2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
durup durup, ozellıklede azıcık bıle one egılırmıs gıbı yapsam yada oturdugum yerden kalkmaya calısırken cok yogun akıntım gelıo ıkı gundur. ahanda suyum geldı die pskopata bagladımm hakkımızda hayırlısı tabı ama ıns hayırla doktorun belırledıgı gun ve saatte gıderız doguma , sezaryenlıler en azından. paldır guldur acill gıtmek sezaryeni kesın insanı daha cok tedirgin edecek sanki ama hayırlısı tabi

Çok teşekkür ederim canım hayır ben yapmadım annem yaptı sağolsun:) bebek arabasındakiler oyuncak şuan için şekerlerimizin etiketleri kızın ismi belli olmadığı için yok o yüzden şekerimiz bitmedi bitince koyarım onların fotosunu da...
Bu bardaklar evet plastik canım hastanede kullanılacağı için kullan at diye düşündük ama yıkanıp da tekrar kullanılar gibi yetmediği durumlarda...

Heheh sağolasın canım yaa annemin esas işi gelinlik osmanbeyde...

Kızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)
bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..
apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.
admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..

çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))

Ne güzel yaaaa Baby shower olmuş ALlah bozmasın ne mutlu

kızlar sezeryanda sonda mı takıyolar bu konuda bilgisi olan varmı?
ne kadar kalıyo ? idrar yaparken sıkıntı oluyomu?

1 penye battaniye
1 polar battaniye
2 hastane çıkışı
2 çıtçıtlı zıbın
1 tulum
2 çift çorap
1 patik
ağız mendili
10tane bebek bezi
1 paket ıslak mendil

eksik varmı sizcee:44:

Ne güzel ne mutlu sana... Arkadaşın çok büyük incelik göstermiş ve çok güzel bir organizasyon yapmış:) seçtiği tema da çok güzel bu arada:) Allah böyle arkadaşları başımızdan eksik etmesin

Tabikide canım.
Bastan takıyorlar zaten
Uyandıktan sonrada bi müddet kalıyor sen ayağa kalkana dek yani
Allah yardımcımız olsunnnnn
Korkuyorum :/ of sezeryan fln olursam banada takacaklar :/

Alerjik bir şey galiba, hamileliğim boyunca sürdü, bazen böyle atak yapıyor, şimdi daha iyiyim. Doktor ilaç vermedi, gerekirse doğumda maske takarsın dedi. Walla anneme duacıyım. Eşimle ikisi neredeyse herşeyi yıkadı temizledi. Bu sabah yalnızdım, kahvaltı hazırlamak bile yoruyormuş insanı.

Bugün karnım daha da aşağıda gibi geldi, telaşlandım biraz. Hem heyecan hem korku oluyor:)

papatyaa arkadasın cok gusel dusunmus. ınsanın bole arkadasları olmasıcok gusel..

kızlar bu arada benım gecen sezaryenımde sonda takılmadı. ve cok cabuk ayaklandım. cunku wc ıcın kalkman gerekıo ve kanaman artıo hareket ettıkce buda daha evvel ıcının temızlenmesıne neden oluomus. aslında bana sole acıklamıslardı. kendıne guvenen daha ehıl doktorlar sonda takmazlarmıs. bır an evvel kalksın dolassın die. ıns bunda da takmazlar. hıc tecrubem olmadı ama hıc konforlu bısı degıldır yaw

Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size

canım ne güzeeeeel, sende bebeğinde iyisinizdir umarım. Allah birbirinizden ayırmasın sizi sağlıklaaa...

evet sonda takılıyor,uyuşturduktan sonra. idrar yaptığını zaten hissetmiyosun ki sondayla idrar torbasındaki tüm çişler direk oraya geçiyo :) sen çaba sarfetmiyon yani :) benim 2 ay önce başka bi rahatsızlıktan ötürü bi sonda maceram olmuştu da.birazcık yakıyo.çıkarırken de hiçbişe hissetmiyon.yalnız gece uyurken insan tadirgin oluyo biraz gıcık bişe ben de diyorum ki acaba dr a desek takmasa olmaz mı eşim bana seni ben temizlerm diyo 1 2 gün o zaman da ona haksızlık olur kıyamam ben yine taksınlar napalım.

Gözün Aydın canım çok sevindim güle güle büyütün

ayyyy cok mutluuu bı haber. sabahtan beri gozum senın mesajındaydı.
masallahhh rabbım analı babalı buyutsunnn darısı ins senınkı gıbı kuzularımız yanımızda saglıklı sıhhatlii gostersin inssss

Bakalım cam bardakla nasıl olacak hastanede bizimki:)

Ben iyiyim canım. Geçen hafta çok yoğun geçti, bir de hastalık falan. Izne çıktığımı bu hafta anlayabildim.

Ben de bazen telaşlanıyorum suyum geldi diye, akıntı arttı iyice. Normal olacak olsa dediğin gibi her an hazır olurduk ama acil sezaryen korkutmuyor değil. İnşallah kararlaştırılan günde gelir kuzular.

Canım her şey süper olmuş. Ne kadar düşünceli bir arkadaşın var. Sen de harika görünüyorsun

1 penye battaniye
1 polar battaniye
2 hastane çıkışı
2 çıtçıtlı zıbın
1 tulum
2 çift çorap
1 patik
ağız mendili
10tane bebek bezi
1 paket ıslak mendil

eksik varmı sizcee:44:

Ben hastane çıkışı, battaniye ve patiği birer tane fazla koydum canım. Annem soğuk olursa diye 0 aylık pijamalardan da koydu. Bir de alt açma beziyle yan yatış yastığını koyduk. Tabi bu bizim pimpirikli olmamızdan:)) 2 valizle gidiyorum ne olur ne olmaz diye:))

Çok sevindim:))) Allah bize de nasip etsin.

ay benimde aklım sizdeydi Allah analı babalı büyütsün inş. canım sağlıkla sıhatle mutlulukla huzurla bi ömür geçirin inş.

Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun...

canımm gözün aydınn çok sevindimmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…