Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
Canım arkadaşım 29 Ekim'de 3850 hela normal doğum yaptı. Annem kardeşimi 4 kiloyla normal doğurmuştu. Doktorunun tecrübesi de önemli. Düşük kilolu bebekte yanlış ıkınmanyüxünden yırtık çok olabiliyor. Doktorunla da konuş bence bu konuyu.sizce kilo kaç olana kadar normal doğum diye ısrar etmeliyim ?
perşembe 3265'ti kafa çapıda 9 cm'di:26:zaten rahim 10 cm açılıyo:18:
sizce kilo kaç olana kadar normal doğum diye ısrar etmeliyim ?
gizemm senin bebişinde kafası buyuk benim bebiş gibii:) 10 gun önce 7.88 di bebişimin kafası 34.haftadayım dahada buyumustur .daha da ne kadar büyür acaba bir fikrin var mı canım ?
Canım arkadaşım 29 Ekim'de 3850 hela normal doğum yaptı. Annem kardeşimi 4 kiloyla normal doğurmuştu. Doktorunun tecrübesi de önemli. Düşük kilolu bebekte yanlış ıkınmanyüxünden yırtık çok olabiliyor. Doktorunla da konuş bence bu konuyu.
gizemm senin bebişinde kafası buyuk benim bebiş gibii:) 10 gun önce 7.88 di bebişimin kafası 34.haftadayım dahada buyumustur .daha da ne kadar büyür acaba bir fikrin var mı canım ?
Benden 1 ay geride hamile bir arkadaşımın 2 kere dolanmış kordon. Doktor sıkıntı olmaz demiş. Belki normal doğum olmazmış.Doğum yapan annelerimiz artmış, ne güzel, artık gelmeye başladı bebişler. Kızlar benim oğluşum kordonu boynuna dolamış bir kere. Doktor yüzde 20 doğumda karşılaştığımız birşey dedi, endişeli görünmüyordu. Aranızda kordon dolanması yaşayan var mı?
deniiiiiiiiizzz kaç gündür yazcam yazcam unutuyorum yaa=)
ara ara uğruyorsun bu aralar ne güzel daha iyisin demek ki di mi?
nasıl tarih falan verdi mi dr ne durumdasın şimdi?
anasına çekmiş eylüül
gerçi ben 2100 kg doğmuşum ama hiç belli etmiyorum şuan maşallahım var
sağlıklı olsun hayatım gerisi teferruat :))
doktor kilosuyla orantılı gidiyo dedi bana 9.5a kadar normal dedi bide canım.valla bilmiyorum ki kilosu neydi o zaman ?kilo arttıkça kafada büyüyomuş ben o yüzden tedirginim hiçbişey yemiyorum nerdeyse 2 gündür bu da yanlış biliyorum uff:26:
31+5 te 1960gr.dı 43 cm. civsrındaydı. kafası 7.88 di canım ....
Sen normal yemene devam et Gizem , güçsüz kalırsın. Kilosu biraz da yapısından kaynaklanıyor.doktor kilosuyla orantılı gidiyo dedi bana 9.5a kadar normal dedi bide canım.valla bilmiyorum ki kilosu neydi o zaman ?kilo arttıkça kafada büyüyomuş ben o yüzden tedirginim hiçbişey yemiyorum nerdeyse 2 gündür bu da yanlış biliyorum uff:26:
ben cesaret edememm ayy o kiloya gelirse denemem hayatım normali heralde :44:
Kızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)
bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..
apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.
admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..
çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))
Eki Görüntüle 864589 Eki Görüntüle 864590 Eki Görüntüle 864591 Eki Görüntüle 864592
bizim de geçen hafta pazartesi kafa 9küsur cmdi... kilo da 3400 gr...sanırım 40 haftayı beklerse sezeryanda bile bir baştan öbür başa kesmeleri gerekicek...yarın da kontrol var bakalım ne olucak son durum
dimi tavşan gibiymişim zatenaynen canm dr.um dedi 1.800 lük bebek te doğurttum ben önemli olan haftası düşünme dedi
bu arada ne kadar minik doğmuşsun sen ayyy
Sen normal yemene devam et Gizem , güçsüz kalırsın. Kilosu biraz da yapısından kaynaklanıyor.
