slm hamişlerrrrnasılsınız bakalım bu ara nete giremedim genel olarak geçmişe baktım ama
bende geçen hafta keseyi görmüşdüm degerim 2700 lerdeydi pazartesi tekrar gitcem kalp atışları için ama ankarada özel bi yer arıyorum çünkü devlet hastanesi hiç bilgi vermedi ne yiyecem ne içeçem vitamin ilacı falan vermedi çok halsizim dememe ragmen bende eczaneden elevit aldım eczacı bayanda hamiş herkes kullanıyo dedi size doktorlarınız elevit verdimi özellükle dikkat ettiginiz yiyecekler varmı ilk 3 ay organ oluşumu oldugu için beslenmeme dikkat etmek istiyorum fikirlerinizi paylaşın
Bu dönemde calismamak en iyisi. Ben öğretmen im maalesef. Bulantilar okulda girdigi zaman cok zorlaniyorum. Bende doktorun soylemesine göre hiç bir sıkıntı yok. Rahim agzin kapali suyun iyi bebek de iyi dedi sadece folic asit iciyorum. Bana da 3 hhafta sonraya randevu verdi o zamana kadar nasil bekliycem bilmiyorum :) seninde ilaclarini aksatmadan dinlenmen lazım canım. Valla ben hiç bir şey yapmiyorum
Kizlar eleviti yazdirmadan alsam kac liraaaa biliyo musunuz????
Merhabalar,
Ben 5 hafta 6 gunluk hamileyim. Hamile kalmak için 5 aydır ugrasmamız sonucunda sonunda bende hamile kalabildim
Bu kadar istekle hamile kalmayı arzu eden ben hala hamile olduguma inanamıyorum. sanırım adet gecikmesi ve göğüslerde şişme dışında herhangi bir rahatsızlık hissetmemem de buna bi sebep.
forumda hamilelik ile ilgili kullanılan bi çok teknik terimin yabancısıyım, sanırım zamanla herşeye sizler gibi hakim olucam :)
Hesaplamalara gore Allah nasip ederse 29 aralık 2013 de bebegimi dünyaya getirmiş olacağım. Aranıza katıldığım için çok sevinçliyim. Bütün hamilelerin bebeklerini saglıcakla kucaklarına almaları nasip olur inşşşş. Bebek isteyen herkesin duaları kabul olur inşş
Sevgiler...
umarım önümüzdeki hafta sonu daha mutlu olurum cuma randevum var bebişimim kalp atışlarını görürüm inşaallah sen görmüşsündür
Elimde olsa çalışmaz bütün gün yatardım. Psikolojim o kadar bozuk ki ağlamak veya sinirlenmek için bahane arıyorum resmen. Tekrardan doktor değiştirdim son gittiğim doktor cinsel hayatım ile ilgili ilginç sorular sorduğu ve alanen iltifat (!) ettiği için.. ayrıca eşimin hiç bir muayene de odaya girmesine izin vermedi .. Şu anda Dr Dalga bey e gidiyorum. 9+3 günlük olmusum ayrıca ultrasonda küçük bir kanama görüldü düşük tehlikemin olduğunu söyledi ptesi tekrardan kontrolum var dualarınıza ihtiyacım var .
Merhaba Kizlar,
bende araniza yeni katildim.37 yasindayim 3. gebeligim ilk gebeligimde bebegimi dogumda kaybettim ikinci ikiz gebeligim 3.ayinda dusukle sonuclandi.ve simdi yeniden hamileligimin 10. haftasi icindeyim.hersey yolunda gidiyor simdilik.normalde ayda bir olan kontroller onceki yasadigim olumsuzluklardan dolayi su an 2 haftada bir olacak sekilde pazartesi ikinci kontrolum var.
Hepinize guzel hamilelikler ve bebeginizi saglikla sihhatle kucaginiza almanizi dilerim...
allh kucanda göstermeyi nasip etsin
..allh bir daha yaştmasın cnm...
Elimde olsa çalışmaz bütün gün yatardım. Psikolojim o kadar bozuk ki ağlamak veya sinirlenmek için bahane arıyorum resmen. Tekrardan doktor değiştirdim son gittiğim doktor cinsel hayatım ile ilgili ilginç sorular sorduğu ve alanen iltifat (!) ettiği için.. ayrıca eşimin hiç bir muayene de odaya girmesine izin vermedi .. Şu anda Dr Dalga bey e gidiyorum. 9+3 günlük olmusum ayrıca ultrasonda küçük bir kanama görüldü düşük tehlikemin olduğunu söyledi ptesi tekrardan kontrolum var dualarınıza ihtiyacım var .
selam kızlar nsılsınızz..ay benm karnım çok ağrıyorrr...akıntımda sarımsı gbiive çok yogun..sarımsı ve beyaz..sizdede ağrı oluyormu kuzucuklar yaa
benim kasık ağrılarım neredeyse hamileliğimi öğrendiğim andan beri var. Zaman zaman bel ağrılarımda oluyor. özellikle ayakta kaldığım zaman veya biraz ev işi yaptığım zaman falan artıyor bu ağrılar. Bende ev işi yapmayı falan bıraktım yapabiliyorsam bir tek yemek yapıyorum o kadar. Bahar temizliği için mecbur kadın tutucam artık.
akıntılarım da çoktu ama sanki bu hafta azaldı gibi.
bu hafta biraz daha yemek yiyebiliyorum doktor zorla yemek yememi önerdi yemek yemek senin için ilaç gibi dedi hakikaten açken daha fazla bulantım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?