2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
6 haftalık hamileyim bugün biraz temizlik yaptım yukarı rafllara doğru uzandım hiç bir yere uzanmamamı söylediler ama şimdi moralim bolzuldu umarım bişey olmaz biraz karnım ağrıyor bişey olmaz dimi kızlar

zeynep hiç akıntın leken oluyormu çok uçuk kahve sarı gibi.

anladım canım benide 11 mayısa çagırdı 5+5 oluyorum duyulurmu anlamadım senin kaç oluyor .temizlik vs.de yapma ilk 3 ay önemliymiş bırak ev her zaman temizlenir

kesemi gördüm canım kalp atışını duymadım daha salı günü gideceğim onun için bugün temizlik yaptığım için korktum

Arada kaynamasin dedim:))))))

geç duyulduğuda oluyormuş arkadaşım 10 haftasında duymuş bir kezden birşey olmaz umarım

Canım korkma. ben hamiş oldugumu bilmeden salıncaga bindim, bahçe ile ugraştım, temizlik yaptım. alalh a şükür bişi olmadı. O kadar kolay düşmez bebişler zaten. Tabi tedbiri elden bırakma yinede. Ben de daha kalp aatışlarını duymadım. 15 mayısta randevum. Keseyi 6+2 de gördüm.

yanımda olsan yanağından öperdim senin :) çok korktum bir an bende panik atakda var çok teşekkür ederim çok rahatladım :)

yanımda olsan yanağından öperdim senin :) çok korktum bir an bende panik atakda var çok teşekkür ederim çok rahatladım :)

Oyy canım benim :13: Rica ederim. O dünyaya gelecekse de uçurumdan atlasakta düşmez.

Hata belgesel kanalında izledim.

Yabancı ülkede.

Paraşütle atlamış kız. Hamileymiş ama bilmiyormuş. Sonra paraşütü açılmadı ve aşağıya çakıldı. Kamera çekimide var. Çok ürkütücüydü. Sonra bebiş sapasağlam dogdu yani o zaman 2 aylık gibi bişiymiş. Tabi kadın bayağı zarar görmüş yüzüne platinler takmışlar. Ama dediğim gibi yaşayacaksa yaşayacaktır kuzum no stres

benide rahatlattın canım bir doktora gittim şu anda 5+1 im 6+0 da kalp atışını duymazsak saglıksız dermiş .her yerde yazıyor 10 haftada duyan var diye.kesemi 4+5 te gördüm ama 5,5mm idi.

benide rahatlattın canım bir doktora gittim şu anda 5+1 im 6+0 da kalp atışını duymazsak saglıksız dermiş .her yerde yazıyor 10 haftada duyan var diye.kesemi 4+5 te gördüm ama 5,5mm idi.

Kuzum benimde 6 + 2 de 15.4 mm. idi. 24 nisanda gitmiştim. 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. 8. 9. 10. haftalarda duyanlar var canım zaten. Doktorlar çok aceleci davranıyor. Bana öyle bişi demedi. Herşey yolunda dedi. İçini rahat tut.

evet canım 2 mayısta gördüm.4+5 tim az kahve lekem oldu doktora gittim moralimi bozdu 5+3 te kalp duyulmalıymış.bi daha gitmiycem ona.benim bat 30 mart 24 nisanda ögrendim hamileyim

Kuzum bebişide görmedik daha. Bakalım 15 inde bebiş ve kalp atışlarını duyabilecek miyim. Hayırlısı Allah tan kuzum. Sende sadece keseyi gördün dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…