2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çok güzel yazmışsın sağolasın. bu ay doktor kontrolüne götürmedik güya sağlık ocağında kontrol edildi. ama yine bir sebep çıktı yani gitmek için. :) soracam bu gece konusundaki fikrini.

ayy yazdığım şeylere çok güzel cevaplar gelmiş. Allah klavyeye dokunan parmaklarınıza zeval vermesin sağolun kızlar :))

Aaa deniz cim bende uc istiyorum. Ikinci çocuktan sonra fikrim degisir sanmıştım ama değişmiyor mus demek ha. Sevindim bak buna :) simdi yas 29. Ikincisi 31 de olsa üçüncüsü 33 de olsa gec olmaz dimii dimiiii :)

Kesinlikle geç olmazzzzz
Şimdiki aklım olsa aral5,5 yaşında iken yapmazsın 2. Yi.
Ama Aral cok zordu. Hala zor. Rabbim acısını göstermesin.
Ben 34 yaşındayım düşünüyorum sen rahat ol yanüüüüü
Belki topiklerde karşılaşırız bile :))

Canım 37,5 çok yüksek depil korkma önce soy bekle 38, 5 da sebat eden ateşi olursa ılık su ile yıka,calpol etki eder az sonra düşer zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sakin ol.
Badisi ile kalsın biraz ztn şurup vermişsin
Etkisini gösterir.
Ev cok sıcak değil dimi

benim başıma gelmedi ama bu linki bi incele http://doktoryilmazbay.com/2_3.htm ateşle ilgili bilgi veriyo

Cok sagolun evin derecesi düşük yaklaşık 18 drc hatta sogukmuki diyorum. Simdi ustunde uzun kollu bir zibin ve ayakli pantolon var. Yatarken uzerine battaniye gibi bisry ortmeyecekmiyim? Bu arada azrayaz verdiğin link gerçekten çok güzelmiş.

Ay aynı Ali Keremmmmm...!
Kac kez memeyi reddediyor özellikle uykuya gecmek istediğinde mama istiyoooo
Tok olarak uyumak istiyo resmen
Sütümü begenmiyo sumo nolcak

Hala ateşi varmı canım ??
Yoksa ince bi battaniye örtersin.
Ama varsa badi ile kaldın düşünce giydirir üzerini örter yatırırsın
Gecede kontrol edio ona gore davranırsın
6 saatte bir verebilirsin calpol u ateşi çok olursa daha sıkkta verebilirsin ama sanmıyorum

Bu 3. Aşılar daha beter cıktı ya of biz daha olmadık bakalım nolcazz

Ay aynı Ali Keremmmmm...!
Kac kez memeyi reddediyor özellikle uykuya gecmek istediğinde mama istiyoooo
Tok olarak uyumak istiyo resmen
Sütümü begenmiyo sumo nolcak

Benim sütüm geliyo çok şükür ama çok mızmızlanıyor benimki sadece anne sütü içiyor kuzum cuma gnü dr gidecez bakalım nolucak

okuyunca bunu ben mi yazdım dedim cnm ya. o ağladı ben ağladım çıldırmak üzereydim aç aç uyutttum zorla bi yarım saat sonra gidip emzirdim nihayet ama bu böyle gitmez yarın doktora gidicem inş düzelirler cnm yaa

İnşallah düzelir kuzum yaaa bugün hiç yormadığı kadar yordu beni şidi babası sallıyor en bir saat kestircem inş. uyurda uyanmam 2-3 saat daha yatarım

Herkese iyi geceler aa dostler öpüyorm sizi ve meleklerinizi dikkat edin kendinize

valla sennki gibisini bende gormedim...
icadin yuzyilin bulusu olmus...

allah kolaylik versn...ben hic dayanamiyorum uykusuzluga..iyisin sen ..

zaten baskalarinin birseyler verme istegi beni de tedirgin ediyo saolsun dedemizde didi vermeye kalkti bebek bu sogukcay icermi yaa

valla sennki gibisini bende gormedim...
icadin yuzyilin bulusu olmus...

allah kolaylik versn...ben hic dayanamiyorum uykusuzluga..iyisin sen ..

Bende hic dayanamam uykusuzluga esra hatta adim Uykucu şirine cikmisti. Ama iste basa gelince çekiliyor sinirlerin çok yipraniyo bagirmak istiyorum zor engel oluyorum kendime

Bende hic dayanamam uykusuzluga esra hatta adim Uykucu şirine cikmisti. Ama iste basa gelince çekiliyor sinirlerin çok yipraniyo bagirmak istiyorum zor engel oluyorum kendime

Canlar benim ki se uyumuyor hatta ben küçül çaplı sinir krizleri geçiriyordum işe gidiyorum bide bugün diğer beşiğine geçirdimok şükür iki satte bir kalkmaya bşladı acaba çıcuk yerini mi sevmemiş anlamadım grrçi böyle derim yarın yine uyumaz sağı solu belli değiş benimkinin ama şoka girdi uyanmayınca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabahin altisi oldu ben 2 den beri hic uyumadim. Atesi cikti. Gerçi en fazla 37.9 oldu. Bizim babası cok panik. Sinir hastasi edecek beni. Gece gece bir güzel kavga ettik. Onlar babali kizli uuyuyorlar simd. Bende uyku kalirmi. Bir buçuk saat sonra ise gidecem bide. Suan o kadar cok şeytani seyler geçiyor ki aklimdan. Annesinden girip babasindan cikasim geliyor. Ama biliyorumki sinirim geçtiğinde pişman olacak olan yine ben. Şu Allah korkusu olmasa yokmu neler yapacaz neler de iste, ki bende her turlu pis duygular mevcut: kin nefret intikam.. iste Allah korkusuyla bastiriyorum neyseki. Anlatilacak yazilacak o kadar çok şey var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…