Merhaba Kizlar,
bende araniza yeni katildim.37 yasindayim 3. gebeligim ilk gebeligimde bebegimi dogumda kaybettim ikinci ikiz gebeligim 3.ayinda dusukle sonuclandi.ve simdi yeniden hamileligimin 10. haftasi icindeyim.hersey yolunda gidiyor simdilik.normalde ayda bir olan kontroller onceki yasadigim olumsuzluklardan dolayi su an 2 haftada bir olacak sekilde pazartesi ikinci kontrolum var.
Hepinize guzel hamilelikler ve bebeginizi saglikla sihhatle kucaginiza almanizi dilerim...
kızlar kasık ağrılarınız var mı benim son 1 haftadır oluyor çarşamba günü ev işi yaptım baya ağrım oldu dün bulantım vardı buğün ağrı tekrar başladı
sizde durum nedir
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah bu sefer bi sorunla karşılaşmassın canım.. mutlu hberler alırsın.
aynen bende biraz iş yapsam halsizlik oluyor... mide bulantım henüz başlamadı. ama halsizlik çok fena... akşamları oturamaz oldum hemen uyuyorum..
tamam canım ben okudum..
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
herkese merhabalar :) Bir 2012 nisan annesi olarakbundan sonra bende sizlerle beraber aralık ayını bekliyorum, 13 aylık erkek bebeğim var hala emmeye devam ediyor, yaşım 25 , kilom 48, sat 17 mart, beklenen doğum 28 aralık, benim için 2014 yılı baya hızlı olucak:)) öğretmenim şu an Elazığda görev yapıyorum, ilk doğumum Ankara ailemin yanında olmuştu , şimdi kararsızım , bu arada cuma günü kan değerlerim 500 lerdeydi, bana biraz düşük geldi, sanırım geç döllenme var, ocak annesi mi yoksa, aralık annesi mi olucam meraktayım:)) rabbim hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize:) keseyi ve kalp atışlarını görmek için salı yeniden doktordayım. Bu arada benim gibi küçük bebeği olup şu an emziren var mı aranızda?
Auyy o zaman emzirmemen gerekiyor...bende ogretmenim. isin biraz zor olacak iki bebekle ama deher bosver. benimde ikinci cocuk olcak insallah.benim sat 17 mart ayni seninkiyle ama senin nadi 28 aralik nenimki 22 aralik..dr mu soyledi sana
ben de 2009 nisan annesiyim. benziyor tarihlerimiz....ilki sezeyan miydi.???
bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah.meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
herkese merhabalar :) Bir 2012 nisan annesi olarakbundan sonra bende sizlerle beraber aralık ayını bekliyorum, 13 aylık erkek bebeğim var hala emmeye devam ediyor, yaşım 25 , kilom 48, sat 17 mart, beklenen doğum 28 aralık, benim için 2014 yılı baya hızlı olucak:)) öğretmenim şu an Elazığda görev yapıyorum, ilk doğumum Ankara ailemin yanında olmuştu , şimdi kararsızım , bu arada cuma günü kan değerlerim 500 lerdeydi, bana biraz düşük geldi, sanırım geç döllenme var, ocak annesi mi yoksa, aralık annesi mi olucam meraktayım:)) rabbim hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize:) keseyi ve kalp atışlarını görmek için salı yeniden doktordayım. Bu arada benim gibi küçük bebeği olup şu an emziren var mı aranızda?
ben tarihleri karıştırdım canım, daha doğrusu değerlerim düşük çıktığı için bir hafta geriden hesaplıyorum kendim , çizelgemide yeniden düzenledim:) ilki sezaryandı evet , bu arada senin değerlerin nasıldı benim kafam karıştı:SS iki çocukla zor olucak ama şimdiden hazırladım kendimi:)) maşallah seninki 4 yaş olmuş o sana yardımcı bile olur annesi, senn branşın ne ?
günaaaydınnnnnnn :)
Kizlar eleviti yazdirmadan alsam kac liraaaa biliyo musunuz????
Kızlar meraba:) dub kontrolüm vardı bebişimi çok net gördük:) elleri ayakları oynuyodu:) darısı görmeyenlerin başına. İkili test için 11 artı 5 te gidicem. Siz ne zaman gitmiştiniz?
Ohhh cok iyi haber....ikili test o civarda yapiliyor..bide dikkat et yaptiginda. bebegin ırki cikiyor. caganda yaptirdigimda beyaz irk cikti.gercektende sari bebek olarak dpgdu.. arkadasta asya irki yazoyodu gercekten cekik gozlu oldu bebis. mutlaka bakin eglenceli oluyor ....
etnik köken kısmında mı canım?senın yazını görünce 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim onun ikikli testine baktım hemen etnik köken beyaz yazılmış
Basin sagolsun canim cok uzuldumm...evet etnik kokende yaziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?