2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Zorunlu degil demisti ebe yanlis hatirlamiyorsam ben yaptirmadim ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm uzmanlar alti aya kadar hergun hic olmazsa gun asiri yikayin diyor
Banyo cok onemli sen becerebiliyormusun dersen cogunlukla olmuyor inan
Ben hala tek basima yikayamiyorum yapanlara hayranim.elim ayagima dolasiyor aglayinca

Oksuruk vucudun savunma mekanizmasi ihlamur ver bogazini yumusak tutar gecmis olsun 10 gune kadar kaka yapmamasi normal kakasi sari ve yumusaksa kabiz degildir benim oglumda bazen 5 gunde bir yapiyor kakasini normalmis bunlar.

Kizlar slm

2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk ((

5 aralik dogum tarihimiz
Dun disari cikardik avm ye nazar mi oldu diye korkuyorum

Bende 1.5 aydir disari cikariyorum oglumu ister istemez soguk alginligi oluyor. Elma yagiyla karnina ayak tabanlarina masaj yap ayaklarina karnina sicak havlu koy rahatlatir.

çok geçmiş olsun canım, öksürüğün en iyi ilacı bal+zencefil karışımı bence, günde bir iki çay kaşığı yerseniz daha çabuk geçer öksürük hapşırık
keremi 45 derece eğimli yatır düz yatırma ki tıkanmasın

gripten kalma kuru inatçı bir öksürükse sana da bal+zencefil tavsiye ederim, zencefil biraz acı olduğu için çok az katılmalı bala,
bal zencefili ılık süte katarak da verebilirsin, benim kızımın aylarca geçmeyen öksürüğü bu şekilde 3 günde geçti gitti.
bebeğin sadece anne sütü alıyorsa, kakası cıvık bir kakaysa, yaparken çok sıkıntı çekmiyorsa ya da yapmadığı günlerde aşırı huzursuzluğu yoksa hiç birşey olmaz normaldir
benim bebeğim de önceden günde 3-4 kez yapıyordu, son 15-20 gündür 3-4 günde bir yapıyor
.
Kolik var ama bu denli aglamiyordu
Ayaklarini gererek agliyor askim

geçmiş olsun
gündüz çok fazla uyaranın olduğu kalabalık, gürültülü ortamlar kolik bebeklerin akşam çok ağlamasına neden olurmuş, kolik olan bebeklerin gündüz sakin ortamlarda bulunmaları gerekiyormuş, gündüz kalabalık bir ortamda uzun süre kaldıysanız ondan dolayı olabilir, sakinleştirmek için saç kurutma makinasını denediniz mi birçok bebekte işe yarıyor

geçmiş olsun inşallah diyetle düzelir kuzunun rahatsızlığı

geçmiş olsun, bebeğinin ateşi ne durumda, inşallah iyidir, vicdan azabı duyma canım artık 3 aylık oldular daha ne kadar evde tutucaz, dışarı çıkacaklar ki vücutları alışsın yoksa yazın bile hastalıkları eksik olmaz. terlemek, üşümekten daha zararlı, aşırı sarıp sarmalamamak gerek bebekleri, ağız burunda ince bir atkıyla kapatılırsa (soğuktan değil virüslerden korumak için) kolay kolay hasta olmazlar.

benim oğlumda çok hareketli, uzun zamandır başını tutabiliyor, yatarken ellerinden tutunca kalkıp oturabiliyor, bana oturmaya hazır gibi geldi ama hep bebekler 5 aylıkken destekli oturabilir derler ya, o yüzden kafama takıldı acaba oturmamalı mı diye, bi de kızımı 5 aylıkken falan oturtmuştum daha önce oturma çabası olmamıştı, oğlumun bu çabasına şaşırdım.

1 saat civari filan disarida kaldik ama bu onun icin oldukca uzun bir sure ilk kez bir avm ye bu kadar uzun sure gitti.daha once sac kurutma makinesini denedigimde ilkinde ise yaramis daha sonra faydasi olmamisti
Bizimkide oturup etrafa bakinmak istiyor ama daha eliyle birsey tutabildigi yok

3 aylık sağlık ocağı izlemimizde aşıyla ilgili birşey söylemediler, ben de bebek 6 aylık olduğunda yapılacak diye hatırlıyorum hiç sormadım bile
acaba unuttular mı ki :44:
canım bebeğe değil kendimize, 2 doz hamilelikte yaptırmıştım, 3. dozu da dün yaptırdım

Geçmiş olsun size ailecek...

Sadece anne sütü alıyorsa normal canım... Burada 1 hafta kakasını yapmayan bebişler var...

ben sormustum hic iz yok diye. dun farkettimk kolnda kirmizi bi kabarti lusmus.
sanirim asi izi olcak...

