2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
1 penye battaniye
1 polar battaniye
2 hastane çıkışı
2 çıtçıtlı zıbın
1 tulum
2 çift çorap
1 patik
ağız mendili
10tane bebek bezi
1 paket ıslak mendil

eksik varmı sizcee:44:
bence yan yatma yastığını al gizo yanına.başka aklıma gelen bir şey yok olursa yazarım.
ana kucağını da al tabii=)
amin canım.şu zaman da bana değer verildiğini gösterdi ya öyle mutlu oldum ki hazırlamı etiş.
pastada karnıma ayak bile yapmıışşş=)
ay ay ay....Allah analı babalı büyütsün kazasız belasız kurtuldun=))
çok sevindim adınıza cnım Allah analı babalı büyütsün. ne büyük bir mutluluk....

Anııııııııl süper görünüyon yaa
Pardon ama sen kiloyu nerene aldınnnnnn
Bi göbüş var başkada bişecik yok ne güzelll
Benim bacagımla totomaa gidiyooo bütün kilolarrr
Artıııı çok güzel olmuş doğumgünü süprizinnn
Ama o sana diil oğluşuna olmuşşşş hıhhh

Canımmm allah sağlıklı ömürler versin inş
Gözünüz aydınnnn

bu da annemin oğluşun yatağı için yaptığı yatak örtüü
kullanır mıyım bilmiyorum kendi yatağımı bile kapatmam.yorganı çekerim gider=)
ama bu patchwork modeli çok hoşuma gitti.biraz mat çıkmış renkler ama aslında çok canlı=)
evdeki kumaşlardan yaptırmış yorgancıyaa.[
ATTACH=CONFIG]864746[/ATTACH]

Eklentiler

• $hamilere (2).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48

Çok güzel tatlımm
Rengarenk cıvıl cıvıl
İçi açılıyo insanın
Örtü niyetine kullanmasan bile oyun halısı örtüsü gibi bile olur atarsın minnağı üstüne yanına bi iki oyuncakkkkk
Süpperrr

Ağzın bal yesin=))çok teşekkür ederim burcucuğum.Ama güzellikte seni geçemem..
evet o da öyle düşünmüş ,oğluna yapmam sana yapmamdan daha mutlu eder seni diye düşündüm dedi=)
anne olunca evlat kendinden önce gelirmiş dedi=)hakikaten de öyleydi bana yapsaydı bu kadar duygulanmaz sevinmezdim..
eski fotolarımı koyiim de gör nereme aldıığımı=)
popo burun yüz yanaklar gıdııı bacaklar lömbür lömbür
kollar her yerime aldım yaa=(
14 kilo az mı=((

yan yatma yastığı kullanılırmı ki yan yatabilme yada dönembilme şansı varmıdır yeni doğan bebeğin acaba:44:
kuzum onu zaten yan dönmesin diye değil.yeni doğan çocuklarda reflü olabiliyormuş
sırt üstü yatacağına yan daha rahat yatarlarmış.arkasına destek olsun diye kullanacağız.
zaten 1 kaç ay sonra kullanmaya gerek kalmıcak totişler dönmeye başlıcak çünkü

aynısını Deniz de dedi.bence de öyle kullanılır.oyuncaksız park halısı gibim=)
teşekkür edeiz teyzesiii

Görümceme söyledim. O aldı okula götürdü. Veliler öyle istedi. Evden herkes aynı şeyi koyuyor. Hem mali olarak hem sağlık yönünden iyi oluyor canım. Ayy gözlerimiz kamaştı bu ne güzellik. Maşallah süpersin. Sürpriz de süpriz olmuş. Harika. Pastadaki minik tekme de dikkatimi çekti. Ne düşünceli ne candan insanlarmis.
kızlar sezeryanda sonda mı takıyolar bu konuda bilgisi olan varmı? ne kadar kalıyo ? idrar yaparken sıkıntı oluyomu?
Sonda idrar yaptığımiz kısımdan içeri hortum uzatılıyor. Keşke kaldırsalar şu sonda işini Hayırlı uğurlu olsun canım da foto istiyoruz foto tombişlerimizi hayal edecez bizde

E tatlım boyun posun yerinde maşşallah
Belli olmuyo kilon hiç
Valla son ayım yaza gelmedi diye o kadar seviniyorumki
Yoksa bu bacak ve kolları nası kapatcaktımmm hergünn

perşembe günü gittim canım 3265 gram 50 cm :26:

hayatımm gözün aydınn :))
kilosu çok iyi bikaç güne çıkıcak inş oğluşun sakın üzme kendinii...

