ayyy canm yaa cok gcmis lsun...
hamlelign hayirli lsn...
belkde b hamlelk bir lutuf. cunku yum. alnm riski varmis...kizn ilk bebek ise muhakkak dogur derim..ama dedign gibi patlama riski vamis..dr ile iyice konuss...
kac haftalik hmlesin bu arada
canım malesef hepimizin kayınvalidesi aynı cahillikte, biz verdik birşey olmadı mantığı güdüyorlar , bende hem kayınvalideme hem eşime söyledim çocuğun ağzına birşey verir diye endişe ettiğimi, kayınvalidem kabul etti üstelik vereceğini oyüzden 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum kızıma. özellikle bal konusunda doktorlar uyarıyor 1 yaşından önce bal KESİNLİKLE YASAK, üstelik çiğ yumurtanın mantığını anlamadım
Farketmez sabah ac karnina verirsin gun kurusu suyunu sonra mama verirsin kayisi ek gidaya gecince verilen ilk meyvelerden sakincasi olacagini sanmiyorum ama yinede dra sormak lazim pirinc unu mamanin tarifini dun yazmistim cepten giriyorum kopyala yapistir yapamadim onun hazirlarida var aptamil bebelac sadece su karistirarak yapiyorsun kasik mamasi
kızlar ne oluyor anlamıyorum 3,5 aylık oldum kızım kolik sancılarına tutuldu sanki, saat 8 -9 giibi başlıyor akşamları 11-12 gibi zar zor uyutuyorum, emmek istemiyor, sürekli inliyor, bağırıyor, gaz damlasına rağmen rahatlamıyor çok çaresizim başına böyle bir durum gelen varmı
ewet cnm bende anlamadım . kv bana diyo ki çiğ yumurta güçlenirirmiş kemiklerini ben babasına hep verdim görüyosun aslan gibi kocan var diyo bana. onunla ne alakası varsa . sürekli bebişim için çok zayıf diyo oğlum dördüncü ayını doldurdu 7 kiloydu bi kaç gün önce boyu da 68 cm doktor boyu uzun diye zayıf görünüyo kilosu iyi maşallah diyoama ben kv ya da başkasına bunları söyleyemiyorm kilosunu da söylemiyorm nazar değiyo kuzuma
Senin kv de benim bebeği görse 10 tane çig yumurta tıkar ağzına58cm 5300 allah yardımcın olsun
Ayyy esra ne guldurdun beni yaş:)) direniyorum direniyorumda kendimden gectim resmen. Dun sabah namazini kildim öyle yattim 06.15 civarinda sabah 9.15te uyandi 10.15 gibi bi daha uyudu 11.30 da uyandi emdi sallanmak istedi salladim bi daha uyudu..hic boyle yapmazdi iyice mahvoldu Çocuğumun uykusu en çok ona üzülüyorum. saglikli guzel bi uyku cekemiyor uyumayan cocuk buyumezki.ayyy tugbaa allah iyiligini versin canm.
ahmi n hale getirdi. :))))
#direntugbaaaaaa :))))
Canlar benim ki se uyumuyor hatta ben küçül çaplı sinir krizleri geçiriyordum işe gidiyorum bide bugün diğer beşiğine geçirdimok şükür iki satte bir kalkmaya bşladı acaba çıcuk yerini mi sevmemiş anlamadım grrçi böyle derim yarın yine uyumaz sağı solu belli değiş benimkinin ama şoka girdi uyanmayınca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bide eşim isten gelince ne dese begenirsin ben 7 saat uyumusum Yuh be ben 7 saat uyusam daha ne isterimki ne kdr anlayissiz oluyor erkeklerYorgunluktandır canım... Ayakta uyumuş bile olabilirsin:)
Yok tatlım bizimkinin öyle Bi özelliği daha önce saatlerce acil kaldi yinede kapanmadi. Dun aksam esimede sordum oda kapamamisbelli bi süre kanalı değiştirmeyince tv kendi kendine kapanıyo canım:)üzülme hala dayanıcak güç var sende:)
Ahhh ahhh yazik değil mi bize. Bide eşim anlaşma saygi gösterse ya biraz. O yokken sürekli evde uyuyorum saniyo galibaaynısı bana da oldu canım, uykusuzluk ve düzensiz uyumadan oluyor. delirdiğimi sanmıştım
Delü yaaa:)))
Koptummm
Ayy burayı okurken Aras çok fena doldurdu kokudan boğulmak üzereyimmmm
Hemen değiltireyim oksijen tüpüne ihtiyacım olacak yoksammm:))
Hayırlı olsun canım takip edeceğim:)
Tuğba senin bu oğlan ayların uykusuzluğunu atmak için bir uyuyacak tam uyuyacak:)
Ay bize de bir iki kez babaannesi birşeyler tattırmak istedi izin vermedim:) yahu zaten çocuk allerjikama büyükbabaannemiz elma yalattı sadece ona hayır yapma diyemedim
MiraKar Sağol bitanem nasıl olmuş baktın mı:)
