2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım nolur sakin ol artık yorgunluktan hepimizin hali perişan kimse seni anlayamaz eşin bile emin ol, yorgunlukların üstüne birde bebek hasta olunca tuz bibrr oluyor ama güçlü olmalısın, boşver anasını babasını ne hallleri varsa görsünler sen bebeğine iyi bakabilmek için enerjini toplayıp pozitif olmalısın sonuçta bebeğin sana muhtaç ne babasına nede başkalarına sadece sana muhtaç onu düşünüp sakin ol. Eminim hiç destek olmamışlardır sana hatta köstek olmuşlardır zor zamanlarında ama boşver dediğim gibi ne halleri varsa görsünler kul görmese allah görüyor zaten allahlarından bulurlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İki gun arka arkaya bi gun dort cay kasigi ertesi gun uc tatli kasigi vermistim sonra biraktim boyle olunca . Cok sert ve kuru bi de yesil yapiyo. Ewet bugun icirdim demin yapti yine yesil kuru ve sert baya da agir kokuyo aklim karisti hergun icirsem duzelir mi acaba ya da bi zarari olur mu?

Malesef benim ki mama aliyo cnm ya demir damlasina yeni basladik ondan once zaten kabizdi sabah zeytinyagi icirmistim demin yapti koyu yesil yapmis o zaman damladan mi boyle rengi degisti ? Nasil yediriyosn pirinc ununu nasil yapiyosun yani?

Ay aynı Ali Keremmmmm...!
Kac kez memeyi reddediyor özellikle uykuya gecmek istediğinde mama istiyoooo
Tok olarak uyumak istiyo resmen
Sütümü begenmiyo sumo nolcak

Aynen kizlar yaa berbat bir aksam gecirdik.uyku saati de gecti gozleri kizardi aglamaktan uykusuZluktan
Yine de emmedi mecbur mama verdik.yine de cok agladi helak oldu resmen uykuya gecemedi bir turlu.ben desen isteyim sozde ama ayakta uyuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saf zeytinyağının bir zararı olmaz tatlım sonuçta 4 aylık oldular artık brnde içirmeyim elma suyu artık

Hayırlı olsun canım takip edeceğim:)

Tuğba senin bu oğlan ayların uykusuzluğunu atmak için bir uyuyacak tam uyuyacak:)

zaten baskalarinin birseyler verme istegi beni de tedirgin ediyo saolsun dedemizde didi vermeye kalkti bebek bu sogukcay icermi yaa

Ay bize de bir iki kez babaannesi birşeyler tattırmak istedi izin vermedim:) yahu zaten çocuk allerjik ama büyükbabaannemiz elma yalattı sadece ona hayır yapma diyemedim

Saf zeytinyağının bir zararı olmaz tatlım sonuçta 4 aylık oldular artık brnde içirmeyim elma suyu artık

ben kabızlık yapmaz sanıyodum yani püresi değil suyu olduğu için internette baya bi araştırdım bi doktor kabızlık yaptığını yazmış bende artık vermiyorm elma suyu yerine armut suyu olabilir diyo bakalım şimdilik pek bişe denemek istemiyorm aslında . yatmadan tahıllı kaşık maması yediriyorm ama bi kaç kaşık yiyo sadece kaşıkla yedirmek çok zor oluyo hep emmek istiyo ağlıyo . sen mama mı anne sütü mü veriyosun ?

zaten baskalarinin birseyler verme istegi beni de tedirgin ediyo saolsun dedemizde didi vermeye kalkti bebek bu sogukcay icermi yaa

sorma cnm ya beni de öyle özellikle de eşimin ailesi . annesi sürekli yok bal tattıracakmış ta yok artık büyüdü çiğ yumurta yedirecekmiş gerekirse gizli gizli öyle diyo bana bende bebeişimi onun yanında yalnız bırakmıyorm delirmiş çiğ yumurta verilir mi küçücük bebişe ya

canım malesef hepimizin kayınvalidesi aynı cahillikte, biz verdik birşey olmadı mantığı güdüyorlar , bende hem kayınvalideme hem eşime söyledim çocuğun ağzına birşey verir diye endişe ettiğimi, kayınvalidem kabul etti üstelik vereceğini oyüzden 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum kızıma. özellikle bal konusunda doktorlar uyarıyor 1 yaşından önce bal KESİNLİKLE YASAK, üstelik çiğ yumurtanın mantığını anlamadım

