2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Allah hepinizden sonsuz razı olsun
Çok duygulanoyorum dua ediyoruz deyince
Ne muradınız varsa versin

Sabaha kadr acildeydik. Sonra eeg çekildi
Çekildiği esnada uyurken bile dk da 8kere sıçradı dr çok sasırdı ama arasın nöbetleri uyanıkkrn sıcrama değil kasılma seklinde
Eşim ağlayarak odayı terk etti ben ağlaya ağlaya başında kaldım kalmak zorundaydım
Allahım kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın yazarken bile ağlıyorum
Epilepsi nöb gibi değil ama epilepsi de değil diye kapatamam dosyayı dedi 3dr.
Bi anırmallik var dedi. Bugğn tekrar eeg çekilecekti makina yokmuş çekilenedi
Hala sonuç belli değil
Bir daha atak olmadı ama evlerden ırak eğer bu hastalık varsa rutin olacal diye bi kaide yok
Günde her dk da olabilir. Yılda bir kez de olabilir. Hep tetikteyşz. Hiç ağlatmıyoruz oyle zor ki.
Gözüm hep üstünde hep. Yorgunluktan direncim düştü hastayım yatıyorum annemler bende

Gene öğrendiköe yazarım kIzlar. Allah tekrar tekrar razı olsun dualarınızı esirgemediğiniz için...

slm kızlar
ne kadar da uzun zaman oldu gelemeyeli
inşallah iyisinizdir
anıl cnm deniz anlattı yaşadıklarını dualarımdasın rabbim şifa versin arasımıza
güçlü ol demek boşuna sen zaten elinden geleni yapıyorsundur bize sadece dua etmek düşüyor

çok şükür biz iyiyiz
eylülün uykular çok düzensiz ama sağlıklı olduğuna şükrediyorum
7 kilo olmuş çok şükür son konntrolümüzde üfürümün geçtiğini öğrendik
hasta olan bütün yavrulara rabbim şifa annelere de sabır nasip etsin
hepinizi çok öpüyorum eskisi gibi sohbet edebileceğim günlere kavuşmak dileğiyle

Allah ysrdimcinz olsun biz de sicryr uykuda diye dr a gittik. eeg istedi ama kasilma fln yok sicrama da nadir oluyo bi de uyrken tam dalmadgi zmn gozleri aralik oluyo bazen o zmn da gozlerini geriye dogru atyo bizde eeg ramdevusu aldim ama katsrsiziz

insallah sorun neyse sifasini bulursunuz guclu olmaya calisin

Benim kız da uyandıktan sonra keyfi yerinde olduğu için acayip sesler çıkarıyor... Hatta bazen bağır çağır öyle konuşuyorki kendi çapında televizyonun sesini bastırıyor seslere hemen tepki veriyor... İsmiyle çağırınca kafasını döndürüp bakıyor... Yatar pozisyonda kollarından tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor...

Canımm çok çok geçmiş olsun ikinci eeg sonucu inşallah tertemiz çıksın... Dualarımız seninle...

canm cok gecmis olsn insalllah sonuclar temiz cikar..
evlat bu tirnagna bisey olsa dayanilmiyor. cok zor zamanlar gciriyorsun...allah sana ve esne kuvvet versin aras ada saglik versn...

ya kuzlar arada bizmk kiz da sicrayarak kalkiuor.
uyurken sicriyor kalkiyor pispisliyorum biraz durup tekrar sicriyor boyle 4-5 kere scradiktn snra uykuya daliyor.
bir kac sefer bole oldu. ilk ayda boyle seyler oldu..
sanki ayagi bosluga geli ya insanin aynn oyle..
bn pek nmsemiyodm.
korkuyor herhalde diyodummm...bahsettiginz boyle bisey mi:44:

evet oyle galiba.ben sirt ustu anakucagnda yatrnca cok oluyo mesela yuz ustu ve yan yatnca cok nadir oluyo

gülaycığım biz de çok zorluklar atlattık bugünlere gelene kadar, belki de bunların birikimi şuan yaşadıklarımız bilemiyorum , sorumluluk diyorsun canım nerdeeee,, kucağına veriyorum mutfağı toplayım diye bir bakıyorum 3 aylık bebeği tv ye baktırıyor ozaman susuyor diye, belini tutmadan kucağına alıyor çocuk kendini atacak diye korkuyorum, şapur şupur öpüyor, bebeğin suratında tükürükler ama sorsan kabul etmez " ben babasıyım, ona zarar verecek sey yaparmıyım" diyor

Arkadaşım çok geçmiş olsun bende aralık annesiyim takip ediyorum ama yazmıyordum ama senin yazını okuduğumdan beli girip girip bakıyorum acaba bi gelişme varmı diye bende dua ettim arasına inan bana çok zor yaşadıkların her anne kaldıramaz bunları helal olsun sana sen ne güzel bi annesin Aras çok şanslı bi bebek inşallah bunuda atlatırsınız

Canım evlat bambaşka bir şey Allah sana ve eşine sabır versin çok zor dönemler geçiriyor sun buda bir sınav her gecenin sabahı vardır unutma canım güzel günler çok yakında biraz daha sabır dualarimiz Aras ve tum hasta bebekler de benim oğlum da dahil olmak üzere Allah hepsine acil şifalar versin

