2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

sağol canım bende alıcam bakalım eksiklerimi tamamlıyorum bu arada haftamız aynı bende 34 deyim

gögüs pompası için herkes elektirkliyi söylüyo canım bende öyle yapıcam

Canım gecmiş olsun ıhlamur fln iççç iyi gelir
Hem dogum içinde cok yararı varmış

Sizede günaydın kızlar

canım çok geçmiş olsun.
delimisin sen duş alıp pencerenin önüne geçiyosn eşin haklı valla
zatüree olursun öyle,yapma dikkat et sonunda yine sen çekersin(

tatlııımmmm,
bırak baksınlar ne takıyosun kafana
o insanlar da ağacın kovuğundan mı çıkmışlar
ne var bu kdr şaşıracak

kızlar dün gece benim sol gögsümden sarı su geldi

tatlım o sütün ilk hali,adı da -ağız-dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
ilk günler onu emiyor bebek daha sonra beyazlıyor süt

sen de mi canım yaaa,çok geçmiş olsun ne oluyor salgın mı var topikte:2:
dikkat et kendine canım

günaydınkızlar ben gögüs pompası biberon emzik gibi şeyler alıcam ama önerdiğiniz bi marka varmı hangisi iidir bilemedimde alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum

göğüs pompasını hiç kullanmadım da biberon ve emzik koyma çantaya canım yaa..
eğer çooook lazım olursa hastanelerin etrafında eczane olur alırsın oradan ama biberon ve emzik yeni doğan bebeğe gereksiz bence:44:

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım
kasım annesi mi olucaksın acaba:26:
adı da çok güzelmiş prensesin

Elhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik. 3000 gram 52 cm

Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu. dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.

günaydınkızlar ben gögüs pompası biberon emzik gibi şeyler alıcam ama önerdiğiniz bi marka varmı hangisi iidir bilemedimde alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum

Ben aralda nuk kullandım herseyi
Özellikle nuk emzikler ağıza cok guzel oturuyor
Tavsiye ederim Cnm

sağol canım gelince ilk fırsatta yazarım merak etmeyin. valla ben hamile kalmadan önce bile hep görürdüm bebeğimi emzirdiğimi. zor kavuştuk ya biz hep zaten hayellerimde rüyalarımda vardı bebek sahibi olma hasreti.

valla bebeğim ters olduğu için mecburen sezeryan olucam. ayrıca tüp bebek olduğu için de riske atmak istemiyorum ona bişey olacak diye çok korkuyorum. e madem sezeryan olacaksam da planlı güzel bir sezeryan olsun herşeye hazırlanalım istiyorum.
ama normal doğum en güzeli tabiki Allah nasip etsin sana inşallah e açılman da varmış günün gelince doğurursun bence sen de kolayca.

yarın dolu dolu 38 oluyorum. hemen gel alalım demez inşallah ben 1 hafta daha dursun 39 da olayım istiyorum. o zaman da en geç 25-26 kasım da olur doğum yani evet ben kasım annesi olucam sanırım. normal doğum tarihim de 5 aralık sezeryan olunca doktorlar bekletmiyolar o kadar biliyosun.

arabaya felan bırakırım diye düşündüm canım hazırda olsun diye ama bende bilemiyorum valla eksiklerim var az kaldı birini alsam biri kalıyo iice sinirlerim bozuluyo

masallahhh sonunda huma hanımm tesrıf etti. rabbım analı babalı buyutsun ıns. sag salım bızede o gunlere erısmeyı nasip etsin. cok sewındım senın adına. gule gule buyut kızını ıns

Ben aralda nuk kullandım herseyi
Özellikle nuk emzikler ağıza cok guzel oturuyor
Tavsiye ederim Cnm

bende ayırdım int canım bide eczanelerden felan bakcam fiyatlarına ona göre alcam daha bir sürü şey eksik bakalım hayırlıyla tamamlasam içim rahat etcek valla doğumdan çok şu hastane çantamla epilasyon işi kafamı karıştırıyo valla başka bişey değil

Mervecim gözün aydın
Nihayet çektiğin onca sıkıntıya değdi yavrun yanında
Rabbim sağlı ömürler nasip etsin inşşş

canım hadi hayırlısı inş... gelince yaz tarihinizi de
ismi de çok güzel prensesinizin

Canım gecmiş olsun ıhlamur fln iççç iyi gelir
Hem dogum içinde cok yararı varmış
deniz neler içtim günlerdir banamısın demedi
bugün çöktüm sonunda... yatıştayım

sen de mi canım yaaa,çok geçmiş olsun ne oluyor salgın mı var topikte:2:
dikkat et kendine canım

ahh aysun bilmiyorum salgın mı ne ama biran önce ayaklanmak istiyorum
yatmayı hiç sevmiyorum

mervecim gözünüzaydın
allah analı babalı büyütsün
sonunda bitti sıkıntılar... psikolojini çok ekilemişti artık evinden eşinden uzak olmak
eşinle yavrunla yuvanda mutlu huzurlu yaşayın inşallah

cmtesiyi pazara bağlayan gece oldu sanırım
yoksa hemen p.tesi taburcu olmazdınız sanırım
en son usg kilosu neydi uyumlu oldumu doğum kilosu ile?

Ağlayarak okudum hormonlar tavan bu aralar:)

Allah sağlıklı sıhatli mutlu bir ömür versin... Sizi ve eşinizi tebrik ederim...

canım çok geçmiş olsunnn :26:

merve'cim gözün aydınn Allah analı babalı büyütsün ağrıların acılarında bi an önce geçsin inşallahh maşallah hüma'ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…