ohhh maşallah yaaa sen 5 kilo doğurucan herhalde benim kuşum salı günü 2.300 gr. dı dedim onun için herşeyi yiyorum dedi senin yediklerinle alakalı deil yapısı bu bebeğinin :44:

E tatlım boyun posun yerinde maşşallah
Belli olmuyo kilon hiç
Valla son ayım yaza gelmedi diye o kadar seviniyorumki
Yoksa bu bacak ve kolları nası kapatcaktımmm hergünn
ya hem kapatmak var ama kapatmayı geçtim Burcu biz o sıcaklarda ne yapardık
bence hamilelik dönememiz süper.bundan daha iyisi belki eylülde hamile kalıp mayıs gibi doğum yapmak.
bir daha hamile kalırsam Allah nasip ederse gene bu dönemler isterim..

Ayy gözlerimiz kamaştı bu ne güzellik. Maşallah süpersin. Sürpriz de süpriz olmuş. Harika. Pastadaki minik tekme de dikkatimi çekti. Ne düşünceli ne candan insanlarmis.
Teşekkr ederim balım o gören gözlerinin güzelliği.
o kilolarla ne kadar olabilirsem işte.kapatabildiğim kadar kapatmaya çalıştım karnımı=)
göbeği biraz da bombeli yapmış foto da pek anlaşılmıyor ama.evet ayak da çok cici çok duygulandım gerçekten.
adımızda belli olaydı tam süper olurdu neyse artık=))

ohhh maşallah yaaa sen 5 kilo doğurucan herhalde benim kuşum salı günü 2.300 gr. dı dedim onun için herşeyi yiyorum dedi senin yediklerinle alakalı deil yapısı bu bebeğinin :44:
deniiiiiiiiizzz kaç gündür yazcam yazcam unutuyorum yaa=)
ara ara uğruyorsun bu aralar ne güzel daha iyisin demek ki di mi?
nasıl tarih falan verdi mi dr ne durumdasın şimdi?

anasına çekmiş eylüül
gerçi ben 2100 kg doğmuşum ama hiç belli etmiyorum şuan maşallahım var
sağlıklı olsun hayatım gerisi teferruat :))

Aynenn kuşummmm çok iyi döneme geldi son ayımız bencede
Ben Derini ağustosun ortasında doğurmuştumm 2006 da
Pastırma sıcakları vardı o senede
Amannnn ne sıcaktı durduğum yerde şapır şapır terliyodum
Çok zordu çokk
Allahtan o zaman böyle ağrılarım falan yoktu
Yoksa çile iki katı olurdu

evet canım takıyolarmış
ben rica edicem uyuştuktan sonra takmalarını ama ameliyathanede uyusturup taksınlar :/

bana birkez takılmıştı transferim sırasında mesanem tam dolu olmadığı için doldurmuşlardı çok acı verici bişey değil de onunla işemek zor olacak ameliyattan sonra torba dışarda gözükecek falan ne zaman çıkartıyolar acaba ayağa kalkabildiğimiz zaman sanırım.

tabikide canım.
Bastan takıyorlar zaten
uyandıktan sonrada bi müddet kalıyor sen ayağa kalkana dek yani
allah yardımcımız olsunnnnn
korkuyorum :/ of sezeryan fln olursam banada takacaklar :/

valla denizcim bana öyle geliyor ki sen kolayca normal doğum yapacaksın canım açılmanda varmış sanırım şuanda. Benim bebeğim hala dönmediği için benim başka alternatifim yok. Bana acı da vız gelir. 3 aşılama 2 tüp bebek. 1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim acı tecrübeler yaşadım. Sonda da taktırdım. Açmadığım doktor da kalmadı. Hiç sorun değil :)
sadece merak ettim. Ayıkken bile taktırırım çok acımıyor takılırken. Acaba bütün gün yatırıyolar mı kaç saat sonra kaldırıyolar ilk?

ben de taktırdım birkez evet takılırken birazcık yakıyo ama sorun değil. ben de yaparken insanlar torbanın dolduğunu falan görecekler diye çekiniyorum. takmadan olmaz sanırım sürgü bile süremezsin sezeryandan hemen sonrası için. ama ayağa aynı gün kalkabilirsen çıkarttırabilirsin şahsen benim isteğim o yönde olacak.

Ilk 5-6 saat bacaklar uyuşuk olduğu için kalkılmıyormuş epidural sezaryende. Normal epiduralde kalkılır herhalde hemen. Genel anestezide de hemen kalkılıyormuş.

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başıma inşallah benim de yarın sezeryan günüm belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…