2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sizce kilo kaç olana kadar normal doğum diye ısrar etmeliyim ?
perşembe 3265'ti kafa çapıda 9 cm'di:26:zaten rahim 10 cm açılıyo:18:

Maşallah ikinize de ne güzel bir duygu olsa gerek ben de kızıma sağlıkla kavuşmak istiyorum bir an evvel ama yok yok daha en az 2 haftamız var:)

Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah:)

Doğum yapan annelerimiz artmış, ne güzel, artık gelmeye başladı bebişler. Kızlar benim oğluşum kordonu boynuna dolamış bir kere. Doktor yüzde 20 doğumda karşılaştığımız birşey dedi, endişeli görünmüyordu. Aranızda kordon dolanması yaşayan var mı?

Canım arkadaşım 29 Ekim'de 3850 hela normal doğum yaptı. Annem kardeşimi 4 kiloyla normal doğurmuştu. Doktorunun tecrübesi de önemli. Düşük kilolu bebekte yanlış ıkınmanyüxünden yırtık çok olabiliyor. Doktorunla da konuş bence bu konuyu.

gizemm senin bebişinde kafası buyuk benim bebiş gibii:) 10 gun önce 7.88 di bebişimin kafası 34.haftadayım dahada buyumustur .daha da ne kadar büyür acaba bir fikrin var mı canım ?

gizemm senin bebişinde kafası buyuk benim bebiş gibii:) 10 gun önce 7.88 di bebişimin kafası 34.haftadayım dahada buyumustur .daha da ne kadar büyür acaba bir fikrin var mı canım ?

doktor kilosuyla orantılı gidiyo dedi bana 9.5a kadar normal dedi bide canım.valla bilmiyorum ki kilosu neydi o zaman ?kilo arttıkça kafada büyüyomuş ben o yüzden tedirginim hiçbişey yemiyorum nerdeyse 2 gündür bu da yanlış biliyorum uff:26:

ben cesaret edememm ayy o kiloya gelirse denemem hayatım normali heralde :44:

bizim de geçen hafta pazartesi kafa 9küsur cmdi... kilo da 3400 gr...sanırım 40 haftayı beklerse sezeryanda bile bir baştan öbür başa kesmeleri gerekicek...yarın da kontrol var bakalım ne olucak son durum

Benden 1 ay geride hamile bir arkadaşımın 2 kere dolanmış kordon. Doktor sıkıntı olmaz demiş. Belki normal doğum olmazmış.

deniiiiiiiiizzz kaç gündür yazcam yazcam unutuyorum yaa=)
ara ara uğruyorsun bu aralar ne güzel daha iyisin demek ki di mi?
nasıl tarih falan verdi mi dr ne durumdasın şimdi?

kuzum karmakarışık benim iş salı günü gittiğimde 10 gün sonra doğum olmassa gel dedi çatı muayenem oldu normal dedi bekle heran dedi benim de deniz gibi kukuşumun kemiği arıyo ...öyle ki bazen adım attırmıyo onu da sordum dedi kafası haznede kemiğe baskı yapıyor ondan bu hafta sonun kaynanamlar taşınıyo aslında benim hazır nazır beklemem gerek bide onların taşınma tırı vırısı var sinir oluyorum herhalde onlar gitsin ben evi temizler sonrada doğuma giderim aslında evim temizdi hesapta bana bakmaya geldiler battı evim haftada bir temizlik bize yeterken hergün ev sil süpür çıldırcam...

anasına çekmiş eylüül
gerçi ben 2100 kg doğmuşum ama hiç belli etmiyorum şuan maşallahım var
sağlıklı olsun hayatım gerisi teferruat :))

aynen canm dr.um dedi 1.800 lük bebek te doğurttum ben önemli olan haftası düşünme dedi
bu arada ne kadar minik doğmuşsun sen ayyy

Sen normal yemene devam et Gizem , güçsüz kalırsın. Kilosu biraz da yapısından kaynaklanıyor.
Belki de hiç zorlamayacak seni annesi.

ayyy Anılcım ya ne kadar güzel olmuş hepsiii :) bayıldım valla çok güzel düşünmüşler doğum öncesi güzel bir moral olmuştur eminim sana da sevdiklerinin böyle güzel şeyler yapması :)

bizim de geçen hafta pazartesi kafa 9küsur cmdi... kilo da 3400 gr...sanırım 40 haftayı beklerse sezeryanda bile bir baştan öbür başa kesmeleri gerekicek...yarın da kontrol var bakalım ne olucak son durum

canım seni ne kadar daha bekleticek doktorun ne diyo son haftaya kadar durursa beklicekmii?
aynen canm dr.um dedi 1.800 lük bebek te doğurttum ben önemli olan haftası düşünme dedi
bu arada ne kadar minik doğmuşsun sen ayyy
dimi tavşan gibiymişim zaten
annem topu topu 5 kilo almış 55le doğuma girmiş düşün.
kime çektim allahımm yarebbiiiimm ben yaaa

Sen normal yemene devam et Gizem , güçsüz kalırsın. Kilosu biraz da yapısından kaynaklanıyor.
Belki de hiç zorlamayacak seni annesi.

inş hayatım kafamda deli deli sorular dolanıyo uyurken bütün gün ne düşündüysem ona rüyada devam ediyorum

hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun .. Bebeğinin de güzel bir hayatı olsun darısı başımıza inşallah :)

Buradaki hatunlar ev temizlerken doğuracak Kuzum ya eşin yapsın ya kadın çağır ya da bırak öyle kalsın. İçin rahat etmeyecek ama bebişe de kendine de eziyet etme.

ben hiiiiiiiiiç kafa çevresini ormadım yaa bak haftayacuma soriim unutmasammm.
bana dr um dedi ki seni 3800 e kadar normal doğurturum.yani annenin yapışıyla dr un tecrübesiyle çok alakalı.
senin çatı genişliğinle. dr una güvenmekten bşka çaren yok kuzum sen istediğin kadar diret inat et....
kardeşiminde nne karnında kordon dolandı.annemin sancısı gelmiş. dr git eve akşm geirsin alırız doğuma demiş.annemde miafirler gelir diye bir güzel temizlik yapmış o halde!
ve kordon dolanmış tabi.
dr sorun etmedi anne karnında sıkıntı olmuyormuş ama normal doğum yapamıyorsun diye biliyorum sadece sezeryanla alabiliyorlar bebeği.

haklısın hayatım bakıcaz artık:18:
heryerimin geniş olduğu kadar çatımda geniştir inşallahh

Ben de en son ne yaptıysam bütün gece rüyamda onu görüyorum. Bir gece yatmadan burayı okudum, o akşam MTA doğum yaptı rüyamda, bir başka gece park yatağı kurduk, o gece Deniz ve mdaa ile bizim evde onların bebeklerine de dolap ve park yatak kurduk:))) Dün gece de bebek şekerine etiket yapıştırdım rüyamda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…