2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benimki 29kasımda 38+3 oluyo canım erken değil ama sen bilirsin. Hatırladığım kadarıyla lusnica da 29 kasım. Seatlon da 2 aralık.

Ay yavrummmmm yaaa yakışıklımmm maşallah saba cesur erkek..!
Mta canım bnm sezercik gunün belli olmuş hee
Son 1 hafta cok heyecanlı
Kızını cok mrk ediyorum.

Hiç ağlamadı cemre teyzesi. Doktoru bayıldı buraya ne çocuklar geliyo çileden çıkarıyo beni,talha çok akıllı dedi hayret etti. Ama birini dolgu yaptı korkutmayalim. Bi ay içinde tekrar gelin diğerini yapalım dedi.
Ayy cemre sen bide bana sor ne kadar merak ediyorum anlatamam

Bugün de bizim odamız geldi okadar güzelki. Erken doğum korkusuydu yetişmicek derdiy derken bu da oldu çok şükür doğumdan önce. 1 haftada çıkar kokusu dediler bende 1 hafta sonra doğum yapıcam uslu kızım odasını bekledi:)
Bir yerleşsin en kısa zamanda paylaşıcam sizinle fotolarımızı..

Amin inşallah canım.ama seninki 35 haftalik görünüyor:44: üzerine mi görmüştün??

Amin inşallah canım.ama seninki 35 haftalik görünüyor:44: üzerine mi görmüştün??

yok cnm benimki biraz garip oluştu düşük yaşadım bundan önce sonra adetim bir gün oldu bitti ertesi ay hamileydim yani epey karışık oldu
doktorumda aralık 1-5 arası gel ameliyata karar verelim dedi ama hazırlıklı ol dedi
ben sanki ameliyat olacakmışım gibi gidicem eğer her şey yolundaysa ileri atıcaz ama eğer sancılar kasılmalar artarsa alacak artık
ben normal doğurmaktan çok korkuyorum sezeryan sonrası hem bebek hem benim için tehlikeli olacağından
eğer kızım 3 kiloyu geçmiş olursa sanırım ben erken olmasını isticem çünkü geceler çok korkutuyor beni piskolojim bozulmadan hamilelik serüvenimiz nihayet bulsun diyorum
zaten o zamana 37 haftalık oluyor ultrasonda da iki hafta ilerde gidiyor sanırım sorun olmaz

yok canım ısrarcı değilim normal normal diye tabiki uygunsam müsaitsem isterim denerim olmazsa sezeryan olsun.daha bakılmadı çatıya açılmaya falan yarın gidicez işte bilmiyorum napar bakarmı nst'ye girceğimi biliyorum sadece..

valla ilginç bi şekilde normal doğumunda sezeryanında videolarını izledim eşim korkarsın delimisin dedi napcağımı yada bana napcaklarını bilmek istedim sanırım :))ve hiç korkmuyorum ikisindedende..herkes nasıl yapıyosa atlatıyosa öyle olucak bizimkide.sende sakın korkma korkucak ne var mucizenin ta kendisi bu olay :))

ben bile heyecanlandım sizi düşünemiyorum ay çok güzel yaa belirli bi tarihin olması :))

kızlaar bişey dicem benden biraz önce 1 çay bardağı kadar bişeyler aktı gitti eşofmanım falan ıslandı.tuvalete gittim çişimi yaptım sonra bitti.ama damla damla yine geldi ondan sonra :44:şimdi sumuydu gelen altımamı kaçırdım yine yoksa
su gelse böyle az olmazdı gerçii öyle sanıyorum :||

