1 saat civari filan disarida kaldik ama bu onun icin oldukca uzun bir sure ilk kez bir avm ye bu kadar uzun sure gitti.daha once sac kurutma makinesini denedigimde ilkinde ise yaramis daha sonra faydasi olmamisti
Bizimkide oturup etrafa bakinmak istiyor ama daha eliyle birsey tutabildigi yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bebeğe değil kendimize, 2 doz hamilelikte yaptırmıştım, 3. dozu da dün yaptırdım
Gece ateşi çok yukseldi acile götürdük sabah da burda ki çocuk Dr grip dedi birde Boğazları kızarmış antibiyotik verdi Dr 125 mg macrol diye inşallah çabuk etki eder ...
Evet ara ara çıkarmak iyi havalarda güzel gidiyordu ama bizim burda kanalizasyon çalışması var her yer toz içinde sanırım o etkiledi ben evde çok bunaldim hava iyi olunca çıkmak istedim ama ne bileyim şimdi benim yüzümden hasta olmuş gibi hissediyorum ve bu beni daha çok üzüyor keşke ağzını atkı gibi birseyle kapasaydim 😟😟😟
Kizlar uç günde bir kaka yapiyo diyen arkadaş olmuş. Canim benim.oğlum 8-9gunde yapiyodu dun 10 gün olmuştu hala yapmadi Dr aradim fitil atin dedi attim yarim saat sonra yapti kakasini. Bide az evvel yapti kendiliğinden. Sasirdim demekki rahat birakip fitil atmasaydik bgn kendisi yapacakti:)) sadece anne sütü aliyorsa normal canim endiselenme...
Kizlar bisi sorcam ama benim.oğlumun kakasida pirt larida çok.kokuuo ya kuru fasulye yemiş gibi hic gitmiyor bu koku iki aydir var nerdeyse bi bilgisi olan var mi?
Kizlar sizin bebekler yan dönmeye basladi mi? Boyle bisi beklemek için erken mi?
Ahmed yasin de ellerinden tutunca kendini kaldiriyo. Yokuş yapip yatiriyorum hafif dik kafasini kaldirip oturmaya calisiyo kerata:))
Mira sükunet teşekkürler kızlar
Şuan daha iyiyiz gece zorlandık. Çocuklarla ben yatak odasında uyuduk
Eşim Aral I'n odasında o cok hastaydı uzak tuttum onu zordu ama olsun.
Canım pek iyi değil.
Kendisi yazda daha iyi olur. Çünkü bizde pel bişey bilmiyoruz
Üzerine gidio sürekli sormakta istemiyorum
Morali cok bozuk Anıl ın(
yakında o da tutar, oturur annesi, yeter ki istesin.
biliyorum canım kendimize olduğunu da, sanki son yaptırdığım aşıda bana 3. aşını bebeğin 6 aylık aşısıyla birlikte yaparız dedi diye hatırlıyorum
tekrar geçmiş olsun canım, kendini kötü hissetme, bir şekilde mikrop bulacak hasta olacaklar zaten, ben de ilk çocuğumda hep öyle hissederdim hapşırsa dünyam yıkılırdı sanki ama zamanla gördüm ki ben dışarı çıkarmasam da hasta oluyor, yazın bile hapşırığı öksürüğü eksik olmadı ilk 2 yıl. Grip dediyse üşümekten değil virüsten hasta olmuş, bol bol emzir, birkaç güne hiç birşeyi kalmaz inşallah.
uzun süre içerde beklediği için kokuyordur büyük ihtimal, benim oğlanın da kokuyor artık 3-4 günde bir yapmaya başladığından beri, hergün yaparken böyle kokmuyordu
benimki ayaklarını havaya kaldırıp yana doğru atarak dönüyor bazen, henüz tam bir dönüş değil ama birkaç hafta sonra onu da yapar gibi geliyor
çok çok geçmiş olsun hastalığın ilk 2 günü zor oluyor zaten
yarına daha da iyi olursunuz inşallah
Hasta olan Anneler ve bebekler çoook geçmiş olsun
Bende çok fena grip oldum evde maske ile dolaşıyorum Ali'me geçmez inşallah..
Bebebği hasta olan arkadaşlar grip yani sakınn ilaç vermeyin gripte ilaca gerek yok çünki.
Ben macrol antibiyorik verdim 3 gün okadar pişmanımki bağırsak florasını bozdu yavrumun sürekli otri bebeyle urnunu çekmek gerekli tedavisi buu iltahap ciğere inmesin kulakara gitmesin yeter..
Abenim oğlumda kabızdı hiçbir mudahaleye gerek yok 10,15 güne kadar normal kaka yapmaması anne sütü alan bebekte olmadı hala yapmıyorsa sıcak suyun içine kavonozla saf zeytin yağını koyun kapagı açık su damlamasın ama asiti gitsin günde 1 çay kaşığıı..
Bunlar benim uyguladıklarım öğrendiklerim bende çnceleri bazı hatalar yaptım malesef..
