bende bazen bnyo yaptiracak oluyorum sonra b nedenle banyo yaptiramiyornm.
bir bakiyorm bir gun sonra burnu akiyor.
"banyo yaptirsaydim" o yuzden oldu derdm diyorum
hic vivdan azabi cekme..
bende kendi tetanozumn 3. dozun oldm seneye mart ayinda bir daha olcam...
ben sormustum hic iz yok diye. dun farkettimk kolnda kirmizi bi kabarti lusmus.
sanirim asi izi olcak...
bende bazen bnyo yaptiracak oluyorum sonra b nedenle banyo yaptiramiyornm.
bir bakiyorm bir gun sonra burnu akiyor.
"banyo yaptirsaydim" o yuzden oldu derdm diyorum
hic vivdan azabi cekme..
bende kendi tetanozumn 3. dozun oldm seneye mart ayinda bir daha olcam...
sanirim asi izi olcak...
Oksuruk vucudun savunma mekanizmasi ihlamur ver bogazini yumusak tutar gecmis olsun 10 gune kadar kaka yapmamasi normal kakasi sari ve yumusaksa kabiz degildir benim oglumda bazen 5 gunde bir yapiyor kakasini normalmis bunlar.öncelikle bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun ..acil şifalar diliyorum..benimde 3 yaşındaki oğlum çok hasta 2 aydır devam eden öksürük var..kullanmadığımız ilaç kalmadı.bugün yeni dr yeni ilaçlar umarım yavrularımızı sağlıkl olarak büyütürüz..benim bebeğim 16 aralık doğumlu son 10-15 gündür kakasını 3 güne bir yapar oldu..normal mi bilemedim ..birde süreklilik göstermesi beni düşündürdü..
Kizlar slm
2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 1.5 aydir disari cikariyorum oglumu ister istemez soguk alginligi oluyor. Elma yagiyla karnina ayak tabanlarina masaj yap ayaklarina karnina sicak havlu koy rahatlatir.5 aralik dogum tarihimiz
Dun disari cikardik avm ye nazar mi oldu diye korkuyorum
Canlar iyi geceler diliyorum
Ailecek hastayız.. Evet ailecek. !!
Yani Ali kerem de hasta minicik burnu akıyor sesi kısık
Öksürük hapşuruk.
Bügün Ihlamur içirdim bol bol emziriyorum. Şuan böyleyiz
Herkes iyi mi
öncelikle bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun ..acil şifalar diliyorum..benimde 3 yaşındaki oğlum çok hasta 2 aydır devam eden öksürük var..kullanmadığımız ilaç kalmadı.bugün yeni dr yeni ilaçlar umarım yavrularımızı sağlıkl olarak büyütürüz..benim bebeğim 16 aralık doğumlu son 10-15 gündür kakasını 3 güne bir yapar oldu..normal mi bilemedim ..birde süreklilik göstermesi beni düşündürdü..
Kolik var ama bu denli aglamiyordu
Ayaklarini gererek agliyor askim
Mrb arkadaşlar sabah bugün iki doktordan randevu aldık demiştim ilk gittiğimiz doktor ilgili sakin güleryüzü güven verici sakinleştiriciydi zira biliyorsunuz çok endişeliydim süt alerjisi dedi ama hafif düzeyde sadece süt ürünlerini keseceğim ve mama gölden goat kullanacağız eğer 1 haftada düzelmezse diyet genişletilip aptamil ha kullanacağız dedi ciltteki kızarıklıklar egzama falan değilmiş. Ikinci gittiğimizde süt alerjisi için aynı şeyleri söyledi ama bana daha çok amipli dizanteri gibi geliyo dedi çok karıştırılır birbirine amip çoğunlukla testte görülmez bazen ateş yapmayabilir dedi ama kaka çok kötü kokar dedi ki bizimkide çok kötü kokulu onun için flagy şurup verdi yine de diyet uygula mamayı değiştirin dedi bakalım inş bu kadarlıktır problemimiz buna razıyız üniversitede çok korkuttular ameliyat falan diye
Canım oturma işi de bebeğin gelişimi ile alakalı 3. Ay kontrolünde Dr bunu da sordum bu delikanlı hazır kucağında destekli oturtabilirsin dedi siz kendinizde Bebeğinizin durusundan hazır olup olmadığını anlarsınız gelişimini takip edin ona göre dikkat edin biz kafamı zi çok rahat dik tutabiliyoruz yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıp oturur pozisyon geliyor
Hafta sonu hava güzel diye Dışarı cikardik hava alsın diye bugun akşam üstü ateş yaptı açık hava mı çarptı acaba usutmemistir değil mi yacikardigim için vicdan azabı duyuyorum
çok geçmiş olsun canım, öksürüğün en iyi ilacı bal+zencefil karışımı bence, günde bir iki çay kaşığı yerseniz daha çabuk geçer öksürük hapşırık
keremi 45 derece eğimli yatır düz yatırma ki tıkanmasın
gripten kalma kuru inatçı bir öksürükse sana da bal+zencefil tavsiye ederim, zencefil biraz acı olduğu için çok az katılmalı bala,
bal zencefili ılık süte katarak da verebilirsin, benim kızımın aylarca geçmeyen öksürüğü bu şekilde 3 günde geçti gitti.
