2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

inşallah bu sefer bi sorunla karşılaşmassın canım.. mutlu hberler alırsın.

kızlar kasık ağrılarınız var mı benim son 1 haftadır oluyor çarşamba günü ev işi yaptım baya ağrım oldu dün bulantım vardı buğün ağrı tekrar başladı

sizde durum nedir

aynen bende biraz iş yapsam halsizlik oluyor... mide bulantım henüz başlamadı. ama halsizlik çok fena... akşamları oturamaz oldum hemen uyuyorum..

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

tamam canım ben okudum..

herkese merhabalar :) Bir 2012 nisan annesi olarak bundan sonra bende sizlerle beraber aralık ayını bekliyorum, 13 aylık erkek bebeğim var hala emmeye devam ediyor, yaşım 25 , kilom 48, sat 17 mart, beklenen doğum 28 aralık, benim için 2014 yılı baya hızlı olucak:)) öğretmenim şu an Elazığda görev yapıyorum, ilk doğumum Ankara ailemin yanında olmuştu , şimdi kararsızım , bu arada cuma günü kan değerlerim 500 lerdeydi, bana biraz düşük geldi, sanırım geç döllenme var, ocak annesi mi yoksa, aralık annesi mi olucam meraktayım:)) rabbim hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize:) keseyi ve kalp atışlarını görmek için salı yeniden doktordayım. Bu arada benim gibi küçük bebeği olup şu an emziren var mı aranızda?

Son düzenleme:

Tesekkur ederim canim,insallah

Allah gönlündekini hakkında hayırlısı İhsan eylesin.bend okudum canım.dualarımız kabul olsun

Auyy o zaman emzirmemen gerekiyor...bende ogretmenim. isin biraz zor olacak iki bebekle ama deher bosver. benimde ikinci cocuk olcak insallah.benim sat 17 mart ayni seninkiyle ama senin nadi 28 aralik nenimki 22 aralik..dr mu soyledi sana
ben de 2009 nisan annesiyim. benziyor tarihlerimiz....ilki sezeyan miydi.???

Son düzenleme:

ben tarihleri karıştırdım canım, daha doğrusu değerlerim düşük çıktığı için bir hafta geriden hesaplıyorum kendim , çizelgemide yeniden düzenledim:) ilki sezaryandı evet , bu arada senin değerlerin nasıldı benim kafam karıştı:SS iki çocukla zor olucak ama şimdiden hazırladım kendimi:)) maşallah seninki 4 yaş olmuş o sana yardımcı bile olur annesi, senn branşın ne ?

bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah.

hayırlı olsun canım.

Benimde degerim dusuk geldi bana adet tarimden 1 gun sonra 82 idi...1hafta sonra 1000 i gecmisti..saglik oc. da yaptirdim >1000 yaziyo. dr hamilesin dedi..ilk ramdevumda yarin..benimkide dusuk anlican.

evet oglum bayaa. buyudu seneye ana sinifina gidecek...ben. sinif ogretmeniyim. hemde 1. Sinif ogretmeni. bayaa zorlanacagim ama neyseku 1 ay kaldi...

Kızlar meraba:) dub kontrolüm vardı bebişimi çok net gördük:) elleri ayakları oynuyodu:) darısı görmeyenlerin başına. İkili test için 11 artı 5 te gidicem. Siz ne zaman gitmiştiniz?

bende okudum canım dua da ettim, rabbim en kısa zamanda senin de hamile kalmanı nasip eylesin inş.
Nacizane bi tavsiye, bebek olsun diye çabalamadan yap işini , akışına bırak gayet rahat ol , bol dua ve tevekkül et oluverir sen bile anlamazsın inş. En kısa zamanda

Bende okudum. Rabbim tez zamanda gönlünün dileğini hayırlı bir şekilde nasip etsin

Kızlar meraba:) dub kontrolüm vardı bebişimi çok net gördük:) elleri ayakları oynuyodu:) darısı görmeyenlerin başına. İkili test için 11 artı 5 te gidicem. Siz ne zaman gitmiştiniz?

Ohhh cok iyi haber....ikili test o civarda yapiliyor..bide dikkat et yaptiginda. bebegin ırki cikiyor. caganda yaptirdigimda beyaz irk cikti.gercektende sari bebek olarak dpgdu.. arkadasta asya irki yazoyodu gercekten cekik gozlu oldu bebis. mutlaka bakin eglenceli oluyor ....

etnik köken kısmında mı canım?senın yazını görünce 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim onun ikikli testine baktım hemen etnik köken beyaz yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…