2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay ayni oldugumuz 3. Kisisin. Ne guzel. Tanisalim mi hangi sehirdesin ne is yapıyorsun

Çalışmıyorum ben ev hanımıyım. En son salı günü doktora gittim 22 mayısta yine gideceğim. Önce düş.ük tehlikesi vardı şimdi tehlike geçti çok şükür. Ama iğneye ve kan sulandırıcıya devam ediyorum. Sende durumlar nasıl ?

Bu dönemde calismamak en iyisi. Ben öğretmen im maalesef. Bulantilar okulda girdigi zaman cok zorlaniyorum. Bende doktorun soylemesine göre hiç bir sıkıntı yok. Rahim agzin kapali suyun iyi bebek de iyi dedi sadece folic asit iciyorum. Bana da 3 hhafta sonraya randevu verdi o zamana kadar nasil bekliycem bilmiyorum :) seninde ilaclarini aksatmadan dinlenmen lazım canım. Valla ben hiç bir şey yapmiyorum

Sabah midem bulana bulana eşime kahvaltı hazırlıyorum bahar temizliğide yapmadım daha şu bulantım geçse ufak ufak yaparım kendimi yormadan eh 1 aya ancak biter temizlik :)

Son düzenleme:
Sabah midem bulana bulana eşime kahvaltı hazırlıyorum bahar temizliğide yapmadım daha şu bulantım geçse ufak ufak yaparım kendimi yormadan eh 1 aya ancak biter temizlik :)

Yapma ne temizliği bosver. Bak riskin varmis deger mi biraz 9 ay pis kalsin evin :)))

Günaydın Arkadaşlar,

6+4 iken göremediğimiz kalp atışlarını 7+2 de gördük şükürler olsun. Benim SAT 13 Mart

günaydın kızlarrr..
şimdi doktordan geliyoruz. geç döllenmeden dolayı doktorun tekrar düzenlediği sata göre bugün 9+2 olduk. bebeğimin kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştum bugün tekrar duydum allahıma şükürler olsun bi sürü tahlil istemişti onlarında hepsinin sonuçları güzelmiş. bebeğim 27 milim olmuş maşallah hatta bir gün ilerdeymiş makineye göre 9+3 çıktık 3 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı. folik asite devam dedi başka da bi ilaç vermedi. allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah. umarım hepimiz aralıkta bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızzz..

Günaydın Arkadaşlar,

6+4 iken göremediğimiz kalp atışlarını 7+2 de gördük şükürler olsun. Benim SAT 13 Mart

gözün aydın benimde sat 17 mart ilk randevum pazartesi günü..insallah bende duyabilitirim.

ohh ohh çok iyii sağlıkla doğup büyüsünler inşallahh

Günaydın kızlarrr...

Benimde göğüslerim çok ağırıyordu. 2-3 gündür azalma var ağrılarında. Artık sütyen takabiliyorum. Bende penye şeklinde olan sütyenlerden almayı düşünüyorum. Rahat oldugunu söylüyor herkes.

Ve bende bulantı hiç olmadı. Maşallah diyim

arada problem mi var diye de aklımdan geçirmiyor değilim.

Bakalım 15 mayısta randevum var bakalım ne olcak. Kalp atışlarını 6+2 de duymadım sadece kese vardı.

ben de de bulantı yok ... göğüslerim artık acımıyor. bendce ben pzt si gittiğimde kalp atışını duyamicam çünkü bat tan bir gün sonra hcg 82 ondan 1 hafta sonra 1000 küsürdü.. yani haftasına göre daha küçük diye tahmin ediyorum.. siz ne dersiniz.:44::44::44::44::44::44:

Günaydın güzel anneler.
Geçmişi okuyamadım. Mide bulantısıyla zor oluyor malum umarım herkesss iyidir

Şu bulantılar geçsin ilk işim alışverişe çıkmak evi derleyip düzenlemek olacak inşallah
Şuan evin supurulmesi çamaşırların yıkanması vs. İle eşim ilgileniyor.
Hiç bişey yapamıyorum ben.
Arada oğlumu sitenin bahçesine indiriyorum o kadar

Canım benimde adet tarihimin geçtiği 5.ci günü yaptırmıştım 979,8 çıkmıştı. Benimkide geç döllenme mi anlamadım ki:44:

slm hamişlerrrr nasılsınız bakalım bu ara nete giremedim genel olarak geçmişe baktım ama
bende geçen hafta keseyi görmüşdüm degerim 2700 lerdeydi pazartesi tekrar gitcem kalp atışları için ama ankarada özel bi yer arıyorum çünkü devlet hastanesi hiç bilgi vermedi ne yiyecem ne içeçem vitamin ilacı falan vermedi çok halsizim dememe ragmen bende eczaneden elevit aldım eczacı bayanda hamiş herkes kullanıyo dedi size doktorlarınız elevit verdimi özellükle dikkat ettiginiz yiyecekler varmı ilk 3 ay organ oluşumu oldugu için beslenmeme dikkat etmek istiyorum fikirlerinizi paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…