Belki de hiç zorlamayacak seni annesi.
31+5 te 1960gr.dı 43 cm. civsrındaydı. kafası 7.88 di canım ....
Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
Buradaki hatunlar ev temizlerken doğuracakkuzum karmakarışık benim işsalı günü gittiğimde 10 gün sonra doğum olmassa gel dedi çatı muayenem oldu normal dedi bekle heran dedi benim de deniz gibi kukuşumun kemiği arıyo ...öyle ki bazen adım attırmıyo onu da sordum dedi kafası haznede kemiğe baskı yapıyor ondan bu hafta sonun kaynanamlar taşınıyo aslında benim hazır nazır beklemem gerek bide onların taşınma tırı vırısı var sinir oluyorum herhalde onlar gitsin ben evi temizler sonrada doğuma giderim aslında evim temizdi hesapta bana bakmaya geldiler battı evim haftada bir temizlik bize yeterken hergün ev sil süpür çıldırcam...
aynen canm dr.um dedi 1.800 lük bebek te doğurttum ben önemli olan haftası düşünme dedi
bu arada ne kadar minik doğmuşsun sen ayyy
ben hiiiiiiiiiç kafa çevresini ormadım yaa bak haftayacuma soriim unutmasammm.sizce kilo kaç olana kadar normal doğum diye ısrar etmeliyim ?
kardeşiminde nne karnında kordon dolandı.annemin sancısı gelmiş. dr git eve akşm geirsin alırız doğuma demiş.annemde miafirler gelir diye bir güzel temizlik yapmış o halde!Doğum yapan annelerimiz artmış, ne güzel, artık gelmeye başladı bebişler. Kızlar benim oğluşum kordonu boynuna dolamış bir kere. Doktor yüzde 20 doğumda karşılaştığımız birşey dedi, endişeli görünmüyordu. Aranızda kordon dolanması yaşayan var mı?
ben hiiiiiiiiiç kafa çevresini ormadım yaa bak haftayacuma soriim unutmasammm.
bana dr um dedi ki seni 3800 e kadar normal doğurturum.yani annenin yapışıyla dr un tecrübesiyle çok alakalı.
senin çatı genişliğinle. dr una güvenmekten bşka çaren yok kuzum sen istediğin kadar diret inat et....
kardeşiminde nne karnında kordon dolandı.annemin sancısı gelmiş. dr git eve akşm geirsin alırız doğuma demiş.annemde miafirler gelir diye bir güzel temizlik yapmış o halde!
ve kordon dolanmış tabi.
dr sorun etmedi anne karnında sıkıntı olmuyormuş ama normal doğum yapamıyorsun diye biliyorum sadece sezeryanla alabiliyorlar bebeği.
Ben de en son ne yaptıysam bütün gece rüyamda onu görüyorum. Bir gece yatmadan burayı okudum, o akşam MTA doğum yaptı rüyamda, bir başka gece park yatağı kurduk, o gece Deniz ve mdaa ile bizim evde onların bebeklerine de dolap ve park yatak kurduk:))) Dün gece de bebek şekerine etiket yapıştırdım rüyamda:))canım seni ne kadar daha bekleticek doktorun ne diyo son haftaya kadar durursa beklicekmii?
dimi tavşan gibiymişim zaten
annem topu topu 5 kilo almış 55le doğuma girmiş düşün.
kime çektim allahımm yarebbiiiimm ben yaaa
inş hayatım kafamda deli deli sorular dolanıyo uyurken bütün gün ne düşündüysem ona rüyada devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?