2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
25 dk koştuk eşimle.
Şuan pertim
Yıgılacaktımm az kalsın yürüyüş yolunda :/
Ben ölmüşemmm

canım süt iznimiz 1.5 saat değil ilk 6 ay 3 saat.ikinci 6 ay 1.5 saat .bilgin olsun.

Canim zaten okulda toplam bes saat kalıyoruz biz (okulöncesi öğretmeni) uc saat kullaninca iki saat mi okulda kalicaz o zaman? Ha bir de sut izni bir sene mi iki sene mi? Bir de bu uc saat izin yonetmelikte var mi?

Selam kizlar dort ay dort gunluk olduk kontrolu vr asisi vardi. Sekizyuz gr almis uc santim uzamis. Boylece 7.300 gr, 61 cm olmus.

25 dk koştuk eşimle.
Şuan pertim
Ben ölmüşemmm
Bende gobusu sikilastirmak icin mekik cekiyorun ama nefes nefese kaliyorum hamlasmisim hamilelikte ne yediysem ictiysem totoma yaradi fena buyudu hamilelikten once giydigim hic bi pantolon sort tayt vs. Olmuyor bunalimdayin ise baslayinca fitnesse gidicem

25 dk koştuk eşimle.
Şuan pertim
Ben ölmüşemmm

Ohhh ne güzel eee hamladık tatlım benim olacak o kadar darısı bana bende hayırlısıyla bi spora başlasaydım iyiydi :)

Kizlar aşı biraz ates cikardi. 37 bucuga gidiyo. Banyo yaptirayimmi? Soyundurayimmi napiiyim. Calpol verdim iki saat falan oldu bir cay kasigi

Arkadaşlar bebişim 2 nisanda dördüncü ayını doldurdu. Daha önce yazmıştım elma suyu verdim bi iki gün fena kabız oldu hala da düzelmedi yardımcı olabilecek kimse VAR mı? Bi de bebişlerinize ek bişeler veriyo musunuz? Annem pirinç unu ver diyo da kabız diye korkuyorum var mı yediren kabız yapar mı? Lütfen cvp verebilir misiniz?

Canım elma suyunu ne kadar verdin bende verdim ama bir çay kaşığı kadar,az verdiysen yapacağını sanmıyorum istersen bir çay kaşığı saf zeytinyağı içir iyi gelir, kaç gün yapmadı ve kakasının kıvamı sert miydi eğer cıvıksa normal üç dört gün yapmayanlar bile var hatta 9 günü bile okudum burda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben yediriyorum 2 haftadir pirinc unu mama kabizlik yapmadi cok sukur ama kakasi biraz koyulasti sertlesti onceden sari ve civik olurdu. Demir damlasi veriyormusun o da kabizlik yapabilir. Dra bir danis istersen kabizlik icin gun kurusunu kaynatip suyunu icir 2_3 cay kasigi sabah ac karnina ondan sonra emzir bagirsaklarini yumusatir ama zarari olur mu bilmiyorum doktora sormak lazim

Niye kimse cevap vermiyo
Gecmis olsun uzerinde ne varsa dugmelerini citcitlarini ac odanin isisini dusur sirkeli su yapma disaridan atesi dusurursun ama iceriden daha siddetli yukselir bunlara ragmen dusmezse fitil ver canim paranox benim oglusumdada 38e kadar ates yapti 3 kere calpol verdim butun gece inledi kuzum

Kizlar aşı biraz ates cikardi. 37 bucuga gidiyo. Banyo yaptirayimmi? Soyundurayimmi napiiyim. Calpol verdim iki saat falan oldu bir cay kasigi

Cnm sakin ol.
Badisi ile kalsın biraz ztn şurup vermişsin
Etkisini gösterir.
Ev cok sıcak değil dimi

Sagol canım Allah razı olsun.
Benimde sütüm yetmiyor. Mama veriyorum
Yavastanda ek gıdaya başladım

Kızlar ya benim kızım bugün çok ama çok huysuz emmemek için benimle savaşıyor aç biliyorum emmiyor ağlıyor ortalığı yıkıyor sonra zar zor uyutuyorum uyanınca gülüyor emiyor sonra acıkınca ağlıyor ama yine emmiyor hiç bişeyi yok görünürde napacam böyle anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…