2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba benım kızım 3. 5 aylık oldu gunduz uyutamıyorum aksam da saat 8 de yatıyor fakat gece cok kalkıyor ve bu 3. ayına gırdıgımız geceden berı boyle uyku duzenı ıcın neler yapıyorsunuz

merhaba benım kızım 3. 5 aylık oldu gunduz uyutamıyorum aksam da saat 8 de yatıyor fakat gece cok kalkıyor ve bu 3. ayına gırdıgımız geceden berı boyle uyku duzenı ıcın neler yapıyorsunuz

bizimkide son bi kac jaftafir uyku duzeni olustu bazen 10 bazen 9da uyuyup 6.30-7 gibi kalkiyor.arada emmelere kalkiyor.
bu haftaya kadar 4 saat ilk uyku snra 2 saate bir kalkma idi
smdi 5saate kada uyuyor.

fakat oglm oyleydi.
gunduz 15dk uyku uyurdu...gece guxel uyurdu..gunduz her isim kalirdi..
duzen icin extra bisey yapmadim...
saat 8 oldum gc yattigi yere.ben muzik kutusu muzigin kullaniyorum..ac her seferinde ayni muzigi. kosullanma olsn..bide bnu dene bakalim.

Canım ya sende macrol kullanmisin bende biri sabah biri akşam olmak üzere iki kere verdim ve oğlum az önce emdikten sonra sarı renkli fiskirir tarzda kustu bu antibiyotik etkisi midir ilk defa böyle kustu çok korktum görünce cevap yazarsan çok sevinirim

Dik tuttu derken canim hareket ettirmedi mi ki kucaginda mi yoksa koltukaltindan mi tuttu merak ettim de ayrıca gözün aydin kafan rahatlamis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Koltuk altından tuttu kaldırdı sonra hemşire sağ ve soldan sesler verdi hiç savurmadan döndürdü kafasını arada tutamaması normal oda zamanla düzelir dedi canım birde 4. Ayın sonunda oturmaya hazırlık yaptıracağız dedi

günaydın kızlaar... bişey soracağım sizlere, eşlerinizle aranız nasıl? eşime deli gibi aşıkTIM, ama şuanda sadece bebekten dolayı aynı evde yaşıyor gibi hissediyorum, işten geliyor biraz bebeği seviyor sonra gözünü dikiyor tv ye , sürekli beni eleştiriyor, bebek bakımı konusunda ukala olduğumu düşünüyor, benim tam zıttım olmaya başladı, resmen soğudum adamdan, kızımı da alıp çekip gitmek geliyor içimden, yalnız olsam belki bukadar zoruma gitmez diyorum. eskiden dünyam onun etrafında dönüyordu , şimdi ise herşeyim kızım, ben asla eşime böyle soğukluk hissedeceğime inanmazdım ama şuanda inanmadığım şeyleri yaşıyorum malesef. bebekten sonra normalmi bilemedim, varmı aranızda bunları yaşayan

Gunaydin canim
cok guzel bir iki yil ardindan evlilik dorduncu yilimizda da dunyalar tatlisi oglum oldu ikimizde cok istedik toplam alti yil ama suan bu adam kim neden evlendim bilmiyorum diyorum yani senden fazla si var eksigi yok nasil boyle olduk anlamiyorum cok sogudum simdi aramizi hic bisey yokmus gibi duzeltmeye calisiyor ama ayni zamanda kiriyorda cocuk olmasa katlanamam galiba bilmuyorum allah sonumuzu hayir etsin nereye kadar gider bilmiyorum

herkesin derdi kendine büyük, özellikle yazdım buraya yoksa düşünerek kafayı yiyeceğim, emek verdiğim ilişkimin şuan böyle olması çok üzüyor beni, acaba bendemi suç diyorum ama çözüm bulamıyorum, bir düğüm haline geldi evliliğimiz ya düğüm çözülecek ya bu düğümle devam edeceğiz, ya daaaa malum kesip atacağz düğümü:26: ona göre sorun yok, rahatsız olmuyormusun şu durumdan diyorum, rahatsız olduğunu söylüyor ama rahatsız gibi görünmüyor, çaba da göstermiyor, zaten çok yoruluyorum, çok kötü dönemler geçirdim, herşey düzelecek evimizin tek eksiği bebek derken, bebek oldu şimdi başka sorunlar, aslında sorun demek de yanlış arada sorun yok aslında ama batıyor bana sürekli eleştirici ve rahat olması, hayat erkeklere güzelmiş bunu anladım

