2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Evet elevit kullanıyorum banada doktorum verdi. Elevitte vitamin mineral demir ve folik asit var. Yeterince beslenemiyoruz almamız şart.

Merhabalar,

Ben 5 hafta 6 gunluk hamileyim. Hamile kalmak için 5 aydır ugrasmamız sonucunda sonunda bende hamile kalabildim
Bu kadar istekle hamile kalmayı arzu eden ben hala hamile olduguma inanamıyorum. sanırım adet gecikmesi ve göğüslerde şişme dışında herhangi bir rahatsızlık hissetmemem de buna bi sebep.

forumda hamilelik ile ilgili kullanılan bi çok teknik terimin yabancısıyım, sanırım zamanla herşeye sizler gibi hakim olucam :)

Hesaplamalara gore Allah nasip ederse 29 aralık 2013 de bebegimi dünyaya getirmiş olacağım. Aranıza katıldığım için çok sevinçliyim. Bütün hamilelerin bebeklerini saglıcakla kucaklarına almaları nasip olur inşşşş. Bebek isteyen herkesin duaları kabul olur inşş

Sevgiler...

canım bende öğretmenım sınıfta özellikle çok bulantım oluyo...ben daha hamile olduğumu söylemeden çocuklar annelerine öğretminimiz miğdesi çok bulanıyo demekki hamile demişler...veliler sormaya geldikçe şaşrıyorum vallahi...sınıf ortamı cidden çok sıkıntılı oluyorrr........

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin aramıza hoşgeldin biz hamilelikle ilgili herşeyi paylaşıyoruz burada. Hepimiz aynı duygular içindeyiz çok güzel bir ortam :)

umarım önümüzdeki hafta sonu daha mutlu olurum cuma randevum var bebişimim kalp atışlarını görürüm inşaallah sen görmüşsündür

Inşallah görürsün evet ben gördüm salı günü gittiğimde de hem gördüm hem duydum insan inanamıyor ya can içinde can veriyor güzel allahım

selam kızlar nsılsınızz..ay benm karnım çok ağrıyorrr...akıntımda sarımsı gbiive çok yogun..sarımsı ve beyaz..sizdede ağrı oluyormu kuzucuklar yaa

Elimde olsa çalışmaz bütün gün yatardım. Psikolojim o kadar bozuk ki ağlamak veya sinirlenmek için bahane arıyorum resmen. Tekrardan doktor değiştirdim son gittiğim doktor cinsel hayatım ile ilgili ilginç sorular sorduğu ve alanen iltifat (!) ettiği için.. ayrıca eşimin hiç bir muayene de odaya girmesine izin vermedi .. Şu anda Dr Dalga bey e gidiyorum. 9+3 günlük olmusum ayrıca ultrasonda küçük bir kanama görüldü düşük tehlikemin olduğunu söyledi ptesi tekrardan kontrolum var dualarınıza ihtiyacım var .

Son düzenleme:
Merhaba Kizlar,

bende araniza yeni katildim.37 yasindayim 3. gebeligim ilk gebeligimde bebegimi dogumda kaybettim ikinci ikiz gebeligim 3.ayinda dusukle sonuclandi.ve simdi yeniden hamileligimin 10. haftasi icindeyim.hersey yolunda gidiyor simdilik.normalde ayda bir olan kontroller onceki yasadigim olumsuzluklardan dolayi su an 2 haftada bir olacak sekilde pazartesi ikinci kontrolum var.
Hepinize guzel hamilelikler ve bebeginizi saglikla sihhatle kucaginiza almanizi dilerim...

çok geçiş olsun cnm ..yat dinlen cnm..işten izin albilyorsan iizn al..sinirlerine dikkt et..bbeğinde etkilenir cnm benmm..drun değişmesi i olmuşş.değişik doktrlar vr...
drun eşini almıyorsa ztn ne dgerk vr o doktra aman ne bilim ilgnç insanlar vr.ama sen kendine diikt et bebeğini düşün cnm benm

allh kucanda göstermeyi nasip etsin
..allh bir daha yaştmasın cnm...

Halsizligin,uyuma istegin,enerjinin olmamasi ve psikolojinin bozuklugu bu zamanlarda gorulen normal durumlar.doktorun yaptigi ise hic etik olmamis gercekten degistirmeklede cok iyi yapmissin.
gonlunu ferah tut ,kotu seyler getirme aklina...umarim bize cok guzel haberler vereceksin pazartesi buradaher kanama dusuk belirtisi degildir ama doktorlar gordukleri her durumda her suphede seni bilgilendirmek durumunda sonraya hazirlikli olmak icin ama dedigim gibi kotu seyler dusunme,Dualarim seninle

selam kızlar nsılsınızz..ay benm karnım çok ağrıyorrr...akıntımda sarımsı gbiive çok yogun..sarımsı ve beyaz..sizdede ağrı oluyormu kuzucuklar yaa

Canim benim akintimda sari cok merak ediyorum neden acaba onemli bir sey midir aynen karnimda da agrim oluyor midem de agrimaya bulanmaya basladi

kızlar kasık ağrılarınız var mı benim son 1 haftadır oluyor çarşamba günü ev işi yaptım baya ağrım oldu dün bulantım vardı buğün ağrı tekrar başladı

sizde durum nedir

Merhaba kızlar,bulantılarım had safhada olduğundan hiç yazamıyorum.dr a her hafta gözüküyorum folik asit dışında vitamin önermedi.kafama göre almak istemiyorum,gittiğim Dr iyi bi Dr çünkü ama aklımda karıştı.hiç beslenemediğim için.

benim kasık ağrılarım neredeyse hamileliğimi öğrendiğim andan beri var. Zaman zaman bel ağrılarımda oluyor. özellikle ayakta kaldığım zaman veya biraz ev işi yaptığım zaman falan artıyor bu ağrılar. Bende ev işi yapmayı falan bıraktım yapabiliyorsam bir tek yemek yapıyorum o kadar. Bahar temizliği için mecbur kadın tutucam artık.

akıntılarım da çoktu ama sanki bu hafta azaldı gibi.

bu hafta biraz daha yemek yiyebiliyorum doktor zorla yemek yememi önerdi yemek yemek senin için ilaç gibi dedi hakikaten açken daha fazla bulantım var.

Amaaan nasi bi dr mis. ne sordu ayol merakkk ettim..:))))

benim pek olmadı kasık ağrım ama bu hafta var... ev işi yaptım bende hemen ağrı igrdi ... evet yaaa aç kalınca bulantı artyo bide havalar sıcaklaştı onunda etkisi var

bende kadın tutucam bıraktım artık bu saatten sonra ev işi olmaz.. sağolsun zaruri işleri eşim yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…