- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
canım süt iznimiz 1.5 saat değil ilk 6 ay 3 saat.ikinci 6 ay 1.5 saat .bilgin olsun.
25 dk koştuk eşimle.
Şuan pertim
Yıgılacaktımm az kalsın yürüyüş yolunda :/
Ben ölmüşemmm
Bende gobusu sikilastirmak icin mekik cekiyorun ama nefes nefese kaliyorum hamlasmisim25 dk koştuk eşimle.
Şuan pertim
Ben ölmüşemmm
hoşbulduk teşekkürlerYeni gelen tümmmmm guzel anneler hoşgeldiniz...
25 dk koştuk eşimle.
Şuan pertim
Ben ölmüşemmm
Annemler adanadaydı çocuk olunca annemleri yanıma getirdim alt katımda oturuyor yani gel keyfim gel
3 kardeşim var geniş bi aileyiz yani.babamda iyiki getirdin diyo.ilk torunları bide.ne zaman istesem bırakıp çıkıyorum dışarı.o yüzden hemen 3. Yü istiyorum.
Sanada allah yardım etsin gurbettesin çalışıyorsun ve iki çocukalkışlıyorum [/QUOTE
evde yardımzcmız var bizim de yoksa hayatta yani
Kizlar aşı biraz ates cikardi. 37 bucuga gidiyo. Banyo yaptirayimmi? Soyundurayimmi napiiyim. Calpol verdim iki saat falan oldu bir cay kasigi
Arkadaşlar bebişim 2 nisanda dördüncü ayını doldurdu. Daha önce yazmıştım elma suyu verdim bi iki gün fena kabız oldu hala da düzelmedi yardımcı olabilecek kimse VAR mı? Bi de bebişlerinize ek bişeler veriyo musunuz? Annem pirinç unu ver diyo da kabız diye korkuyorum var mı yediren kabız yapar mı? Lütfen cvp verebilir misiniz?
Canim ben yediriyorum 2 haftadir pirinc unu mama kabizlik yapmadi cok sukur ama kakasi biraz koyulasti sertlesti onceden sari ve civik olurdu. Demir damlasi veriyormusun o da kabizlik yapabilir. Dra bir danis istersen kabizlik icin gun kurusunu kaynatip suyunu icir 2_3 cay kasigi sabah ac karnina ondan sonra emzir bagirsaklarini yumusatir ama zarari olur mu bilmiyorum doktora sormak lazimArkadaşlar bebişim 2 nisanda dördüncü ayını doldurdu. Daha önce yazmıştım elma suyu verdim bi iki gün fena kabız oldu hala da düzelmedi yardımcı olabilecek kimse VAR mı? Bi de bebişlerinize ek bişeler veriyo musunuz? Annem pirinç unu ver diyo da kabız diye korkuyorum var mı yediren kabız yapar mı? Lütfen cvp verebilir misiniz?
Niye kimse cevap vermiyo
Gecmis olsun uzerinde ne varsa dugmelerini citcitlarini ac odanin isisini dusur sirkeli su yapma disaridan atesi dusurursun ama iceriden daha siddetli yukselir bunlara ragmen dusmezse fitil ver canim paranox benim oglusumdada 38e kadar ates yapti 3 kere calpol verdim butun gece inledi kuzumNiye kimse cevap vermiyo
Kizlar aşı biraz ates cikardi. 37 bucuga gidiyo. Banyo yaptirayimmi? Soyundurayimmi napiiyim. Calpol verdim iki saat falan oldu bir cay kasigi
Herkese merhaba annisler bebisler nasıl biz büyüdük. Oğlum oyuncaklarına uzanıp çekmiştirmeye basladi ama henüz dönemiyor. 4. Ay aşılarını cumartesi olcaz kaç kilo aldığını çok merak ediyorum. Sütum eskisi gibi değil artık yetmiyor sanırım memisler boş boş sallanıyor önceden 11 de yatıp 5te kalkan çocuk artık sık sık uyanıyor tam doyamadigi icin bakalım belki bizde ek gıdaya geçeriz
anilcim sizede çok geçmiş olsun nasıl şimdi aras allah yardimcin olsun canım.
Gizemcim eylül nasıl uyku eğitiminiz nasıl gidiyor
Denizcim seninde basinsagolsun allah sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?