2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
size diyorum ağlamayın diye ama kendim hüngür foşurt ağlıyorum!

ama ben uzun zamandır ağlamıyodum birikti ondan böyle toparlanırım şimdi...

Ohhhh iyi yapmışsınnn Cnm insan rahatlıoo valla
Hersey bize hak Cnm şuan kimse bişey diyemez
Yada saçma bulamaz.

Evet hazır son bi gecelik koyucam gizemimm
O da kısa kollu çünkü hastane cok sıcak oluyor
Kısa kolluyuda koycam valize.

iş yapamayınca oturdugum yerde susle pusle işlere sardım. ınsan ıse yaradıgını hala bıseyler yapabıldıgını gormek ıstio galıba. kızımn odasına uc tane tappploo yaptım. cıcılı mıcılıı. resım koycam amma. mac bilgsyrında adetleri pek bı degısıkmıs koyamazsam aksam esım geşınceee koycam ıns

Merhaba kızlar
Geçen hafta da izindeydim ama baya yoğun geçti. Bir de nezle oldum.
Annem dün döndü evine. Haftaya doğum için yine gelecek. Onu yorduğum için çok üzüldüm( Ama o kadar işi tek başıma yapamazdım. Normalde haftaya doğum yapacaktım ama birkaç gündür karnım çok aşağıya indi. Bakalım yarın doktor amcamız ne diyecek.
Okuyorum yazdıklarınızı genelde, herkesin morali az, sabırsız. Az daha gayret kızlar. Bu şekilde olmak çok zor hepimiz için ama az daha dayanmalıyız , doğal süreçler bunlar. Allah'a şükür bebeklerimize ilgili sıkıntılar yok.

Ayy sevmedim ya ben bu tabirleri :/
Hayrolsun inşallah kuzucum
Valla şuan dinleniyorum. Kv geldi
Bu aksam 5 te Dr da olcaz. Gidip kalmakta var:26:

hayır olsun inş bende rüyamda çok görüyodum bi ara korkmayın ya :)
ay Allahtan kv var senin benimkide alt katta ama işte sen anla....
dün annemler geldi ablam açmış buzdolabımı teftiş ediyor rutin kontrolümü yapayım dedi... Allahtan temizdi. bende dedim sende evlende görüşürüz abla o zaman... ay insan derki gideyimde kardeşime yardımcı olayım offf sinir oluyorum yalnızım dostlarım yalnızım yalnız!!!!

Allah yardımcın olsun denizcim tabi orasıda öyle her ihtimal var... hastane çantanıda götürecekmisin?

benimde cumaresi günü gitmem gerekiyor alttan muayene yapacak galiba tırsıyorum :S

Ohhhh iyi yapmışsınnn Cnm insan rahatlıoo valla
Hersey bize hak Cnm şuan kimse bişey diyemez
Yada saçma bulamaz.

tabi saçma bulan yok ta psikolojik olarak beni zayıflatıyor ağlamak istemiyorum ağladıkça daha çok ağlayasım geliyor maalesef...

canım göğüslerim dolgunlaştı bir haftadır falan da böyleki yanlardan kanallar sızlıyor sanki. sanki bir gelişim var hissediyorum sütler doluyodur inşallah :)
uçlarım hep vardı 2 haftadır da lansinoh krem kullanıyorum beslesin diye. artık hayırlısı.

o zaman ben de çarşaf sarmakla başlarım işe dikişler iyileştikçe daha sıkı sararım. korseyi doktoruma sorucam ben zaten çok sıkı şeyler giyemem kan dolaşımını da yavaşlatır çok sıkmayan esnek pamuklu bişey tercih ederim alırsam da. benim bacaklar da tombullaştı. karnım çok yok o kalmaz da bacaklarım da toparlansın istiyorum.

Bayıldım Cnm cok güzeller
Bardakların süsü hazır mı ? Harikaaa

Teşekkürler canım ben de seninkileri çoook beğenmiştim... Yok bunların hepsini annem yaptı sağolsun... Malzemeleri eminönünden alıyor geliyor benim seçtiğim modeli yapıyor:)

bence de herşeyden önce su. su içmeyle ilgili hiç sıkıntım yok çok seviyorum fazlaca da içiyorum. doğumdan sonra da içmek için kendime emzikli su şişesi aldım sezeryandan sonra kalkamazsam kafaya diker içerim. önce su içmekle başlanmalı bence. ben tam anestezi alıcam narkozun vücuttan atılmasına da yardımcı olur.
ben kayısı kompostosu kaynatayım diyorum canım. az şekerli birtane kabuk tarçın ve karanfil atarım birkaçtane de. posalarını da yerim böylelikle tuvalete çıkmaya da yardımcı olur. dikişlerin zorlanmaması gerekiyor biliyorsun.
eve gelince de lohusa şerbeti kaynatıcas hem gelenlere ikram etmek için. hem de o da süt yaparmış.
başka komposto olarak da bence Allah ne verdiyse :)
beyaz üzümden kaynatabiliriz. bir de siyah kan üzümünden. beyaz üzüm de süt yapar.

kesinlikle insan işe yaradığını hissetmek istiyor iyi geliyor.
iyi ki yapmışsın canım bekliyoruz foto=)bende atcam birazdan bişi yaptım=//
Bunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız
annene nazarım değecek nerde bu butiği ziyaret edelim ya ne kadar üzel bayıldım bayıldım gerçekten.
geçmş olsun turkuaz iyi misin şimdi??
annenin yat kalk kıymetini bil...Allah razı olsun.
bana yardım eden bi Müslüman eşim..başka da kimse yok.insanın ihtyacı çok oluyor.her şeyi kendi yapmaya çalışınca sonuç pert!!
tarihi erken alırsa haber et=))ayy ne heyecalı yaa

Heheee çok iyi yaaa 29 nda doğum yapıcam eşim için iyi oldu :)))) sevk alacaktı o gün yoksa

Hoşgeldin canımmmm
Benimkilerin ayakları ayrılıyor kurdela fiyonkları ayak kısmına yapıp yapıştrdım. Üstleri kolayca çıkıp yıkanıyor
Pratik olsun diye üstleri süslemedim.

Sen nasılsın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…