Ayy dertdaşım benim gell
Bizim gibi sabırlı kadınları bulmuşlar daha ne istiyorlar acaba? Şimdiki devirde ayrılıklar niye artıyor. Bizim gibi sabır gösteren enayiler azaldı da ondan
Neyse canım Allah beterinden saklasin. Içki sigara karı kız yok Allahtan. Allahta biliyor öyle şeyler olsa hiç dayamazdim. Napalım ya bu develeri güdecez ya bu diyardan gidecez.Güderiz ya güderiz demi ??:44:
Sabırla hizaya sokarız Allah yardımcımız olsun muck
kızlarr teyzem oğluşuma sepet yaptı az bi süslemesi kaldı kurdele ile fln ekleme yapıcam, artık eksikler tamamlandı gibi bişi, sepetlerimiz nasıl olmuş?birini hastanede birini mevlütte kullanıcam... Eki Görüntüle 862952 Eki Görüntüle 862953
Eki Görüntüle 863150 Eki Görüntüle 863151 Eki Görüntüle 863152
Kalan tülle anca bukadar oldu kapı süsü birde çikolatasiparişi verdim Gizonınkinden
Tatlı oğlumun tatlı çikolataları hoşgeldin Ali yazıyor ayaklı olabdan ..
Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu
Eki Görüntüle 863153
harıka bir hikaye gizemciimm allah mutluluğunuzu daim etsinorta sonda yaz tatili babam dediki git çalış evde durma tam ergen zamanım iyi dedim sizin suratınızı görceğime çalışıyım ben girdim bunların dükkana işe neyse emrah abi aşağı emrah abi yukarı o üni.de tabi o zaman.
neyse 15 gün çalıştım yoruldum çıktım numaramı almıştı konuştuk biraz sonra ben numaramı değiştim vermedimde aklıma da gelmedi vermek bi kaarış havada aklım zaten
aradan 4 sene geçti ben lise sondayım üni.ye hazırlanıyorum tuvalette çiş yaparken bi mesaj geldi gizoş napıyosun unuttun bizi diye aradım didiim sen kimsin acebaaa emrah ben dedi aaa emrah abiiii nasılsın falan oldum ben tabi
numaramı bulmuş nasıl bulduysa.
neyse buluşalım dedi buluştuk kahvaltıya gittik demesinmi ben bu kadar sene seni bekledim o zaman çok küçüktün olmazdı şimdi varım diyosan ben hazırım aayy dedim gel sarılalım eridim bittim zaten ben o an öyle yaniii
allah analı babalı büyütsün canımm inşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın tabi ki dua ederiz bozma moralını sütün çok olsuunHastanedyz dun sbh sezeryanla aralik annesi olacagimi sanirken kasimda oldu.36hft1gunlukken bebegimz dunyaya geldi
2720gr 49cm dualariniza ihtiyacimz var kuvezde solunum cihazina baglii kucagima alamadim cok uzgunum
Yrn buyuk ihtimal bn taburcu olcm ama oglum.kalack burda
Insallah rabbim nasip eder kisa surede evimizee gelir inss
Lutfenn dua edinn.Allah herkesn yardimcisi olsnn
teşekkürler papatyacıım notlarımı aldıımEn önemlisi moral.kesinlikle sütümüz olacağına inanmamız kızlar!
Humana çayını çok öneren var.çok az kullanıp faydasını görmeyen var.ama bunun dışında doğal olarak a bunları araştırdım buldum kızlar
paylaşmak istedim.saatlerdir okuyorum netten gözlerim şişti=///
1. si tabi ki bol su.
2. 1 inciri bir bardak suya atıp kaynatıp içmek veya aynnı şekilde 1 yemek kaşığı kuru dutu sulandırıp kaynatıp içmek.
3. tatlılar(özellikler şerbetli)
4. eti burçak bisküvi(bol malt içerdiğinden ve çok fazla deneyip sütü artan okudum)
5. ısırgan tohumunu bal yardımıyla ezip yemek
6. boza,yeşil soğan(biraz gaz yaparmış ama araştırdım çoğu dr öneriyor.
