Kızlar nolur bana bi akıl verinöğlen lavaboya gittiğimde leklenme olduğunu gördüm inanın yüreğim ağzıma geldi yanlız çamaşırız kirletecek kadar değil ama anca peçetede belli oluyor çok uçuk pembe bi akıntı hemen o panikle doktorumu aradım işyerinden o korkuyla direk hastaneye gittim doktorum daha önceki gebeliğimde kalp atışını duyamadığım için kürtaj olduğumu söylediğimde önlem olarak progestan ve asprin vermişti pazartesiden beri kullanıyorum ilaçları muayenede çok şükür kalp atışlarını gördük yanlız asprini bırakmamı progestana devam etmemi söyledi birde ultrason kağıdında 6+4 hafta olarak görünüyo ve crl 6,8mm görünüyor küçük geldi bana sizlerin kaç haftalıksınız ve crl kaç görünüyo arkadaşlar yazarmısınız:2:[/QUOTEcac
canım endişelenme lütfen benım 2. bebeğim tecrübelerime dayanarak şunu söyliyebilirim ki bu aylarda mm doğru ölçülemıyo. hatta aynı gun farklı dr lere git farklı mm söylerler. önemlı olan bebişinin kalbının atması kanamalar stresede bağlı olabiliyo bıraz rahatlamaya çalış
canım yaa çok saol inan içim rahatladı. burada yazılanları okuyunca biraz olsun içim ferahladı hepiniz çok saolun
Benim 6+1 hafta ctrl 4mm daha düsük senden.icini ferah tut ins.bebeklerimiz bizimle
Ay benim sürekli midem bulanıyor ya psikolojim de bozuk hiç kimseyi görmek istemiyorum çabuk öfkeleniyorum sizde öylemisiniz kızlar ?
bende de az çıkmıştı sağlık ocağı önemli değil dedi, yarın kendi doktoruma da göstereceğim bakalım ne diyecek. bence doktoruna sormadan içme
bakterinin adını ve değerlerini biliyor musun doktoruma soracam ama randevum bi hafta sonra
4-5 lökosit, 3-4 eritrosit, 8-10 epitel hücresi ve az bakteri görüldü. böyle yazıyor tahlilimde
kızlarr gunu tutmayanlar, lekelenmesi olanlar stres yapmayınherşey olacagına varırr..Rabbim yeterki hayırlısını nasip etsin..ben napayımm size diyorum ama bende hepsi birden varr..ilk önce kahverengi akıntım oldu..sonra doktora gıdınce kesenin etrafnda kanamam oldugunu öğredim ..düşük tehlikem vardı progestrona başladım.1 hafta sonra bişey değişmedi hala içerde kanama vardı ve bu sefer vajinal progestorna geçtimm..hala yatıyorumm..ve birde sata göre usgde bebeğimin haftasında tutmuyor..sata göre önce 3 gun geriydı..sonra gerilik 1haftaya cıktı.. bende cok üzülüyorumm ama beklemekten başka çaremiz yokk Rabbime binlerce şükürler olsunki kalp atışımız varrr...haftaya perşembeye gidecegım ama stres yapmamaya çabalıyorum en dogrusunu RABBİMİZ bilir..ne gelirse ondan gelir
canım benim allah inşaallah meleğini sana bağışlar sağlıklı bir bebeğin olur sana dua edicem
selam hamiş dostlar bugün bebişimim kesesini gördüm minnacık bişeydi ultrason ölçü bile vermiyordu betamda 4200 küsür çıktı doktorum iyi herşey yolunda dedi biraz içim rahatladı canım ultrasonda görmeyince insan inanamıyor ooooooohhhh beeeeeeeeeeeeee dünya varmış
bende de 2-3 lökosit bol bol epitel yazıyo
herkese slm
kısmetse 2013 aralık annesiyim ben de
aynı zamanda 2011 şubat annesiyim yani 2 yaşında bir de kızım var
bundan sonra aktif bi şekilde burdayım beni de alın aranızaaaa :13:
kızlarr gunu tutmayanlar, lekelenmesi olanlar stres yapmayınherşey olacagına varırr..Rabbim yeterki hayırlısını nasip etsin..ben napayımm size diyorum ama bende hepsi birden varr..ilk önce kahverengi akıntım oldu..sonra doktora gıdınce kesenin etrafnda kanamam oldugunu öğredim ..düşük tehlikem vardı progestrona başladım.1 hafta sonra bişey değişmedi hala içerde kanama vardı ve bu sefer vajinal progestorna geçtimm..hala yatıyorumm..ve birde sata göre usgde bebeğimin haftasında tutmuyor..sata göre önce 3 gun geriydı..sonra gerilik 1haftaya cıktı.. bende cok üzülüyorumm ama beklemekten başka çaremiz yokk Rabbime binlerce şükürler olsunki kalp atışımız varrr...haftaya perşembeye gidecegım ama stres yapmamaya çabalıyorum en dogrusunu RABBİMİZ bilir..ne gelirse ondan gelir
selam hamiş dostlar bugün bebişimim kesesini gördüm minnacık bişeydi ultrason ölçü bile vermiyordu betamda 4200 küsür çıktı doktorum iyi herşey yolunda dedi biraz içim rahatladı canım ultrasonda görmeyince insan inanamıyor ooooooohhhh beeeeeeeeeeeeee dünya varmış
slm arkadaşlar kısmetse bende 2013 Aralık annesi olacağım :)
çok şükür kalp atışlarını gördük duyma im[SUB][/SUB]kanımız olmadı cooooook mutluyum çoook . Allah hepinize nasib etsin inşallah ultrason görüntüsüne göre 6h:fta icindeyiz...
ayy cnm benm yaaa...
rabbm kucamızda da göstersin insaşşlhh kuuzmm cnm benmm
ne zamn öğrendin cnm doktra gtinnmi sat ne zaman..
kese fln gördnmü cnmmm
crl bebeğin boyunu gösteriyo canım
Ben 23 nisanda ogrendim canım keseyi gordu ama 1 hafta sonra tekrar bakacak bebek icin hayırlısı bakalım kalp atıslarını duyabilmek icin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?