guzel dileklerin için cok teşekkür ederim canım.bendee keşke cevval olabilsem...ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ondan dolayı korkuyorum aniden suyum gelse iğnede olmuş olsam kanama riski olabilir doğumda.Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...
bana dr um sezeryan tarihini 39+3 e verdi 2 aralık hatta 2 si ile 6 sı arasında sen karar ver dedi.biraz rahat bi adam.gerçi hiç bi sancım bel ağrım hiçbişeyim yok,bebeğin rahatı yerinde dio bi de ilk doğum hemen olmaz öyle dedi.salı günü dr a gttiimzde 2975 gr dı. biraz da ufak yavrum o yüzden mi geçe verdi anlamıyom ki.beni hiç nst ye de yollamıyo ben ultrasondan anlıyorum dio sancın olup olmadıını ne bilimultrasonu da iyi rizede yaşadıım için rize şartlarının en ii dr u güya ama bilmiorum çok farklı birisi.amaniyeyse ona çok güveniyorum.
bi ayırt edebilsem zaten şu gerçek yalancı sancıları sumu çişmi olayını
sabah gidicez zaten doktora bakalım çişmiymiş sumu
ilk öğrendiğimde adetime 4 gün vardı bhcg değeri 400 ciivarıydıHakkaten çok karışıkmiş. Ama hamile olduğunu ilk öğrendiğinde beta hcg değerinden kaç haftalik olduğunu gayet rahat öğrenebilirdin canım. Hatta hala o testin duruyorsa ordan hesaplayabilirsin. Kaç haftalik olduğu kesinleşmeden nasıl doğuma gireceksin canım?
hayatım sonmu bilmiyorum ya bunu buldum bi baksana bu galiba ama yada sondan bi öncekimi bu acaba neyse
Eki Görüntüle 868453
2 aralık gösteriyo beklenen doğumu :||
Bende iğne vuruyorum canım. Doğuma kadar hemde. Ama bi gün durup bi gün vuruyorum.
Vay bee 1. Ayından beri vuruyorum. Ne zahmetli çıktı kızım ya.
39+3 bana biraz geç gibi geldi. Ama doktorun vardır bi bildiği canım. Belki de bebeğin rahat olduğu için ve küçük olduğu için öyle düşünmuştür.
Kaygılanıyosan bi doktora daha danış canım.
ilk öğrendiğimde adetime 4 gün vardı bhcg değeri 400 ciivarıydı
cnm doktorum ultrasonda görüyor hep bir hafta önde gidiyordu sonra iki haftaya çıktı
normalde doğum tarihi sata göre 29 aralık ultrasona göre 15 aralık
doktorum duruma göre alacak düşününce benimde kafam karışıyor ama kontrole gittiğimde hep çok kolay anlamış oluyorum bu durumu alıştım sanırım artık
sağlıkla zamanında gelsin inşallah benim oğlanda nerdeyse 10 aylık doğdu o da garipti alıştım ben bu sıpaların garipliklerine
pekii sana bi soru o zaman :))
sat'a göre 36+4'deyim canımm usg'de 14 kasımda 39+4 çıktı ölçümler.
bu normal doğum süreci hangisine göre başlar bi belirti verir sizcee:44:
Gizemcim bna sormamıssın ama önemli olan satmıs canım ben öyle biliyorum hakan cokerin yazılarında okumustum
en sonki bu sanırım ya sat'a göre 35+3teydim hayatım
Oww 35+3e göre yüksek değerleri var yani önden gidiyor. Hemde 2 hafta kadar. Erken gelme ihtimali yüksek. Hatta 2 hafta içinde bence.
Mesela bak bu benim bugün kü ultrasonum. Diğer değerleri normale yakın ama baş çevresi 40+3 haftalik :)
Yani demek istediğim bebeğin önden gitmesi için tüm değerleri yüksek olmalı. Sadece başı büyük diye benim bebeğim 40 haftalik diyemem değil mi ??
Normal gidiyor ama başı büyük.
Eğer bacak boyu 40 haftalik görünseydi ve diğer değerler haftasıyla uyumlu olsaydı. Bebeğim normal ama uzun boylu bi bebek dicektim.
Tüm değerler öndeyse bebek önden gidiyo demek. Okişş
canım benim adetime 2 gun kala bhcg 6632 di. doktorumda sasırdı acaba ikiz mi dedik ama aynı gun karından baktı ultrason bebiş tekti. dusun karından gördü keseyi 4.haftada. normalde görünmemesi gerekiodu ,acaba erken döllenmemi oldu hala merak ederim neden bu kadar yüksek cıktı.
Sol göğsümün altı kaburgamın basladıgı yer inanılmaz acıyor
Ne yapacağımı şaşırdım artık..!
Aynı anda sırtımdaki kürek kemiğimdeki kuluncta beni mahfedince
Eşim masaj yapayım dedi
Bi açtı ki orası siyahlaşmış :/ noldu bu kdr böyle dio
Resmen etin çürümüş gibi bi renk almış dedi
Masaj yapa yapa birde bastır diyorum ez diyorum adama
Demekkki ondan çürüdü etim((
nerelerdesin bugün senn yazmadan kayboluyosunn:44:
kaçlık vuruluosun ? ben clexane 0,4 vuruyorum kendim . ya iğneyi doğumdan bir gun önce bırakman yeterliymiş değerler normale donuomus ,ama kansulandırıcı haplar tehlikeliymiş aspirin,coraspirin falan. doğumdan 2 hafta önce bırakmak gerekiyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?