7.roka-dereotu
8.memelerimize yapacağımız sıcak havlu kompresi.aslında duş iyiymiş ama kış olacağı içn duşa giremeyeceğimizden sıcak havlu önerilmiş.
9. hazır satılan malt içecekler(tabi biraz pahalı bu.e-bebekte falan da satılıyor ve ne kadar doğal bilemicem ama öneren çok var)
10-ayva ve elma kompostosu.
11.rezene anason çayları
12. susam ve susam ürünleri yani tahin helva olur sıvı tahin olur kızlar.pekmezle falan karıştırıp
Çok fazla bilgi kalabalığı var çok önerilen şey var havuç çörek otu falan da ama yoğun olarak yukarıdakiler var.
tabi ki bunların hepsini aynı anda yapmak değil ama en azından elimizde olduka bunlardan yapıp tüketebiliriz ilerde..
çoook güzeel mutlulukla kullanınBunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız...Eki Görüntüle 864545 Eki Görüntüle 864546
yaa harıka olmuş baby shower partisi olmuş resmen çok sanslısın canıım hepsi çok güzel sen de öyleeKızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)
bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..
apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.
admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..
çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))
Eki Görüntüle 864589 Eki Görüntüle 864590 Eki Görüntüle 864591 Eki Görüntüle 864592
gözünüz aydın canım allah bağışlasın evladınızı sağlıklı uzun ömürler versinAllah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
ilk birkaç hafta zaten bebek hareketsşz duruyor sırt üstü yatırmak tehlikeli diye aldım bilmem lazım olurmuyan yatma yastığı kullanılırmı ki yan yatabilme yada dönembilme şansı varmıdır yeni doğan bebeğin acaba:44:
hayırlısı olsun canım dikkat et kendine yoluna girer umarım herşey dinlenmene baaakctesi nst ye girdim, bebeğimin kalp atışlarında bir terslik varmış, ani hızlanıp yavaşlamalar oluyormuş
suyu da azalmış, çarşambaya kadar yat dinlen, bol su iç çarşamba tekrar nst yapcaz dedi
esselacım ne durumda bebişin canıımmm 4 olmuşmu maşallah tombiş tombişti gelışımıkızlar bebek 4 kgu geçerse sez de yapılabilir ya,
ya usg fazla tartmış olursa :26: 3.5 doğacaksa 4ten fazla görünüyosa nasıl güvencem ben o ölçüme
off ben de bunu taktım kafaya...
ki çok oluyomuş bu durum
hayırlısı olssuuunn hadi hayırlı haberlerle gel ercelfKızlaaaar benim bugün sezercik günüm belli olacak :) saat 4 de doktor kontrolümüz var. 37+6 yız bugünnn...
çok heyecan var bebeğimi gördüm bu gece rüyamda aynı bana benziyordu emziriyordum onu göğsümden bembeyaz süt geliyordu :) ne büyük bir mutlulukç rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin.
bu arada kızımızın ismi BERİL olacak teyzeleri
gözün aydın merve çok şükür sağlıkla kavuştun yavrunaaa bundan sonra sağlıkla büyüsün inşallahElhamdulillah Kızımızı 17 Kasım 2013 pazar gecesi saat 02:00:00 da kucagimiza aldik.3000 gram 52 cm
Cumartesi gecesi tekrar sancilandim gece on ikiye kafar bekledim gittigimizde nst yi ebe hic begenmedikalp atislari 40 lara kadar düşmüş doktorum u aradilar hemen geldi on dakika da hastanedeydi bende o sirada ameliyata hazirlandim pazartesi funu yapilan tahlillerim yeterliymis . Eaim bir haftanin stresiyke misesinden rahatsizlandi 2 gun ust uste kanli xikmis buyuk abdesti annemi dogum haneye almialarsi esime durumu soylememesini soyledim.
