2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar benim bulantılar yeni başladı çok fenayım varmı aranızda bulantışı geç başlayan.

Son düzenleme:
kızlar nolur yardım edin kan testlerimi yaptırdım bugün sonuçlar çıkmış Anti rubella ıgg 70 çıkmış ne demek oluyo bu lütfen yardım edin:18:

kızlar nolur yardım edin kan testlerimi yaptırdım bugün sonuçlar çıkmış Anti rubella ıgg 70 çıkmış ne demek oluyo bu lütfen yardım edin:18:

merak edilecek birşey yok, ıgg daha önce rubella geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına gelir. istenilende budur zaten

çok sagol canım tamaamen rahatladım hangi ildesin doktroun kim benimde böyle doktora ihtiyacım var.bir daha zaten o doktora gitmiycem.

merak edilecek birşey yok, ıgg daha önce rubella geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına gelir. istenilende budur zaten

saol canım yaa gerçekten çok saol herhangi bi sorun görünmüyo yani şuanda değilmi rakam çok yüksek geldi bana onun için panik oldum

saol canım yaa gerçekten çok saol herhangi bi sorun görünmüyo yani şuanda değilmi rakam çok yüksek geldi bana onun için panik oldum

hayır canım hiç bir sorum yok. ıgg negatif, ıgm pozitif çıksaydı, o zamn korkman gerekirdi. ıgg bağışıklık kazandığın anlamına gelir. ben çok stres yaşadım bu konu yüzünden, ıgg pozitifse, gerisi hiiiç önemli değil. boşuna stres yapıp bebeğini üzme

pozitif oldugunu nerden anlıycaz canım bende bugün yaptırdım perşembe alacam sonuçları?

Kızlar meraba:) dub kontrolüm vardı bebişimi çok net gördük:) elleri ayakları oynuyodu:) darısı görmeyenlerin başına. İkili test için 11 artı 5 te gidicem. Siz ne zaman gitmiştiniz?

Ay çok güzel canım.İnşallah bende gittiğimde görebilirim.Sen kaç hafta kaç günlük gördün

pozitif oldugunu nerden anlıycaz canım bende bugün yaptırdım perşembe alacam sonuçları?

valla gülcüm, benim şimdiki aklım olsaydı hiç yaptırmazdım rubella ile toklasplazmayı. küçük çocukları öpmiyceksin, çiğ etede çıplak elle dokunmayacaksın, bu kadar. eğer yaptırdıysanda rubellada ıgg pozitifse, gerisi önemli değildir. yazar zaten ıgg- ıgm diye. tek tehlikesi ıgm pozitif, ıgg negatifse olur. çok zor bir ihtimaldir gebeliğin ilk 8 haftasına rubellanın denk gelmesi, biraz para tuzağı işte, pahalı testler çünkü. stres yapmayın, hiç değmiyor. tecrübeyle sabittir bu arada hala takibindeyim gülcüm, kendiimi aralık anneleri topiğinde buldum

Yine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın

Canım benim benimde bir arkadaşımın öyleydi her doktora gittiğinde korka korka gidiyodu. Şimdi bebek tutundu düşük tehlikesi devam ediyor ama hamileliğide gayet iyi maşallah. Sende Allaha dua et herşey olacağına varıyor. İnşallah tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim bebeğini sana nasip eder ve o da hayata güçlüce tutunur

çok sagol canım tamaamen rahatladım hangi ildesin doktroun kim benimde böyle doktora ihtiyacım var.bir daha zaten o doktora gitmiycem.

Ben Samsun da yaşıyorum. Henüz kendime bir doktor bulamadım bu gideceğim 3. doktor :))) ama Büyük Anadolu Hastanesinde Tolga Şişli' yi öneriyorlar ona gitmeyi düşünüyorum fakat 20 mayısa kadar randevuları doluymuş. Şimdiki gideceğim doktora gene aynı hastaneden Zehra Yılmaz onuda çok önerdiler artık ondan memnun kalmazsam Tolga Bey e randevu alacağım
Bende büyük heyecan ve korku içindeyim. Umarım yarın bebeğimin kalp atışlarını duyabilir, sağlık haberlerini alabilirim.

canım inan içimi rahatlattın normal değerler aralığında 0-8,99 yazıyo birden 70 görünce çok kötü oldum ilgin için ayrıca teşekkür ederim.

Ay çok güzel canım.İnşallah bende gittiğimde görebilirim.Sen kaç hafta kaç günlük gördün

darısı başına canım:)
ben 4+5te kese gordum, 5+5te kalp atışı duydum.. işte cumartesi de 8+5ti kıpır kıpırdı:)
11+5te de ikili test için gidicem inşallah

arkadaŞLAR ben bi yandan da kasım annelerine bakıyorum arada. büyük ihtimalle kasımda doğurucam die. orada rastladım çok hoşuma gitti flyrey diye bi arkadaş paylaşmış. çok güzel:

Anne olunca anlarsın" derdi annem...

