- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
bence yan yatma yastığını al gizo yanına.başka aklıma gelen bir şey yok olursa yazarım.1 penye battaniye
1 polar battaniye
2 hastane çıkışı
2 çıtçıtlı zıbın
1 tulum
2 çift çorap
1 patik
ağız mendili
10tane bebek bezi
1 paket ıslak mendil
eksik varmı sizcee:44:
amin canım.şu zaman da bana değer verildiğini gösterdi ya öyle mutlu oldum ki hazırlamı etiş.Ne güzel ne mutlu sana... Arkadaşın çok büyük incelik göstermiş ve çok güzel bir organizasyon yapmış:) seçtiği tema da çok güzel bu arada:) Allah böyle arkadaşları başımızdan eksik etmesin
ay ay ay....Allah analı babalı büyütsün kazasız belasız kurtuldun=))Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
Kızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)
bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..
apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.
admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..
çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))
Eki Görüntüle 864589 Eki Görüntüle 864590 Eki Görüntüle 864591 Eki Görüntüle 864592
Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
bu da annemin oğluşun yatağı için yaptığı yatak örtüü
kullanır mıyım bilmiyorum kendi yatağımı bile kapatmam.yorganı çekerim gider=)
ama bu patchwork modeli çok hoşuma gitti.biraz mat çıkmış renkler ama aslında çok canlı=)
evdeki kumaşlardan yaptırmış yorgancıyaa.[
ATTACH=CONFIG]864746[/ATTACH]
Ağzın bal yesin=))çok teşekkür ederim burcucuğum.Ama güzellikte seni geçemem..Anııııııııl süper görünüyon yaa
Pardon ama sen kiloyu nerene aldınnnnnn
Bi göbüş var başkada bişecik yok ne güzelll
Benim bacagımla totomaa gidiyooo bütün kilolarrr
Artıııı çok güzel olmuş doğumgünü süprizinnn
Ama o sana diil oğluşuna olmuşşşş hıhhh
kuzum onu zaten yan dönmesin diye değil.yeni doğan çocuklarda reflü olabiliyormuşyan yatma yastığı kullanılırmı ki yan yatabilme yada dönembilme şansı varmıdır yeni doğan bebeğin acaba:44:
aynısını Deniz de dedi.bence de öyle kullanılır.oyuncaksız park halısı gibim=)Çok güzel tatlımm
Rengarenk cıvıl cıvıl
İçi açılıyo insanın
Örtü niyetine kullanmasan bile oyun halısı örtüsü gibi bile olur atarsın minnağı üstüne yanına bi iki oyuncakkkkk
Süpperrr
Görümceme söyledim. O aldı okula götürdü. Veliler öyle istedi. Evden herkes aynı şeyi koyuyor. Hem mali olarak hem sağlık yönünden iyi oluyor canım.Sen sinirlenme gormemişsin canım :))Neyse ara öğretmen i Talha'ya top kek alsın kantinden yarın Eşimle yollarım ücretini de canım unutmuşuz fln de işte Birde ana sınıfı değil mi talha? Neden yiyecek götürüyor okula
Ayy gözlerimiz kamaştı bu ne güzellik. Maşallah süpersin. Sürpriz de süpriz olmuş. Harika. Pastadaki minik tekme de dikkatimi çekti. Ne düşünceli ne candan insanlarmis.Kızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))Eki Görüntüle 864589 Eki Görüntüle 864590 Eki Görüntüle 864591 Eki Görüntüle 864592
Sonda idrar yaptığımiz kısımdan içeri hortum uzatılıyor. Keşke kaldırsalar şu sonda işinikızlar sezeryanda sonda mı takıyolar bu konuda bilgisi olan varmı? ne kadar kalıyo ? idrar yaparken sıkıntı oluyomu?
