2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Tunaydin guzek bebislerin guzel anneleri. Ne guzel haberler okudum bugun boyle masllah. Skanyel35 canim cok guzel haberlerin. Bebegin seninle annesi.

Mutlu.saglikli kalin insallah hepiniz.

Ben de çok mutlu oldum tüm annelerin ve bebişlerinin güzel haberlerini okuyunca. Çok güzel bir öğlen ve öğleden sonra olsun bizim için. İş yerinin yemekhanesine gidince kokulardan bayılacak gibi olsam da her zaman deli gibi aç olan karnımı burnumu kapatarak doyuracağım bu öğlen. Tüm annelere afiyet olsunnn ....:

Son düzenleme:
folik asit iştah açıcı etkisi olduğu için gece yatarken almamı tavsiye etmişti doktorum

Benim ablam eczacı. Ben folik plus kullanıyorum onu önermişti bana Bende başladığımdan beri sabah kalkar kalkmaz içiyorum. Öyle söylemişti bana.İştah açması falan olmadı.Zaten bu dönemde iştah açmak ne mümkün kızlar=)
Bu hafta dr a gİttiğimde sordum ,sabahları içiyorum diye. Fark etmez dedi. Eğer ilaç içmek seni rahatsız ediyorsa gece yatarkende içebilirsin dedi=))

inci öncelikle tebrik ederim=) bende gittiğimde kese var bebeği haftaya gel görelim dedi. Yani şu an sadece kese var dedi. Bu hafta gittim gördük 6 mm=) sakın kafaya takma. ama 3 hafta uzun bence de =) ben 1 haftayı bile zor bekledim.için rahat olacaksa git başka dra gör bebişini=)

Son düzenleme:

hayırlı olsun=) Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin=))

canım belki inanmazsın öğrendiğim sıralar gelen giden çok fazlaydı sürekli takıldığım bol bebiş topiğine hemen heralde hamieyim diye yazdım çıktım adam akıllı haber veremedim bile,bide yatılı misafirlerim çok fazlaydı anlıcan yoğundum.aslında şoktaydım belki inanmıcaksın hala hamile olduğumu anlayamıyorum dün keseyi gördük teyzesi 9 mayısta da kalp atışlarını duyucaz.

sen nasılsın?yakışıklım ne yapıyo kertelim mi kız olursa benimki?:))

bu arada nazarlık içinde çok teşekkür ederiz teyzesi...

anamm beeea hefuukumm hamileeeeeesüperrrr sevındımm canım allahım tamamına erdırsın inşllahh...cok cok sevındımm walla

bebeğin seninledir canımmm aksi bir durum olsaydı hemen kürtaj derdi zaten

bak bulantın ve kusman da varmışş

bu arada bende çok acıkıyorum

ne kadar güzel allah hepimizin kucağına sağlıkla bebişlerimizi almayı nasip etsin bende bir aralık 2013 annesi olucam. 24.12.2013 inşallah :)))

bende aralık annesi olucakmışım daktıra göre...
14 aralık 2013...6 yaşında bi oğlum,1 yaşında bi kızım var bu da istemeden oldu ama kıyamadık
ilk doğumum normal,ikinci epidural normal oldu..bunu sezeryan ile düşünüyorum tüplerimi bağlatmak istediğim için..
sorularınız olursa cevaplayabilirim kızlar,neticede tecrübe hat safhada
tabi şunuda unutmamak lazım her bebek ve her hamilelik farklıdır,istersen 10 tane doğur bazen acemi kalabiliyorsun

şeydacım bıtanem hadı güzel haberlerini beklıyorum bıtanem

canım benım sen zaten bu kadar inaçlı olmasaydın daha farklı olurdu hersey bak meleğin senınle büyüyor işte bazı bebekler geriden geliyor hiç satla uyumlu olmuyor bazılarıda önden gidiyoru yanı sen doktorlara bakma bebebğin senınle ve ınan gittiğinde kalp atışlarınıda duyacaksın allahın ıznıyle bol bol dınlen sen

Merhaba,

Ben de 23 Nisan'da yaptığım testle öğrendim hamile olduğumu :)
6 mayısta ilk doktor randevum var.
Bu tarihi iple çekiyorum çünkü 15 ocakta kürtaj oldum bebeğim büyümediği için 7 haftalıkken alındı... Üzüntümü tarif bile edemem, ancak yaşayan bilir
Şimdi tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak.

Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım...ne zaman anladı doktor bebeğin gelişmediğini,yani nasıl:44:

merhaba kızlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk çünkü tsh çok yüksek 8.5 çıkmış yaa ne yapmam gerekiyor, randevum çarşamba günü ama nerdeyse 1 hafta var nasıl zaman geçecek... ilk zamanlar tsh beyin gelişimi için çok önemli değil mi? geç mi kaldım

Kızlar nolur bana bi akıl verin öğlen lavaboya gittiğimde leklenme olduğunu gördüm inanın yüreğim ağzıma geldiyanlız çamaşırız kirletecek kadar değil ama anca peçetede belli oluyor çok uçuk pembe bi akıntı hemen o panikle doktorumu aradım işyerinden o korkuyla direk hastaneye gittim doktorum daha önceki gebeliğimde kalp atışını duyamadığım için kürtaj olduğumu söylediğimde önlem olarak progestan ve asprin vermişti pazartesiden beri kullanıyorum ilaçları muayenede çok şükür kalp atışlarını gördük yanlız asprini bırakmamı progestana devam etmemi söyledi birde ultrason kağıdında 6+4 hafta olarak görünüyo ve crl 6,8mm görünüyor küçük geldi bana sizlerin kaç haftalıksınız ve crl kaç görünüyo arkadaşlar yazarmısınız:2:

arkadaşlar mrb , ADANA DA BİLDİGİNİZ İYİ BİR DOKTOR VARMI ACABA? 2 GÜNDÜR MUZAFFER ŞENGÜLE GİDİYORUM AMA HİÇ MEMNUN KALMADIM ADAM ÇOK İLGİSİZ VE LAKAYIK AGZININ KENARIYLA KONUŞUYOR HERKESİ 1-2 DK İÇİNDE GÖNDERİYOR , BENMLE GİREN BİR BAYANA DEVLET HASTANESİNDE ÖZÜRLÜ OLABİLİR DEMİŞLER ( ALLAH KORUSUN YAZIK KADIN ÇOK ENDİŞELİYDİ) EMİN OLMAK İÇİN BUNA GELMİŞ BİŞY OLMAZ DİYE GÖNDERDİ , ONU DA GÖRÜNCE HERKESE ÖYLE İLGİSİZ DEMEKKİ DİYİP HİÇ İTİBARIM KALMADI ADAMA ,

GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ YAPAN TECRÜBELİ BİR KADIN DOGUM UZMANI BİLEN VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ KADIN ERKEK FARKETMEZ , ADANA DA DUYDUGUNUZ DOKTOR VARMI ? LÜTFEN BİLENLER CVP YAZSIN

crl ne oluyor acaba ? Bende bakayım ultrasonuma merak ettim

inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım...ne zaman anladı doktor bebeğin gelişmediğini,yani nasıl:44:

İlk kontrole gittiğimde haftasına göre gebelik kesesi küçük görünüyor dedi biraz bekleyelim belki büyür dedik kalp atışı vardı.
Birkaç gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
Ben bu arada ertesi gün çok güvendiğim başka bir doktora gittim ve o da aynı şeyleri söyledi, sonuçta kalp atışı da istenen seviyede değildi. Kendi doktoruma gittiğimde de büyüme olmasına rağmen istenen düzeyde değildi, kalp atışı da duyulmayacak seviyelere gelmişti
Kananmam vs.. hiçbirşey olmadı ve sonunda alındı

Dualarım şimdiki bebeğimle...

canımm yaaa kıyamam ben sana iki gündür ben de aynı durumdayım( çok iyi anlıyorum seni, arada bi ağlamaya başlıyorum ben korkudan çok moral bozucu bi durum. bende de ilk bi kaç damla geldi uçuk pembe ardından sabah kahve leke gördm ve ara ara devam ediyor. dün iki dr a gittm ikisi de normal plasenta yerleşiyor ondan dediler hatta kalp atışını da gördük 6+2 çıktı. ama ben hala inanmıyorum ya niye bilmiyorum sinirlerim çok bozuldu. progestan verdi düşük riski var mı bilemeyiz yine de kullan dedi ne demekse o artık crl de okunmuyo nası bi ultrason kağıdı çıkardıysa bana? iki beş var sanki:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…