2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Rabbime şükürler olsun ki o anlık bişeyle kaldı şuan herhangi bi leke bişey yok inşallah bununla atlatırız canım. aslında doktorun mantıklı bi açıklama yapmış plasenta yerleşiyor olabilir dediği gibi ama insan bian o manzarayla karşılaşınca çok kötü oluyor nasıl çıktım nasıl gittim hastaneye hatırlamıyorum bile. Çok şükür seninde kalp atışların görünmüş rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın can versin kan versin inşallah sağlıklı bişekilde kucağımıza aldığmız günleride göstersin

Panik yapmayın kızlar. bebeğinizi boş yere üzülmeyin. Çoğu kişinin öyle kahverengi akıntıları geliyor. dr'um bana da söyledi. Hatta şöyle bir muhabbet oldu=) geçen hapsurdum dr hanım karnıma ağrı girdi birşey olmaz dimi dedim,ya bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil ki dedi=)) gülüştük. Bazen kanaman bile olabilir. panik yapmadan muayeneye gel sadece dedi. benim sizinkinden daha yeni ama bende crl de 6 yazıyo.her bebeğin büyüme oranı farklı oluyormuş. Üüzülmeyiiiinn=(((

canım aynen benim de 4 hafta önce gebeliği öğrendiğim ilk tahlil kağıdımda tsh 8.5 tu
bende hipotiroidi var ve yıllardır ilaç kullanıyorum, yüksek çıkması ilacın yetersiz kaldığını gösteriyordu ve ertesi sabah hemen kafadan 2katı içtim. ve tiroid druma gidince o da ilacı 2katına çıkardı, 4 hafta sonra kontrol demişti ve bugün onun için hastanedeydim
bu defa 0.06 çıktı yani 2katı fazla gelmiş ve azalttı ilacı ve tekrar sordum bu durumun tedirgin ettiğini, ilk aylarda kontrollerde çıktığı ve önlem alındığı için rahat ol dedi hatta bugün, tshı 100le doğuma giren hastalar biliyorum ben dedi
umarım açıklayıcı olmuştur canım, içini ferah tut
allahım hepimizin bebeğini hastalıklardan nazarlardan kazalardan korusun..........(aminn)

amiiiinn inşallah canımm.. o duygu anlatılmaz annelik nasıl bir şeydir ya rabbim daha ilk günlerden onun sorumluluğunu sana yüklüyor, korumaya çalışıyorsun. Allah herkese şu dokuz ayı kolaylıkla atlatmayı, sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

kaç hafta kaç günlük olarak görünüyor peki canım?

Slm aralık anneleri.Nasıl keyifler. Geçmişi okumadım daha. Doktora gidenler,kalp atışı duyanlar,kese görenler,aramıza yeni katılanlar hepinizin gözü aydın olsun.Ben okulda pek giremiyorum artık ondan muhabbetten uzak kaldım

Bulantısı olan arkadaşlar size de geçmiş olsun. Ben tavuk gibi uyuyorum.Dün 9,30da uyudum akşam. Yinede gün içinde hala uykulu oluyorum. Sizde durumlar nasıl?

çook teşekkür ediyorum canım yaa moralim sıfır sabahtan beri araştırıyorum hatta randevumu da yarına aldım hemen gitmek istiyorum, sende de umarım hiçbir sorun çıkmaz ama işte gelişimi etkilediği için korkuyorum. eskiden vardı benim ama ilaç içecek kadar değildi, hamile kalmadan tüm tahlilleri yaptırdım hiçbir şey yoktu, şimdi çıktı işte

kaç hafta kaç günlük olarak görünüyor peki canım?

Benim 6 hafta 1 günlük henüz. Ama dediğim gibi büyümeden büyümeye fark ediyor. Boyutunu şimdilik çok takma.Zamanla büyüdüğünü göreceksin. Ben bundan 1 hafta önce gittiğimde bebek bile yoktu kese var boy bile yok dedi=) İlk başta aklım takıldı ama sonradan kendimi ferahlattım. Sende için ferah tut canım yaaa=))

allah korusun canım, bazen hamilelik tetikliyor işte
bebişini de üzme, yarın güzel haberlerle gel inşallah
bu durumu sorarsın, gelince yaz olur mu
benim de yarın kadın doğuma randevum var, hayırlı haberlerle döneriz inşallah

bende 6+4 haftalığım crl 6.8mm anormal bi durum olsa doktor söylerdi heralde haklısın içimizi ferah tutmamız bizim için en hayırlısı:)

inşallah canım... saat 10 da randevum çıkışta da annemlere geçeceğiz, gider gitmez yazarım canım merak etme, ayrıca çok sağol valla içimi rahatlattın

inşallah canım... saat 10 da randevum çıkışta da annemlere geçeceğiz, gider gitmez yazarım canım merak etme, ayrıca çok sağol valla içimi rahatlattın

tamam canım benim de 16.00 randevum sonuçları yazışırız
buarada beklenen doğum tarihlerimiz de aynıymış

Canım bebeğin seninle işte çok şükür. İnşallah haftaya da bi sorun olmaz da kendini iyice belli eder yaramaz Sen içini ferah tut.

Ay benim sürekli midem bulanıyor ya psikolojim de bozuk hiç kimseyi görmek istemiyorum çabuk öfkeleniyorum sizde öylemisiniz kızlar ?

kızlar idrarımda bakteri çıktı sağlık ocağı doktoru antibiyotik verdi bebeğe bi zararı olmaz dedi ama gene de korktum. benim durumumda olan bilen var mı

kızlar idrarımda bakteri çıktı sağlık ocağı doktoru antibiyotik verdi bebeğe bi zararı olmaz dedi ama gene de korktum. benim durumumda olan bilen var mı

bende de az çıkmıştı sağlık ocağı önemli değil dedi, yarın kendi doktoruma da göstereceğim bakalım ne diyecek. bence doktoruna sormadan içme

Bakteri olarak bilemiyorum ama önceki hamileliğimde idrar yolu iltahapı için düşük doz antibiyotik kullandım bir zararı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…