- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
ay yarım saattır ağlıyor aral
kötü ruya gördüm diye anlatamıyorda(
babası aldı ayağına sallıyor bende ellerini tuttum
nasıl iç çekiyor inliyor anlatamam((
içim cok acıyor o böyle olunca
hepimiz salona geçtik.
çağan da çok görüyor korkulu rüylalar bide hep sayıklar bence izlediği çizgi filmlerden özellikle cartoon net izletmiyorum. Korkunç çizgi filmler var..orda..
iyi geceler kuşum
ye bebeğim yee,hamile kadınsın sonuçta şimdi yemiycende ne zaman yiycen
canım yaa nasıl olduğunu öyle iyi biliyorumki
bir keresinde aynısını kaanda yaptı çünkü
saatlerce ağladı rüya gördüm diye yanımıza gelip
sonunda zor sakinleştirdik,ama etkisi 2 gün sürdü
ne gördüğünü hatırlamıyordu ama iç çeke çeke uyudu bana sarılıp yavrum.
okuyun deniz,babasıda okusun sende hatta yarında babaannesi fln okusun..
offff hiç çekilmiyorlar walla..
seninkilerin tavrı nasıl bilmiyorumda
benimkiler gibi bencil ve nankörlerse gerçekten uzak olsunlar..
belim ortadan ikiye ayrılsa da işimi yaparım da
gelipte bana laf söyleyip sinirimi bozmasalar bari
kimseden yardım falan istemiyorum yine yaranamıyorum
Ben de en son ne yaptıysam bütün gece rüyamda onu görüyorum. Bir gece yatmadan burayı okudum, o akşam MTA doğum yaptı rüyamda, bir başka gece park yatağı kurduk, o gece Deniz ve mdaa ile bizim evde onların bebeklerine de dolap ve park yatak kurduk:))) Dün gece de bebek şekerine etiket yapıştırdım rüyamda:))
Ilk 5-6 saat bacaklar uyuşuk olduğu için kalkılmıyormuş epidural sezaryende. Normal epiduralde kalkılır herhalde hemen. Genel anestezide de hemen kalkılıyormuş.
ayyy benimde canım çekti ama bana yasak sen yapınca benim içinde ye bol bol
günaydın kızlarr dün demiştim hasta oluyorum diyee.. gece hiiç uyuamadım ..
çok fenaydım...yatamıyorum grıp olmusun dökülüyorum..
do kadar yandım ki duş alıp pencerenin önüne geçmek istedim..
eşim bide zature mi olcan dedi.
sabah kalktım biraz daha iyiyim..şimdi.
günaydınkızlar ben gögüs pompası biberon emzik gibi şeyler alıcam ama önerdiğiniz bi marka varmı hangisi iidir bilemedimde alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum
günaydınkızlar ben gögüs pompası biberon emzik gibi şeyler alıcam ama önerdiğiniz bi marka varmı hangisi iidir bilemedimde alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum
günaydın kızlar. bişey sorucam size ben bu gece rüyamda sağ göğsümden bebeğimi emzirdiğimi gördüm süt geliyordu ve emiyordu bebeğim o sırada nasıl bir histir ki rüya da bile göğsümde ağrı hissettim. uyandığımda da göğsüm ağrıyordu. sabah da baktım ucu çatlamış biraz sanki delinmiş gibi. 3 haftadır lansinoh kullanıyorum. hafif ağrı var. normal bişey mi bu?
kızlar dün gece benim sol gögsümden sarı su geldi
Bence normal elleme göğüslerini sadece... Benim de gün içinde arada bir böyle yanmayla beraber sanki iğneler batıyor göğüs uçlarıma acayip hassas ve sıvılar geliyor.. Doktora sordum hatta gayet normal yapacak birşey tok süt onlar dedi ama elleme sakın dedi...
Bu arada aynen ben de senin gibi 2-3 haftadır lansinohu kullanıyorum...
Göğüs pompası olarak elektrikl özellikle tavsiye etmişlerdi ( katıldığım annelk eğitimndeki hemşireler de) marka olarak hem çift olması ve internetten ve buradaki arkadaşların yorumların okuduğum ile lansinoh affinity nin siparişini verdim gelmesini bekliyorum:)
Biberon olarak avent ve dr. Brown kolik önleyici, emzik olarak da yine aventi tercih ettim ben...
gunaydınnn
bugun herkess uyuyoo galiba. gercı bende uyusam olurdu ama...gece ucte hortladım bı daha da uyuyamadım
agrılı bır gune daha merhaba dedım.
dun aksam derin dondurucu almak ıcın esımle carfoura gdelım dedık. kapıdan iceerı gırdım. ınsanlar bana acıyan goslerle bakıodu bana. acayıp asagı indi karnım . dogurdum dogurucam pozısyonunda yuruyorum cunku. baktım devam edemıycem arabaya geri dondum. bugun yıne agrılı bır gune uyandım. cemreee kuku kemıklerımm felakettt agrıoo. sen geliosun aklımaa.
Kızlaaaar benim bugün sezercik günüm belli olacak :) saat 4 de doktor kontrolümüz var. 37+6 yız bugünnn...
çok heyecan var bebeğimi gördüm bu gece rüyamda aynı bana benziyordu emziriyordum onu göğsümden bembeyaz süt geliyordu :) ne büyük bir mutlulukç rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin.
bu arada kızımızın ismi BERİL olacak teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?