2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

5 haftalık henüz Allahımın izniyle zaten doğurmayı planlıyorum. asla aldrıp girmem o günaha ama ameliyat onu etkilermi ondan korkuyorum. hamilelik boyunca o sancılara dayandım diyelim ya patlarsa ve zehirleme olursa?* korkularım bundan ilk bebeğim olsa hiç kormazdım ama şuan 4 aylık br bebeğim var ve ben onuda düşünmek zorundayım. çok üzgünüm yaaa (

Gecmis olsun bence doktorunuza guvenip onun yonlendirmesini dikkate almalisiniz.yeni bebek de hayirli ugurlu olur insallah.
Hamile olan arkadaslara cidden ozeniyorum ben bir tanesine yetisemiyorum.sizdeki cesaret takdir isteyen cinsten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewet cnm bende anlamadım . kv bana diyo ki çiğ yumurta güçlenirirmiş kemiklerini ben babasına hep verdim görüyosun aslan gibi kocan var diyo bana. onunla ne alakası varsa . sürekli bebişim için çok zayıf diyo oğlum dördüncü ayını doldurdu 7 kiloydu bi kaç gün önce boyu da 68 cm doktor boyu uzun diye zayıf görünüyo kilosu iyi maşallah diyoama ben kv ya da başkasına bunları söyleyemiyorm kilosunu da söylemiyorm nazar değiyo kuzuma

anladım cnm teşekkür ederim bi bakıyım o zaman geçmişe yazdıklarına

aynı benim oğlum da böyle oldu üçüdoldurduk gayet iyidi ohh geçti dedik bi hafta sonrA YİNE BAŞLADI ŞİMDİ DÖRDÜ DOLDURDUK YİNE HAFİFLEDİ GİBİ BAKLIM NE OLCAK hava değişimin den mi böyle oluyo ki acaba ya

Senin kv de benim bebeği görse 10 tane çig yumurta tıkar ağzına58cm 5300allah yardımcın olsun

ayyy tugbaa allah iyiligini versin canm.
ahmi n hale getirdi. :))))
#direntugbaaaaaa :))))
Ayyy esra ne guldurdun beni yaş:)) direniyorum direniyorumda kendimden gectim resmen. Dun sabah namazini kildim öyle yattim 06.15 civarinda sabah 9.15te uyandi 10.15 gibi bi daha uyudu 11.30 da uyandi emdi sallanmak istedi salladim bi daha uyudu..hic boyle yapmazdi iyice mahvoldu Çocuğumun uykusu en çok ona üzülüyorum. saglikli guzel bi uyku cekemiyor uyumayan cocuk buyumezki.

Ya Ahmed bizimle yatiyo.kolik sancilari varken beşikte yatiyodu. Yanimiza aldim şimdi azicik aglayinca hemen aliyorum memeye uyuyo bazen yine.uyku düzeni otursun uyumayi ogrensin yerine koyacagm dedim bi duzelmek bilmedi. Ortamizda yatiyo ama kendi carsafini seriyorum ustunede ince battaniyesini ortiyorum bende arkami dönüyorum. Napiyim? O kdr caresizimki. Besige koyana kdr hemen uyaniyo. Bende çok yorgun dusuyorum. Anneme gittiğimde annemlede uyuyodu Ahmed pek alismis gibi durmuyo ama bu pazar mevlit yapicam Allah nasip ederse ondan sonra beşiğine koyacagim uyanirsa uyanirsa uyansin ben ona sans tanidim olmadi. Artik o şekilde ugrasacak. Çok yorulacagim ama napiyim :///

