canım yazmışmıydım bilmiyorum dün gece gördüm şeker sepetinizle lohusa bardaklarını
çok şık olmuşlar çok beğendim valla
güle güle kullanın, ikram edin canım
senin zevkine, anneninde ellerine sağlık :)
Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bizde hayırlısıyla kurtulalım inşallahElhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
Kızlar bu da şeker ağacımız.evde bu anahtarlıkları buldum astım şimdilik
ama ağacı kurdelalalrla süslücem
nazarlık ve bebeklerden takcam bir de her anahtarlığa etiket yapıştırcam tabi ki ismi belli olsun paşamın=).
son halini de bitince koyarım şimdilik durumu bu=)
Eki Görüntüle 864883 Eki Görüntüle 864884
kızlar karın çevrenizi ölçtünüz mü hiç
az önce aldım mezurayı en geniş yerden çap 103 gösteriyo
yok yavrum ne bıktırması ya öyle şeyleri düşünme senamaaan kuzum yaaa
bıktımda sizide bıktırdım daa..
neyse dertleri hamileliğim boyunca bebekten daha fazla şişirdiler beni
ayy inşallah Allah gönlümüze göre versin bebeğim yaaa iyi gecelerrr öpüyoreee
geçmiş olsun canım, ben hep nefes nefeseyim
birkaç aydır benim de kalp atışım ortalama 120, kalbimin hızlı atması bana çok sıkıntı vermiyordu
son günlerde de göğsümde bir basınç hissetmeye başladım, ama çokta kaale almamıştım hamileliktendir, yorgunluktandır diye
çünkü ilk hamileliğimin son ayında da yaşamıştım aynı durumu ne bebeğimde ne de bende problem olmamıştı
bu yüzden hamileliğim boyunca kardiyolojiye gitmedim
geçen yıl hamileliğimden önce kullandım ilaç,
o da atım hızı 160-170 e ulaşmış 5-10 adımdan öteye gidemez duruma gelmiştim onun için vermişti doktor
120 nin doğumda senin için sorun olacağını sanmıyorum, bebeğin de nst den takip edileceği için herhangi bir terslikte müdahale edilir
sen içini ferah tut, bebeğinde sorun çıkmadıysa canını hiç sıkma, üzüntü, sıkıntı iyice artırıyor sorunu
günaydın kızlarr dün demiştim hasta oluyorum diyee.. gece hiiç uyuamadım ..
çok fenaydım...yatamıyorum grıp olmusun dökülüyorum..
do kadar yandım ki duş alıp pencerenin önüne geçmek istedim..
eşim bide zature mi olcan dedi.
sabah kalktım biraz daha iyiyim..şimdi.
günaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim boğazlarım ağrıyodu
öksürüğe çevirdi
biraz da grip... 4te ayaktaydık eşim zorla terletmeye çalıştı kat kat giydirip
terle atıyim diye
sonra duşa girdim sabahı zor ettik
mahfoldum yaa kaç gündür ayakta geçirmeye çalıştım ama yok olmuyo bugün yatıcam hep
eşim de sağolsun ballı limonlu sıcak sular
zencefilli bal
portakal suyu falan birsürü şey hazırladı ama nafile
öksürdükçe içim acıyonasıl geçicek yaa
Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
eşimle konuştuk ben ağladım o ağladı ağlaştık baya :)))
neden anlatmadın bu zamana kadar dedi bide benle uğraşma diye dedim üzüldü halime çok kötü oldu hiç böyle görmedim onu..
yalnız kalma kadın tutalım yanında olur sıkılmazsın yada ananeni getirelim kalsın istediği kadar dedi ama evde gündüz bütün gün başka birine tahammül edemem doğumdan önce sanırım..
tek istediğim akşam 2 saat yanımda olman dedim üsküdar mağazaya inmicek artık akşamları gündüz gelip halledicek burdaki işlerini öyle dedi yani :)
annesinin konusu açıldı haklısın sende arama dedi özür diledi falan daya iyiyim şuan :))
ay canım çok sevindim sorunlarınızı konuşarak aşmışsınız bak ne güzel :) Seviyo bu çocuk sizi :) benimki de Almanyaya gidecekti iptal etti :):)
Mdaa allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm
Ben ise bunalım bunalım bunalım eşim nekadar sorumsuz nekadar merhametsiz annem hep derdi merhametsiz adamdan kork kızım derdi ve öyle neyse kızlar hepimiz aynı bunalımlardan geçiyoruz bugünlerde inş geçecek
oh iyi olmuş tek kalmicaksın bikaç günde olsa çok sevindim canımm :))
valla çok rahatladım canım beni boşu boşuna strese soktu uyuz :) bazen kafa çalışmıyor sanırım :)
Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
Kız deli misin? Daha yeni taşındın, kirlenmemiştir dolapların, doğuracaksın temizlik yaparkenmutfak dolaplarını boşaltıp silicem bide buzdolabını :26:
görüşürüz saatler sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?