merhaba bayanlar.. 2013 nisan ayından beri sizi takip ediyorum. bazen gülüyorum bazen üzülüyorum bazen dua ediyorum. ama iş yoğunluğumdan üye olup cvp yazamadım. şimdi sizin dalarınıza ve fikrinize ihtiyacım var. bende 2013 aralık annesiyim çok şükür 16 aralıkta Allahımın izniyle bir kız bebeğim oldu. hamileliğim boyunda çektiğim şiddetli sancıların sebebi doğumdan 20 gün sonra anlaşıldı 12 cm boyutunda dermoid kist. acil ameliyat olmam gerektiği yumurtalığın alınma ihtimalinin olduğu ve daha kötüsü kistin patlaması durumunda zehirlenmeye kadar varacak felaketlerden bahsedildi. ama bebeğim küçük olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim. nihayet artık dört ayını bitirmek üzere olduğundan hastaneye gidip gün almak istedim. ancak tekrar hamile olduğumu öğrendim. daha hiç regl olmadan ve emzirirken ayrıca dikkat ettiğim halde. önce yıkıldım ama Mevlama sığındım artık eşimin kürtaj ısrarlarına ragmen asla düşünmem böyle bişeyi. ama dermoid kist çok şiddetli sancılara neden oluyor ve patlamasından bebeğe zarar vermesinden korkuyorum dr. dördüncü aydan sonra ameliyat olabilirsin dedi ama bana mantıklı gelmiyor napmalıyım fikrinize ihtiyacım var. ameliyat bebeği etkilermi? olmamak nekadar mantıklı??
ayyy oyle fena sirtim tutulmus ki anlatamammm.bide yan daire mutfagini yaptiriyor uc gundur matkap sesi ile irkiliyor agliyor ayca.
korkuyor.meme veriyorum ama meme il o sesi ozdeslestirir diyede korkuyorumm..snra memeyi istemezlik yapar diye.
cagan a gelnce gece babasiyla yatiyordu..gunduzden kulagi agruyodu. pdifen verdim iyiydi gce sayiklamis esim tekrar ilac vermis...sabah atesler icindeydi bunuda akiyor.
sanirim kulak iltihbi oldu...o da yanmda bugun iki cocuklu bir haldeyimm...guyayarin okulda caganin dogum gunu yapacaktikk kaldi haftaya...
Senin kv de benim bebeği görse 10 tane çig yumurta tıkar ağzına58cm 5300 allah yardımcın olsun
Canim Allah kokayligini sifasini versin. Bence başka bi Dr daha git ve ortak görüşe inan cçocuğu aldirmani bende tavsiye etmem Allah o bebeğe bir omur bir kader cizmiski vermiş. Sizin hayir bildiklerinizde ser şer bildiklerini de hayir vardır diyor Mevla bence ilahi düzene teslim ol ve Dr tavsiyesini dinle.merhaba bayanlar.. 2013 nisan ayından beri sizi takip ediyorum. bazen gülüyorum bazen üzülüyorum bazen dua ediyorum. ama iş yoğunluğumdan üye olup cvp yazamadım. şimdi sizin dalarınıza ve fikrinize ihtiyacım var. bende 2013 aralık annesiyim çok şükür 16 aralıkta Allahımın izniyle bir kız bebeğim oldu. hamileliğim boyunda çektiğim şiddetli sancıların sebebi doğumdan 20 gün sonra anlaşıldı 12 cm boyutunda dermoid kist. acil ameliyat olmam gerektiği yumurtalığın alınma ihtimalinin olduğu ve daha kötüsü kistin patlaması durumunda zehirlenmeye kadar varacak felaketlerden bahsedildi. ama bebeğim küçük olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim. nihayet artık dört ayını bitirmek üzere olduğundan hastaneye gidip gün almak istedim. ancak tekrar hamile olduğumu öğrendim. daha hiç regl olmadan ve emzirirken ayrıca dikkat ettiğim halde. önce yıkıldım ama Mevlama sığındım artık eşimin kürtaj ısrarlarına ragmen asla düşünmem böyle bişeyi. ama dermoid kist çok şiddetli sancılara neden oluyor ve patlamasından bebeğe zarar vermesinden korkuyorum dr. dördüncü aydan sonra ameliyat olabilirsin dedi ama bana mantıklı gelmiyor napmalıyım fikrinize ihtiyacım var. ameliyat bebeği etkilermi? olmamak nekadar mantıklı??
ayyy oyle fena sirtim tutulmus ki anlatamammm.bide yan daire mutfagini yaptiriyor uc gundur matkap sesi ile irkiliyor agliyor ayca.
korkuyor.meme veriyorum ama meme il o sesi ozdeslestirir diyede korkuyorumm..snra memeyi istemezlik yapar diye.
cagan a gelnce gece babasiyla yatiyordu..gunduzden kulagi agruyodu. pdifen verdim iyiydi gce sayiklamis esim tekrar ilac vermis...sabah atesler icindeydi bunuda akiyor.
