2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım yazmışmıydım bilmiyorum dün gece gördüm şeker sepetinizle lohusa bardaklarını
çok şık olmuşlar çok beğendim valla
güle güle kullanın, güle güle ikram edin canım
senin zevkine, anneninde ellerine sağlık :)

Son düzenleme:
kızlar karın çevrenizi ölçtünüz mü hiç
az önce aldım mezurayı en geniş yerden çap 103 gösteriyo

Çok sağolasın canım kendi kendimize yaptık bişeyler işte...Daha da güzelleri sizin olsun inşallah...

Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bizde hayırlısıyla kurtulalım inşallah

Mdaa allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm

Ben ise bunalım bunalım bunalım eşim nekadar sorumsuz nekadar merhametsiz annem hep derdi merhametsiz adamdan kork kızım derdi ve öyle neyse kızlar hepimiz aynı bunalımlardan geçiyoruz bugünlerde inş geçecek

amaaan kuzum yaaa
bıktımda sizide bıktırdım daa..
neyse dertleri hamileliğim boyunca bebekten daha fazla şişirdiler beni
ayy inşallah Allah gönlümüze göre versin bebeğim yaaa iyi gecelerrr öpüyoreee
yok yavrum ne bıktırması ya öyle şeyleri düşünme sen
tabikide anlatacaksın paylaşacaksın amin amin çok istiyorum ben buralardan kurtulmak mutlu huzurlu bi yuva da yaşamak... Allah nasip etsin inş.

evet söz konusu kalp olunca stres üzüntü sıkıntı yok diyo doktorlar bende üzülmemeye çalışıyorum
hamdolsun halime şükrediyorum valla holter takılmıştı bana orda benimde 170 lere kadar çıkmış görünüyodu hemde uyku halimde... Allah yardımcımız olsun canım

esracım ok geçmiş olsun bende hasta olacak gibi hissettiğimde tuzlu gargara yapıyordum ve bol kuru soğan tüketmiştim kuru soğanda antibüyotik etkişi var çünkü o yüzden çabuk toparlanmıştım tavsiye e derim canım

valla bol soğan tüketmeni tavsiye ediyorum canım kuru soğanda anbiyotik etkisi var çünkü ben çabucak toparlanmıştım hafif burnum tıkanmıştı... çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik. 3000 gram 52 cm

Mervecim okurken çok duygulandım hüngür foşurt moddaydım Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inş.

üzüntü keder yaşamasın sizlere ay ne diyimki bi fena oldum işte...

bu arada topiğimizin en ünlü bebeklerinden hüma hanım artık bi imzalı resim isteriz nazlı hüma hanımdan

ay canım çok sevindim sorunlarınızı konuşarak aşmışsınız bak ne güzel :) Seviyo bu çocuk sizi :) benimki de Almanyaya gidecekti iptal etti :):)

Hayırdır özge noldu yaaa (
Bu arada sana ekleme atmıştım Cnm görmedin herhalde

Aysunnnnnn
Delirme ztn arada ugruyorsun
Ne bıktırması kuzum yaaa hepimiz anlatıyoruz ne var bundaaa
Aşk olsun tabiki paylaşacaksın

Merve kızınız hayırlı uğurlu olsun canım. Allah anali babalı büyütsün. Sağlık sıhhat versin.
Evinizin havası değişmiştir. Bebek kokulu evinizde mutluluğunuz daim olsun canım.

Gizem eşinin desteğiyle stresinden biraz kurtulmuşsundur. Ne mutlu sana destek olan ilgilenen bi eşin var. Tabiki herkesin yeri ayrı ama eşin bi nebze o eksikliğini giderir canım. Allahım aranıza muhabbet versin. Eylüşünüz neşenize neşe katsin canım.

Ercelf 38 haftan dolduğuna göre 3 5 güne sezaryen günü verir bence.

Aysun o nasıl kaynanaymis kız. Korkulur valla. Gerçi sende kimseden korkacak göz yok :) Inşallah biran önce kurtulursunuz o insan görünümlülerden :)

Sükunet canım. Başka doktor ne dicek bakalım. Belki de dediği gibi senin sorunun bebeğe yansımıştir. Bebekte hiç bi sorun yoktur merak etme. Bide sen 6. Ayda çocuk kardeolojiye genel muayene yaptırmadınmi canım? Ben yaptırdım. Doğumdan bi ay sonra yine gel. Kalp kapakciğınin kapanmış olması lazım. Gel bakalım dedi. Adanadaydi gidebilirsem gidecem inşallah.

Cemre ali kerem gayet sağlıklıymis gözün aydın canım. Sen bu ara diyet mi yaptın az kilo aldı demişsin?bu arada ben ultrason kağıdından hiç anlamıyorum. Birinin göstermesi lazım :) neyse doğunca görürüz artık fotosunu.

Beni sorarsanız dün çok yorulmuşum. Dün çatı kemiğimin ağrısı vardı da sabah olunca gördüm ağrıyı. Sabah alarm çalıyor yatağın içinde bi türlü doğrulamıyorum. Kalkamıyorum. Psikolojim bozuldu bu aralar. Dün kv kumaşı verdiği kadın dikmiş göndermiş gerizekali kadın kumaşı araya vermiş. Bi döşek yapmış kağıt gibi, yorgan desen el kadar o beşiğin içini biliyorsunuz minicik beşik ona bile kısa geliyor. Sinirim bozuldu. Anneme söyledim. Ben yaparım kızım yenisini üzülme dedi.
Eşim deseniz dün diyor ki akşam, bana geldiğimden beri bi güzel söz söylemedin çok yorgunum, moralimde bozuk, beni bi hafta daha idare et. Hem senin bana güzel söz söylemen lazım dedim.
Off dua ediyorum bi an önce sağlıkla bebeğimi dünyaya alayım diye...

mdaa çok şükür bebeğini almışsın kollarına çok sevindim gözlerim doldu okurken. eşinle bebeğinle ve tüm sevdiklerinle her zaman sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah. ameliyat ağrılarının da bir an önce geçmesini diliyorum. ne kadar güzel yaa sabahtan beri doğum hikayeleri okuyordum ve şimdi seninkini okuyunca çok sevindim, ister sezeryan ister normal, ne olursa olsun sonu mutlu bitiyor çok şükür. ya ben çok heyecanlıyım çok sabırsızlanıyorum bir an önce bebeğimi kucağıma almak öpüp koklamak istiyorum.

wwuuuuuuuhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ayyy yerim ben onun ensesine dökülen saçlarını
Merveciimmm gözün aydıııınnn kuzuuuuummm,sonunda erdin muradınaaaa darısı başımıza

Biraz önce kontroldeydim. Önce NST'ye girdim, biraz sancım çıktı. Sonra ultrasonda baktı doktor. Bu hafta kilo almamış görünüyor, doktor ölçümden kaynaklanıyordur sıkıntı yok dedi. Önemli olan suyunun iyi olması ve 37. haftayı görmüş olmamızmış. Ben haftaya salı sezaryene girerim diyordum ama kontrole çağırdı yine. Bekleyebildiği kadar beklesin, bu ayı çıkaralım, ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor. Bugün 37+0.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…