Yorgunluktandır canım... Ayakta uyumuş bile olabilirsin:)
Evet bide eşim isten gelince ne dese begenirsin ben 7 saat uyumusum Yuh be ben 7 saat uyusam daha ne isterimki ne kdr anlayissiz oluyor erkekler
belli bi süre kanalı değiştirmeyince tv kendi kendine kapanıyo canım:)üzülme hala dayanıcak güç var sende:)
Yok tatlım bizimkinin öyle Bi özelliği daha önce saatlerce acil kaldi yinede kapanmadi. Dun aksam esimede sordum oda kapamamis
aynısı bana da oldu canım, uykusuzluk ve düzensiz uyumadan oluyor. delirdiğimi sanmıştım
Ahhh ahhh yazik değil mi bize. Bide eşim anlaşma saygi gösterse ya biraz. O yokken sürekli evde uyuyorum saniyo galiba
Delü yaaa:)))
Koptummm
Ayy burayı okurken Aras çok fena doldurdu kokudan boğulmak üzereyimmmm
Hemen değiltireyim oksijen tüpüne ihtiyacım olacak yoksammm:))

Asil ben kopmusum haberim yok hayattan kopmusum resmen!! Sabirla geçeceği günleri bekliyorum... Sizin arasında motor iyi calisiyo:)) ben ahmede hergun bi cay kaşigi hakiki zeytin yagi ve su veriyorum yinede 9. Günü 10. Güne bağlayan gecede yapti kakasini. Cok enteresaannn

Ahhh ahhhh nerdeeee ama inş uyur ya. Uyuyan çocuk bana saglikli geliyo bilmiyorum. Yazik günah degilmi yavrum böyle sersefil oluyor çok üzülüyorum

MiraKar Sağol bitanem nasıl olmuş baktın mı:)

Baktım baktım okudum bir çırpıda gayet iyi olmuş helal valla:) şu diyet olayım olmayaydı tarifleri de hemen denemek isterdim çok canım çekti( ellerine sağlık

Canım bunu en iyi doktorun bilir... Benim hiçbir fikrim yok açıkçası ama tebrik ederim bebek için:) hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla bu dönemi atlatırsınız...

Geçmiş olsun çağana

Senin kv de benim bebeği görse 10 tane çig yumurta tıkar ağzına58cm 5300allah yardımcın olsun

Al bizden de o kadar ya:)) kadın kafayı yerdi benim miniği görünce:))

Canim Allah kokayligini sifasini versin. Bence başka bi Dr daha git ve ortak görüşe inan cçocuğu aldirmani bende tavsiye etmem Allah o bebeğe bir omur bir kader cizmiski vermiş. Sizin hayir bildiklerinizde ser şer bildiklerini de hayir vardır diyor Mevla bence ilahi düzene teslim ol ve Dr tavsiyesini dinle.

Çok geçmiş olsun cagana canim Allah sifasini versin...

Bu arada yatmis uyumussun sirtin tutulmuş:)) bende çok özledim o günleri:))

aynı benim oğlum da böyle oldu üçüdoldurduk gayet iyidi ohh geçti dedik bi hafta sonrA YİNE BAŞ HAFİFLEDİ GİBİ BAKLIM NE OLCAK hava değişimin den mi böyle ya

aynisini yazacktim bugun.3.ayda kolik bitti ohh dedik 3,5aydsa yine basladi kuzucum aglamsya niye boyle oluyo

canım geçmiş olsun Çağan'a .Sana da Allah güç kuvvat versin iki çocukla hemde biri hasta bi halde..
doğum günü de kutlu olsun hastalığı geçince kutlar arkadaşlarıyla çocuklar çok mutlu oluyorlar arkadaşlarıyla kutlama yaptıklarında.Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.hem ona hemde minik kardeşine:)

selam kızlar
sizlere birşey soracağım bebeğim doğalı herşeyden pımpırıklenır oldum kızıma bır zarar gelecek dıye çamaşır makınası deterjanı kokusu sizce zarar verırmı odada deterjan ağzı açık sekılde kalmıs oncelerı aklıma gelmedı sonradan ya zararı olduys dıye dusunmeye basladım

Cano yaaa
Sana yazamadım bi türlğ bebek:)))
Haberler iyi anlaşılan ama böyle blog mlog paylaşma bırda nazar değer baciko)
Biz tek çocukla uğraşamıyorumz tütütütüüt sanaaaaaaa muahhh
Sıkı takipçinim artık hehe:)
zaten baskalarinin birseyler verme istegi beni de tedirgin ediyo saolsun dedemizde didi vermeye kalkti bebek bu sogukcay icermi yaa
Pesssss!!! Di di mi!!!
Bu ne cahillik. Hiç tahammğlüm yok böyle tiplere
Tecrğbede bi yere kadar arkadaş. Herşey eskisi gibi değil artık yaaaa