sanirim kulak iltihbi oldu...o da yanmda bugun iki cocuklu bir haldeyimm...guyayarin okulda caganin dogum gunu yapacaktikk kaldi haftaya...
kızlar ne oluyor anlamıyorum 3,5 aylık oldum kızım kolik sancılarına tutuldu sanki, saat 8 -9 giibi başlıyor akşamları 11-12 gibi zar zor uyutuyorum, emmek istemiyor, sürekli inliyor, bağırıyor, gaz damlasına rağmen rahatlamıyor çok çaresizim başına böyle bir durum gelen ?
aynı benim oğlum da böyle oldu üçüdoldurduk gayet iyidi ohh geçti dedik bi hafta sonrA YİNE BAŞ HAFİFLEDİ GİBİ BAKLIM NE OLCAK hava değişimin den mi böyle ya
Cano yaaaIyi geceler canikolarr
Çocuklardan zaman bulursam blog yazıyorum acemiyim daha ama rahatlatıyor beni dedim bizim kızlarında haberi olsun belki takipçim olursunuz canolarrrr:)))
http://pembesozluk.blogspot.com.tr/?m=0 beklerim herzaman ok.
Pesssss!!! Di di mi!!!zaten baskalarinin birseyler verme istegi beni de tedirgin ediyo saolsun dedemizde didi vermeye kalkti bebek bu sogukcay icermi yaa
Canım arkadaşımkızlar ne oluyor anlamıyorum 3,5 aylık oldum kızım kolik sancılarına tutuldu sanki, saat 8 -9 giibi başlıyor akşamları 11-12 gibi zar zor uyutuyorum, emmek istemiyor, sürekli inliyor, bağırıyor, gaz damlasına rağmen rahatlamıyor çok çaresizim başına böyle bir durum gelen varmı
Anaaammmm esraaaayyy oyle fena sirtim tutulmus ki anlatamammm.bide yan daire mutfagini yaptiriyor uc gundur matkap sesi ile irkiliyor agliyor ayca.
Cnm öncekikle Rabbim hayırlısını versin hakkındamerhaba bayanlar.. 2013 nisan ayından beri sizi takip ediyorum. bazen gülüyorum bazen üzülüyorum bazen dua ediyorum. ama iş yoğunluğumdan üye olup cvp yazamadım. şimdi sizin dalarınıza ve fikrinize ihtiyacım var. bende 2013 aralık annesiyim çok şükür 16 aralıkta Allahımın izniyle bir kız bebeğim oldu. hamileliğim boyunda çektiğim şiddetli sancıların sebebi doğumdan 20 gün sonra anlaşıldı 12 cm boyutunda dermoid kist. acil ameliyat olmam gerektiği yumurtalığın alınma ihtimalinin olduğu ve daha kötüsü kistin patlaması durumunda zehirlenmeye kadar varacak felaketlerden bahsedildi. ama bebeğim küçük olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim. nihayet artık dört ayını bitirmek üzere olduğundan hastaneye gidip gün almak istedim. ancak tekrar hamile olduğumu öğrendim. daha hiç regl olmadan ve emzirirken ayrıca dikkat ettiğim halde. önce yıkıldım ama Mevlama sığındım artık eşimin kürtaj ısrarlarına ragmen asla düşünmem böyle bişeyi. ama dermoid kist çok şiddetli sancılara neden oluyor ve patlamasından bebeğe zarar vermesinden korkuyorum dr. dördüncü aydan sonra ameliyat olabilirsin dedi ama bana mantıklı gelmiyor napmalıyım fikrinize ihtiyacım var. ameliyat bebeği etkilermi? olmamak nekadar mantıklı??
Cnm bence vermez ama allerjik mi değik mi ona bakmak lzmselam kızlar
sizlere birşey soracağım bebeğim doğalı herşeyden pımpırıklenır oldum kızıma bır zarar gelecek dıye çamaşır makınası deterjanı kokusu sizce zarar verırmı odada deterjan ağzı açık sekılde kalmıs oncelerı aklıma gelmedı sonradan ya zararı olduys dıye dusunmeye basladım
Aras d öyleeeewet cnm bende anlamadım . kv bana diyo ki çiğ yumurta güçlenirirmiş kemiklerini ben babasına hep verdim görüyosun aslan gibi kocan var diyo bana. onunla ne alakası varsa . sürekli bebişim için çok zayıf diyo oğlum dördüncü ayını doldurdu 7 kiloydu bi kaç gün önce boyu da 68 cm doktor boyu uzun diye zayıf görünüyo kilosu iyi maşallah diyoama ben kv ya da başkasına bunları söyleyemiyorm kilosunu da söylemiyorm nazar değiyo kuzuma
Günaydınlaar
Birazdan 4. Ay aşımızı olmaya gidiyoruz
aysunn bnde baktimmm kiz helal olsn.
3 cocuk bir blog ve bir kv ile ugrasiyorsunnn...
Slm tatlım iyiyiz siz nasılsınız kuzucukla
Evet ben haberini görmedim ama duydum yazık yaa allahım sabır versin offf fff kötü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?