2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ay benim sürekli midem bulanıyor ya psikolojim de bozuk hiç kimseyi görmek istemiyorum çabuk öfkeleniyorum sizde öylemisiniz kızlar ?

olmaz mıyız.. örneğin ben. su içsem çıkartıyorum. susuzluktan ölüyorum ama midem kabul etmiyor. Kafamı kaldıramıyorum halsizlikten. Berbat bir şey. İnşallah geçecek. kendimiz sıkmadan rahat geçirmemiz lazım bu durumu

herkese slm
kısmetse 2013 aralık annesiyim ben de
aynı zamanda 2011 şubat annesiyim yani 2 yaşında bir de kızım var
bundan sonra aktif bi şekilde burdayım beni de alın aranızaaaa :13:

kızlarr gunu tutmayanlar, lekelenmesi olanlar stres yapmayın herşey olacagına varırr..Rabbim yeterki hayırlısını nasip etsin..ben napayımm size diyorum ama bende hepsi birden varr..ilk önce kahverengi akıntım oldu..sonra doktora gıdınce kesenin etrafnda kanamam oldugunu öğredim ..düşük tehlikem vardı progestrona başladım.1 hafta sonra bişey değişmedi hala içerde kanama vardı ve bu sefer vajinal progestorna geçtimm..hala yatıyorumm..ve birde sata göre usgde bebeğimin haftasında tutmuyor..sata göre önce 3 gun geriydı..sonra gerilik 1haftaya cıktı.. bende cok üzülüyorumm ama beklemekten başka çaremiz yokk Rabbime binlerce şükürler olsunki kalp atışımız varrr...haftaya perşembeye gidecegım ama stres yapmamaya çabalıyorum en dogrusunu RABBİMİZ bilir..ne gelirse ondan gelir

Son düzenleme:
selam hamiş dostlar bugün bebişimim kesesini gördüm minnacık bişeydi ultrason ölçü bile vermiyordu betamda 4200 küsür çıktı doktorum iyi herşey yolunda dedi biraz içim rahatladı canım ultrasonda görmeyince insan inanamıyor ooooooohhhh beeeeeeeeeeeeee dünya varmış

canım benim allah inşaallah meleğini sana bağışlar sağlıklı bir bebeğin olur sana dua edicem

canım benim allah inşaallah meleğini sana bağışlar sağlıklı bir bebeğin olur sana dua edicem

canım benim çok teşekkür ederim..rabbim senin bebeğinide sana bağışlasın..bende herşeye ragmen umudumu hiç bir zman keybetmiyorum 1-2 hafta geriden gelmesi normalmiş galiba okuduklarıma göre öyle yazıyor doktorda öyle demişdi gerçi önemli olan kalp atışı olması demişdi ama üzülüyor genede insan.hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Gözün aydin canim.

herkese slm
kısmetse 2013 aralık annesiyim ben de
aynı zamanda 2011 şubat annesiyim yani 2 yaşında bir de kızım var
bundan sonra aktif bi şekilde burdayım beni de alın aranızaaaa :13:

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Hoşgeldin.

Canım kendinde demişsin stres yapmamak en iyisi.Herşey olacağına varır stresin kimseye faydası yok heleki bebeişlerimize hiç yok. İnşallah perşembe herşey yolunda çıkar.

Gözün aydın canım.

slm arkadaşlar kısmetse bende 2013 Aralık annesi olacağım :)

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.

çok şükür kalp atışlarını gördük duyma im[SUB][/SUB]kanımız olmadı cooooook mutluyum çoook . Allah hepinize nasib etsin inşallah ultrason görüntüsüne göre 6h:fta icindeyiz...

çok şükür kalp atışlarını gördük duyma im[SUB][/SUB]kanımız olmadı cooooook mutluyum çoook . Allah hepinize nasib etsin inşallah ultrason görüntüsüne göre 6h:fta icindeyiz...

Canım gözün aydın.Ben de salı günü gidcem doktora.Darısı hepimizin başına.

Ben 23 nisanda ogrendim canım keseyi gordu ama 1 hafta sonra tekrar bakacak bebek icin hayırlısı bakalım kalp atıslarını duyabilmek icin,

bende 13 mart sat
15 nisanda evde test yaptımm..18 nisanda 773,,20 nisan 1985 çıktı..ben 33 gnde bir adet oluyorum ona göre baktım 5+5 çıkodu ama bugn dr gittm 6+2 çıktı tam sata göre uyumlu dedi..dr giitmce işte bugnnn...
sonra hemşire çağırdı ..hoşgeldin fln nasılsın derekn ..ne duurmdasın dedi..dedm gnm geçti test yaptım 18 nisanda 773 çıktı dedim.tsh da yüksek ti dedimm..dr geldi sonra dr konuştuk azcık sonra hemşire şeyda hamile dedi..
hemn içeri aldı beni ultrasona..baktı..eşimi çağırdıı..işte burda dedi.bende hani hani derken bi ses geldi..duydunmu dedi..neyi dedim bi,da açtıı bu ne dedim..bebğinn minncık kalbnn sesi dedi..salak gbi oldumm..
tsha bida bakıldı..dahiliye dru izledi baktı boğazıma flnn..kana baktı herşey yolunda dedi 3.1 çıktı ilaca gerk yok dedi..
şimdi cosasprin ve folic asit içom onn dışıunda her şey yolunda iki hafata sonra yine gdiidcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…