bebeğin sadece anne sütü alıyorsa, kakası cıvık bir kakaysa, yaparken çok sıkıntı çekmiyorsa ya da yapmadığı günlerde aşırı huzursuzluğu yoksa hiç birşey olmaz normaldir
benim bebeğim de önceden günde 3-4 kez yapıyordu, son 15-20 gündür 3-4 günde bir yapıyor
.
geçmiş olsun
gündüz çok fazla uyaranın olduğu kalabalık, gürültülü ortamlar kolik bebeklerin akşam çok ağlamasına neden olurmuş, kolik olan bebeklerin gündüz sakin ortamlarda bulunmaları gerekiyormuş, gündüz kalabalık bir ortamda uzun süre kaldıysanız ondan dolayı olabilir, sakinleştirmek için saç kurutma makinasını denediniz mi birçok bebekte işe yarıyor
geçmiş olsun inşallah diyetle düzelir kuzunun rahatsızlığı
geçmiş olsun, bebeğinin ateşi ne durumda, inşallah iyidir, vicdan azabı duyma canım artık 3 aylık oldular daha ne kadar evde tutucaz, dışarı çıkacaklar ki vücutları alışsın yoksa yazın bile hastalıkları eksik olmaz. terlemek, üşümekten daha zararlı, aşırı sarıp sarmalamamak gerek bebekleri, ağız burunda ince bir atkıyla kapatılırsa (soğuktan değil virüslerden korumak için) kolay kolay hasta olmazlar.
benim oğlumda çok hareketli, uzun zamandır başını tutabiliyor, yatarken ellerinden tutunca kalkıp oturabiliyor, bana oturmaya hazır gibi geldi ama hep bebekler 5 aylıkken destekli oturabilir derler ya, o yüzden kafama takıldı acaba oturmamalı mı diye, bi de kızımı 5 aylıkken falan oturtmuştum daha önce oturma çabası olmamıştı, oğlumun bu çabasına şaşırdım.
canım bebeğe değil kendimize, 2 doz hamilelikte yaptırmıştım, 3. dozu da dün yaptırdım3 aylık sağlık ocağı izlemimizde aşıyla ilgili birşey söylemediler, ben de bebek 6 aylık olduğunda yapılacak diye hatırlıyorum hiç sormadım bile
acaba unuttular mı ki :44:
Canlar iyi geceler diliyorum
Ailecek hastayız.. Evet ailecek. !!
Yani Ali kerem de hasta minicik burnu akıyor sesi kısık
Öksürük hapşuruk.
Bügün Ihlamur içirdim bol bol emziriyorum. Şuan böyleyiz
Herkes iyi mi
öncelikle bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun ..acil şifalar diliyorum..benimde 3 yaşındaki oğlum çok hasta 2 aydır devam eden öksürük var..kullanmadığımız ilaç kalmadı.bugün yeni dr yeni ilaçlar umarım yavrularımızı sağlıkl olarak büyütürüz..benim bebeğim 16 aralık doğumlu son 10-15 gündür kakasını 3 güne bir yapar oldu..normal mi bilemedim ..birde süreklilik göstermesi beni düşündürdü..
sanirim asi izi olcak...