Esimide iceri aldilar . Catim dar doğum olmaz dedi doktor dedik . Sezeryan a giriyorum dedim. Hic uzulmemisstim icim cok ferahti taki ameliyat hanese doktorumu yuzume acikli axikli bakarken gorunceye kadar. Beni genel anestezi ile uyutun dedim bu strese katlanamam dedim ama doktorum istemedi yemek yeyip gitmistim cunku . Ameliyat basladi ama ben kendimi kasa kasa bi hal oldum . Doktorum normalde benimle hep sakalasir konusur tek kelime bile etmedi cok morali bozuktu.dua ettim surwkli en sonunda cılız bir ses gelsi ahlama cigliklarina döndü. Kizimi yanima koydilar bembeyaz pamuk gibiydi saclari ensesine dökülmüş agliyordu kuzummmmm. Doktoeum merve artik seni resmen anne ilan ediyorum dedi bende sizi cok seviyorum allah razi olsun dedim. Aglayamadim öyle korkmustum ki Hüma dogunca beni bi titreme aldi. Ameliyatim bitti odaya aldı lar beni baktim annem babam ikiz kardeslerim gokhan herkes humanin basinda . Gerisi klasik mutlu aile tablosu. Suanda cektigim ameliyat sancilari viz geliyor elhamdulillah sutumuzde az cok yetiyor. Dun oglende taburcu olduk . Allaha binlerce kez şükürler olsun Kızımız cok iyi ama bu ameliyat 2 tane normal doguma bedelmis. Bunyeden bunyeye fark eder tabi ama ben tek basina Yatamiyorum tek basina kalkamiyorum fazla oturamiyorum Yatamiyorum ayakta duramıyor um insallah benim skkintilarimda kisa zamanda gececek. Kuzum saglikli olsun ona bir sey olmasinda ben her aciya katlanirim.
Aynen bnm Dr umda suyu önemli dio hep
Bencede azcık daha sabredelim kuzum
aa iptal edebildimi sevindim senin adına canım
ay kuzum hepimiz aynıyız yatakta dönebilmek ne büyük bi nimetmiş
insan bazı değerleri kaybedince anlıyo
az kaldı geçicek inşallah...
sepet beşiğe diktiriyodun dimi? nasıl olmuş merak ettim resim eklesene canım
ben de içi biraz derin olduğu için içine kendi yatağının altına sünger kestirmek istiyorum bi de çarşaflık %100 pamuk kumaş kestircem yatağının üzerine
ay eşine de ne demeli yani pes!
ne nazlı adam yahu
biraz geri çekil bence, eksikliğini hissetsin ona verdiğin değerin yerini bi farketsin
aslında dr.un doğru diyo turkuazcım
herşey yolundaysa ne kadar geç alsa o kadar iyi gibi
bravo aceleci dr değilmiş
Doktor bekleyelim deyince benim de içim rahatladı aslında. Hemen alalım deyip telaşlandırabilirdi de. Dün sancım falan olunca acil durumda eşimle telaş yapacağımızı da anlamış olduk:)) Sancısı başlayınca kuaföre gidip fön çektirenleri takdir ettim :))Beklesin tabi canım yaaa,günü gelmeden çekip alınıyor zavallı bebişler
en sağlıklısı 40 hafta aslında ama mecbursun artık bişey diyemiyorum..
Allahtan bizimkiler gibi evi batıran yaramaz çocukları yok bu kızın
Kız deli misin? Daha yeni taşındın, kirlenmemiştir dolapların, doğuracaksın temizlik yaparken
gızooo hakkaten ne dolabı sılmesı kızz. yawrum ben penguene bagladım apıs apıs yururken dolabı silebilme ihtimalini sewdim lennyani bencede silme otur asagı ama. masallah yaw.
ben ınan evın ıcınde bıle yurumemek ıcın elımden gelenı yapıom. az yuruyp hareket edınce kız iniverıcekmıs gıbı
İyi pok yersinnnnn :/
Daha gecen gün sildin deli zırr pırt ne siliıonnn
Heeee anladım rahat doğurmak için :)))
Eğil kalk eğil kalk :))
gizem delimisin sennn
mutfak dolaplarını geçen silmiştin boşaltıp
ne diye iş çıkarıyon kendine akşam yine kalçan tutulcak maazallah
ayyy bittim gerçekten tam 3 saat sonunda mutfaktan ayrılabildim
ya temiz olsun doğurursam diye yaptım.geçen dediğiniz 1 ay olmuştuuu:26:
bütünnn dolapları boşalttım sildim cifle ovdum ovdum ohh mis oldu yerleştirdim sonra.
