Sol göğsümün altı kaburgamın basladıgı yer inanılmaz acıyor
Ne yapacağımı şaşırdım artık..!
Aynı anda sırtımdaki kürek kemiğimdeki kuluncta beni mahfedince
Eşim masaj yapayım dedi
Bi açtı ki orası siyahlaşmış :/ noldu bu kdr böyle dio
Resmen etin çürümüş gibi bi renk almış dedi
Masaj yapa yapa birde bastır diyorum ez diyorum adama
Demekkki ondan çürüdü etim((
Cok kötü bigun geçirdim manevi anlamda(
Birde akşam olunca ağrılar doruğa çıkıyor
Delircem gizem
Dün seni arıcaktımmm hastanede iken ama Emrah acep sorun eder mi dedim
Çekindim açıkcası
Öyle bişey oldugunda rahat rahat arayabilir miyiz gizo
gizemcım suyun gelmesi engellenemze bişeymiş canım çişle ayrılaan nokta çişini tutabiliyorsun ama su istem dışı akıyormuş arkadaşım bu şekilde anlamış . zaten su geldikten bikaç saat sonra sancılarda başlar kendini dinle bakalım canımm dakıka tut hayırlısı olsuun
benn de keşke suyum falan gelse bi belırtı verse diyoruum su sancı olayını hiç anlamadıım benım dün nst de kasılmam ve sancım çıktı ama ben karnım ağrıyor sanıyorduum ishalım de hala
gizemcım suyun gelmesi engellenemze bişeymiş canım çişle ayrılaan nokta çişini tutabiliyorsun ama su istem dışı akıyormuş arkadaşım bu şekilde anlamış . zaten su geldikten bikaç saat sonra sancılarda başlar kendini dinle bakalım canımm dakıka tut hayırlısı olsuun
benn de keşke suyum falan gelse bi belırtı verse diyoruum su sancı olayını hiç anlamadıım benım dün nst de kasılmam ve sancım çıktı ama ben karnım ağrıyor sanıyorduum ishalım de hala
biraz düşünmemeye çalış diğer konuları ağrıların yetiyo seni yıpratmaya zaten hayatım yapma lütfen olan sana oluyo farkında değilmisin düşünme kötü kötü şeyler :/
yok bebeğim ne sorunu ya
ama açmıyosam telefon ondadır acil bi durumda o da benim telefonuma hiç bakmaz saolsun babam arasa açmıyo
engelleyemedim zaten ama anlamadım da bişey:26:
neyse bakıcaz canım artık seninde çok az kaldı :))
Kasılma ve sancı mi çıktıdüzenli mi canım takip ettinmi??
Valla bilmiyorum ama sabah 7.30 da burda olun dedi
guzel dileklerin için cok teşekkür ederim canım.bendee keşke cevval olabilsem...ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ondan dolayı korkuyorum aniden suyum gelse iğnede olmuş olsam kanama riski olabilir doğumda.Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...
kaçlık vuruluosun ? ben clexane 0,4 vuruyorum kendim . ya iğneyi doğumdan bir gun önce bırakman yeterliymiş değerler normale donuomus ,ama kansulandırıcı haplar tehlikeliymiş aspirin,coraspirin falan. doğumdan 2 hafta önce bırakmak gerekiyormuş .
Bende senin gibi düşünüyorum bende kan sulandırıcı kullandığım için riske girmek istemedim Dr uma Sezeryan istiyorum dedim o da hemen kabul etti tabi :)))
Kızlar sizi cok seviyorummmmmm
İyi ki varsınız hepiniz yavrularınızla eşlerinizle hep mutlu olun.
Bu aralar duygusal olduğumdan değil bu cümleler
Her zmnki düşüncelerim hislerim
Sizlerin cogunu tanımasamda ne kdr gercek oldugunuzu
İçten oldugunuzu cok iyi biliyorum
Ve hepimiz cok iyi şeyleri hakediyoruz.
Umarım hayat bize huzurlu ve sağlıklı günler verir hep.
zaten normal doğumun ne zaman olucagı belli değil, bide sezeryanda doktor daha kontrollü oluyor ,kanama engellenebiliyor.ama aklında bulunsun eger o gun içinde iğne olup alel acele sezeryana alınıcaksan genel anezteziye alınıyormuş.bide genel aneztezide ac olman sart akciğere yemek kaçabiliyorms canım..... belden uyusturucaklarsa epidurali tercih et ,epiduralde tamamen hissizlik olmuyormuş dokunulduğunu falan hissdeiyormussun, spinal cok fena uyusturuomuss.bi de ben doğumdan önce aneztezi uzmanıyla tanısıcam ve doktorun ekibiylede tanısıcam. önce onlara güvenmek zorundayım ...
yok cnm yaa dün bütün gece sağ kasığım hafif hafif sancıdı süreklı bişeydi ama psikolojık olduğunu düşünüyorum önce bişey anlamıyordum çünkü hala da anlamıyorum karnım ağrıyor zannediyordum ebe normal bunlar artık olur dedi doktorla görüşmedimm kasılmaya gelınce karnım sürekli taş gibi bunu nasıl takıp edicem ki
Kuvvetli sancılar geliyo mu ? Onlar bi dk falan sürüyor gerçek doğumda. 10 dk da 5 dk da bir geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?