size diyorum ağlamayın diye ama kendim hüngür foşurt ağlıyorum!
ama ben uzun zamandır ağlamıyodum birikti ondan böyle toparlanırım şimdi...
ellerine sağlık bebeğim rahatlamışsındır son yorulmalarımız inşş güle güle kirletin :))
bende çok beğendim tadını 2 tane yedim kaldırdım gözümün önünde durmasın diye
bugün doğuma gidersen bizide götüüür:26:
çantanız hazırmı?
Bol gülüşlüü bir resmini koyarsınız inşallah bu çerçeveye canım
Cok ciciymiş
canım çikolatayolla.com'dan sipariş verdik
Bunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız...Eki Görüntüle 864545 Eki Görüntüle 864546
Ayy sevmedim ya ben bu tabirleri :/
Hayrolsun inşallah kuzucum
Valla şuan dinleniyorum. Kv geldi
Bu aksam 5 te Dr da olcaz. Gidip kalmakta var:26:
Ohhhh iyi yapmışsınnn Cnm insan rahatlıoo valla
Hersey bize hak Cnm şuan kimse bişey diyemez
Yada saçma bulamaz.
İlk guler bebek o kdr az emiyor ki göğüsler aska boşalmıyor
O çayıda içerden varyaaa patlar..!
Benimkiler cok feci olmuştu.
Bebeğim emerken hemen yoruluyordu ve uyuyordu
Yalvarıyordum uyansında emsin rahatliyim die
Senin göğüsler ne durumda şuan şiştilermi birazda olsa
Yani hamilelik oncesi ile aynı ise içebilirsin bi iki gün onceden
Ohh ne güzel ben 8de kalkıyorum.siz kocişlere kahvaltı hazırlamiyomusunuz? Ben bi gün kalkmasam küser bizimki :))
Zaten talhada sabahcı bide onun hazırlığı kahvaltısı mahvediyor beni. Bebek doğunca kesin depresyona girerim bengerçi annem gelecek talhayla o ilgilenir ilk günler. O gidince girerim depresyona
Marka model değil de büyük boy beyaz tülbent sardım ben. Sezeryan doğumdu bir hafta sonra sardım. Ameliyat yeri iyileştikce biraz daha sıkı sardım. Çok faydasını gördüm. Iyiki de sarmışım. He korse dersen kesinlikle sıcak bakmıyorum korseye çok fazla sıkar zararı olabilir. Bence doktoruna sormadan korse giyme. Tabi sezeryan için konuşuyorum.
Bayıldım Cnm cok güzeller
Bardakların süsü hazır mı ? Harikaaa
cnm kendini niye böye yordun ki ya ya bişi olsaydı!!
biliyorum benim gibisin yardım edenin yok.. ama günlere dağıt bir gn nevresimini değiştir
diğer gün toz all.
Allah korusun ya.kocan duymuş gelmemeiş ama duymamışda olabilirdi.sesinde çıkmayabilirdi.bence dr una gene de dor belki kardiyoloğa yönlendiri
bi bakılmasından zarar çıkmaz..
sonuçta herşey bebeklerimiz içinn..
cnm komposo ne yapacaksın.bende merak ediyorum ne yapmlıyım diye.benim bi bildiğim SU.
Başka da bildiğim yok.
çok güzel görünüyorlar, kendin mi yaptın? Bebek şekerleri nasıl? Pek görünmüyor burada.Bunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız...Eki Görüntüle 864545 Eki Görüntüle 864546
kesinlikle insan işe yaradığını hissetmek istiyor iyi geliyor.iş yapamayınca oturdugum yerde susle pusle işlere sardım. ınsan ıse yaradıgını hala bıseyler yapabıldıgını gormek ıstio galıba. kızımn odasına uc tane tappploo yaptım. cıcılı mıcılıı. resım koycam amma. mac bilgsyrında adetleri pek bı degısıkmıs koyamazsam aksam esım geşınceee koycam ıns
annene nazarım değecek nerde bu butiği ziyaret edelim ya ne kadar üzel bayıldım bayıldım gerçekten.Bunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız
geçmş olsun turkuaz iyi misin şimdi??Merhaba kızlar
Geçen hafta da izindeydim ama baya yoğun geçti. Bir de nezle oldum.
Annem dün döndü evine. Haftaya doğum için yine gelecek. Onu yorduğum için çok üzüldüm( Ama o kadar işi tek başıma yapamazdım. Normalde haftaya doğum yapacaktım ama birkaç gündür karnım çok aşağıya indi. Bakalım yarın doktor amcamız ne diyecek.
Okuyorum yazdıklarınızı genelde, herkesin morali az, sabırsız. Az daha gayret kızlar. Bu şekilde olmak çok zor hepimiz için ama az daha dayanmalıyız , doğal süreçler bunlar. Allah'a şükür bebeklerimize ilgili sıkıntılar yok.
benim gibi öğretmen olup da son haftalarını çalışan arkadaşlara güzel bir haberim var:)
haber sitelerinde okudugumu göre, 28-29 Kasım 2013 tarihleri, 8. sınıf öğrencileri hariç bütün ortaokul ve ilkokul öğrencilerine tatil edildi.
sebebi 8. sınıfların ortak sınavları..
göreve gidilir belki ama ders olmaz en azından:)
gerci bana vurmuyor persembe cuma dersim yoktu zaten:)
çok güzel görünüyorlar, kendin mi yaptın? Bebek şekerleri nasıl? Pek görünmüyor burada.
Bir de kızlar sert plastik bardak aldınız galiba çoğunuz. Ben cam kadeh aldım. Bunları yıkayıp mı kullanacaksınız yoksa kullan at olarak mı?
Bunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız...Eki Görüntüle 864545 Eki Görüntüle 864546
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?