]
ayy çok tatlı maşallah.çok şükür sarılığı atlatmışssınız .
kızlar bizde bugun kontroldeydik 2850 48 cm çıktı.29 kasım yada 2 aralık doğum olacak haftaya carsamba kontrolde belli olacak 30kasım 1 aralıkta doktorum yurtdışındaymış yanı o sıralarda bebiş gelirse doktorum olmayacak tanımadığım biri olacak sizce 29 kasımda mı yapsam o zaman 38+2 olucaz erken mi acaba
Ay yavrummmmm yaaa yakışıklımmm maşallah saba cesur erkek..!
Mta canım bnm sezercik gunün belli olmuş hee
Son 1 hafta cok heyecanlı
Kızını cok mrk ediyorum.
Amin inşallah canım.ama seninki 35 haftalik görünüyor:44: üzerine mi görmüştün??senden sonrada ben yatıcamm sanırım :26: sabırsız kızım o zamana kadar dayanabilirse tabi
allah en hafifinden en sağlıklısından kavuştursun bizi meleklerimize allah yardımcın olsun
talha içinde geçmiş olsun
Amin inşallah canım.ama seninki 35 haftalik görünüyor:44: üzerine mi görmüştün??
canım peki bu doktor ne dio ,açılman var mı ? eger catın gerçekten darsa sakın normal yaptırma ablama 27 dikiş attılar darlıktan dolayıbide ustune ustluk ygenimi vakumla çektiler. bazı doktorlar sezeryancı olduğu gibi bazısıda normal doğumcu oluyor. inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin sag salim.bizim içinde en hayırlısı neyse öyle doğuralım.mesela benimde doğum fobim var.her ikisinden de korkuyorum napicam bilemiyorum. offf yaniii cok zor durumdayım internette doğum konularını okuyarak kendimi alıştırmaya çalışıyorum.keşke bende cogu gebe kadın gibi kalender olabilssem korkmasamben bide sadece kendim için değil tum doğum yapacaklar içinde korkuyorum, herkesi düşünüyorum ....
Bugünü saymazsakdoğum gününüde saymazsak 7gün kaldı canım benide eşimi de heyecan sardı. Talhaya haftaya kardeşinle birlikte eve dönecez dedik. Gerçek bebek mi diyo :))
Hep karnımda kalacak sanıyordu galiba
merhaba kızlar ben kayraneren81 in kardeşiyim ablam doğum yaptı doğuma girmeden önce bana demişti doğum yaptığımda kızlara söyle diye...çok şükür bebişini kucağına aldı normal doğum yaptı :) darısı sizlere inşallah...
kızlaar bişey dicem benden biraz önce 1 çay bardağı kadar bişeyler aktı gitti eşofmanım falan ıslandı.tuvalete gittim çişimi yaptım sonra bitti.ama damla damla yine geldi ondan sonra :44:şimdi sumuydu gelen altımamı kaçırdım yine yoksa
su gelse böyle az olmazdı gerçii öyle sanıyorum :||
cnm dün sancın oldu bu gün yine kendini yordun :26: belki zorlamandan kaynaklandı bunu biz bilemeyiz ama yinede bir çay bardağı az değil
bence denize bir sor nede olsa o su gelme olayını falan yaşamıştır biz sezercik olanlar biraz cahiliz bu konuda
inşallah eylülün suyu değildir altına yapmışsındır
Hakkaten çok karışıkmiş. Ama hamile olduğunu ilk öğrendiğinde beta hcg değerinden kaç haftalik olduğunu gayet rahat öğrenebilirdin canım. Hatta hala o testin duruyorsa ordan hesaplayabilirsin. Kaç haftalik olduğu kesinleşmeden nasıl doğuma gireceksin canım?yok cnm benimki biraz garip oluştu düşük yaşadım bundan önce sonra adetim bir gün oldu bitti ertesi ay hamileydim yani epey karışık oldudoktorumda aralık 1-5 arası gel ameliyata karar verelim dedi ama hazırlıklı ol dediben sanki ameliyat olacakmışım gibi gidicem eğer her şey yolundaysa ileri atıcaz ama eğer sancılar kasılmalar artarsa alacak artık ben normal doğurmaktan çok korkuyorum sezeryan sonrası hem bebek hem benim için tehlikeli olacağındaneğer kızım 3 kiloyu geçmiş olursa sanırım ben erken olmasını isticem çünkü geceler çok korkutuyor beni piskolojim bozulmadan hamilelik serüvenimiz nihayet bulsun diyorum zaten o zamana 37 haftalık oluyor ultrasonda da iki hafta ilerde gidiyor sanırım sorun olmaz
Hakkaten çok karışıkmiş. Ama hamile olduğunu ilk öğrendiğinde beta hcg değerinden kaç haftalik olduğunu gayet rahat öğrenebilirdin canım. Hatta hala o testin duruyorsa ordan hesaplayabilirsin. Kaç haftalik olduğu kesinleşmeden nasıl doğuma gireceksin canım?
