2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gizemcım suyun gelmesi engellenemze bişeymiş canım çişle ayrılaan nokta çişini tutabiliyorsun ama su istem dışı akıyormuş arkadaşım bu şekilde anlamış . zaten su geldikten bikaç saat sonra sancılarda başlar kendini dinle bakalım canımm dakıka tut hayırlısı olsuun
benn de keşke suyum falan gelse bi belırtı verse diyoruum su sancı olayını hiç anlamadıım benım dün nst de kasılmam ve sancım çıktı ama ben karnım ağrıyor sanıyorduum ishalım de hala

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin pozisyon değişirde rahatlarsın. Diyorum nazlı bu bebekler

Ayy bu gece resmen ayrılıo catım agrıdan.iice asagı yuklendı bu kız galiba.adet gibi sancılarımm olii.ama neyseki tek taraflı. Bu arada ilk dogumu olcaklar eger iki kasık ve aynı anda bel agrınız olursa gercek dogum sancısıdır ve periodikse tabi. Yani son haftam inş amaa rabbim hepimizinkini kolay etsin.anne olmak bole bişii işter

biraz düşünmemeye çalış diğer konuları ağrıların yetiyo seni yıpratmaya zaten hayatım yapma lütfen olan sana oluyo farkında değilmisin düşünme kötü kötü şeyler :/

yok bebeğim ne sorunu ya
ama açmıyosam telefon ondadır acil bi durumda o da benim telefonuma hiç bakmaz saolsun babam arasa açmıyo

engelleyemedim zaten ama anlamadım da bişey:26:
neyse bakıcaz canım artık seninde çok az kaldı :))

Kasılma ve sancı mi çıktı düzenli mi canım takip ettinmi??

kızlar benim ön trafım ve aferdersiniz makatım zonkluo.bide ayağa kalkınca kasıklarıma baskı yapıyor.yururken ön ve arka tarafım agrıo .neden acaba bilen var mı ?

sabah ola hayrola bakalım anlaşılır birkaç saate ağrı gelırse allah kyardımcın olsun canım benııımmm
benım de az kaldı kendi doktoruma daha gidemedim şu fissürle uğraşıyorum hadi bakalım hayırlısı popom acıyor daha da yırtılacaak yarınkı takvımımde ishalın doğum belirtisi olabileceği yazıyor 2 gune kararımı vermem gerek

Kasılma ve sancı mi çıktı düzenli mi canım takip ettinmi??

yok cnm yaa dün bütün gece sağ kasığım hafif hafif sancıdı süreklı bişeydi ama psikolojık olduğunu düşünüyorum önce bişey anlamıyordum çünkü hala da anlamıyorum karnım ağrıyor zannediyordum ebe normal bunlar artık olur dedi doktorla görüşmedimm kasılmaya gelınce karnım sürekli taş gibi bunu nasıl takıp edicem ki

Bende senin gibi düşünüyorum bende kan sulandırıcı kullandığım için riske girmek istemedim Dr uma Sezeryan istiyorum dedim o da hemen kabul etti tabi :)))

Ben 28 Kasım sabahı vurucam en son 24 saat önceden kesiliyormuş cotaspini 34+5 de bıraktım coraspin daha etkiliymiş evet

Kızlar sizi cok seviyorummmmmm

İyi ki varsınız hepiniz yavrularınızla eşlerinizle hep mutlu olun.
Bu aralar duygusal olduğumdan değil bu cümleler
Her zmnki düşüncelerim hislerim
Sizlerin cogunu tanımasamda ne kdr gercek oldugunuzu
İçten oldugunuzu cok iyi biliyorum

Ve hepimiz cok iyi şeyleri hakediyoruz.
Umarım hayat bize huzurlu ve sağlıklı günler verir hep.

Bende senin gibi düşünüyorum bende kan sulandırıcı kullandığım için riske girmek istemedim Dr uma Sezeryan istiyorum dedim o da hemen kabul etti tabi :)))

zaten normal doğumun ne zaman olucagı belli değil, bide sezeryanda doktor daha kontrollü oluyor ,kanama engellenebiliyor.ama aklında bulunsun eger o gun içinde iğne olup alel acele sezeryana alınıcaksan genel anezteziye alınıyormuş.bide genel aneztezide ac olman sart akciğere yemek kaçabiliyorms canım..... belden uyusturucaklarsa epidurali tercih et ,epiduralde tamamen hissizlik olmuyormuş dokunulduğunu falan hissdeiyormussun, spinal cok fena uyusturuomuss.bi de ben doğumdan önce aneztezi uzmanıyla tanısıcam ve doktorun ekibiylede tanısıcam. önce onlara güvenmek zorundayım ...

Âmin canım inşallah ne güzel yazmışsın ya

Evet canım sana katılıyorum bende doğum tarihi belli olsunda ilacı kontrol altına alalım diye istedim genel anestezi isticem ben heyecan dan dayanamam görmeye Dr um aç gel dedi zaten

Son düzenleme:

Kuvvetli sancılar geliyo mu ? Onlar bi dk falan sürüyor gerçek doğumda. 10 dk da 5 dk da bir geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…