2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bende iğne vuruyorum canım. Doğuma kadar hemde. Ama bi gün durup bi gün vuruyorum.

Vay bee 1. Ayından beri vuruyorum. Ne zahmetli çıktı kızım ya.

39+3 bana biraz geç gibi geldi. Ama doktorun vardır bi bildiği canım. Belki de bebeğin rahat olduğu için ve küçük olduğu için öyle düşünmuştür.
Kaygılanıyosan bi doktora daha danış canım.

Gizemcim buraya en son gittiğinde ki ultrason ölçülerini yaz bi yada fotosunu at. Söyleyim

hayatım sonmu bilmiyorum ya bunu buldum bi baksana bu galiba ama yada sondan bi öncekimi bu acaba neyse

2 aralık gösteriyo beklenen doğumu :||

Son düzenleme:
ilk öğrendiğimde adetime 4 gün vardı bhcg değeri 400 ciivarıydı
cnm doktorum ultrasonda görüyor hep bir hafta önde gidiyordu sonra iki haftaya çıktı
normalde doğum tarihi sata göre 29 aralık ultrasona göre 15 aralık
doktorum duruma göre alacak düşününce benimde kafam karışıyor ama kontrole gittiğimde hep çok kolay anlamış oluyorum bu durumu alıştım sanırım artık
sağlıkla zamanında gelsin inşallah benim oğlanda nerdeyse 10 aylık doğdu o da garipti alıştım ben bu sıpaların garipliklerine

Bende iğne vuruyorum canım. Doğuma kadar hemde. Ama bi gün durup bi gün vuruyorum.

Vay bee 1. Ayından beri vuruyorum. Ne zahmetli çıktı kızım ya.

kaçlık vuruluosun ? ben clexane 0,4 vuruyorum kendim . ya iğneyi doğumdan bir gun önce bırakman yeterliymiş değerler normale donuomus ,ama kansulandırıcı haplar tehlikeliymiş aspirin,coraspirin falan. doğumdan 2 hafta önce bırakmak gerekiyormuş .

çok dr dolaştım en iisi bu.bunla tek sorunum çok rahat olması.bana söyledklerini yazsam hayret edersiniz :)ne biliym yaa aklım karıştı baya bi bugün int ten araştırdım orda da bebeğin durumu iyiyse 39 dan önce sezeryan olmayın yazıyo.her gün gelişiyomuş orda 1 gün bile çok önemliymiş belki de o yüzden geçe vermiştir.inş beklerler tarihlerini dr um haftasonları istanbul a gidio burda olmuo o yüzden h.sonu doğar die çok korkuyorum. bakalım Allahtan hayırlısı aslında Allaha güvencez dr moktor bahane de.

canım benim adetime 2 gun kala bhcg 6632 di. doktorumda sasırdı acaba ikiz mi dedik ama aynı gun karından baktı ultrason bebiş tekti. dusun karından gördü keseyi 4.haftada. normalde görünmemesi gerekiodu ,acaba erken döllenmemi oldu hala merak ederim neden bu kadar yüksek cıktı.

pekii sana bi soru o zaman :))
sat'a göre 36+4'deyim canımm usg'de 14 kasımda 39+4 çıktı ölçümler.
bu normal doğum süreci hangisine göre başlar bi belirti verir sizcee:44:

Gizemcim bna sormamıssın ama önemli olan satmıs canım ben öyle biliyorum hakan cokerin yazılarında okumustum

en sonki bu sanırım ya sat'a göre 35+3teydim hayatım

Oww 35+3e göre yüksek değerleri var yani önden gidiyor. Hemde 2 hafta kadar. Erken gelme ihtimali yüksek. Hatta 2 hafta içinde bence.
Mesela bak bu benim bugün kü ultrasonum. Diğer değerleri normale yakın ama baş çevresi 40+3 haftalik :)
Yani demek istediğim bebeğin önden gitmesi için tüm değerleri yüksek olmalı. Sadece başı büyük diye benim bebeğim 40 haftalik diyemem değil mi ??
Normal gidiyor ama başı büyük.

Eğer bacak boyu 40 haftalik görünseydi ve diğer değerler haftasıyla uyumlu olsaydı. Bebeğim normal ama uzun boylu bi bebek dicektim.
Tüm değerler öndeyse bebek önden gidiyo demek. Okişş

Eklentiler

• $DSC_0240.webp
    19 KB · Görüntüleme: 46

aa çok iyi anladım valla bu sefer çok tişkürlerrr
ee benim hepsi öndeeçok heyecanlandım

Sol göğsümün altı kaburgamın basladıgı yer inanılmaz acıyor
Ne yapacağımı şaşırdım artık..!
Aynı anda sırtımdaki kürek kemiğimdeki kuluncta beni mahfedince
Eşim masaj yapayım dedi
Bi açtı ki orası siyahlaşmış :/ noldu bu kdr böyle dio
Resmen etin çürümüş gibi bi renk almış dedi
Masaj yapa yapa birde bastır diyorum ez diyorum adama
Demekkki ondan çürüdü etim ((

benimkinide karından gördü ama senin değer tavanmış
belkide erken döllenme dediğin gibi ama herşey yolunda boşver düşünmeyelim
bak bu değer meselesini falan yazmışsın çok iyi oldu bende son kağıdı bulayım bakalım ne yazıyor totomu kaldırabilirsem tabi

kıyamamm sana canım benimmm (
baskı arttıkça kaburgalara ordaki lifler yırtılıp ağrı yaparmış ://

nerelerdesin bugün senn yazmadan kayboluyosunn:44:

Cok kötü bigun geçirdim manevi anlamda (
Birde akşam olunca ağrılar doruğa çıkıyor
Delircem gizem

Dün seni arıcaktımmm hastanede iken ama Emrah acep sorun eder mi dedim
Çekindim açıkcası
Öyle bişey oldugunda rahat rahat arayabilir miyiz gizo

Evet ben 32. Haftada coraspini bıraktım. Iğne de 0.4 lük devam doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…