Biraz önce kontroldeydim. Önce NST'ye girdim, biraz sancım çıktı. Sonra ultrasonda baktı doktor. Bu hafta kilo almamış görünüyor, doktor ölçümden kaynaklanıyordur sıkıntı yok dedi. Önemli olan suyunun iyi olması ve 37. haftayı görmüş olmamızmış. Ben haftaya salı sezaryene girerim diyordum ama kontrole çağırdı yine. Bekleyebildiği kadar beklesin, bu ayı çıkaralım, ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor. Bugün 37+0.
mutfak dolaplarını boşaltıp silicem bide buzdolabını :26:
görüşürüz saatler sonraaa
aa iptal edebildimi sevindim senin adına canımay canım çok sevindim sorunlarınızı konuşarak aşmışsınız bak ne güzel :) Seviyo bu çocuk sizi :) benimki de Almanyaya gidecekti iptal etti :):)
ay kuzum hepimiz aynıyız yatakta dönebilmek ne büyük bi nimetmişBeni sorarsanız dün çok yorulmuşum. Dün çatı kemiğimin ağrısı vardı da sabah olunca gördüm ağrıyı. Sabah alarm çalıyor yatağın içinde bi türlü doğrulamıyorum. Kalkamıyorum. Psikolojim bozuldu bu aralar. Dün kv kumaşı verdiği kadın dikmiş göndermiş gerizekali kadın kumaşı araya vermiş. Bi döşek yapmış kağıt gibi, yorgan desen el kadar o beşiğin içini biliyorsunuz minicik beşik ona bile kısa geliyor. Sinirim bozuldu. Anneme söyledim. Ben yaparım kızım yenisini üzülme dedi.
Eşim deseniz dün diyor ki akşam, bana geldiğimden beri bi güzel söz söylemedin çok yorgunum, moralimde bozuk, beni bi hafta daha idare et. Hem senin bana güzel söz söylemen lazım dedim.
Off dua ediyorum bi an önce sağlıkla bebeğimi dünyaya alayım diye...
aslında dr.un doğru diyo turkuazcımBiraz önce kontroldeydim. Önce NST'ye girdim, biraz sancım çıktı. Sonra ultrasonda baktı doktor. Bu hafta kilo almamış görünüyor, doktor ölçümden kaynaklanıyordur sıkıntı yok dedi. Önemli olan suyunun iyi olması ve 37. haftayı görmüş olmamızmış. Ben haftaya salı sezaryene girerim diyordum ama kontrole çağırdı yine. Bekleyebildiği kadar beklesin, bu ayı çıkaralım, ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor. Bugün 37+0.
yarın dolu dolu 38 oluyorum. hemen gel alalım demez inşallah ben 1 hafta daha dursun 39 da olayım istiyorum. o zaman da en geç 25-26 kasım da olur doğum yani evet ben kasım annesi olucam sanırım. normal doğum tarihim de 5 aralık sezeryan olunca doktorlar bekletmiyolar o kadar biliyosun.
arabaya felan bırakırım diye düşündüm canım hazırda olsun diye ama bende bilemiyorum valla eksiklerim var az kaldı birini alsam biri kalıyo iice sinirlerim bozuluyo
ahh aysun bilmiyorum salgın mı ne ama biran önce ayaklanmak istiyorum
yatmayı hiç sevmiyorum
ay günaydın dicem ama çüş bana dimi 1de uyandım
Ben ise bunalım bunalım bunalım eşim nekadar sorumsuz nekadar merhametsiz annem hep derdi merhametsiz adamdan kork kızım derdi ve öyle neyse kızlar hepimiz aynı bunalımlardan geçiyoruz bugünlerde inş geçecek
kızlar karın çevrenizi ölçtünüz mü hiç
az önce aldım mezurayı en geniş yerden çap 103 gösteriyo
yok yavrum ne bıktırması ya öyle şeyleri düşünme sen
tabikide anlatacaksın paylaşacaksın amin amin çok istiyorum ben buralardan kurtulmak mutlu huzurlu bi yuva da yaşamak... Allah nasip etsin inş.
Aysunnnnnn
Delirme ztn arada ugruyorsun
Ne bıktırması kuzum yaaa hepimiz anlatıyoruz ne var bundaaa
Aşk olsun tabiki paylaşacaksın
mutfak dolaplarını boşaltıp silicem bide buzdolabını :26:
görüşürüz saatler sonraaa
Aysun o nasıl kaynanaymis kız. Korkulur valla. Gerçi sende kimseden korkacak göz yok :) Inşallah biran önce kurtulursunuz o insan görünümlülerden :)
.
Mta
Ayyyy kocan cokkkk değişik bi kişilik yaaa
Onun sna söylemesi gerekirken o mu tatlı söz istiyor :/ cok ilginç
Sen alıştırmışsın birde hep böyle gider bu iş..
Allah kolaylık versin Cnm
Bana gelince diet yapmadım kız ana tabağıma yemeklerimi az az aldım hep
Akşamları cok hafif yemek sebze yemeği ve meyve yedim
Bu aralar pasta börek fln yiyorum ama tatlıya cok düşkün oldum.
