Aynıymışız :) Benimde sat 5 mart tahmini doğum tarihim 8 aralık 25 yaşındayım 2. Bebeğim olucak inşallah
Ay ayni oldugumuz 3. Kisisin. Ne guzel. Tanisalim mi hangi sehirdesin ne is yapıyorsun
Sabah midem bulana bulana eşime kahvaltı hazırlıyorum bahar temizliğide yapmadım daha şu bulantım geçse ufak ufak yaparım kendimi yormadan eh 1 aya ancak biter temizlik :)
Yapma ne temizliği bosver. Bak riskin varmis deger mi biraz 9 ay pis kalsin evin :)))
herkese günaydın
Günaydın mutlu hafta sonları.. Sağlıklı bebisler :)
Aslan burcu oğlum var Koç burcu kızım olsun isterdim bizim bebisler yay olucak galiba :)
Günaydın Arkadaşlar,
6+4 iken göremediğimiz kalp atışlarını 7+2 de gördük şükürler olsun. Benim SAT 13 Mart
Günaydın Arkadaşlar,
6+4 iken göremediğimiz kalp atışlarını 7+2 de gördük şükürler olsun. Benim SAT 13 Mart
günaydın kızlarrr..
şimdi doktordan geliyoruz. geç döllenmeden dolayı doktorun tekrar düzenlediği sata göre bugün 9+2 olduk. bebeğimin kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştum bugün tekrar duydum allahıma şükürler olsunbi sürü tahlil istemişti onlarında hepsinin sonuçları güzelmiş. bebeğim 27 milim olmuş maşallah hatta bir gün ilerdeymiş makineye göre 9+3 çıktık 3 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı. folik asite devam dedi başka da bi ilaç vermedi. allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah. umarım hepimiz aralıkta bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızzz..
ben de de bulantı yok ... göğüslerim artık acımıyor. bendce ben pzt si gittiğimde kalp atışını duyamicam çünkü bat tan bir gün sonra hcg 82 ondan 1 hafta sonra 1000 küsürdü.. yani haftasına göre daha küçük diye tahmin ediyorum.. siz ne dersiniz.:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?