Bugün 4. ay aşımız vardı..Oğlum 3. ayda 7 kılo iken gripten 6200 e düşmüştü bugün 7200 olmuş yine 64 cm boyu da
diğerleri kadar çok ağlamadı ama uyudu ne hıkmetse uyku yaptı iğneler..
canımmmmm cok ozledım cokkk
gelemıyorumdaa ıstanbula. offf
esım e soyluyorum da bu aralar cok yoğun çalışıyorlar
mayıs ayında fuar var ya (textil) ona çalışıyorlar..
sen nasılsın
Hasta olan Anneler ve bebekler çoook geçmiş olsun
Bende çok fena grip oldum evde maske ile dolaşıyorum Ali'me geçmez inşallah..
Bebebği hasta olan arkadaşlar grip yani sakınn ilaç vermeyin gripte ilaca gerek yok çünki.
Ben macrol antibiyorik verdim 3 gün okadar pişmanımki bağırsak florasını bozdu yavrumun sürekli otri bebeyle urnunu çekmek gerekli tedavisi buu iltahap ciğere inmesin kulakara gitmesin yeter..
Abenim oğlumda kabızdı hiçbir mudahaleye gerek yok 10,15 güne kadar normal kaka yapmaması anne sütü alan bebekte olmadı hala yapmıyorsa sıcak suyun içine kavonozla saf zeytin yağını koyun kapagı açık su damlamasın ama asiti gitsin günde 1 çay kaşığıı..
Bunlar benim uyguladıklarım öğrendiklerim bende çnceleri bazı hatalar yaptım malesef..
Bugün 4. ay aşımız vardı..Oğlum 3. ayda 7 kılo iken gripten 6200 e düşmüştü bugün 7200 olmuş yine 64 cm boyu da
diğerleri kadar çok ağlamadı ama uyudu ne hıkmetse uyku yaptı iğneler..
evet canım maalesef oylee... dr a goturmedım cok cok kötü olsaydı gotururdum. ben cok ılac taraftarı bı ınsan degılım.
bu arada burnumun ıcı yara kac gundur..
sanırım ıç ateş yaptı bende de dışa vurdu böyle
sen nasılsın .. sükûnet senın bır oğlan bır kızmıydı canım:44:
Biz geldik
Hoşgeldinizzzz
Hammmmm yaparım senii bıdıkk seniii çok güzel Maşalalh...
Biz geldik
Geçmiş olsun ballı arkadaşım benim..
Bende hastayım malesefgrip oldum maskeyle dolanıyorum inşallah Al'ye geçmez..
Bende çook özledim hep bakıyorum ama Ali huysuz herzamanki gibi aşı oldu bugün uyuyor girdim bende..
İnşallah gelirsin hep beraber bir kafa dağıtırız çookk iyi olur hem bize hem sana ..
Ali Kerem gripse deniz o minik burnuşunu serum fizyolik sıkıp otri bebeyle cek olurmu iltahap ciğerine inmesin ilaç gerekmiyor bebeklerde gribe.dr gidince hemen ilacı dayıyorlar..
Sağlık ocagındaki dr sordum nie hep ilaç hep ilaç benim çocugum daha bebek niye vücudunu savunmasız bırakıyımki dedim..adam ne dese beğenirsin aslında 2 yaşına kadar kesinlikle ilaç verilmemeli ama biz veriyoruz dedi neden veriyosunuz ozaman dedim sizin gibi tepki göstersinler başkalarınada vermiyim dedieğer agır ilaçsız geçmiycek zatüre ve benziri bişey varsa verilmeli dedi.. arıza yaaaaaa kan ilacı verdide ona tepki gösterdim verme dedi 9 aylıkken bir kan testi yapalım gerek varsa verirsin dedi.. banada ilaç vermedi ıhlamur bel ağrısı yapıyormuş 2 bardaktan fazla içme dedi siyah çay iç şekerli limonlu grip bir virüs vucut savaşıp atıcak ilaç kullansanda kullanmasanda süreç değişmiyor didi :) Bende sana söyliyim..
hoşgeldiniz
maşallah ne kadar büyümüş bu kuzu
bizim aile doktorumuz o konuda çok iyi çok şükür, lüzumsuz ilaç yazmaz hiç,
hatta ben vitamin yazmasını istemiştim çok halsizim diye, yazmadı git doğal yollardan al vitaminini dedi
merhaba kızlar bugün sağlık ocağına gittik kontrole 3.ayımız doldu boyumuz fazla uzamamis yalnız 1 kilo almış 6buçuk kilo olmuşuz maşallah. Boyun tutmaya baktı çocuğu dik tuttu boynu bak oraya buraya savrulmuyor boynu ve sıkıntı yok dedi rahatladım bende. Bu kaka meselesi var bir arkadaş yazmış benim oglumda haftadan haftaya yapıyor doktorum sıkıntı olmayacağını söylemişti bizden bugün bu kadar
Eylülüm ilk kahkalarını attı bugün çok mutluyumm :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DEnizimmmmmm sagol canım
Sorma o aşılar cok feci ya ben kerem den cok ağlıyorum
O kdr savunmanız böyle bakıp gülüyor etrafa.
Birden bi acı....
Kıyamıyorum
Keşke öyle bişi olsa valla :/
Sen napıyorsun kuzum kızımız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?