Canım arkadaşım
Kolik olduğundan emin misin. Ayrıca o damlalar koliğe iyi gelmio ki
Koliğe hiç birşey iyi gelmio arabayla gezme hariç bana göre
Bizde çok çektik ilk aylar. Aman daha büyük bi derdi olmasın da kuzunun. KIyamam
Anaaammmm esraaa
Geçmil olsun balım yaaa
Su mu kaçtı soğuk mu aldı niye oldu acep((
Cnm benim acı çekmiyordur inşallaaaaaahhhh(
Cnm öncekikle Rabbim hayırlısını versin hakkında
Ama biz bırdan ne desek boş sen muhakkak bi uzmana prof a gözük sor
Ne gibi riskleri var. Geç olmadan. Tabi ki aldırmak iyi değil ama senin ve onun sağlığı içinse eğer herşey düşünülebilir
Sonuçta artık bir evladın var. Kendini düşünmel zorundasın(
Bizi de haberdar et:26:

Cnm bence vermez ama allerjik mi değik mi ona bakmak lzm
Mesela biz asla parfüm sıkamıyoruz
Evde bi odayı öamaşır ütü odası yaptık deterjan kokusu mahvediyo
SOnuçta senşnde ağzı açık diye koku ciğerlerine yapışacak hali yok o kdr takıntı yapma bence:))
Annelik işte ne yapalım di miii
Aras d öyleee
Aynı kiloda olan çocuklara bakıyorum daha şişman duruyo
Çünkü arasın boyu uzun en son 10gün önce 68 cm di
Kv diyo bu cocuk zayıf diye ama oysa boyı olduğundan zayıf duruo

Günaydınlaar
Birazdan 4. Ay aşımızı olmaya gidiyoruz

bende baktım guzelımmm.. harika olmuşşş oncelıkle o mılfoyden kırohasanı yapıcam..
bnmde ıkı oğlum var ama bılıon komus kızları evden cıkmiiiiii verırım ellerine yesınler

aysunn bnde baktimmm kiz helal olsn.
3 cocuk bir blog ve bir kv ile ugrasiyorsunnn...

esroşşşş koptum yaa :)))
nerden aklına geldı k v si :)) valla burda oyle seyler paylasttık kı hıc bırı unutulmuyor dımı..
ben şahsen unutmadığım bır cok sey var..

Slm tatlım iyiyiz siz nasılsınız kuzucukla
Evet ben haberini görmedim ama duydum yazık yaa allahım sabır versin offf fff kötü(

aynen çok kötü rabbim sınamasın inş. öLe ... Allah'ıma şükürler olsun anne olmak ne güzel miş ki ilk doğduğu anlarda ara ara pişman oluyodum ne zor diye ama şimdi agucuklar başladı ya bal oldu resmen ara ara kafayı bozup bi tane daha mı yapsam diyorum ama

yok yookk daha var daha kendime gelemedim hamilelikten kalan koyu çizgi hala duruyo karnımda zayıfladım ama pörtik göbek duruyo gerçi bi çaba sarf ettiğim yok homini yiyip duruyorum emzirmeyi bıraksam camış gibi olurum herhalde

Nasıl gidiyo 3 çocukla prenses duru yla kardeşlerinin arası nasıl ?

canlar yavrular ciddi bi sorunum var CİNSELLİK!!!
Sİz ne alemdesiniz bu konuda ya doğurdum resmen hayatım karardı normal mi acaba daha toparlanmaya vakit mi lazım normal doğum tecrubesi yaşaaayn lar söleyin vallahi korkuyorum kocam yanaşınca :18: can yanması stres tad tuz yok nolcak böle sağolsun Allah razı olsun elinden geleni yapıyo ama yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…