ufak tefek değişiklikler yaptım
buzdolabını boşalttım raflarını bizim yatak odasında kullanılmayan banyodaki duşa attım onlarıda bi güzel ovdum duruladım kurudular yerleştirdim içini dışını sildim dolabın.
migsostan siparişler geldi onlarıda yerleştirdim şimdi oturdum öğlen yemeği yiyip mutfağın yerleri silcem ve biticekkk
mutfağın üst dolapları silerken sandalye gacır gucur etti kırılcak yapışcam yere diye çok korktum o kadar şişmişim sandalye kaldıramadı beni
Walla kimse bana ayda bir dolap içi sildiremez:)) bi de cifle ovmuş, kızartmaları dolap içinde mi yapıyorsun?:)
Ben sandalyeye de çıkamıyorum, geçen bir deneyeyim dedim, attığım ilk bacak sandalyede kaldı, kendimi yukarı çekmeyi bırak o bacağı da aşağı indiremedim, eşim geldi kurtardı:))
ay ne biliyim bişeyle uğraşmayınca bütün gün kafamda bişeyler kurup deprosyandan depresyona zıplıyorum
yaptım valla aferin bana
selam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
bende nurtopu gibi bir hemeroid v e üzerine bir de anal fissür vardıı ama hamileleğim boyunca beni hiç rahatsız etmedii çok seviniyordum kabız ishal falan olmadan atlattım diye ama şu bir kaç gündür çokk kötü durumdayım ishal gibiyim ve popomm çok acıyorr şişmiş hemeroid oturulmuyor doktorumla konuştum normal doğumla dahada artar tabii dedi. ama yapanlar çok.... sonrasındda da ameliyat oluyorlarmış geneldee off yaaaaaaaaaa
selam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
bende nurtopu gibi bir hemeroid v e üzerine bir de anal fissür vardıı ama hamileleğim boyunca beni hiç rahatsız etmedii çok seviniyordum kabız ishal falan olmadan atlattım diye ama şu bir kaç gündür çokk kötü durumdayım ishal gibiyim ve popomm çok acıyorr şişmiş hemeroid oturulmuyor doktorumla konuştum normal doğumla dahada artar tabii dedi. ama yapanlar çok.... sonrasındda da ameliyat oluyorlarmış geneldee off yaaaaaaaaaa
Bize gel de bütün gün nasıl toto devrilip yatılır göstereyim:))
Bugün bi markete gidelim dedik doktordan sonra, fazla ilerleyemeden arabaya dönmek zorunda kaldım, iyice ağırlaştım artık. Maşallah sana, yapabiliyorsun.
Sen doğum şekline karar verebildin mi canım?
kızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)
Eki Görüntüle 866363 Eki Görüntüle 866364 Eki Görüntüle 866365
Eki Görüntüle 866366 Eki Görüntüle 866367
ama çok vakit aldı...
yok cnm şimdilik normal doğuma göre herşey bebeğim iri değil normal gelışıyor ama benım kafamda sezeryan var hem bu basur işi benım canımı çok yaktı bikaç gündür birkaçgün sonra doktor randevum varr eğer sezeryan olursam sanırım ayın 28iolur birhafta öncesi alınıyormuş kesinleşen bi durum yok henüz
Hadi yaaa Sezeryan mı olucN sende şimdi
canım sıkma canını hayırlısı hangisiyse öyle olsun ya senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemlii..çok geçmiş olsuunnn hayatımm
evde yapıyorum canım ama dışarı çıkıp dolanmam imkansız benimde.
markete bile gidemiyorum migrosun sanalını çıkaran cennetlik bi insan
halılar yıkamadan geldi cumarteside temizlik var onuda atlatıp beklemeye geçicem artık :))
ama çok vakit aldı...
yok cnm şimdilik normal doğuma göre herşey bebeğim iri değil normal gelışıyor ama benım kafamda sezeryan var hem bu basur işi benım canımı çok yaktı bikaç gündür birkaçgün sonra doktor randevum varr eğer sezeryan olursam sanırım ayın 28iolur birhafta öncesi alınıyormuş kesinleşen bi durum yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?