Bunlar bir dönem kızlar evlilik çok iyiyse çocuk bu evliliği sallarmis kötüyse yikarmis daha çok yeni annesiniz ve çok yorgunuz hissettiklerimiz çok normal bide bize yardımcı olmadıkları zaman hepten itici oluyorlar geçecek ınş bu duygular hep güzel zamanlarinizi düşünün derim

ne kadar tesadüf oldu son günlerde yaşadıklarımı dile getirmişsiniz bir tek ben böyleyim sanıp buraya yazmayı hiç düşünmemiştim.

evet gerrçekten hayat erkeklere güzel.İşten geliyor yorgun önceki gece uyuyamamış ya bana uyuyamadım deme diyorum sabah bebeğim o işe giderken uyanıyo aynı saatte uyanyrz gece kaç defa uykum bölünüyo ama uykusuz olan o.

Soruyorum açık açıkbana soğuk davranıyosun dyrm kabul ediyorum evet bakımsızım kilo aldım yorgunluktan cıvıl cıvıl değilim saçmalama diyo yorgunum ondan canım sıkkın yani benim de

Allah a sükür benim eşim o konuda çok iyi. her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor. çok sabırlı davranıyor. evin alışverişini evin dışındaki tüm işleri tek başına yapmak zorunda kaldı. ben yeni yeni dışarı çıkmaya başladım oğluşumla. bence bebeğe nasıl yaklaşacaklarını kestiremiyorlar. herkes bakım konusunda bişeyler söyluyor, her kafadan ses çıkıyor. iş yapmaya gelince kimse ortada yok. ben diyorum iyisini biliyorsanız gelin siz yapın kimseden çıt cıkmıyor o zaman.

Evet antibiyotiğin zararları canım benim oğlum perişan oldu 1 kilo verdi meğer hepsi o ilaçtanmış..Gripse kullanma bebeklere hem verilmezmiş macrol ağır bir antibiyotik..
Burnunu açık tut sürekli çek otri bebe serum fizyolojikle birde okaliptus yağı al odasında bir suya 2,3 damla damlat beklesin yattığı yatağada damlatabilirsin nefesini açıyor ilaç kullanma ama ziraa ben çoook pişmanım o ilacı kullandığıma birsürü zarar verdi çocuguma...

Ben bu konuda yorum yapamıyacağım benim koca ile zaten aramız hiç ii olmadı..
Ama Ali'ye inanılmaz düşkün sürekli ilgileniyor ben gribim ona bırakıyorum gece o kaldırıyor emzirmek için beni
Çok sorumluluk verdim o da zorluklarını öğrenmiş oldu bana birşey demiyor bizim sıkıntılar farklı eğer o sıkıntılarımız olmasaydı çocuk yüzünden dağılıcağımızı düşünmüyorum biz bütün herşeye yeteceğimiizi sanıp var gücümüzü harcıyoruz onada biraz sorumluluk versen..

Çok teşekkür ederim canım Boğazları kızarmış o yüzden antibiyotik verdi ama bilmiyorum haftasonu bursa ya kendi Dr goturcez bakalım o ne dicek tavsiyelerin için de çok sağol inşallah en kısa zamanda düzelir

Gülaaayy cevap yazamıyorum sana aricam bi ara :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önemli değil maşallah kahkahalar atıyorsa iyidir Eylül'lüm sadece nasıl oldugunu öğrenmek istedim canım
Allah'a emanet olunnnn

Anladim canim teşekkürler cevap için annelik boyle biseymis buluttan nem kapiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladim canim teşekkürler cevap için annelik boyle biseymis buluttan nem kapiyoruz

Aynen öyle canım çok pimpirikli değilimdir ama iş evlada gelince akan sular duruyor. Bıcı bıcımızıda yaptık Emirimle o uykuya annesi iş başına :)

Selam anneler nasılsınız

Hasta bebişlerimiz armış geçmiş olsun inşallah bir an önce iyleşirler...

Anıl aras nasıl oldu umarım iyidir...

benim asyam ararda sırada ses çıkarıyor kendş kendine biz konuşunca lafa giriyor gibi sesler çıkarıyor ve başkalarının kucağındayken gel gel dendiği zaman hemen gövdesini atıyor sizinkilerde böylemi kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…