyor beslenince..
kızlar çok çok yormayın kendinizi bugünlerde..dinlenin çok bana kalırsa..bir de strese girmemeye çalışın..
kızlar merhaba çok uzun bir zamandan sonra..inşallah hepiniz iyisiniz..çok zor geçtiğini biliyorum bu son dönemlerinizin artık..ben de sizleri bilgilendirmek istedim kendimle ilgili..çok zor geçen bir hamilelik döneminin ardından ben de bebişimi kucağıma aldım 35+5'te..epiduralsiz normal doğum yaptım üniversitede..erken geleceğini bildiğimiz için 33. haftada akciğer iğneleri yapılıp nidilat verilmişti..akciğer iğneleri işe yaradı ve solunum yapabildik rahatca..bu nedenle küvez sorunumuz çok şükür olmadı..nidilat kasılmaları durdursa da Allah'ın verdiği günü elbet geçemiyoruz..çok şükür iyiyiz şimdi..sarılık riskimiz vardı o da geçiyor beslenince..
kızlar çok çok yormayın kendinizi bugünlerde..dinlenin çok bana kalırsa..bir de strese girmemeye çalışın..
kızlar merhaba çok uzun bir zamandan sonra..inşallah hepiniz iyisiniz..çok zor geçtiğini biliyorum bu son dönemlerinizin artık..ben de sizleri bilgilendirmek istedim kendimle ilgili..çok zor geçen bir hamilelik döneminin ardından ben de bebişimi kucağıma aldım 35+5'te..epiduralsiz normal doğum yaptım üniversitede..erken geleceğini bildiğimiz için 33. haftada akciğer iğneleri yapılıp nidilat verilmişti..akciğer iğneleri işe yaradı ve solunum yapabildik rahatca..bu nedenle küvez sorunumuz çok şükür olmadı..nidilat kasılmaları durdursa da Allah'ın verdiği günü elbet geçemiyoruz..çok şükür iyiyiz şimdi..sarılık riskimiz vardı o da geçiyor beslenince..
Canım yaa ne güzel gözün aydın. Darısı bize inşallah sağlıkla sıhhatle..kızlar merhaba çok uzun bir zamandan sonra..inşallah hepiniz iyisiniz..çok zor geçtiğini biliyorum bu son dönemlerinizin artık..ben de sizleri bilgilendirmek istedim kendimle ilgili..çok zor geçen bir hamilelik döneminin ardından ben de bebişimi kucağıma aldım 35+5'te..epiduralsiz normal doğum yaptım üniversitede..erken geleceğini bildiğimiz için 33. haftada akciğer iğneleri yapılıp nidilat verilmişti..akciğer iğneleri işe yaradı ve solunum yapabildik rahatca..bu nedenle küvez sorunumuz çok şükür olmadı..nidilat kasılmaları durdursa da Allah'ın verdiği günü elbet geçemiyoruz..çok şükür iyiyiz şimdi..sarılık riskimiz vardı o da geçiyor beslenince..kızlar çok çok yormayın kendinizi bugünlerde..dinlenin çok bana kalırsa..bir de strese girmemeye çalışın..
Kızlar 2 saat süren kasılmam oldu az önce.şimdide sancım var. Yatıyorum kalkıyorum karnım top gibi. 2 hafta bekler mi ki bu kız???
Beklemezsede başımızın üstünde yeri var cimcimeninn
Sefa gelir hoşgelir o prenses
Zatiiiii leyleğide gördük geliyor dmkki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?