2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

İyi niyetten işte şekerim :) bizim gibi olmayanların cesaret ine şaşırıyor um başa gelen çekilir tabi inşallah canım

kızlar iki saattir ağda yapmaya çalışıyorum bacaklarımı baldırlarımı valla çok zormuş yaaa! doğuma kadar gider bu durum inş. galiba üs baldırlarımın arka taraflarını güzel alamadım... bu göbüş te enteresan bişi arkadaş... hiç aklıma gelmezdi önceden...

çamaşır toplamam lazım ama eşim ararsa duymam diye çıkmıyorum balkona...

mta ve lusnica arkadaşlarıma katılıyorum öküz öküze benzer kızlar ama onlar napıyosa sizde yapın ve önce o yaptığı için böyle yapığınızı dile geirin bence ben öyle yapıyorum.... çok şımarttım seni son zamanlarda benimde bi canım bar bende insanım yeter ama azıcıkta anlayış azıcıkta bana ya diye söylüyorum eşime o zaman aklı başına geliyor biraz... bu konuda kitap olumak lazım bence ben okuyordum önceden... Allah yardımcımız olsun ilişkinin her türlüsü zor anam anlaşılmak anlatabilmek anlayabilmek hepsi marifet :)

vay vay emeğinize sağlık harıka olmuşlarr tebrik ederim

Resimde nedense biraz karanlık çıkmış
Ama Buda tamamen bnm yaptıgım kapı susum
Harfler keçe ama arkaları karton
Cok sağlam ve kalın oldu.
Olmuş muuuu

Eki Görüntüle 863153

hevuk ve deniz harıka olmuşlaar ne becerikli hatunlarsınız çok beğendim
harıka bir hikaye gizemciimm allah mutluluğunuzu daim etsin
allah analı babalı büyütsün canımm inşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın tabi ki dua ederiz bozma moralını sütün çok olsuun
teşekkürler papatyacıım notlarımı aldıım
Bunlar da bizim bebek şekeri sepetimiz ve loğusa şerbeti bardaklarımız...Eki Görüntüle 864545 Eki Görüntüle 864546
çoook güzeel mutlulukla kullanın

yaa harıka olmuş baby shower partisi olmuş resmen çok sanslısın canıım hepsi çok güzel sen de öylee
gözünüz aydın canım allah bağışlasın evladınızı sağlıklı uzun ömürler versin
yan yatma yastığı kullanılırmı ki yan yatabilme yada dönembilme şansı varmıdır yeni doğan bebeğin acaba:44:
ilk birkaç hafta zaten bebek hareketsşz duruyor sırt üstü yatırmak tehlikeli diye aldım bilmem lazım olurmu
ctesi nst ye girdim, bebeğimin kalp atışlarında bir terslik varmış, ani hızlanıp yavaşlamalar oluyormuş
suyu da azalmış, çarşambaya kadar yat dinlen, bol su iç çarşamba tekrar nst yapcaz dedi
hayırlısı olsun canım dikkat et kendine yoluna girer umarım herşey dinlenmene baaak
esselacım ne durumda bebişin canıımmm 4 olmuşmu maşallah tombiş tombişti gelışımı
hayırlısı olssuuunn hadi hayırlı haberlerle gel ercelf
gözün aydın merve çok şükür sağlıkla kavuştun yavrunaaa bundan sonra sağlıkla büyüsün inşallah

Aynen bnm Dr umda suyu önemli dio hep
Bencede azcık daha sabredelim kuzum

Doktor bekleyelim deyince benim de içim rahatladı aslında. Hemen alalım deyip telaşlandırabilirdi de. Dün sancım falan olunca acil durumda eşimle telaş yapacağımızı da anlamış olduk:)) Sancısı başlayınca kuaföre gidip fön çektirenleri takdir ettim :))

mdaa Allah yavrunuzu size bağışlasın, normal olmasa da sıkıntısız bir doğum olmasına sevindim

selam hamişleriim 4 gündür yoktuum doğumla ilgili ir gelişme yok ağrı sancı su nişan bişey yook amaaaaaaaaaaaaa çok kötü bişry vaaarr bendee.
bende nurtopu gibi bir hemeroid v e üzerine bir de anal fissür vardıı ama hamileleğim boyunca beni hiç rahatsız etmedii çok seviniyordum kabız ishal falan olmadan atlattım diye ama şu bir kaç gündür çokk kötü durumdayım ishal gibiyim ve popomm çok acıyorr şişmiş hemeroid oturulmuyor doktorumla konuştum normal doğumla dahada artar tabii dedi. ama yapanlar çok.... sonrasındda da ameliyat oluyorlarmış geneldee off yaaaaaaaaaa

