- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Kizlar merhabalarrr.. Bi kac gundur giremiyorum topige umarm herkes iyidir :) ben 5 gun once filan bebisim kalp atislarini duydum ve akabinde drum bnden bi dolu kan testi istedi. Birde idrar var. Testler inanlmaz pahali geldi bana siz nerede yaptirdinz saglik ocaginda yapiliyomus yeni ogrendim ama hic yaptrmadm da orada kafam karsti nolur bi yardm edin bana yarin yaptirmam lazm artik
ne kadar dediler canım ben 240a yaptırdım kan+idrar+coombs testi bu 40 liraydı.280 yanii..sağlık ocakları yapıyo ama öyle biliyoruumm
ben erken gebelik tahlillerinin hepsini 37 liraya yaptırdım ne tahlili istemişki çok pahalı tuttu
merhaba arkadaşlar nasılsınız.ben bebeğimi kaybettim kızlar kalp atışı yoktu kürtaj oldum cumartesi hayırlısı olsun.artık aralık annesi değilim.rabbim hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
benimde rubellalar coombs lar falan 280 tuttu.üniversite hastanesine gittim bedava. sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyorum. Evin hangi ilde?
Cnm istanbul kadikoydeyim ben snin kac taneydi
bende üsküdardayımmm şifaya falanmı gittin kazık kadıköy çok :)
bende üsküdardayımmm şifaya falanmı gittin kazık kadıköy çok :)
Merhaba kızlar ben bugün hastaneye gittim kalp atışı görürüm umudu ile
Ama duyamadım 22 martta regli olmama ragmen şuan benim hesabıma göre 6+3
Ama dr daha 4 haftalık dedi şaşırdım 2 haftalık bir zaman var arada neden böyle acaba tam yumurtlam günündenmi hesaplıyorkii
Kesenin boyuda (yanlış yere bakmıyorsam)8.42mm yazıyor kafam çok karıştı başka hastaneye gidicem ama bulamadım
Sizlerin Kartal,Maltepe,bostancı tarafında tavsiye edeceğiniz bir dr varmı???
aAYYY cnm ne mutlu oldum kızzz...kızlar hepinize günaydın cumartesi doktora gıttık maşallahbebişimin kalp atışlarını duydum cok ağladım iki kez düşük yaşadım hiç kalp atışı duymadım herşey yolunda bebişimde cok ıyı rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin hepimize
canım benım ınan mesajını yenı gördüm bu akşam markasına bakar söylerim ama ben gerçekten cok memnunum eşim bıle kullanmayı sevıyor cunku cok rahat
dua ediyorum kuzum senn için rabbm o acıyı bir daha yaştmasın cnm benmm....inşllh kesen toprlanır bebn içinde durr..rabbm acı yaştmasın cnm benmmYine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın
cnm sana şekeryüklemesi yapıldımı dr söle cnm..hamillkte şeker yükseliyor cnm..çok su içmek ve haifi agoız kokusu bunun nednei olabilr cnm bnemmm...kızlar benımle aynı seylerı yasayanlar varmı asırı derecede su ıcme ıhtıyacı duyuyorumgunde nerdeyse 5 lıtre su ıcıyorum sureklı ıcım kuruyor. Bırde bısey kafamı karıstırdı ben martın dordunde adet olmustum ama ultrason olcumlerıne gore son adet tarıhım 28 subat ben sımdı ultrason olcumune gore mı hafta hesaplamalıyım son adet tarıhıne gore mı
bende çok sabırsızlanıyorum cnm...ama maşşlhh 10 hafta oldmuş cnmm...bişe kalmdııı az kaldı 1 ay sonra fln tmm:))ya kızlar benn cok sabırsızlanıyorum bir an önce bebeğimizin hareketlerini hissetmek istiyorum
ayy inşll bende bu cuma görrrm cnm yaaa..çok heycnlıyım yaaa....ne mutlu sana allh kucmzda göstersnn cnmmdarısı başına canım:)
ben 4+5te kese gordum, 5+5te kalp atışı duydum.. işte cumartesi de 8+5ti kıpır kıpırdı:)
11+5te de ikili test için gidicem inşallah
ayy cnm çok üzldüm kuzum cnm benm..rabbm tez zamnda yenisini versin ve bir dhaa yaştmasın cnm benmmerhaba arkadaşlar nasılsınız.ben bebeğimi kaybettim kızlar kalp atışı yoktu kürtaj oldum cumartesi hayırlısı olsun.artık aralık annesi değilim.rabbim hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
ayy bende n hiç test istemdiler ne zmn isteniyoki o kdr test pufff amma çok test kızzzHaa soylemeyi unuttum kizlar 18 tane tahlil istemis drum toplamda fazla mi? Sizde kactane oldu?
cnm ebnm geç dölnnme olmuştr ondan cnm ..Merhaba kızlar ben bugün hastaneye gittim kalp atışı görürüm umudu ile
Ama duyamadım 22 martta regli olmama ragmen şuan benim hesabıma göre 6+3
Ama dr daha 4 haftalık dedi şaşırdım 2 haftalık bir zaman var arada neden böyle acaba tam yumurtlam günündenmi hesaplıyorkii
Kesenin boyuda (yanlış yere bakmıyorsam)8.42mm yazıyor kafam çok karıştı başka hastaneye gidicem ama bulamadım
Sizlerin Kartal,Maltepe,bostancı tarafında tavsiye edeceğiniz bir dr varmı???