Öyleymiş...
Anne olunca anladım...
İki kızı evlendi , oğlu askerde.
Biz olmadan nasıl yaşıyor annem , nasıl zor nefes alıyor ?
Anne oldum, anladım..
Gece gündüz demeden, uykusuz, yorgun, argın hiç tereddütsüz bakıp büyüttüğü bizler O'nu azıcık üzdüğümüzde nasıl canı yanarmış
ya da herhangi birimizin canı yandığında nasıl içi parçalanırmış...
Anne oldum, anladım...
Evlenmek istediğimde karşı çıkardı annem, daha küçüksün biraz daha bekle derdi.
İsyan ederdim, karşı gelirdim.
Meğer beni düşünürmüş annem. evlilik zormuş, sorumlulukmuş , hasretmiş anneye babaya...
O'nun gözünde hala küçücük bebek olduğum için kaldıramayacağımı düşünürmüş ondanmış korkusu...
Anne oldum, anladım...
Anne olmak çok farklı bir şeymiş. Hep söylerlerdi.
İnsan sonradan aşık olup bu kadar bağlanacağını bildiği bir varlığa ilk doğduğunda nasıl da korkuyla bakabiliyor. O'na bakamama korkusu, sorumluluk, ya bir şey olursa'lar...
Tüm bunlar bir nebze de olsa ilk doğduğunda bebeğini tam sevmeni engelliyor. En azından bu benim için öyleydi.
Ama şimdi; gözümü kapadığımda bile O'nun o güzel yüzü, gülüşü, minik elleri, ayakları canlanıyor hayalimde. Yanımdayken bile özlüyorum kokusunu. Bir kere öpmek yetmiyor.
Bir daha bir daha bir daha...

Anne olmak çok farklıymış...
İnsana bir çok özellik katarmış. En başta güzelleşiyorsun bir kere.
Tüm anneler KRALİÇEDİR. Çünkü Prens/Prenses dünyaya getirmiştir.
Uğraşsanız bütün hayatınız boyunca bir anne kadar güzel olabilir misiniz?
O'nun kadar güzel kokabilir misiniz?
Anne olmak olduğundan kat kat daha şefkatli olmakmış. Daha merhametli, daha duyarlı. Senin çocuğun olmadığı halde başkasının
çocuğu için endişe taşır mısın? Üzülürsün sadece. Ama anne olduğunda başka birinin çocuğuna bile bir şey olduğunda için acır. O'nu anlamak terimi bu noktada gerçekten O'nu anlamaktır. Kendini O'nun yerine koymaktır. 'Ya benim bebeğime de bir şey olursa'dır. Başkasının bebeği için içimin parçalandığını hissedip ağladığımda anladım.

Anne olmayı kelimelerle anlatamazsın mümkün değil.
Sabahlara kadar uyumayıp, sabah yine hiç eksiksiz sevebilmektir 'Anne Olmak'. O'nun için endişe taşımaktır.
O'na bakarken ağlamaktır; mutluluktan, sevgiden, korkudan, O'na gelecek zarardan.
Tek bir gözyaşının içinde saklıdır tüm bunlar.
"Anne olunca anlarsın" derdi annem.
Anne oldum anlıyorum.
Ve annemi daha büyük bir aşkla, daha büyük bir hasretle seviyorum.
Hiç bir şeyin değeri kaybedilmeden, ya da ayrı kalınmadan bilinmiyormuş.
Bir şey daha var anne olmakla ilgili.
Anne olmak güçlü olmakmış, dayanıklı olmakmış, sabretmekmiş.
Annemin çocuklarından ayrı olduğunda nasıl yaşamaya çalıştığını düşündüğümde anladım.
Çocukların hayallerinde çizgi kahramanlar vardır ya.
Aslında en güçlü, en süper, en sihirli kahraman annemmiş...
Anne olunca anladım...

Off offfff ben annemi çok özlüyorum keşke hep yanımda olsaydı..

Ne kadar dogru yazılmış. Hepsini birebir yaşadım.. ve sanırım çogumuz aynı şeyleri yaşadık..

Megersem annelerimiz bizi ne çok severmiş çok daha iyi anladım..Bağırmaları, azarlamaları hep bizi koruma içgüdüsündenmiş...

daha kucagıma almadım tabi yolun başındayım fakat, annemi o kadar çok iyi anladım ki...

Onun hakkını nasıl ödücem. Canım o benim..

Bide gurbette olunca benimki 1 e değil 1000 e katlanıyor....

Hasretlik beni yaktı kızlar...

Çok canım acıyor..

napiim bizim topikte hiçç hareket yok. kimsecikler bi şey yazmıyo. okuyacak oyalanacak bi şeyler istiyo insan. yoksa nası geçicek bu 7 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…