Kızlar meraba:) dub kontrolüm vardı bebişimi çok net gördük:) elleri ayakları oynuyodu:) darısı görmeyenlerin başına. İkili test için 11 artı 5 te gidicem. Siz ne zaman gitmiştiniz?
kızlar benim bulantılar yeni başladı çok fenayım varmı aranızda bulantışı geç başlayan.
kızlar nolur yardım edin kan testlerimi yaptırdım bugün sonuçlar çıkmış Anti rubella ıgg 70 çıkmış ne demek oluyo bu lütfen yardım edin:18:
Günaydın Arkadaşlaaaarrr
Unlugul ben ilk doktora gittiğimde 4+5 tim kese falan görmedi kanda anladı gebelik olduğunu 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi.
daha sonra şehir dışında seminerim olduğu için başka bir doktora gittim 6+3 ken keseyi gördü ama kalp atışını duyamadı. Hatta kese 32.5 mm di. Bir problem gözükmüyor dedi ama seni rahatlatabilmek için alttan bakabiliriz o zaman kesin duyulur kalp atışı dedi ama çok gerek yok dedi. Bende eşimde yanımda olduğu için, birde korktuğum için alttan baktırmadım.
yarın randevum var 8+4 olacağım inşallah duyabilirim kalp atışlarını, ve bebeğimin sağlıklı haberlerini alabilirim. Bende çok tedirgin oluyordum çünkü çok erken duyanlar var. Şimdi çok takmamaya çalışıyorum. Herşey olacağına varır çünkü ve herşey yalnızca Allahın elinde.
Akıntım hamileliğim başladığından beri var. Üstelik arttı. Ağrılarımda var herkesin söylediğine göre normalmiş. Ama kendimi yorduğum, zorladığım zaman çok az, belli belirsiz kan lekeleri görüyorum çamaşırımda.
merak edilecek birşey yok, ıgg daha önce rubella geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına gelir. istenilende budur zaten
saol canım yaa gerçekten çok saol herhangi bi sorun görünmüyo yani şuanda değilmi rakam çok yüksek geldi bana onun için panik oldum
hayır canım hiç bir sorum yok. ıgg negatif, ıgm pozitif çıksaydı, o zamn korkman gerekirdi. ıgg bağışıklık kazandığın anlamına gelir. ben çok stres yaşadım bu konu yüzünden, ıgg pozitifse, gerisi hiiiç önemli değil. boşuna stres yapıp bebeğini üzme
Kızlar meraba:) dub kontrolüm vardı bebişimi çok net gördük:) elleri ayakları oynuyodu:) darısı görmeyenlerin başına. İkili test için 11 artı 5 te gidicem. Siz ne zaman gitmiştiniz?
pozitif oldugunu nerden anlıycaz canım bende bugün yaptırdım perşembe alacam sonuçları?
Yine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın
çok sagol canım tamaamen rahatladım hangi ildesin doktroun kim benimde böyle doktora ihtiyacım var.bir daha zaten o doktora gitmiycem.
hayır canım hiç bir sorum yok. ıgg negatif, ıgm pozitif çıksaydı, o zamn korkman gerekirdi. ıgg bağışıklık kazandığın anlamına gelir. ben çok stres yaşadım bu konu yüzünden, ıgg pozitifse, gerisi hiiiç önemli değil. boşuna stres yapıp bebeğini üzme
Ay çok güzel canım.İnşallah bende gittiğimde görebilirim.Sen kaç hafta kaç günlük gördün
arkadaŞLAR ben bi yandan da kasım annelerine bakıyorum arada. büyük ihtimalle kasımda doğurucam die. orada rastladım çok hoşuma gitti flyrey diye bi arkadaş paylaşmış. çok güzel:
Anne olunca anlarsın" derdi annem...
Öyleymiş...
Anne olunca anladım...
İki kızı evlendi , oğlu askerde.
Biz olmadan nasıl yaşıyor annem , nasıl zor nefes alıyor ?
Anne oldum, anladım..
Gece gündüz demeden, uykusuz, yorgun, argın hiç tereddütsüz bakıp büyüttüğü bizler O'nu azıcık üzdüğümüzde nasıl canı yanarmış
ya da herhangi birimizin canı yandığında nasıl içi parçalanırmış...
Anne oldum, anladım...
Evlenmek istediğimde karşı çıkardı annem, daha küçüksün biraz daha bekle derdi.
İsyan ederdim, karşı gelirdim.
Meğer beni düşünürmüş annem. evlilik zormuş, sorumlulukmuş , hasretmiş anneye babaya...
O'nun gözünde hala küçücük bebek olduğum için kaldıramayacağımı düşünürmüş ondanmış korkusu...
Anne oldum, anladım...
Anne olmak çok farklı bir şeymiş. Hep söylerlerdi.
İnsan sonradan aşık olup bu kadar bağlanacağını bildiği bir varlığa ilk doğduğunda nasıl da korkuyla bakabiliyor. O'na bakamama korkusu, sorumluluk, ya bir şey olursa'lar...
Tüm bunlar bir nebze de olsa ilk doğduğunda bebeğini tam sevmeni engelliyor. En azından bu benim için öyleydi.
Ama şimdi; gözümü kapadığımda bile O'nun o güzel yüzü, gülüşü, minik elleri, ayakları canlanıyor hayalimde. Yanımdayken bile özlüyorum kokusunu. Bir kere öpmek yetmiyor.
Bir daha bir daha bir daha...
Anne olmak çok farklıymış...
İnsana bir çok özellik katarmış. En başta güzelleşiyorsun bir kere.
Tüm anneler KRALİÇEDİR. Çünkü Prens/Prenses dünyaya getirmiştir.
Uğraşsanız bütün hayatınız boyunca bir anne kadar güzel olabilir misiniz?
O'nun kadar güzel kokabilir misiniz?
Anne olmak olduğundan kat kat daha şefkatli olmakmış. Daha merhametli, daha duyarlı. Senin çocuğun olmadığı halde başkasının
çocuğu için endişe taşır mısın? Üzülürsün sadece. Ama anne olduğunda başka birinin çocuğuna bile bir şey olduğunda için acır. O'nu anlamak terimi bu noktada gerçekten O'nu anlamaktır. Kendini O'nun yerine koymaktır. 'Ya benim bebeğime de bir şey olursa'dır. Başkasının bebeği için içimin parçalandığını hissedip ağladığımda anladım.
Anne olmayı kelimelerle anlatamazsın mümkün değil.
Sabahlara kadar uyumayıp, sabah yine hiç eksiksiz sevebilmektir 'Anne Olmak'. O'nun için endişe taşımaktır.
O'na bakarken ağlamaktır; mutluluktan, sevgiden, korkudan, O'na gelecek zarardan.
Tek bir gözyaşının içinde saklıdır tüm bunlar.
"Anne olunca anlarsın" derdi annem.
Anne oldum anlıyorum.
Ve annemi daha büyük bir aşkla, daha büyük bir hasretle seviyorum.
Hiç bir şeyin değeri kaybedilmeden, ya da ayrı kalınmadan bilinmiyormuş.
Bir şey daha var anne olmakla ilgili.
Anne olmak güçlü olmakmış, dayanıklı olmakmış, sabretmekmiş.
Annemin çocuklarından ayrı olduğunda nasıl yaşamaya çalıştığını düşündüğümde anladım.
Çocukların hayallerinde çizgi kahramanlar vardır ya.
Aslında en güçlü, en süper, en sihirli kahraman annemmiş...
Anne olunca anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?