Son düzenleme:

cnm dün sancın oldu bu gün yine kendini yordun :26: belki zorlamandan kaynaklandı bunu biz bilemeyiz ama yinede bir çay bardağı az değil
bence denize bir sor nede olsa o su gelme olayını falan yaşamıştır biz sezercik olanlar biraz cahiliz bu konuda
inşallah eylülün suyu değildir altına yapmışsındır

bana dr um sezeryan tarihini 39+3 e verdi 2 aralık hatta 2 si ile 6 sı arasında sen karar ver dedi.biraz rahat bi adam.gerçi hiç bi sancım bel ağrım hiçbişeyim yok,bebeğin rahatı yerinde dio bi de ilk doğum hemen olmaz öyle dedi.salı günü dr a gttiimzde 2975 gr dı. biraz da ufak yavrum o yüzden mi geçe verdi anlamıyom ki.beni hiç nst ye de yollamıyo ben ultrasondan anlıyorum dio sancın olup olmadıını ne bilim ultrasonu da iyi rizede yaşadıım için rize şartlarının en ii dr u güya ama bilmiorum çok farklı birisi.amaniyeyse ona çok güveniyorum.

bi ayırt edebilsem zaten şu gerçek yalancı sancıları sumu çişmi olayını
sabah gidicez zaten doktora bakalım çişmiymiş sumu

Hakkaten çok karışıkmiş. Ama hamile olduğunu ilk öğrendiğinde beta hcg değerinden kaç haftalik olduğunu gayet rahat öğrenebilirdin canım. Hatta hala o testin duruyorsa ordan hesaplayabilirsin. Kaç haftalik olduğu kesinleşmeden nasıl doğuma gireceksin canım?

pekii sana bi soru o zaman :))
sat'a göre 36+4'deyim canımm usg'de 14 kasımda 39+4 çıktı ölçümler.
bu normal doğum süreci hangisine göre başlar bi belirti verir sizcee:44:

Gizem nasıl bi çay bardağı kdr yaaa
Ben bilmiyorum karamelim yaaa çünkü bnm suyumu hastanede patlatmışlardı
Gizem Dr U arasına bi canımm

bi ayırt edebilsem zaten şu gerçek yalancı sancıları sumu çişmi olayını
sabah gidicez zaten doktora bakalım çişmiymiş sumu

daha ilk cnm anlamaman normal ben sancıyı çekmiş olmama rağmen anlamadım yalancı sancı sandım
oğlumda belimden girmişti ama bu bildiğin adet sancısı gibi kasıktan mı desem karından mı desem oralardan giriyor işte
ama su olayını hiç bilmiyorum ben daha altımada kaçırmadım ama arada mesaneye öyle bir basıyor ki kendimi wc ye nasıl attığımı görünce eşim yerlere yatıyor önce emekliyorum sonra dört ayak en son pozisyon belli
sabaj bizede haber ver mutlaka

Canım eğer bi çay bardağı kadarsa ben talhaya hamileyken durduk yere aynı dediğin gibi bi çay bardağı kadar çamaşırım batmıştı. Hemen gittik. Doktor açılma var bu gece doğum başlayabilir dedi. Ama başlamadı bi hafta kadar bekledik dogmayinca sezeryan oldum.
Eğer çiş olmadığına eminsen doktoru ara canım. Bize de haber ver.

Gizem nasıl bi çay bardağı kdr yaaa
Ben bilmiyorum karamelim yaaa çünkü bnm suyumu hastanede patlatmışlardı
Gizem Dr U arasına bi canımm

yokki numarası yeni doktorun bebeğim:26:
sabah gitcez bişey olmaz heralde sabaha kadar tekrar gelirse o kadar gideriz gece :/

valla şu süreci anlamak daha zordur doğumdan heralde

işte sorunda burda emin değilimki :44:
neyse sabah ola hayrola :)))

Son düzenleme:

guzel dileklerin için cok teşekkür ederim canım.bendee keşke cevval olabilsem...ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ondan dolayı korkuyorum aniden suyum gelse iğnede olmuş olsam kanama riski olabilir doğumda.Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...

pekii sana bi soru o zaman :))
sat'a göre 36+4'deyim canımm usg'de 14 kasımda 39+4 çıktı ölçümler.
bu normal doğum süreci hangisine göre başlar bi belirti verir sizcee:44:

Gizemcim buraya en son gittiğinde ki ultrason ölçülerini yaz bi yada fotosunu at. Söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…