2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Maşallah canım eylülüne herşey gönlünde olsun canım :)

ayy ben çok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.gerçekten çok bayıldım yaaa.ne kadar kibar ne kadar şık olmuşşş.

Teşekkür ederiz.. Anneannemiz yaptı:)

Off benim de erken doğum riskm var ama hala bavulu yapmadım:) bu hafta sonu yapayım bari

korkma panik olmaaa=((
iğnelerini bile vurulmuşsun bak iğne vurulmadan sezeryana alınan bebeişler bile çok sağlıklı maşallah.
ne güzel işte en kısa zamanda bebeğine kavuşcan bizim daha belli değil tarihler.

cnm sen epeydir yoksun dimi göremiyordum senii
aman maşallah sağlığı yerindeyse.o ense saçı ne demek oluyor hiç duymadım bana da demedi dr öyle bir şey?

Kızlar lohusa şervet şişem olmuşmu bukadar yapabildim]
sürahisini yesinler onun.kibar olmuş sade şekilde.
bende kristal sürahime böyle bir kurdela bağlıcam o kadar.

Teşekkür ederiz.. Anneannemiz yaptı:)
Off benim de erken doğum riskm var ama hala bavulu yapmadım:) bu hafta sonu yapayım bari
ay ciddi misin ne becerikli annen varmışşş=)
benim annem totsunu kaldırıp torununun odasına bakmaya biile aylar sonra geldi=)
cnm öyle bir riskin varsa hazırlasana çantanı ,en azından bi poşete pijamalarını ve bebişin hastane çıkışını koy dursun bi kenarda.aklına kalacağına...

kızlar benimde dünden beri sancılarım cok var apar topar hastaneye gittik gece doğumhaneye alıp catı muayenesi yapacakları sırada içeride normal doğum yapan bayan korkudan sancılarımı kaçırdı :) Nst de az da olsa sancım cıktı inşallah carşamba gününe kadar dayanırız. Bende çarşamba gunu genel anestezi ile doğum yapacağım

Kızlar hani eşimin engelli teyzesi doğum yapmıştı hatırlarsanız
teyzenin sütü yemediği için sarılık olmuş 1 gece yoğun bakımda yatmış bebek.bir geceliğine 350 lira para almışlar.
-anne de burda kalmalı süt almalıyız ondan demişler anne de kalırsa 400 lira.
-kalamam demiş teyze.
-o zaman 3 saatte bir süt sağıp getireceksin şu poşette demişler
poşetin tanesi 20 lira!
doğum 1000 lira ama diğer şeyler sygunculuk.
bebek anneyi emzik olarak kullanmış, hep emmiş .teyze de emiyor nasılsa aç kalmıyor diye mama vermemişler.aç kalmış bebek yazık...

sarılık tabi ki çok önemli değil çoğu bebek atlatıyor ama bebeğin aç kalmasına çok üzüldüm yazık kıyamam=((

Annemin moda evi var işi yakın sayılır:) ben internetten model buluyorum yapıyor sağolsun:) kapı süsümüz, şeker sepetimiz, şekerlerimiz daha bissürü şey kendisine ait...Allah eksikliğini vermesin tabi...

Evet evet ben bavulu yapayım:)

ayy ne güzel çok şanslısın maşallah=)
hazırla geç bile kalmışsın..hem çok heyecanlı hazırlanmak.daha da yaklaştığını hissediyorsun zamanın.duygulu anlar yaşıyorsun ben öyle olmuştum açıkçası..
cnm hadi hakkınızda hayırlısı olsun doğuma girmeden bizler için de dua et olur mu...
biz senin için bol dua edeceğiz...

Ay bu kadar doğum yapan oldu bi tane bebe fotoğrafı göremedik korkmayın biz hamişlerin nazarı değmez taze anneler=))

kızlar merhaba çok uzun bir zamandan sonra..inşallah hepiniz iyisiniz..çok zor geçtiğini biliyorum bu son dönemlerinizin artık..ben de sizleri bilgilendirmek istedim kendimle ilgili..çok zor geçen bir hamilelik döneminin ardından ben de bebişimi kucağıma aldım 35+5'te..epiduralsiz normal doğum yaptım üniversitede..erken geleceğini bildiğimiz için 33. haftada akciğer iğneleri yapılıp nidilat verilmişti..akciğer iğneleri işe yaradı ve solunum yapabildik rahatca..bu nedenle küvez sorunumuz çok şükür olmadı..nidilat kasılmaları durdursa da Allah'ın verdiği günü elbet geçemiyoruz..çok şükür iyiyiz şimdi..sarılık riskimiz vardı o da geçiyor beslenince..

kızlar çok çok yormayın kendinizi bugünlerde..dinlenin çok bana kalırsa..bir de strese girmemeye çalışın..

Canım gözün aydıııınnn=))
Allah size bağışlasın bebeğinizi güle güle büyütün
senden ses çıkmayınca tahmin ettim zaten çünkü riskinde vardı hatırlıyorum.hangi ildeydin sen nerenin fakültesinde doğum yaptın,rahat mıydı doğumun.
bebeğin çok büyük olmadığı için rahat olmuştur sanırım?
ne sevindim ya ikinizin de sağlıklı olmasınaa..
küveze de girmemiş gerçi girse de sorun değil artık bebekler için teknoloji iyice ilerlemiş durumda
maşallah sübhanallah size de...

burdan mesaj atmıştım canım sana tekrar yazıyım gözün aydınn hayatımm maşallahh oğluşunaa ne kadar güçlü çıktı annesi :))

Canım haberini aldık
Biraz erken olmuş ana cok şükür ki Rabbim saglıkla kucağına vermiş oğlunu
Bir ömür mutlu olun inşallah
Arada gel yaz kopma lütfen

Canım yaa ne güzel gözün aydın. Darısı bize inşallah sağlıkla sıhhatle..

Kızlar 2 saat süren kasılmam oldu az önce.şimdide sancım var. Yatıyorum kalkıyorum karnım top gibi. 2 hafta bekler mi ki bu kız???

Teşekkür ederiz papatya teyzemiz
Şimdilik salonda duruyor. Bebis olunca oturma odamıza koyacaz inşallah.

Kızlar 2 saat süren kasılmam oldu az önce.şimdide sancım var. Yatıyorum kalkıyorum karnım top gibi. 2 hafta bekler mi ki bu kız???

Beklemezsede başımızın üstünde yeri var cimcimeninn
Sefa gelir hoşgelir o prenses
Zatiiiii leyleğide gördük geliyor dmkki :))

Beklemezsede başımızın üstünde yeri var cimcimeninn
Sefa gelir hoşgelir o prenses
Zatiiiii leyleğide gördük geliyor dmkki :))

sağol canım benim. Hepsinin başımız üstünde yeri var. Pamuk prensesler beyaz atlı prensler onlar

Evet yaa leyleğimizide gördük. Bakalım ne zaman gelecekler kısmet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…