Hayırlı uğurlu olsun canım da foto istiyoruz fotoAllah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş. Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
Ağzın bal yesin=))çok teşekkür ederim burcucuğum.Ama güzellikte seni geçemem..
evet o da öyle düşünmüş ,oğluna yapmam sana yapmamdan daha mutlu eder seni diye düşündüm dedi=)
anne olunca evlat kendinden önce gelirmiş dedi=)hakikaten de öyleydi bana yapsaydı bu kadar duygulanmaz sevinmezdim..
eski fotolarımı koyiim de gör nereme aldıığımı=)
popo burun yüz yanaklar gıdııı bacaklar lömbür lömbür
kollar her yerime aldım yaa=(
14 kilo az mı=((
perşembe günü gittim canım 3265 gram 50 cm :26:
hayatımm gözün aydınn :))
kilosu çok iyi bikaç güne çıkıcak inş oğluşun sakın üzme kendinii...
ya hem kapatmak var ama kapatmayı geçtim Burcu biz o sıcaklarda ne yapardıkE tatlım boyun posun yerinde maşşallah
Belli olmuyo kilon hiç
Valla son ayım yaza gelmedi diye o kadar seviniyorumki
Yoksa bu bacak ve kolları nası kapatcaktımmm hergünn
Teşekkr ederim balım o gören gözlerinin güzelliği.Ayy gözlerimiz kamaştı bu ne güzellik. Maşallah süpersin. Sürpriz de süpriz olmuş. Harika. Pastadaki minik tekme de dikkatimi çekti. Ne düşünceli ne candan insanlarmis.
deniiiiiiiiizzz kaç gündür yazcam yazcam unutuyorum yaa=)ohhh maşallah yaaa sen 5 kilo doğurucan herhaldebenim kuşum salı günü 2.300 gr. dı dedim onun için herşeyi yiyorum dedi senin yediklerinle alakalı deil yapısı bu bebeğinin :44:
ohhh maşallah yaaa sen 5 kilo doğurucan herhaldebenim kuşum salı günü 2.300 gr. dı dedim onun için herşeyi yiyorum dedi senin yediklerinle alakalı deil yapısı bu bebeğinin :44:
ya hem kapatmak var ama kapatmayı geçtim Burcu biz o sıcaklarda ne yapardık
bence hamilelik dönememiz süper.bundan daha iyisi belki eylülde hamile kalıp mayıs gibi doğum yapmak.
bir daha hamile kalırsam Allah nasip ederse gene bu dönemler isterim..
Yatarken kusarsa kustuğu boğazına ciğerine kaçmasın diye kullansan iyi olur canım.yan yatma yastığı kullanılırmı ki yan yatabilme yada dönembilme şansı varmıdır yeni doğan bebeğin acaba:44:
evet canım takıyolarmış
ben rica edicem uyuştuktan sonra takmalarını ama ameliyathanede uyusturup taksınlar :/
tabikide canım.
Bastan takıyorlar zaten
uyandıktan sonrada bi müddet kalıyor sen ayağa kalkana dek yani
allah yardımcımız olsunnnnn
korkuyorum :/ of sezeryan fln olursam banada takacaklar :/
evet sonda takılıyor,uyuşturduktan sonra. idrar yaptığını zaten hissetmiyosun ki sondayla idrar torbasındaki tüm çişler direk oraya geçiyo :) sen çaba sarfetmiyon yani :) benim 2 ay önce başka bi rahatsızlıktan ötürü bi sonda maceram olmuştu da.birazcık yakıyo.çıkarırken de hiçbişe hissetmiyon.yalnız gece uyurken insan tadirgin oluyo biraz gıcık bişe ben de diyorum ki acaba dr a desek takmasa olmaz mı eşim bana seni ben temizlerm diyo 1 2 gün o zaman da ona haksızlık olur kıyamam ben yine taksınlar napalım.
Ilk 5-6 saat bacaklar uyuşuk olduğu için kalkılmıyormuş epidural sezaryende. Normal epiduralde kalkılır herhalde hemen. Genel anestezide de hemen kalkılıyormuş.valla denizcim bana öyle geliyor ki sen kolayca normal doğum yapacaksın canım açılmanda varmış sanırım şuanda. Benim bebeğim hala dönmediği için benim başka alternatifim yok. Bana acı da vız gelir. 3 aşılama 2 tüp bebek. 1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim acı tecrübeler yaşadım. Sonda da taktırdım. Açmadığım doktor da kalmadı. Hiç sorun değil :)
sadece merak ettim. Ayıkken bile taktırırım çok acımıyor takılırken. Acaba bütün gün yatırıyolar mı kaç saat sonra kaldırıyolar ilk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?