Tunaydin guzek bebislerin guzel anneleri. Ne guzel haberler okudum bugun boyle masllah. Skanyel35 canim cok guzel haberlerin. Bebegin seninle annesi.
Mutlu.saglikli kalin insallah hepiniz.
Allah hayırlısını nasip etsin.inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliktir
folik asit iştah açıcı etkisi olduğu için gece yatarken almamı tavsiye etmişti doktorum
merhaba arkadaşlar
adetim 4 gün geçtiğinde gelip size yazmıştım çok akıntım ve gögus ağrım vardı ama test negatifti
doktorumla görüşmüştüm bende yumurta tembelliği olduğundan geç döllenme ve geç yumurtlama olabilir dedi
son adetim 8 mart 8 veya 9 nisanda adet görmem gerekiyordu
ben hamile oldugumu evde yaptıgım idrarda adetim geçikmesinin 12.gunu 20 nisan cumartesi ögrendim
hemen pazartesi doktoruma gittim kese görünmedi fakat bhcg 188.71 cıktı
1 mayısa 9 gun sonraya randevu verdi
benim dun kafamı karıstırdılar ve bida kan verdim dunde değerim 290.79 cıktı
22 nisanda 188.71 25 nisanda 290.79
normal gebelik değil dediler aile sağlığı merkezicok kotu oldum hemen tehsıs koydular uzman gibi
doktorumu aradım iki katı kadar artmış nerdeyse boyle yavaş artıp hızlananda var dedi
çok korkuyorum çarşamba gununu bekliyorum ilk gebeliğim birde bir yılda ancak hamile kaldım
benim gibi yaşayan oldumu,dualarınızı eksik etmeyin bebeğim beni bırakmasın ...
gel birde bana sor onu ya inanmakta zorlanıyorum biraz çok beledik eşimde kızıyoo..
Çok kafama takıyorum ya yoksa die Allah'ım inşallah sevincimizi kursağımızda bırakmaz..
Bide çok sinirliyim sanırım stresten dün epilasyon makinemi kırdım bacağımı alırken takıldı çalışmadı parçaladım..
Bugünde eşim hamileyim diye çiçek yaptırmış bana aldım kokladım sonra birsürü bağırdımm adama gül almış gitmiş
inşallah kalp atışlarını keseyi görürüm sonrada bebeğimi kucağıma alırım..
Canim dün doktora gittim.2 mayisa gün verdi yine bakcakmis.takibe aldi beni.dün bulanti ve kusmam basladi hic yoktu bende bunlar.kafam kalkmiyo yatiyorum ve cok acikiyorum.insan bunlara sevinirmi ben seviniyorum cünkü bebegm yapiyo bunlari diye umutlaniyorum
ay ben çıkım en iismii...
bi duş alım...nedense çok kaşınıyorumm
yarın doktra gdicem 14.50de randevum var..dua edin kızalr...hayırlı haberle gelimm...
skyagel sende hayırlı haberle gel ..inşllh yarın akşm ii hberlerini görrmmm
Canim dün doktora gittim.2 mayisa gün verdi yine bakcakmis.takibe aldi beni.dün bulanti ve kusmam basladi hic yoktu bende bunlar.kafam kalkmiyo yatiyorum ve cok acikiyorum.insan bunlara sevinirmi ben seviniyorum cünkü bebegm yapiyo bunlari diye umutlaniyorum
Doktor bisey demedi.6 hafta 1 günlük cikti.ctrl 42 bu ne dedim bebegin boyu dedi dogrumuki.olumlu düsünüyorum zaten inancim kuvvetli olmasa daha zor olurdu.annemde kaliyorum sürekli yatiyorum.beklicem artik bir hafta.evdekiler korkuyo zehirlencem diye hep gözleri üstümde.
Merhaba,
Ben de 23 Nisan'da yaptığım testle öğrendim hamile olduğumu :)
6 mayısta ilk doktor randevum var.
Bu tarihi iple çekiyorum çünkü 15 ocakta kürtaj oldum bebeğim büyümediği için 7 haftalıkken alındı... Üzüntümü tarif bile edemem, ancak yaşayan bilir
Şimdi tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak.
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
kızlar nolur bana bi akıl verinöğlen lavaboya gittiğimde leklenme olduğunu gördüm inanın yüreğim ağzıma geldi yanlız çamaşırız kirletecek kadar değil ama anca peçetede belli oluyor çok uçuk pembe bi akıntı hemen o panikle doktorumu aradım işyerinden o korkuyla direk hastaneye gittim doktorum daha önceki gebeliğimde kalp atışını duyamadığım için kürtaj olduğumu söylediğimde önlem olarak progestan ve asprin vermişti pazartesiden beri kullanıyorum ilaçları muayenede çok şükür kalp atışlarını gördük yanlız asprini bırakmamı progestana devam etmemi söyledi birde ultrason kağıdında 6+4 hafta olarak görünüyo ve crl 6,8mm görünüyor küçük geldi bana sizlerin kaç haftalıksınız ve crl kaç görünüyo arkadaşlar yazarmısınız:2:
inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım...ne zaman anladı doktor bebeğin gelişmediğini,yani nasıl:44:
Kızlar nolur bana bi akıl verinöğlen lavaboya gittiğimde leklenme olduğunu gördüm inanın yüreğim ağzıma geldi yanlız çamaşırız kirletecek kadar değil ama anca peçetede belli oluyor çok uçuk pembe bi akıntı hemen o panikle doktorumu aradım işyerinden o korkuyla direk hastaneye gittim doktorum daha önceki gebeliğimde kalp atışını duyamadığım için kürtaj olduğumu söylediğimde önlem olarak progestan ve asprin vermişti pazartesiden beri kullanıyorum ilaçları muayenede çok şükür kalp atışlarını gördük yanlız asprini bırakmamı progestana devam etmemi söyledi birde ultrason kağıdında 6+4 hafta olarak görünüyo ve crl 6,8mm görünüyor küçük geldi bana sizlerin kaç haftalıksınız ve crl kaç görünüyo arkadaşlar yazarmısınız:2:
crl ne oluyor acaba ? Bende bakayım ultrasonuma merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?