Biraz önce kontroldeydim. Önce NST'ye girdim, biraz sancım çıktı. Sonra ultrasonda baktı doktor. Bu hafta kilo almamış görünüyor, doktor ölçümden kaynaklanıyordur sıkıntı yok dedi. Önemli olan suyunun iyi olması ve 37. haftayı görmüş olmamızmış. Ben haftaya salı sezaryene girerim diyordum ama kontrole çağırdı yine. Bekleyebildiği kadar beklesin, bu ayı çıkaralım, ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor. Bugün 37+0.
İyi pok yersinnnnn :/
Daha gecen gün sildin deli zırr pırt ne siliıonnn
Heeee anladım rahat doğurmak için :)))
Eğil kalk eğil kalk :))
Beklesin tabi canım yaaa,günü gelmeden çekip alınıyor zavallı bebişler
en sağlıklısı 40 hafta aslında ama mecbursun artık bişey diyemiyorum..
Allahtan bizimkiler gibi evi batıran yaramaz çocukları yok bu kızın
Esselam cemrem canlarım benim. Desteğiniz bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Insanın anlaşılması çok güzel bi duygu. Allah size evlerinize huzur mutluluk versin.
Geri durma konusunda çok haklısınız. O gece 11.30da geldiğinden beri soğuk duruyorum. O yüzden dün farketmiş ki niye güzel söz söylemiyorsun dedi. Bu duruşumu devam ettireceğim. Çünkü gerçekten kalbim ona çok kırık
Evde yanımda ama hamilelik sorunlarımı ağrılarımi kendi kendime yaşıyorum.
Allah günah yazmasın her günümüze şükür ama çok daraldım çok bunaldım.
Esselam cemrem canlarım benim. Desteğiniz bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Insanın anlaşılması çok güzel bi duygu. Allah size evlerinize huzur mutluluk versin.
Geri durma konusunda çok haklısınız. O gece 11.30da geldiğinden beri soğuk duruyorum. O yüzden dün farketmiş ki niye güzel söz söylemiyorsun dedi. Bu duruşumu devam ettireceğim. Çünkü gerçekten kalbim ona çok kırık
Evde yanımda ama hamilelik sorunlarımı ağrılarımi kendi kendime yaşıyorum.
Allah günah yazmasın her günümüze şükür ama çok daraldım çok bunaldım.
amin canım hepimize huzur mutluluk versin rabbim
haklısın daralmakta... küs gibi durma, konuşmamazlık yapma ama öncekine göre daha sessiz daha ilgisiz dur
bişey mi var dese yooo falan de geçiştir merak uyandır
tabi söylemesi kolay uygulamaya gelince öyle olmuyo
ama zamanla ilgisi uyanır, o senin üstüne düşer istikrar lazım tabi. çünkü böyle alışmış yıllardır, sen de biranda değiştiremezsin ona karşı davranışını....
ama çok üstüne düşme hele hele şu dönemlerinde bunu kendi lehine çevirmen çok uygun bi zaman...
allah bir ömür huzur mutluluk versin yuvalarımızda.....(amin)
:))) aysunnnnn ilahiiii :)
Valla şuan ev derli toplu yemekler hazır
Özellikle koltuk yastıkları jilet gibi duruyor
Ama bu evi 16:40 gibi görmen lazım
Aral bi geliooo hersey alt üst bi düzeni tertipi aşılayacağım şu cocuğa
Erkek milleti işte :))
Çantasını ortaya atıyordu
Gecen gün bir bağırdım o günden beri artık hep portmantonun önüne bırakıyo
Az az ilerleme kaydediyorum sanırsam :))
Bu erkekler çok anlayışsuz benimki de aynı ben soğuk durdukça o da aynısını yapıyor kesinlikle haklısın mta çım bende tek başıma hAMileliğin üstesinden geliyorum adamın umrunda değil gece uyumadan önce korkuyorum diyorum yalan da hiç bişi dediği yok
UuuuBizimki hiç bir zaman toplu kalmıyor bebemmm..kaan okula gidiyor ezgi dağıtıyor..özellikle ezgi kaandan daha çok dağınık..mutfak çekmecelerini karıştırıp hep tahta kaşık,süzgeç vs aklına ne gelirse getiriyor odayakapıları açmayı öğrendipeşimden hiç ayrılmıyoranlıcağn bizim ev 2 çocukla yine iyi ayakta kalıyorda3.den sonra artık taş taş üstünde kalmaz buralarda MTAcım takma kafana canım..o sana ne kadar ilgiliyse sende ilginin dozunu ona göre ayarlaben öyleyim mesela,kız dediğin daha nazlı olur bi kereo gelip beni öpmezse asla öpmem,o gelip bana sırnaşmazsa asla istemem onu.ama benimde kendime göre çekiciliğim varmesela 7 senedir 7 defa eşofmanla karşılamışlığım yoktur..saçımı başımı hergün yapar,hafif bişeyler sürer parfüm sıkarımrujum yada parlatıcım hep oluronunda çok hoşuna gider bu kapıda öpüştüğümüzde her defasında anlar onun içinsüslendiğimihatta dudağına ruj bulaşınca da yalanır kedi gibi bide güldürür velhasılkelam herkesin kendine düşen bir görevi vardır ilişkidebenim kocamda nazlanmaz ve nazlamayıda sevmezama çok deli sever,gece uykusunda bile kalkıp defalarca öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?