Kız deli misin? Daha yeni taşındın, kirlenmemiştir dolapların, doğuracaksın temizlik yaparken

İyi pok yersinnnnn :/
Daha gecen gün sildin deli zırr pırt ne siliıonnn

Heeee anladım rahat doğurmak için :)))
Eğil kalk eğil kalk :))

gizem delimisin sennn
mutfak dolaplarını geçen silmiştin boşaltıp
ne diye iş çıkarıyon kendine akşam yine kalçan tutulcak maazallah

ayyy bittim gerçekten tam 3 saat sonunda mutfaktan ayrılabildim
ya temiz olsun doğurursam diye yaptım.geçen dediğiniz 1 ay olmuştuuu:26:
bütünnn dolapları boşalttım sildim cifle ovdum ovdum ohh mis oldu yerleştirdim sonra.
ufak tefek değişiklikler yaptım

buzdolabını boşalttım raflarını bizim yatak odasında kullanılmayan banyodaki duşa attım onlarıda bi güzel ovdum duruladım kurudular yerleştirdim içini dışını sildim dolabın.
migsostan siparişler geldi onlarıda yerleştirdim şimdi oturdum öğlen yemeği yiyip mutfağın yerleri silcem ve biticekkk

mutfağın üst dolapları silerken sandalye gacır gucur etti kırılcak yapışcam yere diye çok korktum o kadar şişmişim sandalye kaldıramadı beni

Walla kimse bana ayda bir dolap içi sildiremez:)) bi de cifle ovmuş, kızartmaları dolap içinde mi yapıyorsun?:)
Ben sandalyeye de çıkamıyorum, geçen bir deneyeyim dedim, attığım ilk bacak sandalyede kaldı, kendimi yukarı çekmeyi bırak o bacağı da aşağı indiremedim, eşim geldi kurtardı:))

ay ne biliyim bişeyle uğraşmayınca bütün gün kafamda bişeyler kurup deprosyandan depresyona zıplıyorum
yaptım valla aferin bana

ay ne biliyim bişeyle uğraşmayınca bütün gün kafamda bişeyler kurup deprosyandan depresyona zıplıyorum
yaptım valla aferin bana

Bize gel de bütün gün nasıl toto devrilip yatılır göstereyim:))

Bugün bi markete gidelim dedik doktordan sonra, fazla ilerleyemeden arabaya dönmek zorunda kaldım, iyice ağırlaştım artık. Maşallah sana, yapabiliyorsun.

Sen doğum şekline karar verebildin mi canım?

canım sıkma canını hayırlısı hangisiyse öyle olsun ya senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemlii..çok geçmiş olsuunnn hayatımm

evde yapıyorum canım ama dışarı çıkıp dolanmam imkansız benimde.
markete bile gidemiyorum migrosun sanalını çıkaran cennetlik bi insan
halılar yıkamadan geldi cumarteside temizlik var onuda atlatıp beklemeye geçicem artık :))

Son düzenleme:
kızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)

Son düzenleme:
Sen doğum şekline karar verebildin mi canım?

yok cnm şimdilik normal doğuma göre herşey bebeğim iri değil normal gelışıyor ama benım kafamda sezeryan var hem bu basur işi benım canımı çok yaktı bikaç gündür birkaçgün sonra doktor randevum varr eğer sezeryan olursam sanırım ayın 28iolur birhafta öncesi alınıyormuş kesinleşen bi durum yok henüz

kızlar kapı süsümüz, içleri dolgulu
ama çok vakit aldı...
ziyaretçiler için plastik bardaklarım, kolonyam, çikolata ve bademler için servis, ve balonlar :)

canımm mükemmell görünüyo hepsii kolanyana bayıldım özellikle, ellerine sağlıkk hepsi çok şık olmuş :))

Hadi yaaa Sezeryan mı olucN sende şimdi

Beni 29 nda alacak

E artık bekle canım ya, walla siz temizlik yaptıkça korkuyorum size bir şey olacak diye.

Çok güzel olmuş hepsi, eline sağlık. İsim de belli olmuş, ismiyle yaşasın kuzu.

Hayırlısı hangisiyse öyle olsun. Ben de sezaryen deyip duruyorum ama sancılar artmaya başladı, normal olurmuş bi de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…