çok geçmiş olsun canım, öksürüğün en iyi ilacı bal+zencefil karışımı bence, günde bir iki çay kaşığı yerseniz daha çabuk geçer öksürük hapşırık
keremi 45 derece eğimli yatır düz yatırma ki tıkanmasın
gripten kalma kuru inatçı bir öksürükse sana da bal+zencefil tavsiye ederim, zencefil biraz acı olduğu için çok az katılmalı bala,
bal zencefili ılık süte katarak da verebilirsin, benim kızımın aylarca geçmeyen öksürüğü bu şekilde 3 günde geçti gitti.
bebeğin sadece anne sütü alıyorsa, kakası cıvık bir kakaysa, yaparken çok sıkıntı çekmiyorsa ya da yapmadığı günlerde aşırı huzursuzluğu yoksa hiç birşey olmaz normaldir
benim bebeğim de önceden günde 3-4 kez yapıyordu, son 15-20 gündür 3-4 günde bir yapıyor
.
geçmiş olsun
gündüz çok fazla uyaranın olduğu kalabalık, gürültülü ortamlar kolik bebeklerin akşam çok ağlamasına neden olurmuş, kolik olan bebeklerin gündüz sakin ortamlarda bulunmaları gerekiyormuş, gündüz kalabalık bir ortamda uzun süre kaldıysanız ondan dolayı olabilir, sakinleştirmek için saç kurutma makinasını denediniz mi birçok bebekte işe yarıyor
geçmiş olsun inşallah diyetle düzelir kuzunun rahatsızlığı
geçmiş olsun, bebeğinin ateşi ne durumda, inşallah iyidir, vicdan azabı duyma canım artık 3 aylık oldular daha ne kadar evde tutucaz, dışarı çıkacaklar ki vücutları alışsın yoksa yazın bile hastalıkları eksik olmaz. terlemek, üşümekten daha zararlı, aşırı sarıp sarmalamamak gerek bebekleri, ağız burunda ince bir atkıyla kapatılırsa (soğuktan değil virüslerden korumak için) kolay kolay hasta olmazlar.
benim oğlumda çok hareketli, uzun zamandır başını tutabiliyor, yatarken ellerinden tutunca kalkıp oturabiliyor, bana oturmaya hazır gibi geldi ama hep bebekler 5 aylıkken destekli oturabilir derler ya, o yüzden kafama takıldı acaba oturmamalı mı diye, bi de kızımı 5 aylıkken falan oturtmuştum daha önce oturma çabası olmamıştı, oğlumun bu çabasına şaşırdım.
maşallah Ahmed Yasin e , bizim kız henüz kendini kaldıramıyor ama dün düz yatırmıştım, geldiğimde çapraz yatıyordu, sanırım dönüyor:)Kizlar sizin bebekler yan dönmeye basladi mi? Boyle bisi beklemek için erken mi?
Ahmed yasin de ellerinden tutunca kendini kaldiriyo. Yokuş yapip yatiriyorum hafif dik kafasini kaldirip oturmaya calisiyo kerata:))
Anıl ne durumdasın merak ettim seni
Deniz cim çok geçmiş olsun size ailecek
Herkezler iyimi i göz gesdirdim kaka 15 bile yapılmasa oluyomuş sadece anne sütü alan bebekler dr.umuz öle söledi bizim kızda 7-8 günde bir yapıoyo önemli olan huzursuz olmamasıymış eğer bir huzursuzluk olursa hakiki zeytinyağı içir çay kaşığıyla dedi ...
aşı zamanımıza az kaldı öyle stres oluyorum ki şu aşı zamanlarıannelere yapsalar olmazmı sütümüzden onlara geçmezmi ya offf
Kizlar sizin bebekler yan dönmeye basladi mi? Boyle bisi beklemek için erken mi?
Ahmed yasin de ellerinden tutunca kendini kaldiriyo. Yokuş yapip yatiriyorum hafif dik kafasini kaldirip oturmaya calisiyo kerata:))
DEnizimmmmmm sagol canım
Sorma o aşılar cok feci ya ben kerem den cok ağlıyorum
O kdr savunmanız böyle bakıp gülüyor etrafa.
Birden bi acı....
Kıyamıyorum
Keşke öyle bişi olsa valla :/
Sen napıyorsun kuzum kızımız nasıl
Canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak atlatirsiniz senin haberin vardir anılın bebeginden haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?