aAYYY cnm ne mutlu oldum kızzz...
allh kucanda göstermeyi nasip etsin kzuuummmm cnm benmm yaaa...ne sevndimm kızzzz..bende cuma gitcem çok heycnlıyım kızzz...şi,mdi senn ki ne kadrlık oldu tam kuzum
dua ediyorum kuzum senn için rabbm o acıyı bir daha yaştmasın cnm benmm....inşllh kesen toprlanır bebn içinde durr..rabbm acı yaştmasın cnm benmm
cnm sana şekeryüklemesi yapıldımı dr söle cnm..hamillkte şeker yükseliyor cnm..çok su içmek ve haifi agoız kokusu bunun nednei olabilr cnm bnemmm...
4 gün önde gidyor cnm ya da öl.çmlere gööre erken dölnme kuzum ben öle anldım cnm benmmm..
sen doktrun dedi zaman göre hespla kuzum
bende çok sabırsızlanıyorum cnm...ama maşşlhh 10 hafta oldmuş cnmm...bişe kalmdııı az kaldı 1 ay sonra fln tmm:))
benmde 10 mayısta 8+2 olcmm..ozmna kdr bile sabırslanıyorum ne olsun yaaa bi tuaf olo insan
ayy inşll bende bu cuma görrrm cnm yaaa..çok heycnlıyım yaaa....ne mutlu sana allh kucmzda göstersnn cnmm
ayy cnm çok üzldüm kuzum cnm benm..rabbm tez zamnda yenisini versin ve bir dhaa yaştmasın cnm benm
ayy bende n hiç test istemdiler ne zmn isteniyoki o kdr test pufff amma çok test kızzz
cnm ebnm geç dölnnme olmuştr ondan cnm ..
4 haftalıkta kalp atşı görlmmesi norml cnm 2 hafta bekle görrsn cnm benm sabırlı ol kuzu
Kizlar merhabalarrr.. Bi kac gundur giremiyorum topige umarm herkes iyidir :) ben 5 gun once filan bebisim kalp atislarini duydum ve akabinde drum bnden bi dolu kan testi istedi. Birde idrar var. Testler inanlmaz pahali geldi bana siz nerede yaptirdinz saglik ocaginda yapiliyomus yeni ogrendim ama hic yaptrmadm da orada kafam karsti nolur bi yardm edin bana yarin yaptirmam lazm artik
Merhaba kızlar bizde bugün itibariyle 8+1 iz kalp atislarimiz başladı çok şükür bende başından beri zeynep kamile gidiyorum 1 senedir bekliyorduk çok şükür Rabbim nasip etti yalnız benim ne mide bulantım var ne baş dönmesi yalnızca göğüslerim acıyor o kadar sorun var mı bilmiyorum ama en son perşembe gittik doktora bi sorun yok dedi kesemizde bebeğimde net olarak görünüyor çarşamba randevum var tekrar bakalım herşeyin hayirlisi ama belirtimin olmaması sorun teşkil eder mı ister istemez düşünüyorum ve tedirgin oluyorum
Cnm kalp atislarini duyduktan sonra istiyo drlar kan sayimi demir vs bi ton kan testi toplamda bnden 18 tane istemis
sakın deme kuzum cnm benmm....bende diyodum şimdi miğdem bulnıyor..çok değill allha şükürr..ama sakın deme..valla kaşıonırsın kuzum ...
ben sağlık ocağında yaptırdım.sadece toksoplazma ve rubellayı yapmıyolar.onuda bir poliklinikte verdim 52 tl tuttu.hatta sağlık ocağına gebe olduğunu bildir hemşire ilgileniyor takip ediyor seni bebek doğuncada bebeğin takibini yapıyor aşısı falan.
hemşire hatta hazır kan alınıyor verebileceğin diğer testleride yazayım dedi bi sayfa test yaptırdım hepsi güzel çıktı çok şükür.
idrar tahlilide çok kolay uzun bir çubugu idrara daldırıyor ve bir minik kağıda yazıyor o kağıda bakarak.5 dk sürmüyor sonucunu alman.emin olamadım doktora sordum bu test mi istediğiniz diye o yeterli dedi.
tahliller için bence hastanelere gerek yok.sağlık ocaklarıda kendi bünyesinde yapmıyor zaten labaratuara yolluyor,güveniyorum ben.
Ayy valla mıne bileyim yahu dedim ki kendi kendime ne biçim hamileyim ben inşallah baslamaz bulantı falan o zaman bide sarı akıntım oluyor normal mı doktora sormayı unuttum o an ki heyecandan ve hayatımda içmediğım kadar su içiyorum yemedigim kadar meyve yiyorum ve çabuk şişiyorum :-(
Aslinda dogru soyluyosun canim yaa onlarda labratuara gonderiyolar sonucta. Ilk yaptiricak olan da ben diilim sonucta orda yaptiriyim en iyisi.. Cok tesekkur ederim canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?