2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çağan da çok görüyor korkulu rüylalar bide hep sayıklar bence izlediği çizgi filmlerden özellikle cartoon net izletmiyorum. Korkunç çizgi filmler var..orda..

Günaydın kızlar.
Herkese guzel ağrısızz sancısız bigun diliyorummm

Dün gece uyuyakalmışım..
Sabah aralı okula yollamak ne kdr zor ya
Gitmicemmmm diye tutturdu
Dün gece 1,5 saat ağladı sonra sızdı yavrum.

çağan da çok görüyor korkulu rüylalar bide hep sayıklar bence izlediği çizgi filmlerden özellikle cartoon net izletmiyorum. Korkunç çizgi filmler var..orda..

Yyokkk canım asla izletmiyoruz o tür kanalları.
TRT cocuk, yumurcak tv, planet cocuk disney junior fln izler
Ztn tv ile pek arası yoktur. Bnmki hep haylazlık peşinde olduğu için :)

Aysuncum canım bnm okuduk okuduk. Ztn her akşam babası uyutrken okur
Babaannesi de sürekli okuyor.

Yazdıklarını okudum gülüm. Anlayışlı olmak cok önemli.
Az ve öz görüşünce sanırım ilişkiler cok daha iyi oluyor.
Sende cok idarecisinde Cnm. Bu zor günlerimiz de geçecek elbet
Allah var bnmkilerin sesi çıkmaz. Sagolsunlar.
Bnm derdim kendi ailem.
Sıkıldıkça yaz bebeğim sende bizi ancak biz anlarız

:))) tersine çıktı rüyan doğuramadim halaaa
Hayırdır inşallah canım.

gunaydınnn

bugun herkess uyuyoo galiba. gercı bende uyusam olurdu ama...gece ucte hortladım bı daha da uyuyamadım
agrılı bır gune daha merhaba dedım.

dun aksam derin dondurucu almak ıcın esımle carfoura gdelım dedık. kapıdan iceerı gırdım. ınsanlar bana acıyan goslerle bakıodu bana. acayıp asagı indi karnım . dogurdum dogurucam pozısyonunda yuruyorum cunku. baktım devam edemıycem arabaya geri dondum. bugun yıne agrılı bır gune uyandım. cemreee kuku kemıklerımm felakettt agrıoo. sen geliosun aklımaa.

Ilk 5-6 saat bacaklar uyuşuk olduğu için kalkılmıyormuş epidural sezaryende. Normal epiduralde kalkılır herhalde hemen. Genel anestezide de hemen kalkılıyormuş.

iyi o zaman ben şanslıyım. genel anestezi istiyorum. epidural almicam. inşallah çabuk ayaklanırım. bugün sezeryan günüm belli olacak çok heyecanlıyım :)
benden sonra doğum tarihi olan arkadaşlarımız kavuştu bebeklerine benimki hala göbüşümde o da çıkmak için sabırsızlanıyor :)

günaydın kızlar. bişey sorucam size ben bu gece rüyamda sağ göğsümden bebeğimi emzirdiğimi gördüm süt geliyordu ve emiyordu bebeğim o sırada nasıl bir histir ki rüya da bile göğsümde ağrı hissettim. uyandığımda da göğsüm ağrıyordu. sabah da baktım ucu çatlamış biraz sanki delinmiş gibi. 3 haftadır lansinoh kullanıyorum. hafif ağrı var. normal bişey mi bu?

günaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim boğazlarım ağrıyodu
öksürüğe çevirdi
biraz da grip... 4te ayaktaydık eşim zorla terletmeye çalıştı kat kat giydirip
terle atıyim diye
sonra duşa girdim sabahı zor ettik
mahfoldum yaa kaç gündür ayakta geçirmeye çalıştım ama yok olmuyo bugün yatıcam hep
eşim de sağolsun ballı limonlu sıcak sular
zencefilli bal
portakal suyu falan birsürü şey hazırladı ama nafile
öksürdükçe içim acıyo nasıl geçicek yaa

ayyy benimde canım çekti ama bana yasak sen yapınca benim içinde ye bol bol

kıyamam ya :26: çok üzüldüm şimdi

çok geçmiş olsun canım ben de hiç yatamadım sabah eşimi yolculadıktan sonra daldım ama üstümü de örtünce fenalık basıyo bana da
o da terlemedikçe atamassın diyo
inşallah tez vakitte iyileşiriz
kolumu kaldırcak halim yok

günaydınkızlar ben gögüs pompası biberon emzik gibi şeyler alıcam ama önerdiğiniz bi marka varmı hangisi iidir bilemedimde alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum

günaydınkızlar ben gögüs pompası biberon emzik gibi şeyler alıcam ama önerdiğiniz bi marka varmı hangisi iidir bilemedimde alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevindirik olurum

avent en iyisi birde nuk diyorlar gögüs pompasınada genelde elektirkli iyiymiş

bende dün doktora gittim, 34+1 deyim kilosu 2600 gr. haftasıyla uyumlu dedi bu sefer, önceden hep önden gidiyordu. 38.haftadan sonra bebek artık pek kilo almaz zaten dedi. 10 gün sonra nst'ye girmen lazım dedi, erken değil mi sizce nts için? sonrasında da her hafta nst'ye girmen gerekir dedi.

