Off offfff ben annemi çok özlüyorum keşke hep yanımda olsaydı..
Ne kadar dogru yazılmış. Hepsini birebir yaşadım.. ve sanırım çogumuz aynı şeyleri yaşadık..
Megersem annelerimiz bizi ne çok severmiş çok daha iyi anladım..Bağırmaları, azarlamaları hep bizi koruma içgüdüsündenmiş...
daha kucagıma almadım tabi yolun başındayım fakat, annemi o kadar çok iyi anladım ki...
Onun hakkını nasıl ödücem. Canım o benim..
Bide gurbette olunca benimki 1 e değil 1000 e katlanıyor....
Hasretlik beni yaktı kızlar...
Çok canım acıyor..
Herkese selam nasılsınız nasıl gidio hamilelik
Off offfff ben annemi çok özlüyorum keşke hep yanımda olsaydı..
Ne kadar dogru yazılmış. Hepsini birebir yaşadım.. ve sanırım çogumuz aynı şeyleri yaşadık..
Megersem annelerimiz bizi ne çok severmiş çok daha iyi anladım..Bağırmaları, azarlamaları hep bizi koruma içgüdüsündenmiş...
daha kucagıma almadım tabi yolun başındayım fakat, annemi o kadar çok iyi anladım ki...
Onun hakkını nasıl ödücem. Canım o benim..
Bide gurbette olunca benimki 1 e değil 1000 e katlanıyor....
Hasretlik beni yaktı kızlar...
Çok canım acıyor..
baş ağrısı halsizlik yorgunluk uyku hali iğrenerek yemek yeme kalçakrampları senin nasıl gidiyo
baş ağrısı halsizlik yorgunluk uyku hali iğrenerek yemek yeme kalçakrampları senin nasıl gidiyo
Geçmiş olsun canım benimde gaz sancısı, halsizlik ve arada giren baş ağrılarım dışında bir şeyim yok canım zamanla geçer inşllah tatlım benim
ayy canım geçer inş hemenn ya ama olsun güzel şeyler bunlar :)
benim hergün aynı sadece sabahları kusuyorum akşama kadar öğürüyorum
bide kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum pişerken kokuyo ondan:44:
inşallah geçecek biz de bir sö var tay at olana kadar sahibi it olurmuş bende o misal Şükür bu günlerimize hiç hamile kalamayan hiç bebek sahibi olamayanlar var sağlıkla doğsun da gerisi teferruat
3.aydan sonrada öyle bi açılcakki iştahlar nasıl tutcaz bilmiyorumm
ya benim iştahım yok yediğimden evk alamıyorum ama iki gündür sürekli karnımacıkıyo
Kizlar merhabalarrr.. Bi kac gundur giremiyorum topige umarm herkes iyidir :) ben 5 gun once filan bebisim kalp atislarini duydum ve akabinde drum bnden bi dolu kan testi istedi. Birde idrar var. Testler inanlmaz pahali geldi bana siz nerede yaptirdinz saglik ocaginda yapiliyomus yeni ogrendim ama hic yaptrmadm da orada kafam karsti nolur bi yardm edin bana yarin yaptirmam lazm artik
Kizlar merhabalarrr.. Bi kac gundur giremiyorum topige umarm herkes iyidir :) ben 5 gun once filan bebisim kalp atislarini duydum ve akabinde drum bnden bi dolu kan testi istedi. Birde idrar var. Testler inanlmaz pahali geldi bana siz nerede yaptirdinz saglik ocaginda yapiliyomus yeni ogrendim ama hic yaptrmadm da orada kafam karsti nolur bi yardm edin bana yarin yaptirmam lazm artik
bu topiğin en dertlisi benım sanırım Allah beterinden korusun bugunüme hamdolsun. 4 gündür hastanede yatıyordum 5 -6 kılo vermişim çok halsizleşince ve kusmalarımda zaten almış başını gtmişti. doktor yatış vrdi. 9 serum yedim çok şükür bugun de yemek yedim haslama makarna:)
siz nasılsınız hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?