Basin sagolsun canim cok uzuldumm...evet etnik kokende yaziyor...
6 haftalık hamileyim bugün biraz temizlik yaptım yukarı rafllara doğru uzandım hiç bir yere uzanmamamı söylediler ama şimdi moralim bolzuldu umarım bişey olmaz biraz karnım ağrıyor bişey olmaz dimi kızlar
akıntım var ama beyaz canım dediğin gibi olmadı hiçzeynep hiç akıntın leken oluyormu çok uçuk kahve sarı gibi.
kesemi gördüm canım kalp atışını duymadım daha salı günü gideceğim onun için bugün temizlik yaptığım için korktum
anladım canım benide 11 mayısa çagırdı 5+5 oluyorum duyulurmu anlamadım senin kaç oluyor .temizlik vs.de yapma ilk 3 ay önemliymiş bırak ev her zaman temizlenir
Ohhh cok iyi haber....ikili test o civarda yapiliyor..bide dikkat et yaptiginda. bebegin ırki cikiyor. caganda yaptirdigimda beyaz irk cikti.gercektende sari bebek olarak dpgdu.. arkadasta asya irki yazoyodu gercekten cekik gozlu oldu bebis. mutlaka bakin eglenceli oluyor ....
geç duyulduğuda oluyormuş arkadaşım 10 haftasında duymuş bir kezden birşey olmaz umarım
geç duyulduğuda oluyormuş arkadaşım 10 haftasında duymuş bir kezden birşey olmaz umarım
Canım korkma. ben hamiş oldugumu bilmeden salıncaga bindim, bahçe ile ugraştım, temizlik yaptım. alalh a şükür bişi olmadı. O kadar kolay düşmez bebişler zaten. Tabi tedbiri elden bırakma yinede. Ben de daha kalp aatışlarını duymadım. 15 mayısta randevum. Keseyi 6+2 de gördüm.
yanımda olsan yanağından öperdim senin :) çok korktum bir an bende panik atakda var çok teşekkür ederim çok rahatladım :)
Canım korkma. ben hamiş oldugumu bilmeden salıncaga bindim, bahçe ile ugraştım, temizlik yaptım. alalh a şükür bişi olmadı. O kadar kolay düşmez bebişler zaten. Tabi tedbiri elden bırakma yinede. Ben de daha kalp aatışlarını duymadım. 15 mayısta randevum. Keseyi 6+2 de gördüm.
Oyy canım benim :13: Rica ederim. O dünyaya gelecekse de uçurumdan atlasakta düşmez.
Hata belgesel kanalında izledim.
Yabancı ülkede.
Paraşütle atlamış kız. Hamileymiş ama bilmiyormuş. Sonra paraşütü açılmadı ve aşağıya çakıldı.Kamera çekimide var. Çok ürkütücüydü. Sonra bebiş sapasağlam dogdu yani o zaman 2 aylık gibi bişiymiş. Tabi kadın bayağı zarar görmüş yüzüne platinler takmışlar. Ama dediğim gibi yaşayacaksa yaşayacaktır kuzum no stres [/QU
deme yahu çok çıt kırıldım olmak istemiyorum ama çok acemiyim başıma ne gelicek bilmiyorum ama gidim annemin ellerinden öpücem ablamı tarladan gelirken mağarada benide yolda doğurmuş çok zor iş şimdi onu anlamaya çalışıyorum
benide rahatlattın canım bir doktora gittim şu anda 5+1 im 6+0 da kalp atışını duymazsak saglıksız dermiş .her yerde yazıyor 10 haftada duyan var diye.kesemi 4+5 te gördüm ama 5,5mm idi.
Oyy canım benim :13: Rica ederim. O dünyaya gelecekse de uçurumdan atlasakta düşmez.
Hata belgesel kanalında izledim.
Yabancı ülkede.
Paraşütle atlamış kız. Hamileymiş ama bilmiyormuş. Sonra paraşütü açılmadı ve aşağıya çakıldı.Kamera çekimide var. Çok ürkütücüydü. Sonra bebiş sapasağlam dogdu yani o zaman 2 aylık gibi bişiymiş. Tabi kadın bayağı zarar görmüş yüzüne platinler takmışlar. Ama dediğim gibi yaşayacaksa yaşayacaktır kuzum no stres [/QU
deme yahu çok çıt kırıldım olmak istemiyorum ama çok acemiyim başıma ne gelicek bilmiyorum ama gidim annemin ellerinden öpücem ablamı tarladan gelirken mağarada benide yolda doğurmuş çok zor iş şimdi onu anlamaya çalışıyorum
Canım beni de annem tarladan gelir gelmez dogurmuş. anneciğim benim onların hakkını nasıl ödücez.
bebegi ne zaman gördün canım
Kuzum bebişide görmedik daha. Bakalım 15 inde bebiş ve kalp atışlarını duyabilecek miyim. Hayırlısı Allah tan kuzum. Sende sadece keseyi gördün dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?