canım geçmiş olsun inşallah fazla sıkıntı vermez aşınız, üzülme bu kadar doğum kilosunu boyunu bilmiyorum ama şu an ki kilosu güzel, gece düzenli uyku, yemekten daha çok büyütür çocukları, çünkü büyüme hormonu gece uyurken salınır bu yüzden vücudunu sindirimle meşgul etmemek lazımmış ki büyümeyle uğraşsın, ama emzireceksen de uyandırmadan emzirmeni tavsiye ederim, gündüzse acıkıp ağlayana kadar bekleme emzirmek için 2 saatte bir, saatte bir memeye tut emdiği kadar emsin. Bana bir çocuk doktorunun söylediğine göre bebekler 4 aylık olana kadar doyduklarını bilmezlermiş ne verirsen alırlarmış, 4 aylık olduktan sonra doyduklarında bırakırlarmış emmeyi. Benim bebeğim 6-8 saat uyanmıyor gece ne zaman uyanırsa o zaman kalkıp emziriyorum, ya da başka sebeple kalkmışsam uyandırmadan emziriyorum uykusunu bölmüyorum, gündüz bol bol emziriyorum. İlk ay dışında gece bebeğim uyanmadıkça emzimek için kalkmadım gündüzde saat tutmadım bazen 2 saatte bazen yarım saatte bir, her mızıldanmada emzirdim, bugün tam 4 ayımız doldu daha aylık kontrole gitmedik aşımız gelecek hafta ama evde tartıyorum sürekli, doğduğundan beri 4 kilo aldı (1250gr, 1600gr, 700gr, 500gr şeklinde), boyunu henüz ölçemedim ama 3 aylık izlemde 16 cm uzundu doğduğu zamana göre tahminimce 3-4 cm daha uzadı çünkü geçen ay büyük gelen pantolonları bu ay tam oluyor.
benim oğlumda eline verdiğimde tutuyor, uzanıyor tutmak için ama alamıyor henüz, beşiğinin üstündeki oyuncaklara vuruyor sallanışlarına bakıyor onlarla konuşuyor, yüzüstü sırtüstü hiçbir şekilde yatmayı sevmiyor sürekli oturmak istiyor, karşısında konuşunca ağzıma bakıyor ve dudaklarını kıpırdatıyor konuşacakmış gibi ben susunca kendince bişiyler söyleyip gülüyorsırtüstünden yüzüstüne ya da yüzüstünden sırtüstüne hiç dönmedi çünkü yatmıyor paşam sadece alt değiştirirken bacaklarını havaya kaldırıp yana atarak yana dönüyor.
internetteki gelişim bilgilerine takılma her bebeğin gelişimi farklıdır, her bebek kendine özgüdür, oradaki bilgilere takılıp canını sıkma boş yere, sen her fırsatta güler yüzle, sevgiyle ilgilen, bol bol konuş bebeğinle, bir gün önce bir gün sonra yapsın önemli değil geçen zamanı iyi değerlendirin yeterki.
benim başıma gelmedi ama bu linki bi incele http://doktoryilmazbay.com/2_3.htm ateşle ilgili bilgi veriyoNiye kimse cevap vermiyo
Aaa deniz cim bende uc istiyorum. Ikinci çocuktan sonra fikrim degisir sanmıştım ama değişmiyor mus demek ha. Sevindim bak buna :) simdi yas 29. Ikincisi 31 de olsa üçüncüsü 33 de olsa gec olmaz dimii dimiiii :)
Canım 37,5 çok yüksek depil korkma önce soy bekle 38, 5 da sebat eden ateşi olursa ılık su ile yıka,calpol etki eder az sonra düşer zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun uzerinde ne varsa dugmelerini citcitlarini ac odanin isisini dusur sirkeli su yapma disaridan atesi dusurursun ama iceriden daha siddetli yukselir bunlara ragmen dusmezse fitil ver canim paranox benim oglusumdada 38e kadar ates yapti 3 kere calpol verdim butun gece inledi kuzum
Cnm sakin ol.
Badisi ile kalsın biraz ztn şurup vermişsin
Etkisini gösterir.
Ev cok sıcak değil dimi
benim başıma gelmedi ama bu linki bi incele http://doktoryilmazbay.com/2_3.htm ateşle ilgili bilgi veriyo
Kızlar ya benim kızım bugün çok ama çok huysuz emmemek için benimle savaşıyor aç biliyorum emmiyor ağlıyor ortalığı yıkıyor sonra zar zor uyutuyorum uyanınca gülüyor emiyor sonra acıkınca ağlıyor ama yine emmiyor hiç bişeyi yok görünürde napacam böyle anlamadım gitti
Cok sagolun evin derecesi düşük yaklaşık 18 drc hatta sogukmuki diyorum. Simdi ustunde uzun kollu bir zibin ve ayakli pantolon var. Yatarken uzerine battaniye gibi bisry ortmeyecekmiyim? Bu arada azrayaz verdiğin link gerçekten çok güzelmiş.
Ay aynı Ali Keremmmmm...!
Kac kez memeyi reddediyor özellikle uykuya gecmek istediğinde mama istiyoooo
Tok olarak uyumak istiyo resmen
Sütümü begenmiyo sumo nolcak
okuyunca bunu ben mi yazdım dedim cnm ya. o ağladı ben ağladım çıldırmak üzereydim aç aç uyutttum zorla bi yarım saat sonra gidip emzirdim nihayetKızlar ya benim kızım bugün çok ama çok huysuz emmemek için benimle savaşıyor aç biliyorum emmiyor ağlıyor ortalığı yıkıyor sonra zar zor uyutuyorum uyanınca gülüyor emiyor sonra acıkınca ağlıyor ama yine emmiyor hiç bişeyi yok görünürde napacam böyle anlamadım gitti
okuyunca bunu ben mi yazdım dedim cnm ya. o ağladı ben ağladım çıldırmak üzereydim aç aç uyutttum zorla bi yarım saat sonra gidip emzirdim nihayetama bu böyle gitmez yarın doktora gidicem inş düzelirler cnm yaa
Biz yine uyanigiz holleyyyy çok mutluyum
Biz yine uyanigiz holleyyyy çok mutluyum
HTML:
allah yardimcin olsun canm.
bizde emmeye kalkik.
Hahaha delüüü:))
Ya kizlar vallahi anlamiyorum ben bakamiyorum galiba heee 3saatten fazla oldu uyanik gündüz öğleden sonra toplanan 5saat bölük pörçük uyuyor şimdi bu çocuğun gece uykusu nere gidiyor ya? Uyumayan çocuğu ben icadettim resmen
ay çok üzüldüm yavrucağa( çilek çıktığından beri çok korkuyorum biri tattırmaya çalışacak diye (
halası ve babası teşebbüs ettii durumu anlattım. inş kazasız belasız şu çilek mevsimi geçer...
valla sennki gibisini bende gormedim...
icadin yuzyilin bulusu olmus...
allah kolaylik versn...ben hic dayanamiyorum uykusuzluga..iyisin sen ..
Bende hic dayanamam uykusuzluga esra hatta adim Uykucu şirine cikmisti. Ama iste basa gelince çekiliyor sinirlerin çok yipraniyo bagirmak istiyorum zor engel oluyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?