kızlar ne oluyor anlamıyorum 3,5 aylık oldum kızım kolik sancılarına tutuldu sanki, saat 8 -9 giibi başlıyor akşamları 11-12 gibi zar zor uyutuyorum, emmek istemiyor, sürekli inliyor, bağırıyor, gaz damlasına rağmen rahatlamıyor çok çaresizim başına böyle bir durum gelen varmı

Malesef benim ki mama aliyo cnm ya demir damlasina yeni basladik ondan once zaten kabizdi sabah zeytinyagi icirmistim demin yapti koyu yesil yapmis o zaman damladan mi boyle rengi degisti ? Nasil yediriyosn pirinc ununu nasil yapiyosun yani?
Farketmez sabah ac karnina verirsin gun kurusu suyunu sonra mama verirsin kayisi ek gidaya gecince verilen ilk meyvelerden sakincasi olacagini sanmiyorum ama yinede dra sormak lazim pirinc unu mamanin tarifini dun yazmistim cepten giriyorum kopyala yapistir yapamadim onun hazirlarida var aptamil bebelac sadece su karistirarak yapiyorsun kasik mamasi

merhaba bayanlar.. 2013 nisan ayından beri sizi takip ediyorum. bazen gülüyorum bazen üzülüyorum bazen dua ediyorum. ama iş yoğunluğumdan üye olup cvp yazamadım. şimdi sizin dalarınıza ve fikrinize ihtiyacım var. bende 2013 aralık annesiyim çok şükür 16 aralıkta Allahımın izniyle bir kız bebeğim oldu. hamileliğim boyunda çektiğim şiddetli sancıların sebebi doğumdan 20 gün sonra anlaşıldı 12 cm boyutunda dermoid kist. acil ameliyat olmam gerektiği yumurtalığın alınma ihtimalinin olduğu ve daha kötüsü kistin patlaması durumunda zehirlenmeye kadar varacak felaketlerden bahsedildi. ama bebeğim küçük olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim. nihayet artık dört ayını bitirmek üzere olduğundan hastaneye gidip gün almak istedim. ancak tekrar hamile olduğumu öğrendim. daha hiç regl olmadan ve emzirirken ayrıca dikkat ettiğim halde. önce yıkıldım ama Mevlama sığındım artık eşimin kürtaj ısrarlarına ragmen asla düşünmem böyle bişeyi. ama dermoid kist çok şiddetli sancılara neden oluyor ve patlamasından bebeğe zarar vermesinden korkuyorum dr. dördüncü aydan sonra ameliyat olabilirsin dedi ama bana mantıklı gelmiyor napmalıyım fikrinize ihtiyacım var. ameliyat bebeği etkilermi? olmamak nekadar mantıklı??

ayyy oyle fena sirtim tutulmus ki anlatamammm.bide yan daire mutfagini yaptiriyor uc gundur matkap sesi ile irkiliyor agliyor ayca.
korkuyor.meme veriyorum ama meme il o sesi ozdeslestirir diyede korkuyorumm..snra memeyi istemezlik yapar diye.

cagan a gelnce gece babasiyla yatiyordu..gunduzden kulagi agruyodu. pdifen verdim iyiydi gce sayiklamis esim tekrar ilac vermis...sabah atesler icindeydi bunuda akiyor.
sanirim kulak iltihbi oldu...o da yanmda bugun iki cocuklu bir haldeyimm...guyayarin okulda caganin dogum gunu yapacaktikk kaldi haftaya...

ayyy canm yaa cok gcmis lsun...
hamlelign hayirli lsn...
belkde b hamlelk bir lutuf. cunku yum. alnm riski varmis...kizn ilk bebek ise muhakkak dogur derim..ama dedign gibi patlama riski vamis..dr ile iyice konuss...

kac haftalik hmlesin bu arada

Yalniz degilsin cnm bizde ayni sekil.ne yapsak susmuyor emmiyor.damlalar fayda etmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…