bi ayırt edebilsem zaten şu gerçek yalancı sancıları sumu çişmi olayını
sabah gidicez zaten doktora bakalım çişmiymiş sumu
kızlaar bişey dicem benden biraz önce 1 çay bardağı kadar bişeyler aktı gitti eşofmanım falan ıslandı.tuvalete gittim çişimi yaptım sonra bitti.ama damla damla yine geldi ondan sonra :44:şimdi sumuydu gelen altımamı kaçırdım yine yoksa
su gelse böyle az olmazdı gerçii öyle sanıyorum :||
Gizem nasıl bi çay bardağı kdr yaaa
Ben bilmiyorum karamelim yaaa çünkü bnm suyumu hastanede patlatmışlardı
Gizem Dr U arasına bi canımm
Gizem nasıl bi çay bardağı kdr yaaa
Ben bilmiyorum karamelim yaaa çünkü bnm suyumu hastanede patlatmışlardı
Gizem Dr U arasına bi canımm
daha ilk cnm anlamaman normal ben sancıyı çekmiş olmama rağmen anlamadım yalancı sancı sandım
oğlumda belimden girmişti ama bu bildiğin adet sancısı gibi kasıktan mı desem karından mı desem oralardan giriyor işte
ama su olayını hiç bilmiyorum ben daha altımada kaçırmadımama arada mesaneye öyle bir basıyor ki kendimi wc ye nasıl attığımı görünce eşim yerlere yatıyor önce emekliyorum sonra dört ayak en son pozisyon belli
sabaj bizede haber ver mutlaka
Canım eğer bi çay bardağı kadarsa ben talhaya hamileyken durduk yere aynı dediğin gibi bi çay bardağı kadar çamaşırım batmıştı. Hemen gittik. Doktor açılma var bu gece doğum başlayabilir dedi. Ama başlamadıbi hafta kadar bekledik dogmayinca sezeryan oldum.
Eğer çiş olmadığına eminsen doktoru ara canım. Bize de haber ver.
ah gizem ahhh
dikkat et ne olur valla sen korkutuyorsun beni
bende yarın temizlik yapıcam ama akşama kadar yavaş yavaş yaparım dinlenirim arada son sancılar baya korkuttu beni
hepimizin içinde korular var ama bebeişleri kucağa alıp kokularını duyacağımızı düşündükçe hafifliyor hatta sevince bırakıyor yerini
sende inan korktuğun gibi olmayacak olumsuz düşünüp hem kendini hem bebeğini üzme
sen burda vakit geçir bizim topiğin kızlarının maşallahı varhepsi cevval anneler olacaklar
inan yaşayacağın sevincin yanında çekeceğin sıkıntıların lafı olmaz
hee birde bak seni korkutmak istemiyorum ama doğum sonrası piskolojik sorunlar yaşamak istemiyorsan hep iyi düşün beşiğine bak aldıklarını sevbebeğinle konuş ama bir şekilde rahatlat kendini
buraya gel sohbet et içini dök emin ol hepsi sana çok yardımcı olacaktır
ben çok sık yazamasamda onları okumak beni inanılmaz rahatlatıyor
onlar beni çok tanımıyorlar ama ben hepsini çokkk iyi tanıdım sevdim allah hepsinden razı olsun benim gibi kim bilir kaç okuyan kadını rahatlatıyorlar haberleri yok
pekii sana bi soru o zaman :))
sat'a göre 36+4'deyim canımm usg'de 14 kasımda 39+4 çıktı ölçümler.
bu normal doğum süreci hangisine göre başlar bi belirti verir sizcee:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?