Allahım sana kolaylık versin canım benim allah yardımcın olsun umarım arasımız en kısa zamanda iyleşir ve bu ataklar geçicidir bir sorun sıkıntı çıkmaz inşallah...

canlarımmm
Aminn. Tüm dualarınız için teşekkür ederim
Tanıdığım insanlardan daha hayırlısınız daha çok destrk oldunuz bana
Buradaki arkadaşlık çok başka gerçekten
Ssize ne kdr teşekkür etsem az....
Söyleyeecek kelime bile bulamıyorum

Herkese ii geceler cok yogunum..
Keremim hala hasta...yarinda böyle okursa dr a goturucem(
Allah a emanet olun

papatyacım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin meleğini inş önemli bişey değildir.
kusuruma bakmazsan bişey sormak istiyorum bebeğindeki belitirle nelerdi..

benim bebeğiminde elleri titriyor. ağlarken sinirliyken.. önceleri kucağına al beni diyor diyordum ama şimdi kafama takıldı (
bebeğinde böyle belirti olan var mı?? normal mi, oyun mu yapıyor, sinirli mi??

Kizlar Merhaba. Anne olmak dunyanin en zor isi, zira baba olmak da zor. Cunku denir ya annelik dogustan babalik sonradan olunur. Bizim de ayarlarimiz bozulmustu gecenlerde. Kendimce bazi taktiklerim var. Eve geldiginde "evimizin diregi gelmis,kızıimin prensi gelmiş, sen olmasan napardim" falan diye pofpofluyorum evden sogumasin uzaklasmasin diye. Gecen artik tahammuller azalmıştı kimse alttan almayinca halamlara gittim birkac gunlugune. O da rahatlasin nefes alsin dedim, gerilmistik,cocuk da hastaydi. Valla super oldu,cok iyi geldi,resetlendim fabrika ayarlarima dondum geldim:) nacizane tuyolar..

Niye kusura bakayom cnm aşk olsun
Bi kere kimse telaş yapmasın asla yaZdıklarımdan önce bunu söyleyeyim
Su bildiğimiz sıcramalar aslında aras da nöbetmiş. Bakın tekrar söylüyorumasla her sıcrama değil
Ama bu diğer akşamları yasadıığımız nçbet çok çok farklı. Farketmemen mümkün değil
Ağzını kitliyo dlini damağına yapıştırı gibi yapıyo suratının sekli gidio ve nefes almıo 2-3 sn
Yani elini sıkması falan titremesi sinirli olduğundandır diye düşünüyorum ama ben şunı anladım
Sırası gelmişken de yaZayım senin sayende

En iyi dr ANNE-BABA
Onların dr u biZiz gerçekten. Dr lara göre herşey normal. O bebek ya normal
Ben önceki sefer druma sorduğımda önemsemeyip nörologa gönderseydi belki ilerlemeyecekti
Kaldı ki ağzımla dedim. Bakın gitmem gerkşyorsa gidelim çocuk nörologuna diye yok yok dedi

Ama sunu çooook duydım6dr da dedi
Yoğun bakımda kalan bebeklerde olma ihtimali çok dha yüksekmiş
Ağlıo bakmıyorşar.doğuyo kimse yok yanında düşünsenize yalnız hissediyo kendini dünyaya gelir gelmez

Ben burayı okuyan hamişlet varsa sunu söylüyorım asla de larına normal ya da sezeryan doğum diye ısrar etmesinler
Hangisini dr u uygun görüyorsa onu yapsın. Ben çok pişmanım çok

cnm...
tam çıkacaktım seni gördüm
rabbim yardımcın olsun anılım
nasıl güçlüsün maşallah sana
ben sadece akşamları olan ağlama nöbetlerine bile katlanamıyorken... başedemiyorken
sen kendi dertlerinle uğraşırken senin yaşadıklarını okuyan birsürü kişiyede güç veriyorsun

çok geçmiŞ olsun.Rabbim en kısa zamanda şifasını versin yavrunun çok etkilendim..Anne olmak baba olmak çok zor rabbim sabır versin.

teşekkür ederim cnm saol.. kesinlikle doğru söylüyorsun bebeklerimizin en iyi doktoru biziz. bizim dr da tartıyor boyu ölçüyor normal sağlıklı deyip olluyor.. aslında onlar takip etmeli sormalı bize şöyle mi böyle mi diye. bizler nerden bilebiliriz ki bir sorun olduğunu. olsa bile konduramıyoruz işte evlat olunca..

bence sen de kendini suçlama normal doğum yaptığın için.. çünkü nolursa olsun normal doğum için zorlayan o kadar çok dr var ki..
mesela beni 18 saat beklettiler sezeryana alın dedim ama almadılar.. komşumu 20 saat bekletmişler sonrası sezeryan .. sanırım sukunetti onunda zorlu bir normal doğumu olmuş ilkinde.. yani kader sakın kendini suçlama. hem daha dur doktorlara saydırıcaz seni boşuna endişelendirip üzmüşler diyee.. inşallahhhhh:)) çok dua ettim ve herkeste ediyor.. seni ve aras paşayı seviyoruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…