merhaba aynı gun dogurucak gibi gözüküyoruz suan canım.. :)
o agrı banada oluyor aa cok nadir.. cunku yurumuyorum.
kasıklarım ağrıyor bırde yurudugumde
Benm agrim oluyo kasiklarimda genelde igne batar gibi keskin keskin giriyo bazen agri bide bel agrim olmasa ne guzel olucak
Cnm istanbul kadikoydeyim ben snin kac taneydi
canım cevizli şifa hastanesinin hemen yanında özel bi tıp merkezi var, güven tıp merkezi dr.ları çok methediliyor ben gittim ve memnun kaldım istersen özelden detayları verebilirimMerhaba kızlar ben bugün hastaneye gittim kalp atışı görürüm umudu ile
Ama duyamadım 22 martta regli olmama ragmen şuan benim hesabıma göre 6+3
Ama dr daha 4 haftalık dedi şaşırdım 2 haftalık bir zaman var arada neden böyle acaba tam yumurtlam günündenmi hesaplıyorkii
Kesenin boyuda (yanlış yere bakmıyorsam)8.42mm yazıyor kafam çok karıştı başka hastaneye gidicem ama bulamadım
Sizlerin Kartal,Maltepe,bostancı tarafında tavsiye edeceğiniz bir dr varmı???
aynen benim de ara ara ağrılar devam ediyor canım. sağlıkla gelsin de kuzular dayancaz artıkgunaydınnnnnnnnnnn gunaydınnnnn
herkese gunaydınnnnn güzel annelerrr
bulantıları sormuşsunuz aynen devam bacılar .. gecicek ama az kaldı sabırrrrrrr...
3 hafta sonra hafifler diye umuyorum dr um oyle demişti bana..
inşallahhh geçer gider
9 ay çekenler var valla korkuyorummmm
kızlar bebek için alışverişe başladınız mı
ben 3 ay bitince başlıcam uğursuzluk derler ya insan ster istemez etkilniyorr
bu arada kasıkları ağrıyan var mı ?
bnm hala ağrıyor azcık yürüsem batıyorrr sabahları adet olucakmışım gibi hissediyorum hani oyle bi agrı olur ya
sizde de var mı :44:
gunaydınnnnnnnnnnn gunaydınnnnn
bulantıları sormuşsunuz aynen devam bacılar .. gecicek ama az kaldı sabırrrrrrr...
inşallahhh geçer gider
bnm hala ağrıyor azcık yürüsem batıyorrr sabahları adet olucakmışım gibi hissediyorum hani oyle bi agrı olur ya
canım avatar resminin altındaki yazı dikkatimi cekti
kızım seni bekliyoruz yazmışsın... yoksa cinsiyeti ile ilgili bir birldiğin mi varr
çok erken değil mi :44:
kızlar 2012 aralık annelerinin bebişlerini fotolarına baktınızmı maşallah hepsineinşallah bizede meleklerimizin resimlerini koymayı nasip eder Güzel Allahım
gunaydınnnnnnnnnnn gunaydınnnnn
inşallahhh geçer gider
Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.
kızlar 2012 aralık annelerinin bebişlerini fotolarına baktınızmı maşallah hepsineinşallah bizede meleklerimizin resimlerini koymayı nasip eder Güzel Allahım
Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.
bana decavit verdi dr um 5.haftadan beri kullanıyorum
Bana niye önermedi yaaa.gıcık oldum. folik plus kullanıyorum sadece. biliyor da. Özel hastane olmasına rağmen.şimdi başlasam faydası olur mu ki. kullanmadığım için zararı olur mu acaba.Bilemeyiz tabi de çok kemrdi kafamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?