2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar artık yemekleri midem almiyor tiksiniyorum resmen yag salca gormek istemiyorum gunduz bulantim yok ama gece uyaniyorum bulntidan

bence doktoruna sormadan içme canım.3. aya kadar bana da sadece folik plus verdi.

Kızlar desteğinize ihtiyacı var. Eleviti kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?Bana dr vermedi. alıp kullanayım mı bilemedim.2 .aydayım geç mi kaldım.

canım ben elevit kullanıyorum ama doktor a gıttıgımde annem yanımdaydı hiç bişey yiyemiyor vitaminsiz kalıyor filan dedide ondan verdi doktor zaten vermeycekti.. ama ona kalsa benim içtiğim folik asitte yetersizmiş aile hekikim söyledim ama doktorum yeterli dedi bende anlamadım ama pek takmadım napayım herkes ayrı bişey söylüyor :26:

Canım aynısı bendede oluyor sol kalçama dogru aniden bi agrı saplanıyor yayılıyorrr stres yapmaa önemli bişey yoktur ama ben üstünde durmadım Rahim büyüyor yaa herhalde ondandırr dedimm

KIZLAR ARALIK ANNELERİ BİRAZ SAKİN OLUN KIZLAR KENDİNİZİ ÇOK DİNLİYORSUNUZ BIRAKIN HERŞEYİ NORMAL YAŞAYIN YANLIŞ ANLAMAYIN GALİBA ŞUANDA ARANIZDA BEN TECRÜBELİ GÖRÜNÜYORUM DOGUM TARİHİME GÖRE ONA İSTİNADEN SÖYLÜYORUM YAŞADIKLARIMIZ NORMAL ŞEYLER İÇİMİZDE BİR DÜNYA İŞ OLUYOR

YANİ NE BİLEYİM BEN NE YAŞARSAM PEK TAKMIYORUM KALÇAMDA SANCIDA OLUYOR, KASIK AGRIMDA OLUYOR ,BİRAZ FAZLA YÜRÜSEM AGRIYOR BATIYOR ,SONRA GECELERİ BAZEN KASIK AGRISIYLA KALKIYORUM BAZEN SANCILAR GİRİYOR , BAZEN KALÇAMDAN BELİME VURUYOR AMA KENDİ KENDİME DİYORUM İÇERDE Bİ BÜYÜME VAR YA VÜCÜT ADAPTE OLMAYA ÇALŞIYOR sizd3e stres yapmayın ALLAH EMANET DEYİN canlar o hissediyor duygularmızı

Son düzenleme:
bence doktoruna sormadan içme canım.3. aya kadar bana da sadece folik plus verdi.

Evet kesinlikle cnm. zaten folik plus içinde mag. kalsiyum falan da var. Dr. en iyisini biliyordur. Kan değerlerim çok yüksek çıkmıştı hatırlıyorum. Hem elevitle Folik plus birlke kullanmak ağır gelirmiş. elevitte de folik asit olduğu için çok folik yüklemesi olurmuş.Çok teşekkürler=)

bende en spn geçen hafta pazartesi gittim doktora ve her şey yolunda dedi çok şükür ve 27 mayıs ta ikili tarama testi yapılcak kısmetse bakalım hayırlısı inşallah

bende en spn geçen hafta pazartesi gittim doktora ve her şey yolunda dedi çok şükür ve 27 mayıs ta ikili tarama testi yapılcak kısmetse bakalım hayırlısı inşallah

ben de en son geçtiğimiz ctesi gittim doktora bebiş 27 milim olmuş bizi de ikili test için 25 mayısta çağırdı. hep iki haftada bir gidiyodum bu sefer 3 hafta beklicez. zaman hiç geçmiyo sankiii

Ayyy kizlar suan belim bi agiyo ki sormayin otursam agriyo uzansam agriyo yurusem ayni.. Napicagimi sasirdim valla (

Birseni çok iyi tanıyorum korkuyorum ondan takışmıştık onunla Ümmüye gidiyordum aslında ordada çook sıkıntı yaşattı bize onu görmek istemiyorum şuan Fatih beye gidiyorum ama değiştiricem umut hastanesi istemiyorum bostancı madical park sanırım doğru yazdım oraya gitmek var aklımda ama bilemedim Bide Maltepe tıp merkezi varmış özel orasıda güzelmiş bakıcam..
canım cevizli şifa hastanesinin hemen yanında özel bi tıp merkezi var, güven tıp merkezi dr.ları çok methediliyor ben gittim ve memnun kaldım istersen özelden detayları verebilirim

