Bana niye önermedi yaaa.gıcık oldum. folik plus kullanıyorum sadece. biliyor da. Özel hastane olmasına rağmen.şimdi başlasam faydası olur mu ki. kullanmadığım için zararı olur mu acaba.Bilemeyiz tabi de çok kemrdi kafamı
Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.
Bana niye önermedi yaaa.gıcık oldum. folik plus kullanıyorum sadece. biliyor da. Özel hastane olmasına rağmen.şimdi başlasam faydası olur mu ki. kullanmadığım için zararı olur mu acaba.Bilemeyiz tabi de çok kemrdi kafamı
Kızlar yazmıştım ama harf hatası olmuş. Benim kuyruk sokumumdan sağ kalçama yayılan bir ağrım var.. Yürürken çok artıyor. Otururken de keza. Hep yatmam lazım. Sizde de varmı? Doktorumu aradım hastası varmış arayacak birazdan.
bence doktoruna sormadan içme canım.3. aya kadar bana da sadece folik plus verdi.
bende en spn geçen hafta pazartesi gittim doktora ve her şey yolunda dedi çok şükür ve 27 mayıs ta ikili tarama testi yapılcak kısmetse bakalım hayırlısı inşallah
Ayyy kizlar suan belim bi agiyo ki sormayin otursam agriyo uzansam agriyo yurusem ayni.. Napicagimi sasirdim valla(
yunus emre var canım burda hepsini 280e yaptırdım
canımm kartal umut hastanesinde birsen tursun var iyi bi doktor suratsız ama çok iyi:)
umarım görürsün hiçbi sorun olmaz inşş
canııımm yunus emreye gidiyorum iskelenin orda katlı otopark varya arkasında hemen.ayşe nurcan ünlüer doktorum aşırı seviyorumm o kadar canayakınki anlatamam.aksam 5 ile 10 arasında görev saati ben hep 9 buçuğa alıyorumki eşimi işinden alıkoymiyim diye.birlikte gidebilmemiz için yani..10da bitiyo mesaisi akşam.
geçenlerde gece fenalaştım 12miydi neydi aradım hemen geliyorum dedi düşün.o hastanede ekin hn.mdı doktorum buna tesadüf acilde muayene olmuştum iyikide acillik olmuşumda tanımışım diyorum
canım cevizli şifa hastanesinin hemen yanında özel bi tıp merkezi var, güven tıp merkezi dr.ları çok methediliyor ben gittim ve memnun kaldım istersen özelden detayları verebilirim
benim de belim yorulunca ağrıyo ve hemen geçmiyor. en iyisi kendini fazla yormamaya çalış ve uzan canım.
saat 5 olsa eve gitsem uyusam ne kadar güzel olacakçoookkkkkkkkkk uykum var
ben de en son geçtiğimiz ctesi gittim doktora bebiş 27 milim olmuşbizi de ikili test için 25 mayısta çağırdı. hep iki haftada bir gidiyodum bu sefer 3 hafta beklicez. zaman hiç geçmiyo sankiii
İste yapmiyorumki hic esim yardimci oluyo evde olunca anlamadm.. Bu arada mide bulantiniz ne durumda gecen varmi bulantilari ya bnm gariptir ki eve gelince bulaniyo baska bi yerdeysem yani misafirlikte fln bisi yok eve geldigim ama halszlik ve bulanti basliyo anlamadm gitti
canım ille iş yapmak değil ki. ben biraz yürüsem yoruluyorum. bi çamaşır asayım dedim iki parça astım nefesim daraldı yoruldum hemenbu hamilelik iyice bitkin düşürdü. ama allahtan bulantılarım yok. seninki de psikolojiktir belki hep evdeyken bulandıysa başka yerde aklına gelmiyodur. evi görünce mide bulantısı anıların aklına gelip mideni bulandırıyodur belki
arkadaşlar bende ev taşıyacağım eşyalarımı topluyorum.yardım edende kimsem yok.6 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum.yorulunca dikişlerim ağrıyor doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi ama ağrı bazen nefesimi kesiyor.inş. bi sıkıntımız olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?