2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yok cnm oraya hic gitmedim bi kac ozel hastaneye baktim karsida filan ama gereksiz pahali geldi alt tarafi kan testi yani en ucuzu 570 lerde bisidi sn nerde yaptirdin canim

yunus emre var canım burda hepsini 280e yaptırdım

canımm kartal umut hastanesinde birsen tursun var iyi bi doktor suratsız ama çok iyi:)
umarım görürsün hiçbi sorun olmaz inşş

canııımm yunus emreye gidiyorum iskelenin orda katlı otopark varya arkasında hemen.ayşe nurcan ünlüer doktorum aşırı seviyorumm o kadar canayakınki anlatamam.aksam 5 ile 10 arasında görev saati ben hep 9 buçuğa alıyorumki eşimi işinden alıkoymiyim diye.birlikte gidebilmemiz için yani..10da bitiyo mesaisi akşam.
geçenlerde gece fenalaştım 12miydi neydi aradım hemen geliyorum dedi düşün.o hastanede ekin hn.mdı doktorum buna tesadüf acilde muayene olmuştum iyikide acillik olmuşumda tanımışım diyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar, ben artık aranızda değilim. bebeğimi tıpkı ilk bebeğimdeki gibi kaybettim. kalbi durmuş 9+3'te. cuma günü kürtajla alındı. bedensel olarak iyiyim ne kanamam oldu ne de sancım. psikolojimi sormayın... ama geçecek, düzeleceğim, inşallah sağlıklı bir bebğim daha olacak.
allah sizi yavrularınızla sınamasın, sağ salim kucağınıza alırsınız kuzularımızı inşallah.
sakın moralinizi bozmayın, bende haşimato hipotiroid, gebelik şekeri, pcos... ne ararsanız var. kızıma kavuşmam büyük bir mucizeydi zaten, inşallah ikincci mucizem de çok bekletmez.
kendinize, bebeklerinize iyi bakın.

Kizlar gunaydn ise basladim raporum bitti o yuzden pek giremiyorum. Umarm hersey yolundadir opuldunuz

Banada dedi istersen disarda yaptir diye ama nerde yaptiriyim diye karar veremedim saglik ocaginda da yapiyolar fakak ben hic yaptirmadim ve yaptiran bi tanidigim olmaadigi icin size soriyim dedim neyseki karar verebildim:) tesekkur ederimm cnmm :)) insallah bebislerimizi sag saglim saglikli bi seklde kucagimiza alirz gerisi cokta onemli degil :)

Canim Allah sana saglik versin sen saglikli oldugun surece her zaman hamile kalirsin vee insallahta dogurursun saglikli bi seklide.. Umarim Rabbim sana en dogru zamanda bi evlat nasib eder senin adina gerckten cok uzuldum (

ne denirki bu durumda rabbim iş. saglıklısından sıhatlisinden tekrar nasıp eder allah yardımcın olsu canım

ikinci mucizen için güçlü ol belki söylemesi kolay diyeceksin ama çok üzme kendini inşallah sağlıkla yine bebeğini kucağına alacaksın

gözün aydın canım :)

kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım benım ara ara kasıklarım ve gögüslerim ağrıyor olnun dışanda şimdilik bır sıkntımız yok şükür hepinize güzel ve çabuk geçen haftalar dılerim

bu arada facebook daki gruba arkadaşlık isteği gönderdim..benide kabul ediniz :):):)

canım eklıyorum herkesı eğer hala eklenmediysen ıstek gönder tekrar

canım benım rabbım sağlıkla yenı bebişini kucağına versın bende 2 düşük yaşadım bak yıne hamıleyım üzülme sakın cok şükür bır kızın var rabbım onada uzun ömürler versin tekrar başın sağolsun

çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Benim bulantılarım 2 gündür mucize bir şekilde geçti şükür artık yemek yiyebiliyorum. Darısı sizlerin başına

Arkadaşlar ikinizede çok çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda söylenecek bir şey yok. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamilelik ve sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere

Geçmiş olsun canım Allah bundan sonrakileri sağlıklı ve ömürlü nasip etsin

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin.En azından tutunup sarılabileceğin bir kızın var.Allah ona sağlık versin.

merhaba aralık anneleri,

bende hamile olduğumu iki hafta önce öğrendim. aralığın sonuna doğru olacak inşallah.

cuma günü kontrol için doktora gittim keseyi gördüm, 5 tüp kan ve idrar verdim tahlil için. detaylı tahliller yapıldı, sonuçları aldım ama sonuçlar için henüz tekrar gitmedim, kan değerim çok düşük, bu sabah itibariyle aç karna 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi içmeye başladım.. bunun dışında gün içinde kuru kayısı, ceviz ve kuru incir yiyorum, çok fazla su içiyorum (özellikle değil sürekli susuyorum) şimdilik bu kadar var mı başka tavsiyeleriniz

şeydacım kuzum ben doktora gittiğimde 7+6 günlüktü hem bebek hem kalp atışını duydum bugünde tam 8+2 günlük olduk teyzesı benım yiğenımde kocaman olmuş bendende bırsürü tahlıl ıstedi doktor ıstersen devletde yaptır dedi özele gidiyorum ben orasıda tahlıllere 150 tl. dedi bende devletde yaptıracağım bu hafta
idrar tekiki(strep ile)
idrar mikroskobisi
anti hcv
anti cmv ıgm
anti rubella ıgm
anti toxo.ıgm
HbsAg (BU NEDİR ANLAMADIM AMA)?
B.kültürü(idrar)

hepsini yaptrıp 25 mayısta kontrolüm var götüreceğim)

sen nasılsın yieğnım nasıl teyzesı yer onu

çok çok üzgünüm. buradaki bir çok arkadaş gibi ben de yaşadım bu acı tecrübeyi. yaşadığınız şey tarifsiz, verilebilecek her türlü teselli yetersiz biliyorum. Ama Allahım hayırlısını versin. en kısa zamanda kucağınızı doldursun. bunu unutturacak acı vermesin, bunu unutturacak mutluluklar versin. Allahım her evlat isteyene istediğini istediği şekilde nasip etsin. çok üzgünüm....

bu dediğiniz tahlillerin hepsi banada yapıldı,bunun dışında biyokimya, fosfat, mantar, bakteri, hormon (T3-T4), hemogram bakıldı.. bende devlet hastanesinde yaptırdım aynı günde aldım, sonuçları göstermek içinde özel hastaneye gidecem, kalp atışlarını da duyarım inşallah. haftaya 7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum, şimdi 6+5 teyiz.

günaydın kızlarrrr
dün doktora gittim kesem büyümüş 12 mm ye çıkmış
ama eşinle beraber olma dedi ilk 3 ayda düşükler çok oluyormuş ama bende şüphemi etti yoksa laf olsun diyemi söyledi bilemiyorum zaten doktorluktan bezmiş bi hali vardı cuma günü özele gittcem bir sürü kan testi yaptı ama bhcg ye bakmadı idrarda verdim temiz çıktı çok şükür
ha bide kistimde büyümüş oda ilk 3 ay içinde küçülebilirmiş
elevit içtigimi söyledim tm dedi
kalp atışlarına bakmadı sordum kalp atşı varmı diye daha çok küçükmüş bakmak gereksizmiş devlet hast. diyemi böyle
önümden iki hasta girdi adet düzensizligi için gelmişler ikiside hamişş çıktılar aglaya aglaya gittiler rabbim herşeyin zamanı gelince veriyor işte iyi yada kötü herşey kader isyan ettmemek lazım herşeye razı olmak lazım
kürtaj olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum nasip degilmiş demekki herşeyin hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…