2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bizimde bi suru şeyimiz var.. cogu oğlumdan kalanlar, battaniyeler el orgusu yelekler hırkalar
badiler tulumlar havlular
birde kız yegenımden alan çokkkk cici ayakkabılar var tabi oğlumun bebeklik ayakkabıları sandaletlerıde duruyor
cogunu dağıttım zamanında ama yinede gecen gun baktım bısuru sey kalmış
oyuncaklarımız bile hazır..
oğlumun bebekken oynadığı küpler zeka geliştirici oyuncaklar fln bi poşetle kaldırmıştım

bakalım kız olursa yegenımden kalanları oğlum olursa oğlumdan kalanları kullanıcam

offfffff bi an once öğrensek cinsiyetlerini kızlarrr çok sıkıldım artıkkk zaman geçmek bilmiyor

Benm agrim oluyo kasiklarimda genelde igne batar gibi keskin keskin giriyo bazen agri bide bel agrim olmasa ne guzel olucak

canım avatar resminin altındaki yazı dikkatimi cekti
kızım seni bekliyoruz yazmışsın... yoksa cinsiyeti ile ilgili bir birldiğin mi varr
çok erken değil mi :44:

canım cevizli şifa hastanesinin hemen yanında özel bi tıp merkezi var, güven tıp merkezi dr.ları çok methediliyor ben gittim ve memnun kaldım istersen özelden detayları verebilirim
aynen benim de ara ara ağrılar devam ediyor canım. sağlıkla gelsin de kuzular dayancaz artık

ağrılar benimde var. kendimi yorduğumda, yürüdüğümde evde iş yaptığımda falan artıyor.

buarada hamileliği sona eren arkadaşlar çok geçmiş olsun, rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar müjdelendirsin...
daha önce ben de bi düşük yaşadım maalesef, herşeyde bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elden
allahım beterinden korusun...

Son düzenleme:
canım avatar resminin altındaki yazı dikkatimi cekti
kızım seni bekliyoruz yazmışsın... yoksa cinsiyeti ile ilgili bir birldiğin mi varr
çok erken değil mi :44:

Cnm o ilk bebegim icindi taaa 3 sene once :) bi kizim var yani 3 yasinda :) smdide tlfndan girdigim icn degistiremiyorum

kızlar 2012 aralık annelerinin bebişlerini fotolarına baktınızmı maşallah hepsine inşallah bizede meleklerimizin resimlerini koymayı nasip eder Güzel Allahım

canım benim 2 3 gündür adet ağrısı gibi idi dün ağrılar tavan yaptı rahim ağrısına dönüştü hemen doktoromu gittim sorun yok şükür pruloton diye bir iğne ile ağrı kesici bir hap verdi iğne düşük önleyici imiş ağrı için verdi ağrı kesici de işe yaradı azaldı ağrım iğneyide yaptırcam buğün

Son düzenleme:
Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.

kızlar 2012 aralık annelerinin bebişlerini fotolarına baktınızmı maşallah hepsine inşallah bizede meleklerimizin resimlerini koymayı nasip eder Güzel Allahım

ben baktım gözlerim doldu resmen. şimdide 2012 aralık annelerinin doğum hikayelerini okuyorum. Benim kız kardeşimde 2012 aralık annesi

Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.

canım ben beşinci haftada başladım ve dr. Mutlaka içceksin dedi etrafımdaki bütün hamilelerde hep içmiş. Bence al sen. Zaten faydası var zararı yok.

bana decavit verdi dr um 5.haftadan beri kullanıyorum

Bana niye önermedi yaaa.gıcık oldum. folik plus kullanıyorum sadece. biliyor da. Özel hastane olmasına rağmen.şimdi başlasam faydası olur mu ki. kullanmadığım için zararı olur mu acaba.Bilemeyiz tabi de çok kemrdi kafamı

Kızlar yazmıştım ama harf hatası olmuş. Benim kuyruk sokumumdan sağ kalçama yayılan bir ağrım var.. Yürürken çok artıyor. Otururken de keza. Hep yatmam lazım. Sizde de varmı? Doktorumu aradım hastası varmış arayacak birazdan.

bana eczacı gebeliğin sonuna kadar içeceksin dedi 60lı verdi 30 lu bitirdim

normalde gebelikten sonrada içiliyomuş sen bi danış onu dr una olmadı aile hekimine sor elevit falan herkes içio çevremde ama ben kasmaDIM decavit dedi decavit içiyom

Canim drum bana da vermedi folik asit verdi elevitide hic sormadim ilk hamilieligimde kullandim ama bunda sormadim bile ben bi dahaki kontrolumde soriyim bakiyim ne dicek

Dr'umu aradım sordum şimdi kafama çok takıldığı için.ilk 9 hafta folik asit 9. haftadan sonra sana elevit başlayacağım çünkü kan değerlerin yüksek, Gerek yok dedi. Yani sırf içmiş olmak için içmemek lazım kızlar. Kan değerlerinize baktıktan sonra demek dr uygun görüyorsa verir.Araştırdım zaten internette. Genelde ilk üç ay folik ait,sonra elevit başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…