bundan sonra tuz tüketmemeye çalış dedi. 15 gün sonrada tekrar kan ve idrar tahlili yaptıracakmışım, geçen hafta yapılmıştı kan değerim daha da düşmüş, günde iki sefer içiyorum artık kan ilacını.

emzikte nuk, biberonda dr. browns geniş ağızlı kolik önleyici olan bunlar tavsiye ediliyordu bende araştırıp bunlardan aldım.

elektrikli gögüs pompası henüz almadım ama çalışacağım için mecbur almam gerekiyor, onda da bikaç marka vardı tavsiye edilen, ama kesin elektrikli olacak.. avent, lansinoh ve medela ile ilgili güzel yorumlar okudum. medelada mini elektrikli var, işe getirip götüreceğim için pratik olur diye düşünüyorum galiba ondan alacam ama tabi belli olmaz.

Bence normal elleme göğüslerini sadece... Benim de gün içinde arada bir böyle yanmayla beraber sanki iğneler batıyor göğüs uçlarıma acayip hassas ve sıvılar geliyor.. Doktora sordum hatta gayet normal yapacak birşey tok süt onlar dedi ama elleme sakın dedi...
Bu arada aynen ben de senin gibi 2-3 haftadır lansinohu kullanıyorum...

Göğüs pompası olarak elektrikl özellikle tavsiye etmişlerdi ( katıldığım annelk eğitimndeki hemşireler de) marka olarak hem çift olması ve internetten ve buradaki arkadaşların yorumların okuduğum ile lansinoh affinity nin siparişini verdim gelmesini bekliyorum:)

Biberon olarak avent ve dr. Brown kolik önleyici, emzik olarak da yine aventi tercih ettim ben...

kızlar dün gece benim sol gögsümden sarı su geldi

benden henüz su gelmese de sağ göğsümde ağrı oldu bu gece ve sabah baktığımda sağ göğsümün ucu çatlamıştı. normal herhalde inşallah bol bol süt dolarlar. bu aralar taze sıkılmış meyve suyu falan içiyorum kuvvetli mi geliyor ki :)

ben de ağrıyor diye ovuyordum sabah ellemiyim bari. lansinoh iyi geliyodur inşallah sürüyoruz ama doğumdan sonra belli olacak herşey.

Kızlaaaar benim bugün sezercik günüm belli olacak :) saat 4 de doktor kontrolümüz var. 37+6 yız bugünnn...
çok heyecan var bebeğimi gördüm bu gece rüyamda aynı bana benziyordu emziriyordum onu göğsümden bembeyaz süt geliyordu :) ne büyük bir mutlulukç rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin.

bu arada kızımızın ismi BERİL olacak teyzeleri

Ay dın Carrefour a geldnz demekk ne guzel oranın karşı çaprazında oturuyorum ben
Final okullarının yanı Cnm cok kolay
Bende oraya gidince herkes göbeğime bakıo
Sinir oluyorum yaaa. Ama gecen seneyi hatırlıyorum da orda hamile gorurdum
Ve acırdımm ay yazıkkk derdim.
O yüzden anlıyorum onları :))
Dün cok iltifat aldım bise kızlar alt eczacı komşum var karı koca işten geliyordu binanın içinde karşılaştık
Deniz ne kdr guzel bi hamilesinn hiç kilo almadın aferin kız dedi kocası :26:
Kadında evet evet o kilo almıo hamileliklerinde dedi :/
K validesi de vardı o da bi sürü şey dedi
20 kg aldım tayfun abi dedim kız nerene aldın dio bide
Ay kendimi cok iyi hissettim vallaaa
Sagolsunlar belkide samimiyetten söylediler ama olsunnnnnnn

Adı cok guzelmişşşş. Cok kibar canım.
Guzel haberlerini bekliyoruz hemen gel yazzzz
Cok heyecanlı yaaa. Ay bende mi sezeryan olsam yaa
Bu belirsizlik öldürcek beniiiiii :/

Rüyanda cokkk guzel canım ben hiç gormuom yaaaa
Gelince yazmayı unutma saçını cekerimmmm heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…