Evet özellikle Bülent beyin adını çok duydum ama doğum için yetersiz bir hastane ben çok ilgili ve bilgili olsun istiyorum 5 yıl bekledim çünki ve çok dr hatası yüzünden çok çektimm umut hastanesinin bütün dr secerelerini döekrim iste çok iyi tanıyorum hepsini..Neyse çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah gönlüme göre bir dr bulurum..

Son düzenleme:
benim de belim yorulunca ağrıyo ve hemen geçmiyor. en iyisi kendini fazla yormamaya çalış ve uzan canım.

İste yapmiyorumki hic esim yardimci oluyo evde olunca anlamadm.. Bu arada mide bulantiniz ne durumda gecen varmi bulantilari ya bnm gariptir ki eve gelince bulaniyo baska bi yerdeysem yani misafirlikte fln bisi yok eve geldigim ama halszlik ve bulanti basliyo anlamadm gitti😊

ben de en son geçtiğimiz ctesi gittim doktora bebiş 27 milim olmuş bizi de ikili test için 25 mayısta çağırdı. hep iki haftada bir gidiyodum bu sefer 3 hafta beklicez. zaman hiç geçmiyo sankiii

hemen hemen doğum tarihlerimiz e aynı gözüküyor kısmetse ama ben doktora gittiğimde bebeğimin 8+2 de olduğunu söylemişti işte şimdi 9+2 - 9+3 te olmamız gerekiyor doktorumun dediğine göre ama burda 10 haftanın içinde gözüküyorum

canım ille iş yapmak değil ki. ben biraz yürüsem yoruluyorum. bi çamaşır asayım dedim iki parça astım nefesim daraldı yoruldum hemen bu hamilelik iyice bitkin düşürdü. ama allahtan bulantılarım yok. seninki de psikolojiktir belki hep evdeyken bulandıysa başka yerde aklına gelmiyodur. evi görünce mide bulantısı anıların aklına gelip mideni bulandırıyodur belki

Merhaba kızlar :)
Kaç gündür takip edemiyorum bulantılarım berbat perşembe cuma hastanede yattım 4 litre serum verdiler sanırım onların etkisiyle 4 gündür daha iyiyim. Annemde kalıyorum 1 hafta raporluyum. Tekrar aynı şekilde olucam diye çok korkuyorum. Bir de ben 1 mayısta gittim ilk kez, kalp atışlarını duyduk sorunsuz tüm tahlillerde. Fakat bana 1 ay sonra gel dedi geç değil mi sizce? Doktorumdan da pek memnun kalmadım ufff yaa (

Slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim karnımda hafif ağrılar oluyo sol kasığımda batma gibi şeyler ve karnım çok şiş gaz var hep bunlar normal şeylermi perşembe kontrolüm sorucam ama yinede sizlerde belki yaşıyosunuzdur.

1haftadır özellikle okuyorum :) ağrım var yazmıştım :) şimdi herkesin ağrısı başladı sanırım ben biraz önde olduğum için belirtiler ilk bende başlıyor sonra diğer arkadaşlara devam ediyor:))))

merak etmeyin kızlar normaldir o ağrılar netten çok araştırdım bebişler büyüyüor rahminde büyümesi lazım

benim dün ağrım çok ilaç ve iğne takviyesi yaptım iyiyim şuan

Ya ayni durum bnde de mevcut canim ya gecen evi supuriyim dedim ama dinlene dinlene bide egilmiyim die oturarak supurdum ( valla daha rahatti ) :) ama sanki dunyanin isini yapmisim gibi neces nefese kaldm bide durup dururken bazen derin derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum sanki tikaniyomusta nefes alamiyomus gibiyim..

arkadaşlar bende ev taşıyacağım eşyalarımı topluyorum.yardım edende kimsem yok.6 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum.yorulunca dikişlerim ağrıyor doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi ama ağrı bazen nefesimi kesiyor.inş. bi sıkıntımız olmaz.

kolay gelsin vallahi işin zor ev taşımak çok zor bir durum dikkat et kendine çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…