Evet ilk aşı olduklarında iz yom tutmadı mı acaba diye kuşkulanmıştık ama aceleci davranmışız:))

Gece ateşi çok yukseldi acile götürdük sabah da burda ki çocuk Dr grip dedi birde Boğazları kızarmış antibiyotik verdi Dr 125 mg macrol diye inşallah çabuk etki eder ...
Evet ara ara çıkarmak iyi havalarda güzel gidiyordu ama bizim burda kanalizasyon çalışması var her yer toz içinde sanırım o etkiledi ben evde çok bunaldim hava iyi olunca çıkmak istedim ama ne bileyim şimdi benim yüzümden hasta olmuş gibi hissediyorum ve bu beni daha çok üzüyor keşke ağzını atkı gibi birseyle kapasaydim 😟😟😟

Kizlar uç günde bir kaka yapiyo diyen arkadaş olmuş. Canim benim.oğlum 8-9gunde yapiyodu dun 10 gün olmuştu hala yapmadi Dr aradim fitil atin dedi attim yarim saat sonra yapti kakasini. Bide az evvel yapti kendiliğinden. Sasirdim demekki rahat birakip fitil atmasaydik bgn kendisi yapacakti:)) sadece anne sütü aliyorsa normal canim endiselenme...

Kizlar bisi sorcam ama benim.oğlumun kakasida pirt larida çok.kokuuo ya kuru fasulye yemiş gibi hic gitmiyor bu koku iki aydir var nerdeyse bi bilgisi olan var mi?

Kizlar sizin bebekler yan dönmeye basladi mi? Boyle bisi beklemek için erken mi?

Ahmed yasin de ellerinden tutunca kendini kaldiriyo. Yokuş yapip yatiriyorum hafif dik kafasini kaldirip oturmaya calisiyo kerata:))

Kizlar sizin bebekler yan dönmeye basladi mi? Boyle bisi beklemek için erken mi?

Ahmed yasin de ellerinden tutunca kendini kaldiriyo. Yokuş yapip yatiriyorum hafif dik kafasini kaldirip oturmaya calisiyo kerata:))
maşallah Ahmed Yasin e , bizim kız henüz kendini kaldıramıyor ama dün düz yatırmıştım, geldiğimde çapraz yatıyordu, sanırım dönüyor:)

Mira sükunet teşekkürler kızlar

Şuan daha iyiyiz gece zorlandık. Çocuklarla ben yatak odasında uyuduk
Eşim Aral I'n odasında o cok hastaydı uzak tuttum onu zordu ama olsun.

Anıl ne durumdasın merak ettim seni
Deniz cim çok geçmiş olsun size ailecek

Herkezler iyimi i göz gesdirdim kaka 15 bile yapılmasa oluyomuş sadece anne sütü alan bebekler dr.umuz öle söledi bizim kızda 7-8 günde bir yapıoyo önemli olan huzursuz olmamasıymış eğer bir huzursuzluk olursa hakiki zeytinyağı içir çay kaşığıyla dedi ...

aşı zamanımıza az kaldı öyle stres oluyorum ki şu aşı zamanları annelere yapsalar olmazmı sütümüzden onlara geçmezmi ya offf

DEnizimmmmmm sagol canım
Sorma o aşılar cok feci ya ben kerem den cok ağlıyorum
O kdr savunmanız böyle bakıp gülüyor etrafa.
Birden bi acı....
Kıyamıyorum
Keşke öyle bişi olsa valla :/

Sen napıyorsun kuzum kızımız nasıl

Uyurken felan dönmüyor ama altını açarken dönüyor sağa sola. Bende şunu merak ediyorum sizinkiler seslenince dönüp bakıyo mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu arada c tesi gunu 2. Reglimi oldum
Karnım biraz dha indi sanki bi ara resim cekicimmm sizler için

Canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak atlatirsiniz senin haberin vardir anılın bebeginden haber varmı

Merhaba güzel anneler ve güzel bebekleri
çok oldu yazmayalı ama aklım hep sizde. çok merak ediyorum bebişler nasıl diye, daha geçmişi okuyamadım.İnşallah herkes iyidir.
İşe başladım artık daha sık yazarım evde pek vakit olmuyor.koşturmaca biraz yorucu.süt sağ,emzir derken hoopp gün bitmiş.pestil gibi yatıyorum.
şükür 4 ayımız bitmek üzere. Alya' m 6850 boyu 61 cm. kahkaha ile gülüyor, ellerini yalıyor, damaklarını kaşıyor, elleriyle oyuncakları kavrıyor, yukarıda asılıysa uzanıp yakalamaya çalışıyor, sürekli hareket halinde.Allah hepsine sağlık versin inşallah.:26:

Canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak atlatirsiniz senin haberin vardir anılın bebeginden haber varmı

Canım pek iyi değil.
Kendisi yazda daha iyi olur. Çünkü bizde pel bişey bilmiyoruz
Üzerine gidio sürekli sormakta istemiyorum
Morali cok bozuk Anıl ın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…